תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. לדיסק my passport 500 GB (מלא כמעט לחלוטין) נפגם הMBR הדיסק מזוהה ע"י הManager אבל רשום כריק. בעזרת תוכנות שונות ראיתי שהטבלת partitions שלו ריקה. (היה partition יחידה קודם לכן) התוכנה testDisk כלל לא מזהה אותו. האם מישהו יודע על פתרון ? האם יש אפשרות להעתיק את הMBR וה Partition table מדיסק זהה פעיל ? בתודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, המחשב שלי די עמוס אז אני רוצה לעשות לו פרמוט ויש לי שאלה. אם אני עושה פרמוט, אני יוכל להשתמש בסריאל שהיה לי עד עכשיו לXP, הוא חוקי ואני רוצה שיהיה מותקן לי חוקי. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיצד אני יכול בעזרת שימוש בתוכנה NERO או כל תוכנה אחרת ליצור סיסמה שתחסום בפני משתמשים בלתי מורשים להשתמש בתוכנו של הדיסק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי HD5850 . הדריברים הם catalyst10.8 ויש שם הגדרות של וידאו . מה לדעתכם צריך לשנות שם , אם עכשיו זה מוגדר כברירת מחדל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש עסק. בעסק יש משהו כמו 4-5 מחשבים (לא כולם חדשים הם פחות מתעסקים עם מיחושב) בכל מקרה יש להם שרת SBS (אני מעריך לגיבויי חשבשבת וכו) והחברה שנותנת להם שירותי מיחשוב הציע להם את הדבר הבא: אנטי וירוס NOD 32 רישיון לשנה אחת במחיר 1617 (המחיר כולל מעמ) השאלה שלי אם עסק כזה שהשימוש העיקרי שלו במחשב זה חשבשבת ואימייל פה ושם צריך כזה דבר או שהוא יכול (אם בכלל) להשתמש באנטי וירוס חינמי כגון AVG וחבריו... תודה רבה אתם יכולים לחסוך לי פה כסף יום טוב
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת האנטי ווירוס Kaspersky Personal גרסה מספר 5.0.383. אחרי סיום ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, האינטרנט סירב להתחבר. אבל אחרי הסרת התוכנה והפעלת המחשב מחדש האינטרנט התחבר כרגיל. שמעתי לפני קצת זמן כי עידכון חדש הוא שגרם לתוכנה לחסום את התחברות האינטרנט, אבל איך אני מטפל בנושא? כרגע התוכנה לא מותקנת, כי אז אני לא אוכל להתחבר. אבל אני רוצה להשתמש באנטי ווירוס הזה, אז מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תיקיה של משחק שפתחתי עם הדמון טולס ואני רוצה למחוק אותה כי המשחק לא עבד.. והתיקיה לא רוצה להמחק! מה אני יכול לעשות? הווינדוז אומר לי שיש תוכנית שמשתמשת בזה אבל יצאתי מהכל אפשר לעשות משהו עם זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון זאת לא בעיה אחת אלה מס' בעיות שהם מופיעות אחרי פירמוט שני ! ניתקלתי בהן ואין לי כח לעוד פירמוט משעמם ... אז ככה.. הבעיה הראשונה בכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הביטורנט שלי (לא משנה איזה ניסיתי את BIT COMET.. BITTORENT ABC .. AZUREUS הכל .. כמעט) אחרי 15 דקות עבודה בערך של התוכנה .. המחשב מקפיץ לי דאמפ ממורי .. (מסך כחול כאשר אין מספיק זיכרון במחשב מכירים את זה ?) והתוכנה בכלל לא מעמיסה לי על המחשב.. אני עושה דברים רגילים .. לא מפעיל אותה עם עוד תוכנות כבדות .. ולפעמים אני סתם משאיר אותה דלוקה בלילה בלי שום תוכנה שפועלת בקיצרו אין עומס על המחשב.. הוא רגוע לחלוטין ! וזה ממש מציק אי אפשר להוריד בביטורנט הבעיה השניה.. בכל פעם שאני עושה ריסט.. הוא מקפיץ לי ת'הודעה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
bitdefender או Kaspersky ? או שבכלל משהו אחר? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לצרוב קובץ BIN (יש לי את ה-CUE) בעזרת ה- NERO והוא מקפיץ לי את השגיאה הזו. הקטע הוא שבדקתי כבר את ה-IMAGE בעזרת מין VIRTUAL CD כזה והוא עובד!! גם הצלחתי לצרוב אותו עם תוכנה אחרת . מישהו יודע את הסיבה לכך? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק את זה מבלי שאצטרך להשיג מחדש את קובץ ההתקנה (כי מחקתי אותו מזמן)? זה מותקן אצלי פעמיים: פעם בעברית ופעם באנגלית ובנוסף יש לי אופיס 2003 ואופן אופיס כך שלחלוטין אין לי צורך בשתי אופיסים נוספים שרק תופסים מקום [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם להתקין נגיד איזה 2003a, או להתקין את הגרסא החדשה ביותר..? אני מחפש את הקלה ביותר... אופציות וכו' לא משנות לי. תודה
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
זה לא נותן לי להתקין את הפריימוורק , הupdate מתחיל תהתקנה ואז אומר Failed ככה כבר שלושה ימים , הורדתי ידנית תהתקנה וזה מה שזה רושם לי : (אחרי שאני בא להתקין ידנית). נכנסתי גם לאתר של מיקרוסופט ואמרו לי להסיר אותו מהמחשב ואז להתקין ידנית מחדש אבל זה לא מוכן למחוק , מה לעשות ?!
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דפדפן שהוא לא קשור לIE לא כול מני מודים שלו בגלל שיש לי בו בעיה וכול מה שקשור בקצת לאיו זה גם בו. אבל אני לא רוצה את מוזילה בגלל שהוא עורס לי אתרים מסוימים כמו את האתר שלי שהוא עורס לי את כול הלוגו(אני באו נכנס לאתר שלי דרכו ואני מגלה שהלוגו הוא על כול המסך ויותר)
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי אקסל אנגלית-עברית ואני רוצה שהגיליון יהיה מיושר לימין בשביל תוכן עברי. מה ז"א? זה אומר שכרגע העמודה A נמצאת בשמאל הגיליון, כאשר אני רוצה שהיא תהיה בימין. ככה פשוט, ככה אני לא מצליח למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.jybe.com/ Jybe is a Browser extension that lets you browse the web in real-time with friends, family and business partners. עוד לא ניסיתי, אבל נשמע חביב...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 HOME PREMUIM 64BIT. ראיתי שניתן ליצור דיסק לתיקון מערכת, אך במחשב הנייד שלי אין כונן דיסקים והמערכת לא נותנת לי ליצור אותו על כונן USB. 1. איך ניתן ליצור את האפשרות הזאת על כונן USB מבלי שימחק התוכן שנמצא בכונן USB? בנוסף אני רוצה ליצור אתחול של לינוקס על כונן USB. 2. איך עושים זאת, ואיך המחשב מזהה את הלינוקס אם יש דברים אחרים על אותו כונן USB? 3. קראתי באינטרנט שיש אפשרות לאתחל מכונן USB כמה מערכות. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה מקל על השימוש? (בתקווה שיש פה משתמשים ב-TB...)
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 3 מגה ואפלוד של 192 בכבלים!! מה לבחור באמיול תסתכלו!! http://img237.imageshack.us/img237/6421/1cw6.png http://img172.imageshack.us/img172/8625/2jb7.png יש שם את כל האפשרויות אינטרנט 3 מגה בכבלים מה לבחור משם? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.tovilevis.com לא 100% גמור אבל יש מה לראות
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הגירסא הכי חדשה של נוד32 ? תעזרו בבקשה ???
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקיי רציתי לשאול איך אני יכול לשנות את יחס ה-D\U בתוכנה כי היחס עכשיו הוא 1:1 ואני רוצה לשנות כדי שהתוכנה תוריד הרבה יותר מהר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-