עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sifali,

צריך דרייבר לכרטיס מסך Ag neovo איפה אפשר למצוא אפשר קישור?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. מתלבט באיזה פיירול להשתמש \ לבחור \ והאם מה שיש לי בראוטר מספיק? יש לי תפיירול שבראוטר EDIMAX מופעל ויש לי גם פיירול של שאני משתמש בו מאז ומתמיד אבל הוא צורך נראה לי יותר מדי משאבי מערכת לא?! Norton Personal Firewall 2003 V9 יש לי גם שגם מאז ומתמיד אני משתמש בו והוא רק בזמן האחרון עושה לי בעיות עם עידכון ...ואולי גם הוא צורך הרבה משאבי מערכת? Norton AntiVirus 2003 Professional Edition ניסתי להשתמש בזון אלרום והוא מסובך באגים וחוסם אתרים ותוכנות ככה סתם........ רציתי לדעת אם אני יסיר תפיירול שיש לי ורק זה שבראוטר ישאר זה מספיק....? שלא יכנסו דרך שיתוף או משהו..אנשים כאלה משועממים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by A1eX,

מציג הודעת שגיע 0401... מה אליי לעשות בנידון? האם מדובר בבעית שרת או אצלי?

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

בוודאי רובכם ראיתם את מתיחה שצוות האתר הכין לכבוד 1 באפריל http://hwzone.co.il/news/1143887154/4367/ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174320.0 אז כך זה נעשה: כך הקופסא נראת ב 3D Studio Max לפני רינדור כמובן: הטקסטורה: ועוד כמה זוויות של התמונה המרונדרת: זהו להפעם, שבוע טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אני רואה שהבקשות שלי בדיון קודם היו מסובכות מדי, אז הנה פישוט של הדרישה המרכזית שלי מנגן מדיה - אני מחפש נגן שששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, כך שקובץ שמתחיל בספרה "1" יופיע לפני קובץ שמתחיל בספרה "2". ב-Winamp, כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ, דבר שיוצר סדר השמעה שונה מאשר בדיסקים המקוריים. אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows ולא ב-iTunes מסיבות של ממשק משתמש מסורבל בראשון והתקנה של סרוויסים מיותרים בשני. אני כן מעדיף תוכנות חינמיות ופרוייקטים בקוד פתוח. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום יש לי cod 2 מקורי ואני פירמטתי (מהמילה פירמוט.. :)את המחשב שלי אתמול ומאז אני לא מצליח להתקין אותו מחדש ותמיד מופיעה לי אותה הבעיה...מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, לאחר שוטטות קצרה באתר ראיתי שסוני השיקה ערכת הדרכה אינטראקטיבית לתוכנת עריכת הסאונד המשובחת. הטריילרים מרשימים מאוד ומסבירים בפשטות כיצד מבצעים עריכות, אפקטים וסינון רעשים מקובץ קול. רציתי לדעת עם מישהו התנסה בלימוד בעזרת הDVD והיכן ניתן השיגו בארץ. תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. אני רוצה ליצור image של המחשב שלי ולהפיץ אותו... (כמובן שאני אשתמש ב sysprep) רציתי לדעת עם איזו תוכנה כדאי לי ליצור את ה image? עם Ghost (ועם איזו גירסא) או עם תוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by נריה,

יש איזה תוסף שמאפשר לראות את פייר פוקס כמו שהאתר היה נראה דרך אקספלורר? אם כן אפשר בבקשה אותו?? ו...אם אפשר מדריך לתוכנה שיש http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=5900 [move]תודה מראש[/move]

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין ליצור קובץ איקון חדש שיהיה עם הסמל של החברה שאני עובד בה. מישהו מכיר? בנוסף, מישהו יודע האם אפשר לשנות לקובץ וורד יחיד את האיקון (מבלי לשנות לכל מסמכי הוורד את האיקון)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. האתר נקרא ABOUT BLANK וכל פעם שאני משנה אותו הוא חוזר. יש לי אנטי וירוס NOD32 ו-AD AWARE שלא עזרו כאמור. מה עוד,יש לי איזה תוכנה שמתקינה את עצמה כל פעם שאני מסיר אותה כל פעם מחדש ונקראת SPYWAREQUAKE או משהו כזה שאומרת לי שיש לי SPYWARE או משהו כזה. ניסיתי למחוק ידנית במצב SAFE MODE את מה שהתוכנה הנ"ל הראתה לי אבל גם זה לא עזר. מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by creek,

לפני איזה חודש+- הפעלתי את ה-follow me האוטומטי ב-ICQ, ככה שכל פעם שאני מתנתק, כל ההודעות שנשלחות אליי עוברות ישירות לפלאפון. תוך זמן קצר זה נמאס, אבל עכשיו נעלמה האפשרות לשנות את ההגדרות של ה-follow me, וזה ממשיך לפעול ולשלוח לי הודעות! אני רוצה לחזור להיות כמו משתמש רגיל, מתנתק - ואנ ב-offline. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by brasor,

דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 brasor@bezeqint.net לקורות חיים: ולציין "design"

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... שמעתי מאיזה אחד בפורום שאפשר לערוך את קובץ ה-רום של עדכון הביוס ולהוסיף לו את האפשרות למתחים... הבן אדם לא עונה לי משום מה כבר שבועיים להודעות אז החלטתי לפנות אליכם... אם מיש'ו יודע איך לעשות את זה או באיזה תוכנה עושים את זה שיגיד לי בבקשה... תודה רבה לכל קהילת HWzone ולעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. שלום! אני מחפש תוכנה, שתראה לי בדיוק איזה מחשב יש לי... שלא תראה רק AMD ATHLON 4400+ אלא את כל ה 64bit, x2 (2200X2), ואת כל שמות החברות כמו למשל Leadtek לכ. מסך ונגיד OCZ לזכרון... ושתכלול את כל המספרים / נתונים / וכיוצ"ב, את שם הדגם, חברה, קיצור הכל... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by Loui1410,

יש לי המודם USB ADSL MODEM ALE 130 והדרייברים שהגיעו איתו בדיסק (באוגוסט 2003) יש בהם בעיה (אחרי ההתחברות לכמה שעות החייגן נתקע כשמנסים להתנתק מהרשת). לפני כחצי שנה הורדתי את הדרייברים החדשים וזה פתר את הבעיה. אבל השבוע עשיתי פורמט והתקנתי את הדרייברים של הדיסק והבעיה הנ"ל חזרה! מישהו ידוע מאיפה אפשר להשיג את הדרייברים החדשים של GlobespanVirata? שכחתי מאיפה הורדתי ואני לא מוצא... תודה!

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by ymss69,

עברתי על הפורום קצת וראיתי המלצות על התוכנה הזאת אבל אני מוריד בה והיא פשוט לא זזה (הדאונלוד הכללי לא עובד את ה3 ק"ב) מישהו יודע איך אני מסדר את זה? ולמה זה קורה לי (האפלוד עומד על בערך 12 ק"ב)

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. איזה גרסא עדיפה ושל מי? תודה.

20. Started by RX7,

אני לא מצליח להתחבר למספר שלי כתוב לי שגיאה 0401 "ההתחברות נכשלה. נא בדוק את הגדרות ההתקשרות שלך ונסה שנית מאוחר יותר." עושה לי את הפרח הצהוב הזה. חיכיתי כמה זמן וניסיתי להתחבר ועדיין לא עוזר מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש עומרי

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  21. אני מחפש נגן שתומך בפורמטים כגון OGG ו-FLAC וששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, בניגוד ל-Winamp שבו כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ (כפי שאני מעוניין). אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows, לא אוהב את הממשק שלו. גם לא ב-iTunes או בתוכנות אחרות שמתקינות סרוויסים מיותרים ברקע. הצעות אחרות? עדיפות תנתן לתוכנות חינמיות ולפרוייקטים בקוד פתוח

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. אממ השאלה בגוף הכותרת,מפרט מימין. תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. mui - multi language interface יש לי 2003 ובהתקנה הוא יצא באנגלית איך אני משנה אותו לעברית?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אני לא רוצה להשתמש בפליי ליסט בווינאמפ כי ממה שאני במין אני אצתרך לעדכן כל פעם את הפליי ליסט... אני רוצה שהתוכנה פשוט תיקח תיקייה קבועה ותעשה SHUFFLE מתוכה אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DAVIDD,

http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים