תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לוחץ על הלחצן שפותח את הדפדפן ואין שום תגובה האקספלורר לא נפתח... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה. לעומת זאת הפיירפוקס פועל בצורה טובה ללא שום בעיה. למישהו יש רעיון איך אני מחזיר לעצמי את האקספלורר? :-[
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז יש לי ולחבר עבדוה בבילוגיה על " הפרעת רעש המטוסים"...... ואנחנו צריך לעשות אתר. אם מישהו יכל לעשות לי עיצוב לאתר (כמו שpyro_man עושה) אז זה יהיה ממש סבבה! משהו כמו זה http://img445.imageshack.us/my.php?image=ofri7of.jpg שיהיה קשור מטוסים או משהו. את התוכן אני יתן לכם בשלבים יותר מאוחרים סומך עלכם :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פעם נתתם קישור ל TOOL BAR ששימש מילון אנגלי עיברי ב-FF פירמטתי ואני לא מצליח למצואאת אותו קישור ... למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם דרך אקרובט או שיש תוכנה פשוטה יותר? ניסיתי את PDF TOOLKIT ולא הסתדרתי איתה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אזה מבינהם הכי טוב? או שיש יותר טוב מיהם....... נוד32 או AVG ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שאני מחפש אני מחפש תוכנה שתהפוך לי שיר רגיל...לקריוקי שתוריד את הקול של הזמר ו....אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר ממנה לטלפונים ואם אפשר גם לפאלאפונים אבל יותר מדקה...כי יש לי כבר תוכנה שאפשר להתקשר ממנה דקה 1 תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי! המחשב שלי די השתגע, אז החלטתי להתקין אותו מחדש. הדבר היחיד שחשוב לי זה המיילים ששמורים ב-OUTLOOK. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את התוכנה כדי לייצא את המיילים. מישהו יודע אם יש קובץ של OUTLOOK שאני יכול לשמור ובו שמורים כל המיילים? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כל הזמן אני מקבל הודעות באימיול וזה מעצבן וזה נמאס..! איך מבטלים את זה למען השם...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות: 1. האם יש תוכנה שבודקת תקינות וביצועי ספק 2. אם אני משאיר את המחשב פועל באופן קבוע 24 שעות האם הספק נחלש יותר מהר? תודה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
יש לי מסמך WORD האם יש תוכנה שיכולה להוף אותו לקובץ PDF ? אם כן אין היא נקראת?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, היום נתקלתי בהודעה מוזרה של האנטי-וירוס החינמי AVG (ראה תמונה מצורפת) : AVG E-mail Scanner AutoPOP3: Connecting to 196-47-4-53.access.uunet.co.za זו נראית לי הודעה ממש מוזרה, לא? לא מותקן לי שום קליינט מייל על המחשב (אני משתמש בממשק web). מישהו יודע מה הולך פה? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לשם המשתמש שלי באתר skype, הם אומרים לי שהקוקיס בדפדפן מופסקים ושאני צריך להפעיל אותם... אז אני נכנס ל: Tools--> Internet Options--> Privacy, ושם אני מוריד את המחוון לסוף (Accept All Cookies).... סגרתי את הדפדפן ונסיתי עוד פעם אבל זה לא עובד, עדיין אומרים לי שהקוקיס מופסקים! וגם נכנסתי לAdvanced בתווית ההיא, וה"Override automatic..." אינה מסומנת.... מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מישהו ניתקל בבעיה הזאת? הוא עבד לי כמו שצריך ופתאום הוא מודיע לי את ההודעה הזאת. ניסיתי לפעול כמו שהוא אומר אבל זאת לא הבעיה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
איזו תוכנת עריכה יכולה לבצע שיפוצים כאלה מסוג הורדת רעשים, נורמליזציה של האקוולייזר, והורדת HISS? ואם יש גם מדריך, זה מאוד יעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איך אני יכול להקטין את הרזולוציה של התמונה???
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם! אני משתמש ותיק של התוכנה הזאת ותמיד תהיתי כמה התוכנה הזאת אמינה.... אז באתי לשאול אתכם...האם התוכנה הזאת משקפת את סטטוס המחשב המקורי או שמה הנתונים שנותנת התוכנה הם לא אמינים במיוחד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לקראת סוף המחיקה זה נותן את השגיאה Error 1721. There is a problem with Windows Installer package. A program requied for this install to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor. סתם דבר מציק... כן ניסיתי להתקין מחדש וכו... ד"א זו הגירסת הדגמה... צריכה להיות איזו דרך להעיף את הכל בצורה יפה...
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני לא מצליח להתקין דרייבר במחשב.. הבאתי תמונה של התקלה הדרייבר של מיני דיסק net md walkman
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוןכנה שאני יכול לערוך איתה שירים. לדוגמא : להוריד קטע שקט ארוך משיר מסויים, או להעלות את הVolume של קובץ הסאונד המסויים.. מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-