עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. עשיתי מצגת בתוכנת PowerPoint במחשב שלי, וכתבתי סיסמת אבטחה. את הסיסמא שכחתי ואני פשוט לא זוכר אותה. יצאתי ממש אידיוט שלא רשמתי או עשיתי העתק. ממש דפוק! המצגת הזאת ממש חשובה לי!!! אני צריך להציג אותה עד יום ראשון! אני ממש צריך את העזרה שלכם! עם יש איזה תוכנה מיוחדת או מישהו יודע לפרוץ. זה ממש דחוף במיידי! פנו אליי לאימייל/מסנג'ר: meitar56@gmail.com תודה רבה, מיתר.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  2. Started by mrraz,

שאלה בנושא אני לא מצליח לקבל קבצים מבחוץ אני מניח שבגלל האלקטל ? איך אפשר לסדר ?

3. Started by gamer1234,

טוב לחבר שלי יש בעייה חסר לו את הקובץ kkocwwuvfysrq.exe מאיפה אפשר להשיג את הקובץ... בגלל הקובץ הזה הוא לא יכול לפתוח תוכניות עם exe עזרה בבקשה...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by jacob300,

מחפש תוכנה אמינה לגיבוי שלם של הארד דיסקים כולל מערכת ההפעלה למקרה של בעיה מסוימת שאוכל להעלות את הגיבוי מהארד דיסק חיצוני סוג של תוכנה שעושה Clone העתק של ספריות וקבצים. תודה

5. קיבלתי טופס בPDF ואני צריך למלות אותו.. יש איזהשהם עורכים לקבצים האילה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. הסורק שלי (canonscan Lide 30) בא עם דרייבר וחבילת תוכנה , כמו כל סורק. קניתי אותו בעיקר לסריקת תמונות. יש בדרייבר שלו, מנגון זיהוי והפרדה אוטומטי, מה שאומר בתיאוריה, שאם אני אשים 4 תמונות בריווח נכון אחת מהשניה, ומגבולות שטח הסריקה אזי הסורק יזהה 4 תמונות, יסרוק אותן, יעשה התאמת צבעים לכל אחת בנפרד, ויחתוך אותן (CROP) ל4 תמונות, הכל אוטומטית. נכון שזה נהדר ? נכון שזה חוסך זמן ? בטח ! בתיאוריה... במציאות זה מאוד מתסכל, הזיהוי עובד בתנאים אידאליים בלבד (של ריווח וכו') לוקח המון זמן (יחסית !) לסדר את התמונות כמו שצריך. לפעמים -(פעם ב- 50 סריקות ?) משהו משתבש ב CROP והוא חותך תמונות כמו רוצח סדרתי, וצריך לסרוק שוב. מה שגם לא תמיד ה CROP שלו באמת מדוייק ברמה סבירה. ויש תמונות …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. מה אני עושה במקרה כזה? יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל... ובאתר הרשמי של CANON אין עדיין דרייברים לWINDOWS 7. לנסות אולי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם המדפסת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Aviko,

מי שיכול לתת שיתן, תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום חברים, עזרה דחופה אני לא מצליח להכנס לווינדוס אקספי בנייח. היתה לי מדפסת HP והבאתי חדשה של אפסון. הסרתי את הדרייברים של HP והתקנתי את הדרייברים של אפסון. מאז התחילה הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס ונותן לי להזין שם משתמש וססמה מה שמעולם לא היה. ניסיתי הכל לא מצליח כלום. כתבתי בשם משתמש administrator וססמה ריקה הוא כאילו נכנס אבל נתקע על מסך כחול. מה עושים?? די דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

אני צריך תוכנה שתאפשר לי להקליט את המסך בזמן שאני רואה קטע וידאו כדי להמיר לו את הפורמט כי עכשיו הוידאו הוא בVCD או משהו מוזר של דיסק DVD שזה עובד לי רק דרך המדיה פלייר אבל לא מצאתי תוכנה להמיר את זה למשהו נורמלי. אז אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אז בכיף אם לא אז תוכנה שתקליט תמסך תיהיה טובה

11. שלום הורידו לי סרט הפועל בקודק divx. בכל מקרה כשאני מפעיל אותו דרך wmp הוא אומר איזה ארור אבל מפעיל את הסרט ללא פס קול. אז החלטתי להפעיל דרך divx player ושם הוא אומר לי שהוא לא תומך בקודק של הסרט הזה. אז חיפסתי לפי מה שרשום על הקובץ השם הוא: xxx.2002.DVDrip.DivX.cd1.poxtX.co.il.avi ניסיתי לחפש dvdrip אבל מצאתי רק קבצים ללא התקנה שאין לי מוסג איך להפעיל. אני חושב שהקובץ הורד מאימיול . תעזרו לי בקשה ! אני מת לראות!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

מחפש דריוור למודם ADSL מדגם ALE150 בחיבור USB האם יצא כזה דבר??? איפה אפשר לחפש??

13. Started by gman18,

יש לי wacom bamboo והוא עבד ממש טוב עד לפני יומיים. עכשיו כשאני מקרב את העט ללוח (בערך 2 ס"מ) הוא מצייר/בוחר במקום שהוא יתחיל לעבוד רק כשהעט ממש נוגע בלוח. ניסיתי לשנות את ההגדרות רגישות שלו והסרתי את כל מה שקשור ל-tablet מהמחשב והתקנתי את הדרייבר מחדש וכלום לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by mosh18,

מחפש תוכנה לשילוב כתוביות בסרט כך שיצא לי קובץ וידאו שאני יכול להמיר ולצרוב ל- DVD בלי קובץ הכתוביות הנוסף

16. Started by Achiron,

השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.

17. Started by Haflo,

אין פה אף אחד שמעוניין בהחלפת דיסקים של Mp3? :dazzler1:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by bariko,

שלום רב, ראשית קצת רקע: מי שעוקב אחרי הודעותיי, כבר יודע שבמחשב המדיה סנטר שלי הייתה בעיה של ריסטרטים. לאחר שהמחשב ישב כשבועיים בבדיקה במעבדה, נמסר לי שלא נתגלו בעיות חומרה. מאחר והריסטרטים נמשכו, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אחד היישומים העיקריים שבו הופיע ריסטרט כמעט בכל פעם, היה ה- SPYWARE DOCTOR, בעת ביצוע סריקה מלאה. בשיחה עם תומך של סימנטק, נאמר לי ש- SPYWARE DOCTOR היא תוכנה שמתנגשת עם הנורטון אנטי-וירוס. השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האומנם? האם באמת SPYWARE DOCTOR מתנגש עם הנורטון אנטי וירוס,ואולי זה מה שיצר אצלי את כל הבלאגן של הריסטרטים? (למרות שאני קצת בספק, כי ריסטרטים הופיעו גם בזמן הרצת סרטים, כאשר SPYWARE DOCTOR בכלל לא היה פעיל) 2. במידה והתשובה לשאלה ה…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. Started by The Dom,

כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שתעשה לי פעולה כזאת: אני לוחץ על קובץ אחד וקובץ שני והשם של הקובץ השני יהפוך לשם של הקובץ הראשון (בלי הסיומת, רק השם) או במילים אחרות, דרך פשוטה יותר לשנות שם של כתוביות לשם של הוידאו שזה קצת בעיה שיש לך *המון* קבצים לעשות להם את הפעולה הזאת. תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. Started by or87,

אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  22. Started by mordehay8886,

שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  23. Started by liloli,

אהלן אנשים. הורדתי פרק בסידרה אבודים ומשום מה הסרט משודר הפוך. אני צופה בסרטים עם תרגום דרך תוכנת MV2PLAYER. כיצד ניתן לסובב את התמונה ב-180 מעלות? האם ישנה תוכנת ניגון סרטים שיכולה לעשות זאת? ובאיזו תוכנה הכי מומלץ לצפות בסרטים בטלוויזיה דרך המחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. Started by nd,

הרצתי את התוכנה ואמצע הבדיקה זה יוצא מהתוכנה ומראה את את השגיאה שבתמונה אם מישהו יוצא מזה??ויוכל לעזור.. תודה [attachment deleted by admin]

25. Started by ktulu,

שלום, לפני כשבוע התגלתה תקלה אצלי באקסל, בכל פעם שאני מנסה לפתוח אקסל חדש או קובץ קיים אני מקבל את ההודעה: Microsoft Office Excel has been stopped working ואז רק אפשרות לסגור את ההודעה. אין אפשרות להיכנס לאקסל. הסרתי את כל האופיס והתקנתי מחדש, ועדיין זה לא עזר, הבעיה קיימת. ניסיתי לקרוא קצת ברשת, מצאתי בעיות דומות לאנשים אבל שום פיתרון לא עוזר אצלי כי אני בכלל לא מצליח להיכנס לאקסל על מנת להסיר למשל איזה ADDIN שקשור ב Blue tooth. (הציעו פתרון כזה בכל מיני אתרים). בכל מקרה, אני ממש מיואש, וחייב עזרה. יש לי מחשב HP DV4-1120US מערכת ויסטה הום פרימיום. אופיס 2007 אלו פרטי השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: EXCEL.EXE Application Version: …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.