עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר שלי, מחובר לרשת ואיתו אני עושה את מרבית העבודה. השני, מדיה סנטר שמוצב בסלון, משמש אך ורק לצפייה בסרטים, ולא מחובר כלל לרשת. כאשר יש לי צורך להעביר תכנים בין המחשב בחדר לבין המדיה סנטר, אני מעתיק את המידע לכונן חיצוני, ומשם מעביר למדיה סנטר. כמובן שזו פעולה מסורבלת ואיטית, לכן אני מחפש דרך לפשט את כל התהליך. האם יש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים ובאמצעותה ניתן להעביר את המידע? כמובן שרצוי שהתוכנה תהיה פשוטה וקלה לשימוש ככל האפשר. אגב, שמעתי שיש יישום של מייקרוסופט (שייך לחבילת ה-LIVE) שיודע לעשות דברים כאלה בעזרת חיבור לרשת וסנכרון. אבל אינני יודע עד כמה זה מתאים לצרכיי, ועד כמה תוכנה זו קלה לתפעול... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שמתי בכל מקום על הכי חזק וזה וסרט מסוים עדיין נשמע חלש. דברים אחרים הם סבבה, אני יודע שהבעיה היא בסרט אך אני רוצה להגביר את העוצמה שלו. איזה תוכנה יכולה לעשות את זה לקובץ AVI? תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by yuvalg,

מחפש תוכנה טובה להעתקת דיסקים של BR. מכיר את ה-DVDHUB אבל לא כ"כ אוהב את הממשק שלה. יש אחרות מומלצות? יש חינמיות טובות?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by תימני אסלי,

אני כרגע משתמש בתוכנה HTTrack Website Copier. הבעיה עם התוכנה הזו שהיא עושה יותר מידי טוב את העבודה כלומר היא מורידה את כל מה שיש באתר שרוצים להעתיק ולכן לוקח לה לפעמים כמה ימיםלסרוק אתר מסויים וכתוצאה מכך יורד לי למחשב סתם "זבל". יוצא שמתוך מה שירד אני צריך אולי 5%. אני מחפש תוכנה שיודעת להעתיק אך ורק קבצים בעלי סיומת ספציפית.

5. Started by shuy,

חבר הביא לי דיסק קשיח שמערכת ההפעלה בו לא עולה, אותו אדם לא צריך את מערכת ההפעלה אלא את המידע שעל הדיסק, מכיוון שאין לי כוח לברור את הקבצים ולהחליט מה הוא צריך ומה לא החלטתי להעתיק את תכולת כל הדיסק לדיסק אחר, אז חיברתי את הדיסק למחשב שלי כ-SLAVE ועשיתי העתק-הדבק, כשהוא מגיע לספרייה של ה-WINDOWS בכמה קבצים מסויימים הוא אומר לי שהגישה נדחתה (לאותו קובץ ספציפי) ומציע לי לבדוק שאף תוכנה לא משתמשת בקובץ ואז הוא מפסיק את העתקה - אני בעיקרון לא צריך את הקבצים שלגביהם נדחתה הגישה (הם קבצי מערכת שלא שימושיים לאותו אדם) אבל אני צריך שהמחשב ימשיך את העתקה חוץ מאותו הקובץ/קבצים שלגביהם נדחתה הגישה. מישהו מכיר תוכנה שכזו - שברגע שהיא נתקלת ב-ERROR היא ממשיכה לקובץ הבא ולא עוצרת את כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. איזו תוכנה חינמית מאפשרת לי להעתיק למחשב שלי סרטונים (לא יו-טיוב) שניתן לראות בYNET או אתרי החדשות השונים?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. טוב מה שרשום בכותרת זה בדיוק מה שאני מחפש , יש לי מספר מדיות DVD גרועות עם קבצי MP3 שWINDOWS מתקשה לקרוא אותם. ניסיתי מספר כוננים אבל זה לא עוזר. הבעייה שWINDOWS ברגע שהוא נתקל בשגיאת קריאה מפסיק את כל ההעתקה וזה ממש מקשה כשיש המון קבצים ומחיצות. רציתי לדעת אם יש תוכנה שקצת יותר מצליחה לקרוא מדיות גרועות ופגומות, מדלגת אוטומטית על קבצים פגומים וממשיכה להעתיק מה שאפשר , ואם יש גם לוג נחמד של מה שהיא לא הצליחה להעתיק הרי זה משובח. תודה.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  8. שלום לכולם. פעם הייתי חבר קבוע בפורום הזה אבל עם הזמן נהייתי עסוק ולא מצאתי זמן להיות חבר בקהילה. לאחרונה אני מחפש המון זמן תוכנה ואני לא מוצא. היום פתאום נזכרתי שאולי פה (איפה שנמצאים האנשים שמבינים בתחום) אני ימצא מישהו שיוכל לעזור לי למצוא אותה. מה שאני מחפש בדיוק זה תוכנה שתוכל להעתיק לי דיסקים למחשב למרות שיש בדיסקים שריטות. אני יודע שזה לא הגיוני, אבל מה שאני מחפש זו אפשרות להעתיק את הקבצים לדיסק הקשיח למרות שחלקם לא ניתן לקריאה. את החלק התקין של הקובץ אני רוצה להוציא מהדיסק ואת החלק הבלתי תקין אין לי בעיה שהוא יועתק כנתונים חסרי משמעות. את מה שאני רוצה לעשות לא ניתן לעשות בלי תוכנה מיוחדת שכן בהעתקה רגילה אם יש בעיה בקריאה של קבצים מהדיסק אז כל ההעתקה נפסקת. יש מיש…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by Shortboarder,

מ AVI \DIVX . בנרו 6 יש את האפשרות אבל זה אומר שאני צריך איזה פלאגין שלא מצאתי אותו.. למישהו יש רעיונות?

10. Started by mulderfox,

אבל באיכות טובה... כי כל תוכנות הקידוד שמצאתי עד עכשיו נותנות איכות תמונה מעוררת רחמים.. אני יודע שאפשר לקדד באיכות טובה, כי ראיתי סרטי VCD שנראים יותר טוב מקלטות וידאו. אשמח לעזרה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. מחפש תוכנה שיודעת להפוך מסמך באנגלית בפורמט תמונה, מהסורק למסמך טקסט קריא בוורד או PDF. תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by stalbetman,

שלום רב, אני מחפש תוכנה שהופכת לי סרט ב- 180 וב- 270 מעלות, חוץ מ- virtual dub, כי אני צריך שהיא תשמור את הסרט במהירות, כי וירטוראל דאב כאילו צופה בסרט ואז שומרת אותו במצב שרציתי, וזה לוקח זמן... תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by big_fishy,

לדוגמא אם יש לי שלום אז שהתוכנה תוכל להפוך את זה ל-םולש ולהפך... יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  14. יש משהו?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  15. שלום אני מחפש תוכנה להפיכת קבצי פונטים fon לקבצי ttf קבצי הfon הם פונטים ישנים וttf הם פונטים סטנדרטים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. צהריים טובים לכולם!! קיבלתי סרטון "מדיה פלייר" ואני רוצה להפוך אותו לDIVX, בכדי שאוכל לראות אותו בDVD. כיצד אני עושה זאת? תודה על עזרתכם, היא חשובה לי מאוד. בתודה רבה אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by waizman,

עדיף תוכנה חינמית, אבל כל תוכנה שתעשה את העבודה תתקבל בברכה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rayman_1,

בבקשה זה ממש דחוף לי...!!!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by cyberX,

יש לי כמה שירים בקובץ WAVE ואני לא מצליח להפעיל אותם עם אף אחת מהתוכנות שיש לי, זה עושה רעש מעצבן כאילו שאין קליטה בטלויזיה או משהו... אולי גם תוכנה להמיר אותם לקבצי MP3 יכולה לעזור ד"א הקבצים הם ב-DTS עם 5.1 ערוצים לפי מה שהיה רשום בהורדה.. רציתי לבדוק איך שומעים מוזיקה שהיא לא בסטריאו נראה לי נחמד... וכן יש לי מספיק רמקולים לבדוק חח

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  20. הרעיון הוא כזה, המחשב שלי משמש גם כמערכת בידור, רציתי לדעת אם יש אופציה להפעיל סרט שיראה בטלוויזיה ובמקביל להמשיך לעבוד על המחשב מול המסך הסטנדרטי.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. מחפש תוכנה להפעלת image של DVD בvista ultimate 64bit עדיף ביותר חינמית אבל אפשר שגם לא.

22. אני מחפש תוכנה חינמית להפעלת סרטי DVD על המחשב , יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ariel_rg,

מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yaron266,

הורדתי סרט של HD בגודל 10 גיגה ,יש לי כרטיס מסך תומך HD וגם מסך תומך אבל אני מצליח להפעיל את הסרט רק ב-VLC וגם זה פועל לאט ולא הכי טוב...רציתי לשאול האם יש תוכנה שתעזור לי בהפעלת הסרט בפורמט הנ"ל???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים