תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה dvd טובה שתומכת באפשרות של tv out דרך הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הפעלתי את הרשמקול חיברתי את המיקרופון ואני מקבל את השיגאה הבאה: (אתמול פירמטתי ) http://www.zix.co.il/images/z-1089417749.JPG תודה מראש לעזורים...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש בתוכנה הזאת אפשרות לתת לה לקבוע את הגודל הרצוי של קובץ ה-MFT .. האם כדי לתת לתוכנה הזאת לעשות כרצונה או להשאיר את האחרויות של הקובץ הזה לווינדואס עצמו.?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי עדכון לפלאש בגלל ביקור באתר שטען שהפלאש לא מעודכן. העדכון היה לגרסא 11.4.402.278 מגרסא מוקדמת יותר. מאז העדכון שמתי לב לשינויים הבאים: 1. כל פעם שמוצג פלאש פועלים ברקע שני תהליכים של פלאש. 2. כשכמה סרטי פלאש מופעלים הם מקרטעים. 3. ביוטיוב חלק מהסרטונים מוצגים כ- HTML5 וחלק כפלאש. הדברים האלה קורים רק בפיירפוקס (זה הדפדפן שאני משתמש בו והוא מעודכן) לפני העדכון הכל פעל חלק וכל הסרטונים ביוטיוב הוצגו כפלאש. ניסיתי להסיר את פלאש ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה / יש רעיון מה לעשות? אני מעדיף שהסרה והתקנה מחדש של פיירפוקס תהיה האפשרות האחרונה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה PC INSPECTOR (שהומלצה בתרד הזה )על מנת לשחזר מידע מכונן שפורמט. התוכנה הצליחה למצוא מספר רב של קבצים אך לאחר השחזור אין לי מושג כיצד לפתוח אותם. אני רואה קבצים מאוד גדולים שחלקם יותר מ3GB וידוע לי שלא היו קבצים כאלה בכונן לפני הפורמט. איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלה על ככה שאני אוכל לראות את התוכן האמיתי שלהם? עריכה ---------------- חיפשתי מה אומר הEXTENTION של הקובץ (שהוא FILE) ולא מצאתי מידע כלשהו שעוזר לי מה שמצאתי
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg קשה למצוא אתם יכולים לעזור?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לסנכרון קבצים יש לי סטרימר ובתוכו HD של 1T על הסטירימר נמצאים הסדרות והסרטים שאני רואה אבל במחשב נמצאים כל הסרטים והפרקים החדשים מכיוון שמדובר בהמון סרטים וסדרות אני לא מצליח לעקוב איזה עברו לסטרימר ואילו נשארו עדיין במחשב המידע נמצא בכוונה בשניהם גם לשם גיבוי אז שוב שאלתי היא האם קיימת תוכנה לסנכרן את הקבצים באופן אוטומטי בין שני HD או שני תיקיות ( אם יש אפשרות דרך הרשת הביתית לבצע את זה עוד יותר טוב ) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי רישיון (חוקי כמובן) של אנטי וירוס החדש-6 של KASPERSKY רציתי לדעת אם אפשר להתקין אותו גם בבית של אחותי (באותו SERIAL כמובן) מבלי שיהיה בעיות הודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה כשאני מנסה להיכנס לדפים מסויימים באינטרנט הם פשוט לא מופיעים, מופיע חלון ריק והסטטוס שמופיע למטה מופיע ב-DONE, כאילו הוא סיים לטעון אותו אבל לא רואים כלום בעצם. מישהו יודע איך לפתור את זה? שוב, זה לא בכל האתרים אלא רק בבודדים וזה נמשך כבר שבועיים. תודה מראש. עריכה: עכשיו שמתי לב שב-USER השני שלי על המחשב הדפים האלה כן מופיעים.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הזאתי לפני כמה שנים, מאז עברתי ל-2007 על מחשב חדש יותר, אולם במחשב הישן הבעיה ממשיכה. אחרי שמתקין את וורד 2003 הוא נותן שוליים עליונים ותחונים של אינצ' אחד, וגם שוליים שמאליים וימניים באותה מידה. אולם, אחרי כמה זמן הוא פתאום מבטל את השוליים העליונים(!), והאפשרות היחידה לכתוב מסמך בצורה נורמאלית היא לפתוח מסמך ישן שיש בו את זה. אני כבר ניסיתי לשחק עם ההגדרות של "הגדרות עמוד" - אך הדבר לא עוזר בכלל, אני מקטין את השוליים העליונים ומגדיל אותה גם ל5 אינצ', וזה פשוט לא מזיז לו הטקסט ממשיך להיות צמוד למעלה, והדבר יוצא כך בהדפסה. הדבר העוד יותר מעצבן הוא, שכשאני עובד לוורד 2007 או לוורד 2003(שלא התחרפן) או ל-2000 הוקבץ נפתח עם שוליים נורמאלים ויוצא כך גם בהדפסה. אם ל…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להציג תמונות כמו מצגת בdvd , הכוונה שתריץ את תמונות אחת אחרי השנייה ברצף . בנוסף יש צורך בתפריטים ,לדוגמא שעל המסך אני אראה : ניו יורק , לוס אנג'לס , סן פרנסיסקו כל אחת מאלו תייצג תיקייה וכאשר אני אלחץ עליה התמונות שבאותה תיקייה יופיעו כSlide Show .
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היום נתקלתי בתופעות משונות: בחלק מהסרטים לדוגמא מסוג AVI הופיע פס ירוק בתחתית המסך תופעה נוספת שלחלק מהסרטים אין קול הסרטים היו תקינים בעבר האם זה וירוס או תוכנה שחסרה אודה לעזרתכם הדחופה[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 13:32:08 מידע נוסף:מתקבלת הודעה: aqiureing coded שלא הייתה בעבר
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
המסנג'ר החדש תומך בהגדרות שרתי דואר נוספים, מעבר להוטמייל. מישהו יודע מהם הגדרות שרת הדואר של יאהו? ומה בנוגע להצפנת SSL? קיימת? תודה , עידו.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר לייב 8.5 מותקן על חלונות XP, עם מלא מלא אייקונים (Emoticons) ואני רוצה לגבות את כולם ולפרמט. הבנתי שהמידע אמור להיות כאן: C:\Documents and Settings\<windows accountname>\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\<your_msn_id_number>\ בתוך תיקיה בשם CustomEmoticons אבל יש שם רק חצי מהאייקונים... חיפוש בגוגל העלה כל מיני תוכנות שונות ומשונות ואני לא יודע מה לבחור. מישהו עשה את זה ויכול לעזור? אם אני שומר את כל התיקיה ההיא זה יעזור? אשמח לכל עזרה או רמז!
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
היי, כל כמה דקות ההודעה הזאת קופצת לי. (תמונה מצורפת) אין לי visual studio מותקן על המחשב. איך מטפלים בזה? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק פלופי לפני התקנה הווינדוס בשביל לעדכן ביוס הלוח אם הוא ABIT IP35-E , ורק הביוס שלו שוקל 1 M יצרתי דיסק דוס דרך הווינדוס , ורק הדוס שוקל 800 K ככה שזה לא נכנס בדיסק 1.44 איך אני יוצר דוס שישקול 300 K ? [br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 18:31:02 אה הבנתי ...אני אכין דיסק אחד דוס ודיסק שני יהיה לביוס
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום רב יש לי 'win xp,כבר מספר פעמיים אני מתקין נורטון אנטי וירוס 2004, אך אני מקבל הודעה שיש בעיה ועלי להתקין מחדש. בהודעה אני מקבל מספר שגיאה וכאשר אני פותח את ההודעה רשום שעלי לגשת ל-msconfig ומשם לסמן בcheck box את symantec cor אך זה לא מופיע לי......בהמשך הודעת השגיאה נאמר שאם זה לא מופיע עלי לעשות התקנה מחדש של הנורטון. למרות שניסיתי מספר פעמים ההודעה חוזרת והנורטון אינו עובד. ניסיתי להתקין גם גרסאות נוספות של נורטון אנטי וירוסת אך האנטי וירוס ממשיך לא לעבוד. אשמח לקבל עזרה בתודה, עמית. נ.ב. מצורף לינק המתאר את הודעת השגיאה http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2003091510292106?OpenDocument&src=_mi&product=NAV&version=10.0&language=engli…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
איפה נעלמו כל האפשרויות: http://img366.imageshack.us/img366/2305/lmn6bk.jpg ??? אם אני לא טועה אפשר לסדר את זה דרך gpedit.msc אבל אני לא זוכר לאיפה צריך להיכנס...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מבקש המלצה לתוכנה טובה בישביל לצפות בתמונות בווינדוס כי משום מה התוכנה הבסיסית שבאה עם הווינדוס(PhotoViewer) קצת עושה בעיות וגם פשוטה מדי. אני עוסק בעריכה וצילום והייתי רוצה להשתדרג ולעבוד עם משהו יותר מתקדם מהתוכנה של הווינדוס. אני מתכוון לתוכנות כמו Acdsee וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-