עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם אפשרי לארגן את כל השירים מלמעלה למטה מהתאריך הכי עדכני להכי ישן? ככה אוכל לסדר את הרשימה לפי השירים הכי חדשים למעלה והכי ישנים למטה... תודה אנשים יקרים![br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 17:12:44 מישהו ? בבקשה זה נורא דחוף

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. Started by Os.Master,

אני יודע שיש עוד כמה תוכנות שקרואות PDF תנו לי אחת מהן... שתהיה פשוטה להפעלה ולא מסורבת אני לא יוצר קוצבי PDF אלה רק קורא אותם.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by Green,

שלום לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ינסה פה אני רוצה לקנות מחשב כף יד עם GPS מובנה או לחבר לו כרטיס GPS זה בשביל נסיעות בכל הארץ (עבודה) במיוחד בתוך ערים גדולות רציתי לדעת עם התוכנה שאומרת\מראה איך להגיע ממקום למקום עולה חשבון חודשי או כל תשלום אחר? ואם כן כמה זה עולה תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. Started by tomerico210,

שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב וכמובן שכל הדרייברים של הכרטיס רשת,קול וכרטיס מסך נמחקו. אני לא מצליח לשחזר את הדרייבר לכרטיס רשת ועקב כך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה. כל עזרה תתקבל בברכה. זה ווינדוס XP בעברית עם ראוטר ADSL D-LINK. המחשב הוא פנטיום 3.4 GHZ. תודה מראש

5. Started by Bingo,

הורדתי את התוכנה וכשלחצתי על לחצן הצריבה הוא היה פשוט בצבע אפור וכותב שאין זיהוי של צורב...המוזר הוא שבמחשב שלי ובכלל שכל פעם שאני משתמש בצורב הוא פועל מצוין ומזוהה במחשב...[lite on dvd] HELP ME PLZZZ

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. Started by ibanezzzzz,

למישהו זה מוכר?. חיפשתי בגוגל , וגם באתר לא ממש מצאתי פתרון. ניסיתי להתקין כל גרסה אפשרית. יש לי ווינדוס 7. אשמח לקבל עזרה. תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zur tzur,

הי אני מחפש תוכנה שבא אוכל לערוך בקלות קבצי pdf מיזוג קבצים שונים לקובץ אחד החלפת סדר העמודים להוספת סימוני v/x מה התוכנה שאפשר לעשות זאת יחסית בקלות עם ממשק משתמש נח? ואם מישהו יוכל להגיד לי עלויות זה יהיה נהדר

8. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד ניתן למחוק כתובת מייל של אדם שהיה איש קשר ואיננו עוד, אך הOUTLOOK מציג את המייל שלו אוטומטית בכל פעם כשמנסים לכתוב כתובת מייל דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  9. Started by WWW2,

יש לי פנדה אנטי ווירוס 2004 עשיתי חיפוש בכול המחשב וזה מצא ווירוס שזה סיים לחפש זה מחק את הווירוס?? איך אני מוחק את הווירוסים? פעם שהייה לי ANTI VIRUS 2002 אז עשיתי חיפוש עם זה מצא לי ווירוסים אז הייה איזה כופסא ואז הייה רשום שם את כול הווירוסים הייתי עושה לכולם איקס והםם נמחקם!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. הייתי מרבה לצפות בכתבות באתרים כמו ONE YNET וכו'. אבל היום שניסיתי ללחוץ על צפייה משום מה בכל האתרים היה קול אבל לא הייתה תמונה! אין לי שו מושג למה זה קרה... אני מאוד אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי למה קשורה הבעיה הזאת.... אגב הבעיה קוראת גם באקספלורר וגם בפירפוקס...

11. אני לוחץ על הCleanMem.exe וכלום לא עולה...

12. http://www.nurgo-software.com/products/aquasnap מרחיבה את האופציות לעבודה עם מס' חלונות במקביל, חילוק ל-4 (ע"י הצמדה לפינות) וכו'. ההגדרה המעצבנת היחידה לדעתי היא שהצמדה לחלק העליון מקטינה את החלון בחצי (מצמידה לראש המסך) במקום להגדיל לכל המסך כמו הברירת מחדל בוינדוס 7, אבל אפשר לשנות את זה בהגדרות התוכנה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  13. שלום קיבלתי מחשב חדש וכמו כל אחד עם מחשב חדש אני די פוחד בקטע של הוירוסים וכו' אהתקנתי כאנטי וירוס קספרסקי פרו מה כדאי כפיירוול לא כבד אלא מצוין ומומלץ (יש לי נתב ומודם שעל המודם יש פירוול מובנה) (רשת אלחוטית) ומה כאנטי רוגלות ומנקה רוגלות וכו' מחפש המלצות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. כל פעם כשאני מתחחבר לאאייסיקיו אני מקבל 4 הודעות מ 4 אנשים שונים... זה נראה כאילו הם שלחו לי את ההודעות כשהייתי אופליין ועכשיו אני מקבל אותם... אבל כל פעם כשאני מתחבר אני מקבל את אותם 4 הודעות מחדש... ניסיתי להחליף תוכנות אייסיקיו וזה לא עזר... ככה שנראה לי שהבעיה לא אצלי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by alone66,

אני מנסה להתקין McAfee במערכת הפעלה windows 7 וקבל את ההודעת שגיאה הבא : ואני לא מצליח לפתור את הבעיה בעזרת הפתרון שהם נותנים מישהו מיכר את הבעיה הזו ויכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש אלון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  18. אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. אין לי מה להוסיף

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. Started by naoriko,

שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 500 ואני מחפש את הדרייברים שלו במיוחד של הכרטיס רשת אלחוטי ושל הקול בבקשה תעזרו!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה בכותרת תודה-גיל

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by noodle,

שלום לכם, האם ניתן ליצור קו מפריד בין המועדפים בגוגל כרום? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.