תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי עם הגדרה של הפורטים של האימיול באינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי? יש שם כמה דברים שאני לא יודע . . . למשל מהם הרימוט אדרס? לוקל פורט? ורימוט פורט? והשאלה אם זה כל מה שצריך להגדיר כדי שזה יעבוד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
חיברתי 10 קבצי וידאו שגודלם הכולל 4.95G בעזרת תוכנת VirtualDubS והקובץ המחובר שקיבלתי שוקל 19.5G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, יש לי מחשב חדש וכמה תוכנות לא נותנות לי להתקין מכיוון שהווינדווס של ה64 ביט חדש מידי. רציתי לדעת אם כאשר אני יוריד את התוכנות האלה בגירסה חדשה יותר הם יפעלו. (התוכנות שלא עובדות הם: NERO 6 , D-TOOLS 3.47, TUNE-UP 2006, NORTON ANTIVIRUS 2006) תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שאני יוכל דרכה לעשות מדריכים אני צריך תוכנה שתצלם את המסך באיכות HD (או איכות ממש טובה) כי זה מדריך אז צריך לראות בדיוק מה אני עושה, מה אני בוחר ואיך וגם שיהיה אפשר לדבר כאילו עם המקרופון משו קל ופשוט בלי יותר מידי פונקציות שאני לא סתם ייסתכך יש המלצות??
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני משתמש באימיול של MorphTX ומוריד דברים די נדירים משם (וממש לא מצפה שהם ירדו תוך כמה דקות או כמה שעות)... השאלה אם הפעלת ה WEBCACHE תתן משהו ואולי תעזור לשפר קצת מהירות, או שאם מדובר בדברים נדירים זה לא יעזור כל כך ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
באיזו תוכנה עדיף ללמוד ולהשתמש לבניית אתרים? יש בינהן הבדלים?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולתת לי שם של תוכנה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים מאנגלית לעברית (חוץ מבבילון , כי היא מתרגמת גרועה ביותר) תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה לשינוי מהירות המאוורר של המעבד (אינטל E6300). באוורסט לא ראיתי אפשרות.. בספיד פאן לא הצלחתי.. אשמח לעוד שמות של תוכנות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה לתוכנה שתציג אות וידאו (טלוויזיה, DVD, וידאו וכו') במחשב דרך הVIVO בכרטיס המסך (לא דרך כרטיס טלוויזיה). אשמח גם אם יהיו אופציות בסיסיות כמו הקלטה, TIME SHIFTING, הקפאה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד LG P1 ואין לי את התוכנה שהגיעה עם המחשב בשביל להתחבר לאינטרנט איפה אפשר להוריד את התוכנה? אני זוכר שהשם שלו הוא משהו כמו agere systems תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
SMB_WKSSVC_ALTCMPN_BO וירוס מהמשפחה הזו תקף את המחשב שלי כשהמתקינים של האינטרנט המהיר שלי הורידו לי את ההגנות.... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לתוכנת בקרה על טמפרטורות ואולי גם בקרה על המאווררים ? אני מכיר את EVEREST , SPEEDFAN , אני מחפש משהו יותר חדיש ומתקדם . תודה !
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
משהו כמו ASUS probe השתמשתי בזה שהיה לי ASUS עכשיו יש לי ABIT IC7 יש איזה שהיא תוכנה כזאת לABIT?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום כולם ... אני צריך עזרה ממש עזרה ממש דחוף ! בבקשה אם אפשר תוכנה שחוסמת כניסה ל צ"ט במיוחד של נענע ! אני לא רוצה שמישהו יכול לכנס לצ'ט בבקשה ?[ תודה מראש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני משתמש כבר שנים רבות ב-PerfectDisk כתוכנת האיחוי העיקרית שלי (כיום גרסה 12.5). הסיבה שאני מעדיף את PerfectDisk על פני האיחוי המובנה של מערכת ההפעלה חלונות (התחלתי להשתמש בתוכנה מאז חלונות XP) הן: 1. הצגת מפה מפורטת של הדיסק בדומה לאיך שהציג מאחה הדיסק של חלונות 98 ומטה. 2. איחוי מושלם שלא משאיר רווחים בין הקבצים והתיקיות בדיסק, ומאחה את כל הפיצולים (האיחוי של חלונות XP בזמנו היה משאיר מספר רב של קבצים לא מאוחים, והוא לא היה מאחד את כולם ברצף). לאחרונה שמעתי מדיון בקשר ל-Diskeeper, שרבים ממליצים להשתמש באיחוי המובנה של Windows 7 על פני תוכנות איחוי צד שלישי. אז האם מומלץ גם לי להפסיק את השימוש ב-PerfectDisk ולעבור לאיחוי המובנה של חלונות 7?
-
יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית כמה דיסקים של הסדרה חברים, הדיסקים הם דו-צדדים ומלפני כמה ימים המחשב שלי לא מסוגל לקרוא את צד b של הדיסקים. בדקתי את הדיסקים במחשב אחר והם עבדו כראוי (שני הצדדים), הבעיה היא לא בתוכנה של קריאת הדיסקים אלא נראה לי שהבעיה בשלב הקודם של קריאה על-ידי המחשב עצמו. האם קיים פתרון? ד"א אני מקווה שכאן (ולא בפרום חומרה) צריך לפרסם מודעה זו, אם כן אשמח אם מנהלי הפורום יעבירו דיון זה. בתודה מראש Zilberberg
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 והמדיה פלייר שמתלווה אליו... המדיה פלייר מנגן קבצי HD מצויין!! יותר טוב מVLC וגם ממדיה פלייר קלאסיק.. הבעיה היחידה היא שאני לא שומע אודיו. בעבר היה לי בעיה כזו ב VLC אבל שינוי הגדרות קל והסתדרתי.. אבל עכשיו אני מחפש הגדרות של האודיו במדיה פלייר ולא מצליח לפתור את הבעיה.. יש למשהו פתרון ? אגב מותקנת אצלי חבילת הקודקים CCCP המעודכנת...
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני משתמש במוזילה כבר כמה חודשים וסידרתי את הפונטים בעברית לפי איזה אתר שהביאו פה פעם, כעת משום מה הבעיה חזרה על עצמה למרות שההגדרות נשמרו איך שהם היו לפי האתר אינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום רב! אני הולך לעבוד עם תוכנה כגון MATLAB , אז נניח בהעמסה מקסימלית שלה (הרבה חישובים, שרטוט מורכב) איזה דרישות מערכת של המחשב מומלצת בשביל זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
אז ככה בלוטות' יש תכשיר (פלא) תומך יש עכשיו אני רוצה תוכנה לפלא (סידרה 40) שאני יכול להשתמש בפלא כמו שלט למחשב (כאילו דרך הבלוטות') תודה עידו
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-