עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by XDude,

באתר שלהם יש : Combo Standard ו MyIE2... אין לי מושג מה להוריד... אתם יכולים להסביר לי עליהם קצת? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by IMT,

אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by BornExtreme,

אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. תודה תוכנה או אתר שמתעדכנים ומעדכנים מדיי יום תודה שתהיה חינמית או שם שלה אפילו טנקס

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. Started by zurkin1232,

אני משתמש באייסיקיו גרסה 2003a, והוא פשוט לא מסכים לשמור לי הסטוריה. אני אחרי פירמוט. לפני הפרמוט הכל עבד כרגיל, אבל עכשיו אין לי אפשרות לשמור (גם האפשרות Save Message History בחלון ההסטוריה מחוקה). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אבל זה לא עזר. אין לי מושג מה עשיתי שונה מההתקנה הקודמת... למישהו יש עצה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by TimoTy,

אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  8. טוב, מכיוון שכ"כ היללתם את קספרסקי והשמצתם את נורטון 2005, החלטתי לנסות ולראות סביב מה כל המהומה. התקנתי את קספרסקי פרסונל פרו 5.0.18 (גירסאת הנסיון וניסיתי אח"כ גם את המלאה) וניסיתי גם את גרסא 5.0.16 ואת 5.0.156 אך כולן עם אותן תוצאות. ההתקנה הראשונית בסדר גמור, אך לאחר ביצוע ריסטרט, בעת שרץ מסך הטעינה של windows (זה שבו רץ סטטוס בר למטה) הוא קופא ולא משנה כמה זמן עובר לא משתחרר... הדרך היחידה להיחלץ מהצרה היא לחיצה על f8 העת ההפעלה וכניסה לאופציה last known working configuration - אז הוא לא מעלה את kaspersky והכל טוב... הורדתי את kaspersky ושוב הכל חוזר לנורמל, ניסיתי התקנה מחדש וגם של גירסאות שונות - אותם סימפטומים. אגב הסרתי את כל רכיבי נורטון (מה שמונע לדעתי את …

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  10. Started by le011,

שלום לכולם מחפש תוכנה לסריקת מיסמכים עם קישור ישיר לWORD כך שהמסמך ישמר כמיסמך ולא כתמונה-והכי חשוב -בעיברית יש לי סורק של HP והתוכנת הסריקה שלה לא תומכת בעיברית תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  11. פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  12. ללא שימוש בקוד HTML חינמי וטוב לעיצוב דפים בסיסיים בלבד לא צריך משהוא מתוחכם

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  13. Started by aviran,

שלום אני חדש כאן קודם כל שלום לכולם נעים מאוד אוקיי תראו אני צריך תוכנה למצלמה נאבד לי הדיסק עכשיו אני צריך תוכנה שמראה לי את התמונות שצילמתי עם המצלמה סוג המצלמה הוא umax astara 380 תודה לעוזרים ולכולם .

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי את האנטי וירוס של BitDefender 8 Professional Plus [שאגב אני מרוצה ממנו],אבל השאלה עם הFireWall שלו מספיק? עכשיו לגבי ZoneAlarm 5.0 [כדאי להתקין? או ש BD מספיק לי],איך אני מגדיר אותו כך שלאחי יהיה גישה מלאה למחשב [הם מחוברים בעזרת LAN] כי בפעם שעברה שהתקנתי אותו הוא נתן גישה והיה כזה בלאגן! לקח לי שלוש שעות להגדיר את הרשת מחדש

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. מישהו מכיר תוכנה טובה כזאת הפועלת גם עם מסמכים בעברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. Started by idofr,

אז ככה בלוטות' יש תכשיר (פלא) תומך יש עכשיו אני רוצה תוכנה לפלא (סידרה 40) שאני יכול להשתמש בפלא כמו שלט למחשב (כאילו דרך הבלוטות') תודה עידו

17. יש לי במחשב hl2 שאמור להצרב על dvd ע"מ שאפשר יהיה לשחק בו .. הבנתי שאני יכול ליצור כונן וירטואלי ע"מ להריץ את המשחק.. איך אני עושה את זה ובעזרת איזה תוכנה .. ? אנא עיזרו לי .. תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  18. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שמהווה פילטר תוכן?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. שלום קיבלתי היום את המדפסת החדשה שלי hp officejet 5510 ומופיעה לי השגיאה הבאה: אני לא מבין מה זה אומר בבקשה עזרה...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. שלום! אני לא יודעת עם זה המקום המתאים לשאול את זה אבל עם לא.. אז לא מצאתי מקום אחר.. אני צריכה תוכנה שאיתה אפשר לחתוך חלק מסרט לא לחלק לחצי אלא נגיד שסרט ששוקל 800 מגבייט בגלל שהוא יותר ארוך.. לחתוך חלק ממנו שישקול 700 מגבייט..? יש תוכנה כזאת..? תודה בכל מקרה.. :-\

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש תוכנה להקלטה מליין אין של המחשב אבל אני צריך שיהיה לה טיימר..... זה די דחוף איתן איתן

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by riceman,

איפה אפשר למצוא תוכנת בדיקת ביצועים כללית למחשב ?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. Started by eranRohatyn,

מהי התוכנה הכי טובה שמאיצה הורדות מבין אלה : אבל באמת שתאיץ הורדות בצורה משמעותית כי אם לא אז אין טעם Download Master Download 4X FlashGet Free Download Manager GetRight iGetter Internet Downlaod Accelerator LeechGet 2002 LeechGet 2004 Net Transport ReGet Deluxe ReGet Junior ReGet Pro Speed Downlaod 1

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. Started by Prometheus,

Windows Media Player או Media Player Classic ? תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.