תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. כשאני בא ליצור טקסט חדש, לא משנה איזה גודל (נניח 60PT), הכתב מופיע בגודל מאוד מאוד מאוד קטן (שבקושי אפשר לראות) אפילו מתחת לגודל המינימלי שאפשר להגדיל בטולבר של הטקסט. מה לעשות? מהי הבעיה? PhotoshopCS Tryout. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי Craeative live 5.1 ואני שומע מצוין עם 4 רמקולים הורדתי BSPLAYER 1.02 BUILD 812 ואני שומע רק בשניים למה ?????
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם ולהעלות לפורום אך אפשר רק 250 ק"ב
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסה 2.5 לבין הגירסה 3.0 experss בתוכנה הנ"ל ? ומה מומלץ יותר בהמרת סרטים ל VCD ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (כמו ווינאמפ למשל) למחשב שהפונקציה הכי חשובה בה תהיה - אפשרות לקבוע זמנים שונים לניגון מ-PLAYLISTS שונים , כך שבשעה מסויימת תוחלף התיקייה שנוגנה עד עכשיו והתוכנה תעבור לניגון אקראי מתיקיה אחרת לגמרי. משום מה אני לא מצליח למצוא דבר כזה. אולי יש מישהו שמכיר ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
תפריט שנוצר ב-TMPGEnc DVD Author לא מופיע ישר ב-DVD הסרט מתחיל להתנגן וכדי להגיע לתפריט שיצרתי אני צריך ללחוץ על כפור ה-menu בשלט איך אפשר לעשות שזה יעלה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מבלי להסיר את האנגלית? ואם לא או שלא רצוי- האם אפשר להסיר רק את WORD כדי להתקין את הגרסה העברית מחדש או לחילופין להתקין על (=לדרוס)??? תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
צריך מידע מאיפה ניתן להוריד דיסקט איתחול 98 ???? יש לי WINXP ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול 98 אז אני צריך דיסקט איתחול 98 אני רוצה לדעת מאיפה ניתן להוריד תשלחו קישורים בבקשה ואל תשאלו למה אני צריך ונ.ב לחברים שלי יש גם XP אז ניסיתי להשיג מהם ואין להם
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd ונרו 6 והוא לא מזהה לי אותו ונותן לי רק אפשרות של image recorder
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לחלק קובץ בפורמט ISO\BIN שגודלו 4.00GB לחלקים קטנים יותר אשר אותם אני יוכל להעלות על דיסקים רגילים, האם ניתן לעשות דבר שכזה? ואם כן מה שמה של התוכנה המופלאה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה ניהולית עובדים איתה במספרות זה כמו כרטיסיה ממוחשבת תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
יצא קטליסט 5.1 ...מישו יודע מה חדש בדרייבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לא מזמן בקובץ לא רשמי שאמור להסיר את כל תוכנות סימנטק מהXP. יש לי כרגע מחשב עם בעיה בהסרה והתקנה מחודשת ואני צריך כלי אולטימטיבי לטיפול בבעיה הנ"ל. אם מישהו מכיר על מה אני מדבר ויכול לשים פה קישור אז תודה מראש נ.ב אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות מעין regclean גנראליות אלא משהו לטיפול נקודתי בתוכנות המשתלטות של סימנטק
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הורדתי משחק באימיול והוא בסיומת MDS וחלק ב MDF איך ניתן לפתוח אותו?? באיזו תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 עם תמיכה בעברית (הכוונה היא שיש מילון) אבל בגלל אחותי הקטנה אני רוצה גם תפריטים בעברית, זה אפשרי? או שצריך "לקנות" משהו בשביל שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה אחת בקשר ל-eXeem וזה איך אני יכול להוריד בה קבצי BT ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מדריך בעיברית לExel תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום קניתי dvd קורא divx/xvid אבל הוא לא קורא כתוביות (הוא של Prosound דגם 9000st)... לפחות נראה לי שהוא לא, תקנו אותי אם אני טועה אז אני צריך להוסיף לקובץ avi כתוביות ואז לצרוב הבעיה שניסיתי בכל מיני דרכים להוסיף כתוביות לצמיתות עם התוכנה virtual dub (מכל מיני מדריכים שמצאתי ב- lionetwork) אבל כל הדרכים האלה ארוכות ומסובכות... זה בדיוק כמו להפוך את הסרט ל- vcd... לוקח לתוכנה בערך שעה לשמור את ה- avi החדש וגם הוא יוצא בערך בגודל של ג'יגה וחצי זאת אומרת 2 דיסקים במקום דיסק אחד כמו הסרט המקורי... זה נראה לי די טיפשי לעשות את כל זה רק בשביל להוסיף כתוביות אין איזשהי דרך נורמלית וקצרה להוסיף כתוביות לצמיתות? תוכנה אחרת או פשוט דרך אחרת שתעשה את זה שווה לצרוב את הסרט כ- avi ול…
-
- 1 תגובה
- 6.9k צפיות
-