עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז כמו שאמרתי, האנטיוירוס( avast) מודיע כל כמה דקות על נסיון של כניסת קובץ בשם "DCOM Expliot" למחשב, האנטיוירוס מודיע שהוא כל פעם חוסם אותו מחדש אבל אני רוצה להיפטר מהבעיה הזאת, למה זה קורה? וזה גם מראה את הפינג שממנו נשלח הקובץ. מה לעשות כדי שזה לא ימשך? תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  2. Started by orenc17,

לחבר שלי יש MINI IPOD אני מחפש בשבילו תוכנה שתהפוך את האיפוד לכונן במחשב ואז יהיה אפשר להעביר אליו גם קבצים אחרים תודה למי שיעזור נ.ב. התוכנה הייתה פעם בטק טיוי

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by גבריאל,

הביטורונט של אזוארוס דורש ג'אווה של סאן אבל בהתקנת הג'אווה של סאן (מילניום) אני מקבל הודעת שגיאה כל הזמן יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. Started by cheapwine,

טעות בפורם חום עושה את זה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by itaic,

שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by landmn,

לנסות את המערכת שכולם מדברים עליה התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. היי אני בעל מינידיסק SONY MZ-N707 מזה זמן רב. לצערי, איבדתי את הדיסק עם התוכנה שאיתה העברתי שירים מהמחשב למינידיסק. עוד יומיים אני נוסע לנסיעה ארוכה מאוד ואני חייב להעביר מספר לא קטן של שירים. לא הצלחתי למצוא את התוכנה שלמיטב זכרוני נקראת SONY NET MD, אפילו לא באתר הרשמי של סוני אך זמני קצר. אם למישהו יש לינק לתוכנה זה באמת דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by OmrI_LevI,

אני מקווה שאני רושם את ההודעה הזאת בפורום המתאים...(הוא נראה לי הכי מתאים). אני מחפש דרייבר למצלמת אינטרנט...מסוג: KENDA KD-30A החברה = KENDA הדגם = KD-30A

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב יש לי משחקים ישנים ומקוריים ואני רוצה לעשות ניקוי אז אני מחפש תוכנה "שתוריד" לי את הדיסק לHD וכשאני ארצה אני אוכל לפתוח את הקבצים ב-Daemon Tolls

10. Started by blanco,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי לאללה אני חושב שיש לי איזה אד וואר ....יכול להיות??? אני זקוק בדחיפות לתוכנה טובה לניקוי אד וואר . תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. אני צריך לוח מודעות לבצפר שיענה על הקריטריונים: 1. שיהיה כמה שיותר קל לתיחזוק (מדובר על מורים ומנהלה ;D) 2. אמור להצטרף לאתר קיים קישור 3. ויזואלית שיהיה דומה ללוח מודעות רגיל בצורה 4. שיהיו בו אפשרויות לשים פתקאות (כמו ששמים עם נעץ); הודעות חרום מכמה סוגים; שינויים בלוחות זמניים ופתקאות סגורות (כמו ההודעות האישיות) אני מחפש או תוכנה כזו או דרך בניית אתר שעושה את זה טוב, לא חייב בארץ תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. לא היה לי מושג באיזה פורום להכניס את זה, ולכן גם אם יש כבר מדריכים באתר אז לא מצאתי אותם (כי לא ידעתי באיזה פורום לחפש) חיפשתי כבר בגוגל ומצאתי כמה וכמה מדריכים שלא הובילו אותי לשום מקום מישהו מוכן להסביר לי צעד אחר צעד איך זה נעשה? ד"א- יש הבדל בין כתוביות בעיברית לבין כתוביות באנגלית?(כי בהרבה מדריכים ראיתי הבדל בין עיברית לאנגלית...) אני חדש בפורום אז תתיחסו אלי יפה רועי

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. Started by kobibo,

נסיתי להמיר סרט בפורמט divx/xvid ל vcd דרך הנירו ( כמו תמיד ) אבל כאשר אני רואה את הסרט ב DVD אני שם לב שאין סינכרון בין ה video ל audio דבר שדיי מעצבן כמו כן האיכות של הסרט באיכות גרוע . רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיודעת להמיר ל vcd בצורה קלה ( מבלי לשחק עם הרבה הגדרות ) ושיודעת לעשות את העבודה בזמן סביר ( לא 16 שעות ) . נסיתי לעבוד עם ה TMPGEnc ולאחר מס' שעות של קידוד הקובץ שקבלתי לא היה ניתן לצפייה. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. Started by eladbu,

לפני כמה שנים שיצא הסרט טראפיק הייתי בארצות הברית וקניתי את הסרט ב דיוידי כמובן ללא תרגום! כיום שברשותי צורב אני מעוניין לגבות אותו האם יש אפשרות לעשות הדבקת תרגום לסרט בפורמט dvd ???

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  15. Started by יונתן,

שלום ! אמא שלי החליטה שאני יותר מידי זמן על המחשב ועשתה סיסמה למשתמש ..... רציתי לשאול כיצד אני יכול לגלות את הסיסמה ? אני יודע איך נכנסים לSAFEMODE .... ..... אז איך אפשר לגלות את הסיסמה תודה רבה רבה רבה לעוזריים !! :hat:

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. אני רוצה להעלות תמונה ששוקלת בערך 2 מגה ואני מכיר רק אתר של עד מגה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. Started by Dvich,

רצוי חינמיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. Started by Mortar,

Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. Started by shimon23,

כאשר אני מנסה להפעיל את kazaa משום מה היא נתקעת לי, וב windows task messenger אני רואה שהיא סטטוס של not responding. ניסיתי להתקין כמה גירסאות שונות, אך בכולם הבעיה זהה. נראה לי שהבעיה הזו התחילה מאז שהתקנתי את ה SP2, אך אני כלל לא בטוח. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  20. Started by RayZ,

איך עושים חתיכת סרט ב Movie Maker? כאילו,אני לוקח סרטון קטן שצילמתי ומעוניין לחתוך מימנו קטעים שלא ניראים לי. כיצד?

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  21. Started by udi,

שלום יש לי את האפשרות כרגע להתקין OFFICE 2003 שאלתי היא האם יש הבדל כל כך גדול בין שני הגרסאות { כפי שהבנתי 2003 עוזרת רק לאנשים שיש להם רשת בבית } או להשאר בגירסת XP תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. שתמיר גם שירים שהשם שלהם בעברית ושאני אוכל לשים כמה שירים להמרה שאני רוצה בלי הגבלה של איזה 50 שירים כל פעם

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

יש לי קובץ txt ששוקל 14 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו עם שום תוכנה בגלל שהוא שוקל הרבה ואז התוכנות נתקעות.. אני מחפש תוכנה שתפצל לי את הקובץ לכמה קבצי txt קטנים...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. הכוונה להכניס סרט לתוך אחד מהדפים, והרצת הסרט ישירות מהמצגת ללא צורך בשליחת הקובץ avi עצמו.. (: תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Guy King,

התקנתי את התוכנה הזאת וכשניסתי לראות בה סרט לא הצלחתי לשמוע סאונד. הורדתי AC3 והתקנתי אותו ובדקתי את ההגדרות של הקול במחשב (שמתי על עוצמה מירבית) ועדיין אין לי סאונד. איך ניתן לפתור את הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.