עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by תימני אסלי,

תודה מראש לעוזרים

2. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC הכולל כרטיס TV. אני מחפש תוכנה שתקבל את שידור ה TV האנלוגי ותוציא לי דרך ה HDMI של הכרטיס מסך שידור דיגיטלי של השידור (בדומה לממרים דיגיטליים). משהו מכיר משהו בסגנון ? אני לא בטוח אם זה בכלל מתאים לנושא תוכנה ... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Asafalfa,

אתם יודעים שכתובת ומוציא חשבונית ,דוחות עם לוגו וכו ... מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  5. שלום רב, לפני יומיים רכשתי רישיון לתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 PRO עד עתה לא קיבלתי את הסיריאל, למרות שפניתי אליהם כבר כמה פעמים. אני מתכוון לבקש מחברת האשראי לבטל את העסקה. במקביל הייתי מגיש תלונה פלילית נגד יצרנית התוכנה, אם רק הייתי יודע איפה עושים זאת. בכל אופן, כעת אני מחפש תוכנה חלופית (מקבילה ברמתה ל- YOUR UNISTALLER ואפילו טובה יותר) שבאמצעותה אוכל להסיר תוכנות, מקודדים ופילטרים בצורה מושלמת, ללא כל שאריות, כולל מחיקה מהרג'סטרי. כמובן שחשוב שיצרנית התוכנה תהיה אמינה עם שירות ותמיכה נאותים, כך שאוכל הפעם להיות בטוח שאני מקבל תמורה מלאה עבור כספי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, נתקלתי לא מזמן בקובץ לא רשמי שאמור להסיר את כל תוכנות סימנטק מהXP. יש לי כרגע מחשב עם בעיה בהסרה והתקנה מחודשת ואני צריך כלי אולטימטיבי לטיפול בבעיה הנ"ל. אם מישהו מכיר על מה אני מדבר ויכול לשים פה קישור אז תודה מראש נ.ב אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות מעין regclean גנראליות אלא משהו לטיפול נקודתי בתוכנות המשתלטות של סימנטק

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. שלום לכולם , מבקש את עזרתכם בשם של תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה בשולחן עבודה , הקלטה נניח של כמה דקות בקידוד AVI או כל קידוד איכותי אחר תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by yotam360,

איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  9. יצרתי בפיקסה סרט אבל הוא מייצר קובץ WMV עם הגנת זכויות יוצרים (DRM). אני מעוניין להוריד את ההגנה כדי לקבל קובץ חופשי לשימוש. אשמח להמלצה על תוכנה או שיטה לעשות זאת - עדיף משהו מוכח ולא מחיפוש בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני דרייברים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל הדרייברים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by TimoTy,

כל תוכנה חוץ מהדרייבר קלינר 3 תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני המון זמן הייתה לי תוכנה (יכול להיות שמצאתי אותה דרך הפורומים פה אפילו) שהסירה את הכוכביות או העיגולים הקטנים בשורת הסיסמא בוינדוס. אם לא הבנתם, נגיד יש אתר אינטרנט שדורש סיסמא כדי להתחבר אליו, אז האקפסלורר שומר לכם את שם המשתמש והסיסמא, ובמקום הסיסמא הוא מציג עיגולים שחורים קטנים או כוכביות. אז התוכנה מציגה את הסיסמא האמיתית במקום את הכוכביות. בכל מקרה, חיפשתי בגוגל ובאתר ולא מצאתי... אני ממש לא זוכר איך קוראים לתוכנה. זה ממש ממש חשוב לי ואודה מאוד למי שיעזור. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by pak82,

יש לי במחשב כל מיני מקודדים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל המקודדים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. יש לי ספיי במחשב, כל שניה קופצת הודעת pop up ומופיע לי בסרגל משימות נוטיס בנוסף, ועל רקע שולחן העבודה מוצגת הודעה עם Spy Alert ! חיפשתי בסטיקי ותוכנות שהוצעו כאן, ודבר לא עזר לי.. סרקתי עם HijackThis והוא מצא לי 2 קבצים שאחד מהם לא קיים בכלל (חיפשתי ולא מצאתי) והשני מחקתי דרך מצב בטוח, אבל הכל חוזר שוב.. ניסיתי סריקה ומחיקה דרך מצב בטוח גם וזה לא עזר ! מה עושים ? איזה תוכנה/דרך אתם מציעים לי ? רק אתמול פירמטתי את המחשב וכבר שוב פעם ? p.s. הנה לוג שלאחר הסריקה : Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WIND…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  15. מחפש תוכנה להסרת קבצים לא רצויים, מרגלים וכד' מלבד Adaware. איזה תוכנה שהוכיחה את עצמה מומלצת? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  16. מישהו יכול להמליץ לי איזה תוכנה טובה שמסירה קבצים עקשנים שלא רוצים להימחק? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mosheva,

היי, אני מחפש תוכנה מתקדמת להסרת תוכנות שתסיר לחלוטין כל זכר של התוכנה, לדוגמא הורדתי את POPCORN TIME בזמנו ושמתי לב שהותקנה לי גם תוכנה שנקראת NEOLOADER אני לא מצליח למצוא שום קובץ הסרה לא של ה POPCORN TIME ולא של ה NEOLOADER והן לא מופיעות תחת התוכנות שניתן להסיר בכלי של ווינדוס. אשמח לעזרה, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liordavid,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתנעל לי תיקייה בצורה פשוטה ולא ניתן יהיה למצוא את הקבצים שבה בחיפוש, האם קיימת תוכנה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחפש תוכנה לSMS שאפשר לשלוח לכל הרשתות ואל תגידו לי SMS4ALL בגלל שצריך סיסמה לשלוח לסלקום ורק משתמשי סלקום יכולים לקבל את השרות הזה ואני מאורנג אם יש משהו אחר שאתם מכירים אשמח לשמוע וגם מהיכן ניתן להוריד את זה? תודה גל

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  20. יש לי במחשב אחד TV TUNER של LEADTEK. אני מעוניין לשלוט בטיונר הזה באמצעות מחשב אחר שנמצא ברשת, כך שאוכל לצפות ולהעביר את ערוצי הטלוויזיה השונים ולהעבירם למחשב השולט. בעזרת PC ANYWHERE ניתן לראות ולהעביר בין הערוצים השונים, אך בלי קול. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת את העברת האודיו של ערוצי הטלוויזיה (או הרדיו, לטיונר הזה יש גם FM)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  22. משהו מכיר תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים לפלאפון (נוקיה 6230) דרך הכבל שיש לי??

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  24. אני מחליף מחשבים עם אבא שלי (מחשב מהעבודה שלו) כי לוח האם שלו תומך PCIE ושלי לא. הוא גם תומך SATA אז אני רוצה גם לקחת את הכונן קשיח שלו, רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול להשתמש שתעביר את המידע בין שתי הכוננים (יש לי גם כונן שלישי שיוכל להיות מן גשר ביניהם). תודה

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  25. יש ברשותי 30 קלטות וידאו ואני רוצה להעביר את תוכנן לדיסקים של DVD. איזו תוכנה ואיזה ציוד נדרש על מנת לעשות זאת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים