תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לשמוע קבצים של MIDI וMID וזאת אולי הבעיה: http://img240.imageshack.us/img240/6570/gfdgdfzr6.jpg אני לא מצליח לשמור את השינוים שאני עושה וזה נישאר ריבוע לבן מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איך עושים שיהיה לי תשעון הזה וקורא הRSS הזה בצד כמו בתמונה ועוד כמה דברים נוספים... : ואין לי ויסטה יש לי XP אפשר להשתיל את זה בXP אם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי אופיס 2007 (אנגלית) שמותקן על ויסטה SP2 בעברית. בכל פעם שאני פותח מסמך וורד או אקסל , נפתח לי האינסטולר של חלונות והתוכנה כאילו מתקינה עצמה מחדש. זה תהליך שלוקח בערך דקה. זו התוכנה היחידה מכל התוכנות שמותקנות לי על המחשב שקורה לי דבר כזה. התקנתי SP 2 לאופיס - לא עוזר. הסרתי התקנתי מחדש כמה פעמים , איתחלתי מחשב- כלום לא עוזר. חיפשתי פתרונות באינטרנט- לא מצאתי. למישהו יש אולי פתרון לדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ADOBE PREMIERE PRO CS4 אבל שאני נכנס אליו הוא נותן לי לרשום סיריאל או לבחור שהתוכנה תעבוד 30 יום וזה קורה בכל פעם שאני נכנס לתוכנה יש אפשרות לפתור את הבעיה הזאת וזה לא היה בכל פעם שאני נכנס לתוכנה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תוכנה שאני יכול להעביר את הסרט האמיתי של הבלוקבאסטר למחשב (פריצה של הדיסק) אבל לא את התיקיה של ה-video_ts אלה ב-ISO או משהו כזה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס רשת Dynamode NC100TX-DL לויסטה 32 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול הוצאתי את הכרטיס קול של creative מהמחשב ונתתי אותו לקרוב משפחה כי אין לי צורך בו! הבעיה היא שמאז שהוצאתי אותו אני פשוט לא יכול לשמוע כלום! למרות שיש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם!מה לעשות? השגיאה התוכנות מוזיקה שאני מפעיל רושמת לי היא: bad directsound driver.please install proper drivers or select another device in configuration eror code :88780078 לוח האם:asus p4p800 ניסיתי להכנס ללוח בקרה ולבחור device אחר אבל-לא ניתן להחליף/ללחוץ עליו תודה מראש יוסי [br]פורסם בתאריך: 27.11.2008 בשעה 13:35:15 הסתדרתי תודהאפשר למחוק
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
ני מקווה שהפורום שיך לכאן טוב משהיא שינה לי אתה הmargins בword אז מישהוא יכול להגיד לי מה הdefult בבקשה בword xp english אני צריך עזרה וכדי לדעת את צריך ללחוץ פעמיים אל הקווים האלה שבפינות הם אפורים ובאמצע הם לבנים וזה נימצא למעלה ובצד שמאל בבקשה שמישהוא יעזור לי
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש תגמול מובטח!!!! :hat: :asthanos: :asthanos: :bigglasses: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אוקיי הסיגייט שלי לא עולה בסטרטאפ עם עליית המחשב... ניסיתי להפעיל אותו דרך Administrative Tools in the control panel... תחת "Extended" אני מצליח להפעיל את הסרביס שלו... אך תחת "STANDARD" אני מקבל את ההודעה הבאה [להלן תמונת מסך]. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: אני לא מצליח לפתוח בדאבל קליק(או בקליק ימני + OPEN WITH) קבצי doc ששמותיהם בעברית או ברוסית, או כאלה שנמצאים בתיקיות ששמותיהן בשפות אלה(רק שמות באנגלית עובד). כל זה למרות שהשפות מוסדרות במערכת ההפעלה והטקסט תמיד נראה בסדר. מה שמוזר זה שסוגי קבצים אחרים אני פותח בלי בעייה, כולל אפילו קבצי אופיס אחרים(ppt,xls וכו'...). יש במחשב אופיס 2000 ברוסית, וכן אופן אופיס 2.0, ושניהם לא מצליחים לפתוח את הקבצים הנ"ל. מערכת ההפעלה ווינדוס XP, אם זה משנה משהו. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים עם וורד, מוקפצת לי הודעת שגיאה שהשם של הקובץ או המקור שלו לא קיים, ובסוף ההודעה הurl של הקובץ נכתב ב?????. עקרונית אני מצליח "לעקוף" את הבעייה בשתי דרכים: או לשנות את שמו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תכנה לתרגום של קבצי mpeg לקבצי avi מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ומאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי יש לי W7 - ללא תוכנת דואל כמובן. התקנתי את הTHUNDERBIRD גירסה 3.0.5 כתוכנת הדוא"ל ואני רוצה להגדיר אותה כברירת המחדל. אשמח לקבל יעוץ/הנחיות כחצד לעשות זאת.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אחת שתריד לי ממש מהר ולא יותר מידי מסובכת...
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מדובר על האנטיוירוס החדש בשיתוףעם קספרסקי למי שלא ידוע. Anti Virus Shield. בכל אופן הבעיה היא כזו: האנטיוירוס רגיש ל Riskwares בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא מוחק לי את הקובץ mIRC.exe כל פעם כשאני מתקין את התוכנה. איך אני מבטל את הרגישות של האנטיוירוס ל riskwares? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי וכאן זה כנראה המקום האחרון שאני אנסה לפני שאני אהיה מיואש. אגב, מי שלא יודע riskware הוא כל קובץ שיש חשש שהוא וירוס. אין וירוס בקובץ הזה אבל האנטיוירוס לא לוקח סיכונים ומוחק אותו. אני מקווה מישהו יוכל לעזור לי... תודה, שי.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקבל המלצה לתוכנת ANTI_SPYWARE טובה. העניין הוא שעד לא מזמן השתמשתי באופן קבוע ב AD-AWARE SE שהייתה נחמדה, קלילה, והשמתשתי בה באופן יזום פעם בחודש בערך, מה שמצה חן בעיני בתוכנה הזו הוא שהיא קלילה, לא מריצה שום דבר באופן קבוע, ורק מתי שרוצים לבדוק את המחשב אז מפעילים אותה והיא סורקת. עד עכשיו הכל טוב ויפה, רק שביום מן הימים, חברה שלי מחקה את התוכנה בטעות. ניסיתי להתקין מחדש, רק שאני מגלה שהיום כבר היא לא משווקת, ויש גרסה חדשה שנקראת AD-AWARE 2008. וגם היא חינם והכל. הורדתי את התוכנה, התקנתי. ובסריקה הראשונה שעשיתי, התוכנה התחילה לעשות בעיות. הרצתי סריקה, הסריקה לא הגיע לסיום. התוכנה רצה במשך יומיים! רצוף במצב סריקה ולא התקדמה לשום מקום. אני לא יודע מה לעש…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כרטיסי ביקור? עם רקעים ודוגמאות... ולא, אני לא רוצה לעשות את זה ב-Word (לא יוצא יפה וזה די מוגבל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
בתוכנה JRiver Media Jukebox 14 לא מצאתי דרך לשנות את הווליום כאשר היא ממוזערת, בSOUND MIXER נוספה עמודה בשם MEDIA JUKEBOX. האם ניתן לקבוע כפתור במקלדת (GLOBAL HOT KEY) לשליטה בMEDIA JUKEBOX ?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
יש לי קבצי AVI (DIVX או XVID) - ואני רוצה ליצור כתוביות לסרט (או לתרגם אותו בעצמי, אם תרצו) אילו תוכנות קיימות יכולות לעזור לי עם זה ? אני מחפש גם כאלה חינמיות (שזה לא אמור להיות בעיה - כי כל הקודקים הם חינמיים....)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
חיפשתי קובץ התקנה לכרטיס הקול שלי, ומצאתי אותו רק באתר שיתוף הקבצים files.icez.net. נראה לכם בטוח?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה .... מקווה ליתרום ולהישתלב אנשים יש לי בעיה אני רוצה ליפתוח כונן דיוידי וירטואלי (אין לי דיוידי או צורב דיוידי) במחשב כדי להפעיל את ה GTA SA שלי כל פעם שאני רוצה לשחק במשחק אני צריך להכניס את הדיסק ואבל את הדיסק הבאתי לחבר שלי עכשיו את הדיסק העתקתי במלואו למחשב עכשיו איך אני יוצר כונן וידיוי וירטואלי ומכניס לשם את הדיסק שהעתקתי למחשב זה הבעיה ואני חייב לעשות שה GTA SA שהוא יבקש את הדיסק הוא יוכל ליקרוא מהכונן הוירטואלי שיצרתי ... בבקשה אנשים אני ממש צריך את זז אני חייב להמשיך לשחק ... תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מדבר על קטגוריית "הודעות". תמיד מטרידים אותי שמה...וכל פעם שולחים לי הודעה וזה מקפיץ את חלון העבודה הנוכחי לשולחן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-