תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש עזרה/מדריך איך להאיץ את ההורדה בתוכנה אני לא מצליח לעבוד את ה 20K החיבור שלי הוא 1.5/96 לא דרך ראוטר תודה (מוריד רק קבצים חוקיים )
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך זה אפשרי לעשות בflash.. סידרה של תמונות.. כשאתה לוחץ על התמונה הראשונה זה בעצם מתחיל את הסרט ולא ממשיך.. כשאתה לוחץ על התמונה השניה זה עובר לשניה הבאה בסרט.. כשאתה לוחץ על התמונה השלישית זה עובר לשניה השלישית בסרט.. ואם פתאום עכשיו תלחץ על התמונה השניה.. זה יריץ את עצמו מהר לשניה השניה.. (ותראה בהבזקים אחורה מהתמונה הרביעית לשניה..) אם עכשיו תלחץ על התמונה העשירית.. זה יריץ את עצמו לשניה העשירית.. (ותראה בהבזקים מהירים מה שהיה מהשניה השניה עד העשירית..) בעצם ליצור פה סרט שכמו שיש בסרטים להזיז זמן.. ככה שלחיצה על התמונה תזיז את הזמן... אפשרי כזה דבר..? ואיך אם כן?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פורצים שינו לי את הססמא של האיסיקיו.. ועכשיו אני לא יכול לעשות לוגין.. אין איסי. פתחתי חדש. עכשיו, באיסי הישן היה פוול כוסיות. סתם, היה המון אנשים ואני לא זוכר את כולם.. בקיצור, לפני שפרצו לי נכנסתי באיסי 4 וגם בגרסת הפרו.. יכול להיות שמה שיש לי במחשב, אפשר לעשות אימפורט של השמות והמספרים שהיו ולשחזר את מי שהיה לי באיסי? תודה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי ניהיה בזמן האחרון איטי מאוד אין לי מושג למה אבל התקנתי כמה תוכנות לניקוי הרגיסטרי וכאלה... יש תוכנות ואנטי וירוסים שאני מנסה להתקין זה מתקין הכול טוב ויפה אבל לא נפתח החלון אני לוחץ מלא ולא נפתח וזה קורה בהרבה תוכנות שאני מתקין.... זה באגים מוזרים כאלה... יש למשהו פיתרון?? תודה,רן
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ארז ככה עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו פה יכול בבקשה לעזור לי בתודה וחג שמיייח עידו
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי צילמתי וידאו HD 720P ארוך מאוד, כ50 דקות, פתאום הפלפון הפסיק את ההסרטה , בפלפון אני רואה את הוידאו, אבל ברגע שאני מוריד למחשב ,או לסטרימר , זה כותב קובץ שגויי, יש תוכנה לתקן זאת?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון והמשכתי להריץ את הFF בכוונה לאתחל אותו אח"כ, כשאגמור לעבוד. בין לבין, הווינדוס התעדכן ואותחל. כאשר הרצתי את הFF, הוא התקין את העדכונים וקינפג אותם, ואז הFF פשוט לא עלה יותר. הוא לא הגיע גם לשלב של בדיקת התוספים וכו'. פשוט היה את מד ההתקדמות של ההתקנה, ואחרי שהוא סיים הפנדה לא עלתה לי יותר. פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והיא פשוט נתקעת לי כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מה יכול לביות גורם לבעיה ???
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי טלפון נוקיה 6021 עם bkuetooth ויש לי חיבור bluetooth על המחשב האם אני יכול להשתמש בפלפון כשלט רחוק עבור המחשב יש תוכנה כזאת? בעיקר כדי לשלוט על mv2player ו winamp.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הי אני מנסה ליצור קובץ הפעלה batch file אשר יבצע סגירה של תוכנת האוטלוק גיבוי הקובץ PST שלה והפעלה מחדש של ה Outlook. מה שקורה זה שהכל עובד לי עד לשלב של ההפעלה מחדש של הOutlook משום מה הוא לא מפעיל לי אותה. להלן הקוד של הקובץ bat שיצרתי : Echo off Echo Backuping your mailbox please wait... wscript closeoutlook.vbs Copy C:\MailBox\MailBox.pst G:\MailBox\MailBox.pst /V /Y C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE עריכה: הבעיה נפתרה לי אבקש למחוק את הודעתי.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, במהלך הגלישה באתרים שיש בהם פרסומות פלאש מחורבנות כמו באתר הזה.. (לא הגזמתם!??!?) האתר עצמו לא נתקע ואפשר לגלוש באתר אבל הכפתורים שלמעלה (הבא הקודם וכו') אי אפשר ללחוץ עליהם הם נתקעים ורק אחרי כמה שניות זה משתחרר וחוזר חלילה. מה הבעיה יכולה להיות? עידכנתי את הפלאש לא עזר..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה ב- dxdiag יצא ככה Direct3D 7 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code Direct3D 8 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) משחקים שפעלו לי כמו פאס 6 וגי טי איי סאן אנדרס עובדים שומעים כרגיל אבל רואים מסך שחור איך מתקנים את זה?< עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך +ל directx תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, התקנתי firefox 4.0 עברית, לאחר שימוש ממושך ומוצלח בגירסאות קודמות. אחרי כמה ימים התוכנה התחילה להיתקע כמה שניות לאחר ההפעלה. הסרתי את התוכנה וזרתי לגירסא 3.16 וגם שם התוכנה נתקעת (מה שלא קרה לפני התקנה של גירסא 4.0). האם יש רעיון למישהו מה לעשות? אני אוהב את הדפדפן הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אפשר את השם של גרסאת האימיול של לינטורק ? אני מתכוון ל-www.lionetwork.net תודה רבה לעוזר. נ.ב אם למשהוא יש לינק לתוכנה,אז אפשר בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
אני נכנס לאתר הזה ומקבל את השגיאה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=68669254.jpg מה זו השגיאה הזו ומה הפתרון שלה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה אני לא מצליח לשמוע שום מוזיקה באינטרנט, זה אומר סרטונים כאלה ששולחים במייל וגם צלצולים מאתר פלאפון וכאלה. חשוב לציין שכל קובץ מוזיקה אחר במחשב אני שומע ובאינטרנט לא. מה הבעיה? תודה מראש הדפדפן זה IE6
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנת GHOST שאיתה אוכל לגבות את המערכת על דיסק, בנוסף, שהדיסק יהיה במצב BOOTABLE . איזה תוכנות עושות את זה מלבד Norton ghost? אנא המליצו לי מנסיונכם ולא מחיפושים באתרים מסויימים. תודה רבה על תשומת הלב. _________________
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היתקנתי את הפירפוקס החדש על מערכת WIN7 גירסת 64 סיביות ואחרי יום > למרות שהפיירפוקס עובד והוא ברירת המחדל > נעלם לי האיקון עצמו של הדפדפן > לא הקיצור דרך שעובד האיקון גם נעלם מתיקיית התוכנה ומחליף אותו איקון של תוכנה לא מזוהה > למרות שהכל עובד!!! למה זה קורה? ??? ואיך מתקנים את זה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני זקוק תוכנת קיבוץ לויסטה 64 וינראר פשוט עובד על 32 אז האם יש תוכנה כל שהיא שעובדת עם 64?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הכותרת אומרת כבר הכל אני חייב איזה תוכנה או כל הסבר איך להפטר מהספייוור . תודה!
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום Abit Flash Menu היום עדכנתי את הביוס שלי מגרסה 1.6 לגירסה 2.2 , אני לא יודע אם זה עשה משהו אבל המחשב קצת יותר מהיר , לא משנה, רק רציתי להגיד שהתוכנה הזאת היא MUST HAVE בשביל אנשים שלא רוצים להתעסק אם עדכון ביוס דרך דוס (אף פעם לא ניסיתי :-X) אבל מה שאני כן יכול להגיד שהתוכנה הזאת פצצתית ! היא עידכנה לי את הביוס תוך דקה ! בקיצור אם המנהלים יכולים להוסיף אותה למדור ההורדות אני בטוח שהרבה בעלי לוחות אביט ישמחו ;D http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php אם תוכנה זו כבר נמצאת במדור ההורדות אז עוד יותר טוב (למרות שלא ראיתי) תודה נ.ב - הלוח שלי הוא ABIT NF7-SL :-)
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-