תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת שמות של תוכנות ליצירת Ramdisk, מאחר וידוע לי שאיחסון קבצים זמניים של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות (שבדרך כלל משתמשות לצורך זה בתיקיות ה-TEMP שבתיקיית מערכת ההפעלה ובתיקיית המשתמשים) בזיכרון במקום בדיסק הקשיח, יזרז את פעולת המחשב, מערכת ההפעלה והתוכנות. אולם מכיוון שה-Ramdisk (בגלל היותו בזיכרון המחשב) נעלם עם כיבוי המחשב, אני גם רוצה לדעת מהם הסיכונים שכרוכים בניתוב הקבצים הזמניים של מערכת ההפעלה של התוכנות השונות (ע"י המשתנים TMP ו-TEMP בהגדרות המערכת) ל-Ramdisk במקרה של קריסת המחשב/מערכת ההפעלה, כיבוי לא מסודר של המחשב, נפילת מתח והפסקת חשמל וכ'ו, מאחר וישנם קבצים זמניים שנמצאים בשימוש רב יותר מאחרים (למשל תוכנות המסנג'ר השונות), כאלה שנמצאים בשימוש למשך ת…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, התקנתי את התוכנה ושיניתי את ההגדרות לפי מה שכתוב במדריךhttp://www.dtown.co.il/articles/859.htm)l) והקבצים מופיעים לי בקונסולה אך כשאני לוחץ להפעיל אותם מופיע לי מסך שחור ולא משנה אם אני מנסה להפעיל תמונות , סרטים קצרים או סרטי HD. מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש תקציר מסוים באתר של ספורט 5 שאני מעוניין להוריד למחשב האישי. האם זה אפשרי ? הסיבה שאני שואל את זה בפורום הזה היא כי אני מאמין שהדבר יתבצע באמצעות תוכנה מסויימת. האם מישהו יודע לעזור לי בעניין הזה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכל תותחי הפורום, יש לי בעיה כבר מזה כחודשיים,חשבון ג'ימייל, אני מצליח לקבל דואר, לא מצליח להוציא. מקבל שגיאה "Task 'a@gmail.com' reported error (0x80042109) : 'Outlook is unable to connect to your outgoing (SMTP) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'" עשיתי גוגל על השגיאה, ניסיתי הרבה פתרונות שמציעים לעשות (הגדרה מחדש של חשבון המייל, בדיקת הגדרות, התקנה מחדש של התוכנה אפילו ) אך כלום לא עזר, האוטלוק הוא 2007. יש לציין שאני מנסה לשלוח מייל מהאייפון גם, אני ישר מקבל שגיאה של smtp שאין גישה או משהו כזה, אבל לאחר כמה דקות הוא כן מצליח לשלוח. הראוטר שיש לי אם זה קשור הוא של…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במציאת תוכנה שתוכל לשלוט על מהירות המאוורר, כיוון שכרגע המאוורר שלי עושה רעש כמו של טרקטור כשהוא על IDLE וכשהטמ"פ נמוכה. הוא נכנס לפעולה חזקה רק כאשר המעבד והכרטיס מסך מתחילים לעבוד במשחקים וככה הרעש של הטרקטור מפסיק. ככל שהוא מסתובב לאט יותר ככה הרעש גרוע יותר, כבר פתחתי את המחשב ושימנתי את המאוורר אבל זה כבר לא עוזר יותר גם בפעם השניה. אודה לעזרה נ.ב אני משתמש בגרסת ה CATALYST PRO למחשבים ניידים, האחרונה שיצאה לכרטיס מסך הנ"ל (4650).
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מבקש המלצה לתוכנה חינמית טובה שביכולתה לאחד מספר קבצי וידאו לקובץ אחד. (קבצים מאותה איכות שמע וקול). אם אין חינמית ראוייה, אשמח להמלצה על אחת בתשלום. תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש תוכנה שמוסיפה אקו?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תהליך במחשב שרץ דרך system ואני רוצה להעיף אותו, העפתי מה-startup (msconfig) אבל בכל זאת אני רוצה להרוג אותו עכשיו. ניסיתי taskkill /pid=123 /f, לא הולך (Access is denied) הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן הכרום ולאחרונה התחיל לי מן דיסטורשן רועש ומעצבן בכל וידאו שאני מפעיל ביוטיוב, ולא משנה באיזו איכות הוא. ניסיתי למחוק את הפלש ולהתקין מחדש, ניסיתי כל מיני הצעות שמצאתי בגוגל ושום דבר לא עזר. זה קורה רק ביוטיוב, הבעיה היא לא ברמקולים כי כשאני שומע שירים מהמחשב הכל בסדר. אם מישהו מכיר את הבעיה אני אשמח לעזרה, כבר התייאשתי תודה ושבוע טוב!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי פיירפוקס פורטבל אבל הוא לא מתחבר לרשת לא פותח אפילו גוגל באותו מחשב ובאותו רגע הכרום והאסקפלורר כן עובדים מה אני צריך לבדוק דבר ראשון ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בדפדפן שאני נכנס אליו המרחק התצוגה מרוחק, וקטן.... עכשיו תמיד שאני מקריב את התצוגה בעזרת לחיצה על מקש CTRL ועל מקש + , הבעיה היא שאני צריך לעשות את זה ידנית כל פעם בכל אתר אחר שאני גולש אליו, גם כאשר אני מוחק קבצי קוקיז המרחק התצוגה חוזר לרגיל (לקטן) ... זה פשוט מאיק ומעצבן.... יש דרך בהגדרות של הדפדפן להגדיר את המרחק שמתאים לי אישית מבלי שהוא ישתנה בכל פעם, ושהוא יהיה מוגדר לכל האתרים מבלי להגדיל את התצוגה ידנית בכל אתר ואתר ?? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בתוכנה שתאפשר לי למרקר ולכתוב הערות בעברית בתוך קובץ הPDF. יש לי את הפוקסיט רידר אך איתו אני לא יכולה למרקר קבצי PDF שהם בעצם סריקות של מאמרים ובשני המקרים לא ניתן לכתוב בעברית. האם יש תוכנה קיימת שמשלבת את כל מה שאני רוצה? תודה. *במידה וזה חשוב יש לי אופיס 2010
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה בכרום גוגל כשאני רוצה לשנות משפה אנגלית לעברית במקלדת לא נותן לי לשנות את שפה עדיין נשארת באנגלית עם אותיות גדולות וקטנות רק באקספולרר יש אפשרות עדיין לשנות שפות לסירוגין. אפילו אני לא יכול לחפש בחיפוש או לכתוב באינטרנט בעברית אבל אני מעדיף להשתמש בכרום גוגל אבל יש בעיה לשינוי שפה כשאני לוחץ על המקשים alt+shift. מה עושים? אני כבר ניסיתי להתקין את כרום מחדש ובעיה עדיין נמצאת. האם זה באג? או שניתן לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לצרוב את ההתקנה של freeBSD לDisc-On-Key. באתר הבית של freeBSD מציעים להשתמש בתוכנה Win32DiskImager, אבל כשאני לוחץ על הכפתור שאמור להתחיל את הכתיבה אני מקבל שגיאה: An error occured when attempting to get a handle on the file Error 123 יש למישהו מושג למה זה קורה, או יכול להציע תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה כדי לעשות את זה? תודה רבה, levelone
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחילה הבעייה כאשר אני מנסה לצפות בסרטון ביוטיוב או להכנס לאתר מופיעה לי השגיאה הבאה : מצורפת תמונה http://up353.siz.co.il/img3/3gtntnemznix.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בVIRTUAL DJ אני פשוט לא מוצא אותה. ואין לי רעיון אפילו על איזה מילת מפתח לחפש בעזרה שם/ בגוגל.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה ובאמצע יש לי שגיאה כמו בתמונה. את התוכנה הורדתי מהאתר של סוני [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כשעשיתי קורס של טכנאי מחשבים אמרו לנו שיש תוכנות שאומרות כמה זמן נשאר לחומרה שלנו לפעול (זמן שנשאר לה לעבוד תקין) אני מתאר לעצמי שהתוכנה רושמת בערך ולא הכי מדוייק כמה זמן נותר לחלקים לחיות אם אפשר שמות או קישורים של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתנעל לי תיקייה בצורה פשוטה ולא ניתן יהיה למצוא את הקבצים שבה בחיפוש, האם קיימת תוכנה כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לתופעה מעצבנת באתרי החדשות הישראליים למינייהם (Ynet, Walla, מעריב NRG וכ"ו): אפילו אם חוסם הפופאפים של הפיירפוקס שלי (גרסה 11 האחרונה) מופעל + תוספי ה-Noscript וה-Adblock Plus מותקנים ומופעלים, פרסומות ביניים ואחרות ממשיכות להופיע וחלונות (ואף לשוניות) קופצים ממשיכים לקפוץ, כאשר הם נעלמים מאחורי פיירפוקס עם פתיחתם. מה גורם לבעייה הזאת, ואיך לפתור אותה? להלן מידע מתומצת לגבי אופי פעולת שני התוספים שלי (אם הוא יוכל לעזור לכם לפתור לי את הבעיות עם הפרסומות והפופאפים שלא נחסמים): ה-Noscript שלי מוגדר בכל האתרים לאפשר תוכן של תוספים חיצוניים לפיירפוקס (Java, Javascript, Flash וכ"ו) וכן זכויות רק לתחום שבו אני נמצא וכן לתחומים שהאתר צריך על מנת שייעבוד כהלכה (שהי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבתי משהו במחברת בערך 60 עמודים, השאלה אם יש דרך כלשהי להעביר את זה למחשב לWORD , בצורה הכי קלה , במקום לכתוב הכל פיזית דף דף.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-