תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
בוקר טוב, זה היה הפורום שהתאים ביותר אז פתחתי את הת'ראד פה... השאלה בכותרת, האם דבר כזה אפשרי? ניסיתי TMPEnc, ניסתי AVIRECOMP, בשניהן מאבדים הרבה מאוד מהאיכות. איך אני יכול להדביק כתוביות על קובץ AVI בלי לאבד מהאיכות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לפתוח עוד ערוץ לאודיו במובי מייקר? אני מכין קליפ ואני צריך ערוץ למוזיקת רקע וערוץ לבתים מוקלטים -- אם אי אפשר אז אפשר המלצה לתוכנה שאני אוכל לעשות את זה על ציר זמן + ערוץ אחד לוידאו ולא פרמייר כי זה כבד מדי... תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את סדר הפעולות, הכותרת תוצג לאחר שהטקסט של השקף הוצג.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה של התחברות לאינטרנט ולפעמים קופצת לי הודעה של הפיירוואל שלי שאומרת לי לעשות לו ריאסט כי הוא חוסם את הincoming וחוץ מזה יש לי תמונה להמחשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
שלום, לאחרונה עברתי לוינדוס 7 והמהירות גלילה של העכבר ממש איטית יחסית לXP!! הגעתי למצב של מספרים מטורפים של המהירות גלילה בהגדרות, דבר שנראה מוזר יחסית לXP. כמו כן ישנו תוסף מיוחד בדפדפן chrome שנקרא smode scoll נדמה לי : ואיתו גלילה של הדפים הייתה הרבה יותר נוחה. אך כשאני מתקין אותו עכשיו, אני בכושי יכול לגלול את הדף למעלה ולמטה. יש למישהו הצעות מה לעשות במקרה זה?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שמלמד את כל הפונקציות הבסיסיות בתוכנה שדרושות רק לתקן\לשפר תמונות רגילות...
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה אשר יכולה למחוק ולצמצם כביכול למקסימום את מערכת ההפעלה. אני חושב שראיתי פעם תתוכנה הזאת איפשהו אבל אני לא זוכר את שמה הסיבה שאני רוצה אותה היא להאצת מחשב שעליו מופעלת מערכת של win xp כשהמחשב הוא בלי מעבד וזכרונות גדולים, ולמעשה כרגע מפעיל די בכבדות את מערכת ההפעלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? או שמא יש למישהו פתרון יעיל יותר להפעלת מערכת ווינדוס xp על מערכת חלשה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת למה לרוב אני משתמש ב-BSPlayer... אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל סרט ב-Windows Media Player קופץ לי דו"ח שגיאות וזה יוצא מהתוכנה... עד עכשיו זה לא הפריע אבל שמתי לב שכשאני מנסה לצפות בקליפים באינטרנט כמו בוואלה וכאלו אז זה גם נותן דו"ח שגיאות ואני לא יכול לצפות... מה עושים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. למרות שהשאלה הזאת בטח נשאלה עשרות פעמים הייתי שמח לקבל המלצות לתוכנות סנכרון/גיבוי לפי תיקיות מסויימות. התוכנה הפנימית של VISTA נותנת לגבות לפי סוגי קבצים בלבד ולא לפי תיקיות... אז תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע לעבוד עם תוכנה שנקראת Acronis True Image Home. האם מישהו יכול לתת לי הסבר על כך? תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
דרך איפה אני מסיר את IE8 ניסיתי ב"הוספה והסרה של תוכניות" ולא מצאתי שם.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לא יותר מידי מסובכת לסירטוט של חדרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
-
שלום, ניסיתי להסיר את 621.0.NOD 3.0 ובאמצע יש שגיאה שמפסיקה את ההסרה . גם כשאני מנסה להסיר דרך התוכנה וגם דרך ווינדוס. השגיאה היא: נסיתי להסיר במצב בטוח וכאשר המחשב מנותק מהאנטרנט וכלום לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני צריך להתקין מחדש את התונת JD 1. איזה קבצים אני צריך להעתיק כדי שהקישורים לקבצים בתוכנה שעדיין יורדים ימשיכו לרדת- פעם כבר עשיתי את זה יש 2 קבצים מקודדים שאני צריך להעתיק אני לא זוכר איזה ? 2. האם יש איזו שיטה להעתיק את כל ה-CONFIG של התוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל תוצאה לCPU בתוכנה לזיכרון ול-HD אני מקבל הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש דרך להוסיף לתפריט של הכפתור הימני את האפשרות "חיפוש יעד" (נמצאת במקור במאפיינים ופותחת את הספרייה שבה נמצא הקובץ) כאשר אני מקליק על קובץ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הורדה שלי נעצרת ב99.9 אחוז ואז מורידה שוב ושוב את החלק האחרון... זה מראה שנשאר למשל 30 קילובייט של מידע, ואז זה מוריד אותו, וזה חוזר ל30 כל פעם(לא מגיע אף פעם ל0, כל פעם כמעט) לפעמים זה גם מתחיל מכמה מגה אחרונים... ואין קשר למספר מקורות, יש קבצים של גם 2000 מקורות מלאים, שאת 99.9 האחוז הראשונים זה מוריד תוך כמה שעות אבל את האחוז האחרון זה לוקח לו ימים בלולאה כמעט אינסופית כזאת, עד שלבסוף זה מסתיים... מישהו יודע אולי מה הפתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
תוכנה המאפשרת שליטה קולית ע"י הקלטת פקודות או הכתבת פקודות, יש חיה כזאת? זאת אומרת שאפשר להכתיב לה פקודה של טקסט ולהכתיב לה גם תגובה לפקודה זו , מעין צ'אט עם המחשב... ? לדבר עם המחשב נקרא לזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-