עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש תוכנה להקלטה מליין אין של המחשב אבל אני צריך שיהיה לה טיימר..... זה די דחוף איתן איתן

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה למשל שאני שומע איזה תחנת רדיו או משהו כזה - שיהיה אפשר להקליט את זה ל MP3 אני צריך שהתוכנה תהיה חינמית לגמרי אם יש כזו. תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להקליט ולהריץ איתה מקרו שתקלוט תזוזות עכבר, מקלדת, מילוי טפסים וכו' יש הצעות? עדיף FREEWARE תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by maorsh18,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600GT VIVO אשר תומך כידוע בכניסת וידאו אני מעוניין להקליט מהטלויזיה בעזרת חיבורי RCL אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי להקליט בעבר מצאתי תוכנה (CRISS TV) אבל היא לא הייתה טובה מספיק...

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  5. מחפש תוכנה להקלטה מהמיקרופון במחשב. אבל שתהיה תוכנה שמקליטה אוטומטית ברגע ששומעת קול. מישהו מכיר כזאת תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס לא ממש מספקת את כל האפשרויות שאני צריך אז אני מחפש תוכנה שתתמוך ב: 1. רזולוציה שאני אבחר 2. בחירת קידוד הסאונד כולל bitrate מותאם אישית 3. בחירת קידוד הוידאו כולל bitrate מותאם אישית 4. אפשרות לבחירת פורמט אני רוצה להמיר קלטות לדיסקים ולשם כך נחוצה התוכנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב

8. נכון יש רדיו באינטרנט כול תחנה אפשר לשמוע את הרדיו שלה דרך האתר שלה.. עכשיו השאלה שלי נגיד אני רוצה לקליט משהו מאותה תחנה למשל אני שומע עכשיו ברדיו דרך האינטרנט את התחנה 99esc ואני רוצה לקליט איזה חלק ממה שמשודר עכשיו עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה.. אני כבר משתגע מרוב חיפושיפפפ בתודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by yakir4u,

כמו שרשמתי בכותרת אני מחפש תוכנה להקליט את המסך של הדפדפן תוך כדי שימוש תודה מראש :-)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש

11. Started by thebestof2005,

שלום לכם. אני מחפש תוכנה להקלטת ולהסרטת המסך. כלומר שהתוכנה גם תסריט את מה שקורה על המסך וגם תקליט את האודיו. לדוגמא, אני רוצה להקליט סרטון מהאינטרנט, אז התוכנה צריכה להקליט את הסרטון בשלמותו, גם את הוידיאו וגם את האודיו הבוקע מתוכו. ניסיתי להשתמש בתוכנה: Camtasia Studio 5, אבל היא רק מסריטה את הסרטון (עם קצת לאגים) אך לא מקליטה את האודיו, והסרטון נשאר אילם... אשמח מאוד לקבל ממישהו הסבר על איך להשתמש בתוכנה שאם יש בה אפשרות גם להקליט את הסרטון, ובכלל אם מישהו ממליץ על תוכנה כזאת או אחרת שעושה את הדברים הללו, הוא הרבה יותר ממוזמן להגיב פה... תודה רבה מראש לעוזרים והמשך יום נעים נ.ב לא משנה אם התוכנה חינמית או לא...

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שיכולה להקליט בוידיאו את המתרחש במחשב (כמו שיש קטעים ביוטיוב שמתעדים פעולות במחשב).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בעבר הציעו לי פה את Total Recorder. משום מה התוכנה מכניסה רעש כל פרק זמן מסויים ( דקה ו-5 שניות)להקלטה. ניסיתי להוריד גירסה אחרת ומשום מה הבעייה היתה קיימת גם שם. אני יודע שגם תוכנה Audacity יודעת לעשות את העבודה הזו אבל הסתבכתי איתה ולא הצלחתי להקליט איתה. האם מישהו מכיר תוכנה נוספת שיודעת לעשות את העבודה הזו ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  14. תודה מראש לעוזרים !

15. Started by solo53,

לשימוש כמו VCR תוכנה התומכת ב EPG להקליט מייס

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. שלום לכם, אני רוצה להקליט סרטון שמוצג באתר מסוים, אבל הסרטון פועל רק בדפדפן של מיקרוסופט. תודה מראש.(אגב, תוכנת DEBUT לא עזרה לי, פשוט היא לא קלטה את הסרטון).

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  17. כי כשאני רוצה להקליט בסאונד רקורדר זה רק דקה . יש איזה תוכנה שהיא יותר מדקה? תודה לעוזרים

18. אני מחפש תוכנה להקלטת מסך, יש לי 2 מסכים ואני רוצה להקליט רק את אחד מהם כמובן. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by netanel38121,

שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי ב דום3 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 180מגה בייט שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה? או שיש תוכנות יותר טובות להקלטת משחקי מחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by YT,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להקלטת המשחקים שלי במחשב. ניסיתי את הגירסא החינמית של Fraps והיא עובד לי מצויין על המחשב. האם אתם מכירים תוכנות נוספות וטובות שיודעות להקליט מסך מלא באיכות טובה (1080p עם FPS גבוה)? האם יש תוכנות טובות וללא הגבלות בחינם? תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. תודה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. היי חבר'ה! אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה קלה לשימוש שמסוגלת לקחת קובץ MP3 מוכן - שיר ולתת לי להקליט על הקול של הזמר כול אחר - כמו קריוקי. זאת אומרת תוכנה שתשקיט את הקול של הזמר או להקה אבל תשאיר את המוזיקה. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה! ובנוסף - האם להוריד פלייבקים של שירים זה חוקי? (רק המוזיקה בלי השירה עצמה). או שמא זה גם מוגן בזכויות יוצרים? זה נראה כזה תחום אפור. אם כן אולי זה יכול לפטור לי את הבעיה... ואם כן אז מישהו מכיר אתר להורדת פלייבקים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן! אני מחפש תוכנה להקלטת קול שרץ בזמן שהמחשב פועל, כלומר הקול מתנגן/מדבר מאתר כלשהו לדוגמא ואני רוצה להעתיק את הקול למחשב. היש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. איזו תוכנה, (לא בהכרח חינמית), נחשבת להכי יעילה ומקצועית להקלטת STRAMING AUDIO למחשב תוך כדי המרה לפורמטים שונים?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים