עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dj shay 30010,

יש תוכנה שמגבירים במחשב נייד את עוצמת הקול רואים קווים על המסך מישהו יודע איך קוראים לזה לינק ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by hopa,

למה משתמשים בסקיצה 3D בתוכנה זו?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. אני צריך Winamp אחי חדש דחוף.. בבקשה חינם

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום, יש לי תמונה שהכנתי במחשב שבה יש ברכה עם תמונות יפה מאוד, השקעתי הרבה זמן בזה , הרזולוציה של התמונה היא 800*1445 , רוחב המסך של הבחורה שתראה את זה הוא 800 אבל הייתי מאוד רוצה שהיא תפתח את הקובץ והוא יגלול עצמו לאט לאט כך שהיא תקרא את הברכה ותראה הכל יפה כזה, ושירוץ ברקע שיר יומולדת עם איזו תוכנה ניתן לבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. איך זה אפשרי לעשות בflash.. סידרה של תמונות.. כשאתה לוחץ על התמונה הראשונה זה בעצם מתחיל את הסרט ולא ממשיך.. כשאתה לוחץ על התמונה השניה זה עובר לשניה הבאה בסרט.. כשאתה לוחץ על התמונה השלישית זה עובר לשניה השלישית בסרט.. ואם פתאום עכשיו תלחץ על התמונה השניה.. זה יריץ את עצמו מהר לשניה השניה.. (ותראה בהבזקים אחורה מהתמונה הרביעית לשניה..) אם עכשיו תלחץ על התמונה העשירית.. זה יריץ את עצמו לשניה העשירית.. (ותראה בהבזקים מהירים מה שהיה מהשניה השניה עד העשירית..) בעצם ליצור פה סרט שכמו שיש בסרטים להזיז זמן.. ככה שלחיצה על התמונה תזיז את הזמן... אפשרי כזה דבר..? ואיך אם כן?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. מה צריך בשביל להריץ HD ובכללי קבצי וידאו במחשב? איזה מקודדים צריך בשביל להריץ קבצי וידאו בצורה הטובה ביותר? ואיזה תוכנות לצפיה כדאי שיהיה לי על המחשב? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום לכם יש לי בעיה כל פעם שאני מחבר תפלא שלי שהוא מסוג W910I סוני אריקסון אז הוא רושם לי שהתקן לא זוהה מה לעשות ?? נ.ב פעם זה עבד עכשיו התחיל הסיפור הזה לפני כמה חודשים התוכנה לא עובדת ופעם לא היה לי תוכנה היתי ניכנס דרך המחשב שלי

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by bykeking,

מחקתי את כל הקבצים שהייתי צריך לעשות להם seeding, ואני רוצה לאפס את הרטיו בתוכנה. זה אפשרי? (אל תדאגו זה טורנטים חופשיים, אני לא מרמה) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. ידידותית למשתמש מצד אחד מצד שני באנרים איכותיים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by יצחק נ,

שלום, התקנתי firefox 4.0 עברית, לאחר שימוש ממושך ומוצלח בגירסאות קודמות. אחרי כמה ימים התוכנה התחילה להיתקע כמה שניות לאחר ההפעלה. הסרתי את התוכנה וזרתי לגירסא 3.16 וגם שם התוכנה נתקעת (מה שלא קרה לפני התקנה של גירסא 4.0). האם יש רעיון למישהו מה לעשות? אני אוהב את הדפדפן הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

שלום, יש אופציה מרגיזה באקסל שאם לוחצים דאבל קליק על התחתית של תא הוא לוקח לתחתית הטבלה, הצרה שכשיש גיליון ארוך וזה קורה בטעות זה ממש מתסכל .. יש דרך לבטל את זה ?!? שמעתי כבר על לערוך ב F2 אבל היתרון בעכבר שזה מכניס אותך לעריכה בנקודה שאתה רוצה ולא בסוף התא.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. ההורדות עובדות כרגע דרך הביוטרנט רק דרך AZUREUS, כשאני מנסה דרך תוכנות אחרות ההורדה ממתחילה כרגיל, אך אחרי פרק זמן לא קבוע היא פשוט נתקעת, התוכנה עצמה אלא נתקעת והחלון פעיל- אבל הוא לא מוריד כלום (למרותש עדיין כביכול כתובה בו מהירות הורדה), וגם השימוש במעבד של אותו חלון עולה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי את ABCת SHADOW'S EXPERMINTAL, BITCOMETתBITORNADO

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. לדוגמה הפירסומת ^^ איך פוטרים את זה ?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by orendia,

כאשר אני גולש ורוצה לשמור קובץ החלון שצריך לקפוץ ולשאול האם לשמור או לפתוח לא נפתח. זאת לאחר שסימנתי V בשורה בחר לצמיתות בתחתית החלון הקופץ. למישהו יש פתרון איך להחזיר את הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by poi212003,

כרטיס קול CREATIVE CT4170 SB16 VIBRA 16XV ISA אני צריך דריברים לוינדוס אקספי לא מצאתי בשום מקום מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא?

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  17. שלום. ניסיתי להתקין היום את הORANGE BOX (הקופסא הכתומה) של VALVE. לצערי הד ארצי שכחו לתת התקנה באנגלית, לכן צריך להתקין בפורטוגזית/תאילנדית כל שפה אחרת. הבעיה היא שההתקנה לא עובדת אם הסטים הוא באנגלית, או לפחות ככה זה נראה. ברגע שלוחצים ITSTALL (או המקביל הפורטוגזי שלו) הסטים מתעדכן, אבל לא מצליח. יש לציין שעם הסטים שהותקן מהדיסק לא הייתה שום בעיה של עידכון והוא המשיך כרגיל (משום מה כל המשחקים נעלמו אחרי שמחקתי אותו). מה עושים? מצטער אם לא הייתי הכי ברור שיש, פשוט גם לי זה לא ברור כל כך :-\

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. כשאני מפעיל סרט/סדרה במדיה פלייר אני רואה אותו נורא בהיר וכשאני מפעיל את אותו הקובץ ב- BSplayer הסרט מוקרן ללא שום בעיות ובצבע רגיל ראיתי שיש לי את אותה בעיה גם בתוכנת VLC וגם ב- METACAFE ההגדרות צבעים נמצאים על ברירת המחדל שלהם וגם ניסית לחזור ממדיה פלייר 11 ל-10 ולא השתנה כלום

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. משהו התקין לי במחשב תוכנת מירס (שאיני בטוח שהיא זו המקורית),כנראה שהיא תוכנת ריגול. לא הצלחתי להסירה על ידי תוכנות אנטי ריגול כמו adawre או spysweepr ולא על ידי אנטי וירוס נורטון. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות 2000 profesional ניסיתי להתקין את מירס המקורית וחשבתי שאז ,לכשתותקן זו המקורית, אוכל להסיר הכל,אך התוכנה שאצלי לא רוצה להיפרד מן המחשב. מצורפים צילומי מסך של הסירוב של המירס שאצלי לעוף מהמחשב. בתודה יוסי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

ובכלל הרבה תוכנות כמו מסנ'ר בעברית, איך אני גום להם להיות באנלית?? לפני הפירמוט הכל היה באנגלית, מאותם הקבצים.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. בפורמט MPEG 2 התמונה לא נפתחת על כל המסך (יש שוליים שחורים מלעלמה ולמטה ) ההגדרות שם הם HIGHT 768 WIDHT 576 4:3 מה צריך לשנות כדי שהתמונה תפתח על כל המסך ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by kikkler,

האיקון שלו מופיע לי למטה (עם כל המשתמע מכך - אפשר לסגור אותו, להעביר בין מצבים, להחליף בין יוזרים וכולי), ואני מקבל הודעות, אבל דאבל קליק שמאלי עליו, שאמור בדר"כ לפתוח את החלון שלו לא עושה כלום ניסיתי לסגור ולפתוח מחדש, לעשות ריסט, להתקין מחדש, כלום כמובן שאם פותחים משתמש חדש הכל בסדר, אבל אני רוצה להשאר עם הישן שלי

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3 :s05:

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by maverick,

האם מישהו חווה בעיות באיציק בזמן הפעלת המיול? אם כן, האם יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.