תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אפשר את השם של גרסאת האימיול של לינטורק ? אני מתכוון ל-www.lionetwork.net תודה רבה לעוזר. נ.ב אם למשהוא יש לינק לתוכנה,אז אפשר בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ההורדות עובדות כרגע דרך הביוטרנט רק דרך AZUREUS, כשאני מנסה דרך תוכנות אחרות ההורדה ממתחילה כרגיל, אך אחרי פרק זמן לא קבוע היא פשוט נתקעת, התוכנה עצמה אלא נתקעת והחלון פעיל- אבל הוא לא מוריד כלום (למרותש עדיין כביכול כתובה בו מהירות הורדה), וגם השימוש במעבד של אותו חלון עולה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי את ABCת SHADOW'S EXPERMINTAL, BITCOMETתBITORNADO
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איבדתי את הסיסמא של האיסי ואני לא יכול להיכנס לאתר של ICQ,לפה: http://cf.icq.com/cf/icq5/lost_password.html מי שיכול שיעשה RECOVER בבקשה! האימייל:Nickless09@gmail.com איסי:155302208 תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר הזה ומקבל את השגיאה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=68669254.jpg מה זו השגיאה הזו ומה הפתרון שלה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי, שוב יש לי בעיות עם התוכנה מסנג'ר לייב (8.1 - הגרסה הכי חדשה) וזה כבר פשוט בלתי נסבל. אפשר לקרוא על זה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245322.0 אמרתי שאם הבעיות יחזרו אני אפתח ת'רד חדש לעזרה, והבעיות אכן חזרו.. זה כבר באמת בלתי אפשרי ככה, עברתי למחשב אחר, ובכל מחשב יש את אותה הבעיה.. נמאס כבר.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לרגל קניית המחשב החדש רציתי לבדוק כמה אני מקבל ב3Dmark06. לאחר שהורדתי את התוכנה כמה פעמים ממקורות שונים, התקנתי אותה והזנתי את הסיריאל בשדה המבוקש בהתקנה נוצר מצב שכאשר אני מפעיל את התוכנה היא נתקעת (לאחר שמציגה את סמל החברה והוראה לחכות עד דקה). חיכיתי חצי שעה בכל אחד מהמקרים ושום חלון לא נפתח לי. :'( :'( :'( המפרט שלי: 4850 P5E Q9300 500GB 4GB 800MHZ CL4 525W ENERMAX XP 32BIT תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה שהשמיעה מוזיקה רגועה ושקטה לעבודה מול המחשב. אני לא יכול לפרט הרבה יותר מזה. למישהו יש רעיון?. תודה בכל מקרה.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מצלם עם הכפתור הרגיל של ווינדוס על המקלדת, ברגע שאני מדביק על צייר זה מראה לי את התמונה שיש נכון לעכשיו בסירטון. (לדוגמא הרצתי אותו קדימה, התמונה שצילמתי ממקודם אוטומטית משתנה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה - nvidia geforce 7600gt 256 mb אך אין לי את הדרייברים המעודכנים.. יש למישהו לינק להורדה או לפחות תגידו לי מה הדרייברים האחרונים לכרטיס הזה..
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הארוכה... אז ככה, למקלדת ישנם כאלה קיצורי דרך, פליי, סטופ, FF, וכל השטויות האלה אבל הבעיה שהם עובדים רק עם מדיה פלייר, ואני משתמש במוזיקה בווינאמפ, ולווידיאו בVLC, ובהגדרות של שתי התוכנות הללו לא ניתן להגדיר את זה. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך עושים סירטונים כאלה שבהם רואים את התצוגה של המחשב? כאילו.. נניח יש תמדריכי יודאו האלה של פוטושופ לדוגמה שזה מראה ממש איך העכבר זז וכל זה ואיפה לוחצים, פשוט עושה קובץ וידאו למסך איך לעזאזל עושים? הנה דוגמה למה שאני מתכוון: לןא צריך לראות הכל..רק תראו איזה שנייה אחת שתבינו למה התכוונתי..איך שמצלמים תמסך..
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי איך לנסח תכותרת בידיוק יש לי בעיקרון תוכנה שנותנת לי ליצפות קצת בקיבצי וידיאו בהורדה ומה שאני רוצה זה תוכנה שתיתן לי ליצפות גם בוידיאו וגם בקיבצי קול לפני שהם יורדים(רק ליבדוק שהקבצים בסדר) על איזה תוכנה אתם ממליצים ובמיקרה שיש הורדות ישירות לתוכנות שלכם(במיקרה שזה חוקי) לינקים יעזרו בתודה STONE
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadv נסתי להסיר אותו עם ad-aware spyware doctor spybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנה חיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שם מישהו יודע איך נפתרים מזה ?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט, מלפני כשנתיים... זוהי מצלמה של חברה לא ידועה, קניתי אותה דרך תפוז באיזה 99 ש"ח... אני רוצה להתקין אותה למחשב, איבדתי את הדרייברים והמחשב עצמו עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000 לא מזהה אותה... למישהו יש מושג של איזו חברה המצלמה? (אני הוספתי תמונה)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה בדיוק מה שNETLIMITER עושה אבל דומה לה כי אני רוצה לשנות... לנסות...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שאני מנסה לנגן כל מיני קבצי וידאו שונים במחשב זה נותן לי אותה הערה, ואז אני רק רואה את התמונה בלי הסאונד.. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה.. תמונה מצורפת של השגיאה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשנות הגדרות בFIREWALL אני מקבל הודעה שאומרת : You do not have the necessary rights to configure all of the features of the selected item אני גם לא יכול למחוק את התוכנה דרל הוספה/הוסרה של תוכנות. למישהו יש מושג מה לעשות? חשוב לציין שאני הADMINISTRATOR של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הגירסא הזאתי אבל יש לי היסטוריה ארוכה מאוד וחשובה עם כמה משתמשים ואני רוצה להעביר אותה לicq 4.0 כשאני יתקין אותו האם זה אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך אני מוסיף ב FF אופציה שיפצח לי 2 עמודי HOME PAGE באותו דפדפן ? בIE פשוט מוסיפים עוד אחד,ב FF אני לא מצליח
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך אני עושה שכשאני לוחץ על מקש בגיימפד נניח X או יפעיל לי מקש במקלדת אות או מספר למשל?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה למי שנתקל בזה , בדקתי את הפריטים המותקנים אצלי במחשב ב " הוספה / הסרה של תוכניות " ושם ראיתי לפחות 6 התקנות של .Net frameworks בכל מיני גרסאות עם כל מיני גרסאות אחרות של SPים , השאלה האם אלו שירותים Relying - נשענים זאת אומרת , האם כל אחת מהתוכנות אמורות להשען אחת על השניה וחייבות להיות ביחד ? או שמדובר בעדכונים של Microsoft לפיצ'ר של ה-.Net frameworks שלהם או שפשוט זה לא זה ולא זה , ואז אני ימחוק את הגרסאות שנראות לי יותר ישנות ואשאיר את הגרסא הכי חדשה שנראית לי , מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזו מצאתי כבר תוכנה דומה שמראה את טמפ' הדיסק קשיח אבל לא של המעבד
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד קבצים בIRC (עם MIRC)? כלומר נגיד נכנסתי לערוץ מסויים שמשתפים בו קבצים, איך אני מוריד אותם?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-