עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה להדביק כתוביות ואז ליצרוב לדיסק! תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by rjjb7,

Generic Host Process for Win32 Services נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. מהי השגיאה ובאיזה הקשר?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. שלום לכולם. קניתי סיסמא מVIP-FILE ויש לי את התוכנה INTERNET DOWNLAOD MANAGER. קיצר אצל חבר שלי יש את אותו הדבר ואצלו מתי שהוא מוריד איזה משחק או סרט או כל קובץ זה מוריד מ7 שרתים מהVIP-FILE על מנת שתהיה מקסימום מהירות הורדה. יענו לVIP-FILE יש 7 שרתים שמהם אתם מורידים ואם הסיסמא יש אפשרות להוריד מכל ה7 בבת אחת כדי שתהיה מקסימום מהירות. קיצר אני אני מנסה להוריד אצלי וזה מוריד לי רק משרת אחד בלבד, לא מכל ה7 ביחד אלא רק מאחד וזאת מהירות מעפנה רצח.. יענו מוריד לי על איזה 200-250 ואני רוצה שזה יוריד לי על 370 שזה המקסימום בערך של 2.5MB אינטרנט. קיצר השאלה שלי היא איך אני עושה שזה יוריד מכל השרתים בבת אחת? תודה לעוזרים. למי שלא יודע מה זה VIP-FILE, זה אתר כמו ראפידשייר רק ששם אפש…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. בסה"כ המטרה שלי היא לגזור חלקים מסוימים מכמה סרטים שצולמו ולצרף הכל לסרט אחד רצוף. אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד שתוכל לעשות את זה, לא צריך שום עריכה נוספת מעבר לזה. ככל שיהיה פשוט יותר - כך טוב.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. יש לי מדפסת משולבת של HP , כל הדרייברים הכי עדכניים, WINDWOS XP מעודכן, ויש בעיה מציקה ביותר. כשאני מדפיס מסמך לדוגמא והוא נתקע באמצע, או סתם כשאני מבטל מסמך הוא לפעמים לא מתבטל ונתקע שם ברשימה של ההדפסות ונמצא במצב של מחיקת הדפסה, רק שהוא נשאר ככה כל הזמן, גם אחרי ריסטארט, אני מנסה לבטל וכלום לא עוזר, רק אחרי כמה ימים הוא נעלם משם, ובניתיים אי אפשר להדפיס כלום. איך אפשר להתמודד עם הבעיה? זה ממש מטרד.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. ניסיתי להכין slide show ע"י pinnacle studio 10 אבל בdvd חלק מהתמונות ניראות מתושתשות האם יש תוכנות שעושות slide show באיכות גבוהה ושיש להם אפקים של מעבר כמו בpinnacle כמו hollywood fx וכו'. או אם יש דרך לתקן את הבעיה של התוכנה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. מחפש תוכנה )רצוי חינמית( שתסנן את הדואר זבל מהאוטלוק כל פעם כשהו מושך הודעות מהסרבר התוכנה אמורה לרוץ ברקע )כמו האנטי וירוס שבודק דואר נכנס ויוצא בזמן השליחה שלו( ופשו לסנן את הדואר הנכנס לבעל המחשב המדובר אין שום ידע במחשבים ככה שהתוכנה אמורה לתפקד לגמרי לבד ברקע מקווה שהסברתי כמו שצריך את מה שאני מחפש אם מישהו מכיר פתרון אחר ...אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. מישהו מכיר משהו טוב?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by MOsheAInouz,

את שתיהם יש לי... הרככבתי והורדתי את התוכנה TVTOOL בהמלצת דוד שלי הטמבל.. הפעלתי איתה את המסך בטלוויזיה.. פעל קצת שחור אבל הסקתי שזה בגלל שהטלוויזיה לא מתאימה למרות שרציתי להבהיר קצת ולא הצלחתי.. בכל מקרה אחרי זה ניסיתי לעשות שיפעל על שתי מסכים בטלויזיה סרטים במחשב יהיה אפשר לעבוד..... לא הצלחתי לבצע את זה ובמקום זה קרה מצב שאני רואה הכל שחור לבן בטלוויזיה.. לא משנה שאני עדיין לא מצליח להפעיל על שתי המסכים (יכול להיות שהכרטיס הדפוק שלי לא תומך בזה?) בקיצור... עזרה חבר'ס ... ממש דחוף לי לסופשבוע. חשבתי לרשום את זה פה בגלל שלא מצאתי פורום אחר שעוסק במולטימדיה.. אם זה לא מתאים תעבירו לפורום המתאים אבל בבקשה להודיע לי לאיזה פורום זה עבר...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by lordgod,

אני רגיל להשתמש בתוכנות עם ארבעה VIEW PORTS ורציתי לנסות להשתמש בבלנדר , אבל קשה לי רק עם VIEW PORT אחד איך עושים 4 ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. ש-לום. אז ככה,עכשיו התקנתי Ad-Aware SE (לאחר פרמוט),והוא פשוט לא נותן לי לעדכן אותו, הוא רושם לי - Error retrieving update. והורדתי את גירסת ה-SE (החינמית כמובן) מכל מקום אפשרי,ובכולם הוא רושם לי את הודעת השגיאה הזאת. הייתי רוצה לדעת אם זה קורה לכולם,או רק לי (משום מה).

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by niva401,

במחשב שלי מותקן WIN XP ו IE7 העלאת דפי האינטרנט איטית- האם תוכנת FIREFOX תשפר את זמן התגובה?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by תימני אסלי,

לאחרונה התחלתי לעבוד עם פיירפוקס אבל נתקלתי שם בבעייה שלא היתה קיימת כשעבדתי עם האינטרנט אקספלורר. הבעייה שלי היא כזו: כאשר לוחצים על לינק מדף אינטרנט מסויים ועוברים לדף אחר - כאשר רוצים לחזור לדף הקודם יכולות להיות שני אופציות: 1) האופציה "BACK"(מעבר לדף הקודם) פעילה ואז לחיצה על אופציה זו מעבירה אותי לדף הקודם -ופה אין בעייה כי את אותה תוצאה (מעבר לדף הקודם) אני מקבל גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס 2)האופציה "BACK"אינה פעילה.... ובקטע הזה יש הבדל גדול בין אינרנט אקספלורר לבין פיירפוקס. באינרנט אקספלורר לחיצה על X (סגירת הדף)מעבירה אותיי לדף הקודם כפי שאמור להיות אבל בפייר פוקס לחיצה על X לא מעבירה אותי לדף הקודם אלא סוגרת לי את שני החלונות. תודה מראש לעוזרים.

16. Started by IlanF,

כשאני מדליק וידאו, רואים אותו כזה כמו פסים כחולים ירוקים וכל מיני דברים מוזרים העלתי סרטון שמראה את הבעיה, מקווה שתצליחו להבין משהו http://rapidshare.com/files/30871452/1.mov זה לא בגלל קודקים. כשזה קרה פעם ראשונה היה לי רק DIVX, עכשיו מחקתי את DIVX והתקנתי את K-LITE וזה עדיין קורה. במדיה פלייר אפשר לגרום לוידאו לעבוד נורמלי אם אני מבטל את האצת הוידאו, אבל בחלק מהמשחקים (החלק שמשתמש בסרטי AVI כמו סן אנדראס, יש עדיין את הבעיה)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by ophir555,

יש לי ווינדוס מדיה פלייר 10 עם כל הקודקים. יחד עם זאת הרבה פעמים הוא לא מסוגל לקרוא כל מיני קבצים של תוכנות אחרות כמו rm וכד. ניסיתי להוריד נגן נוסף של real player אך התוצאה היא ששני הנגנים נתקעים עקב התנגשויות כפי הנראה. מה מומלץ לעשות על מנת שהנגן יהיה מסוגל לקרוא את כל הפורמטים גם של חברות אחרות תודה

18. Started by yotep,

אין לי סאונד בכלל בכל סרטון פלאש מה עושים?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. Started by afekchaos,

שלום רב, אני רוצה לדעת כמה דברים על התוכנה מירנדה. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע למה הכתב שמה הוא ג'יבריש ולא בעברית כמו באייסיקיו? ועוד שאלה חשובה לשם זאתי התקנתי אותה. איך יודעים מי מסתכל לי באווי. זה יהיה גם טוב אם תתנו לי קישור למדריך לעזרה בקשר לתוכנה הזאתי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. אפל שיחררה תוכנה שמאפשרת להתקין WINDOWS על מק מבוסס אינטל . כולנו ידענו שהיום הזה יגיע מתישהו - אבל כל כך קרוב ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236663,00.html#n http://www.apple.com/macosx/bootcamp/

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by uriroll,

שלום חברים, אני עובד על LCD 42 של LG לאחרונה התקנתי win7 וכעת כאשר אני מגדיר את רזולוצית המסך על 720*1280 השוליים של על המסך נחתכים כל רזוצלוציה אחרת שניסיתי נראית רע מאוד על המסך. האם ידוע לכם מדוע זה נגרם ואיך ניתו לסידור ? (זה כאילו המסך ב-ZOOM כלשהו ...) תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי כרטיס טלוויזיה מחובר למחשב GIGABYE GLOBAL TV CARD GT-PTV-AF-RH התוכנה שאני משתמש איתה זה PowerCinema עכשיו הדיסק שקיבלתי זה גירסא 5 של התוכנה וב-XP זה עבד מעולה בלי שום תקלה... עכשיו פירמטתי והתקנתי וינדוס 7 התקנתי את אותה גירסא 5 ואין סאונד.. אין סאונד רק בתוכנה ! במחשב עצמו יש...וידיאו רואים כמו שצריך אבל אין קול בכלל... התחלתי לחפש בהגדרות ואין שום דבר שאפשר לשנות שם בקשר לזה הורדתי גירסה חדשה של התוכנה 6 הסרתי את הקודמת התקנתי את החדשה ועדיין אותה בעיה.. נכנסתי לאתר של התוכנה ויש שם FAQ מצאתי שם את הבעיה והורדתי עידכון לגירסא 6 של התוכנה התקנתי אותה ועדיין...אין קול.. מה שכן בתוכנה עצמה יש גם נגן מוזיקה ודרכו כן אפשרי לשמוע מוזיקה..אבל בתוך הטלוויזיה …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by satlan1,

פתחתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אין שם תגובות.. אולי מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח.. יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל. יש משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by SHAY951,

אני מחפש תכנה של שיתוף, שחברים שלי יוכלו להוריד ישירות מהמחשב שלי (ואני משלהם) במהירות גבוהה-נורמלית. תוכנות עם ססמה מגנה כדי להוריד, הכנסת אייפי , או כל דבר אחד שיוודא שרק החברים שלי מורידים ממני ולא אף אחד אחר. אשמח מאוד להצעות לתכנה (אם יש דבר כזה...).

• 6 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים