עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מצליח למצוא DRIVER מתאים ל HD 3850 ! יש לי מערכת XP HOME EDITION ומעבד P4. הורדתי כמעט מכול מקור אפשרי, וההתקנה של הדיסק שמצורף עם הכרטיס לא עובדת! תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  2. שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by benor,

מאיזו תוכנה אתם מורידים שירים? אני Kazaa, Soulseek

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by hck,

שלום! יש לי חשבון ישן בICQ שהשתמשתי בו לפני מספר שנים (עד היום לא פתחתי שום חשבון חדש), ואני מעוניין להתחבר אליו מחדש בשביל רשימת אנשי הקשר שהייתה לי שם (המספר ממש לא חשוב לי). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר אליו מהסיבות הבאות: א. אני לא זוכר את הסיסמה. ב. השתמשתי בו תחת אימייל שהיה לי אז ואני ממש לא זוכר (ולכן אין לי אופציה לאיפוס/שיחזור סיסמה). מה שכן בטוח זה שהחשבון עדיין פעיל (=לא נמחק), וכנראה שגם לא נפרץ מכיון שכשאני בודק לפי המספר של הICQ אז נשארו שם הפרטים שאני השארתי בזמנו. הבעיה היא שלא רשמתי את פרטי האימייל שלי בפרטים, ולכן איני יכול לאפס את הסיסמה. יש למישהו רעיון איך לצאת מהברוך הזה? הקישור לחשבון ICQ שהיה לי אז: ######ICQ######

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by natang,

שלום רב לכולם, אני מתכוון לפרמט את המחשב באופן סופי כדי ליצור מחיצות (partitions) חדשים. אני רוצה שתוכנת הגיבוי תיצור גיבוי רק לספריות נבחרות שקיימות אצלי. למשל ב- nero ניתן ליצור גיבוי רק ל- partitions שלמים. והבעיה עם זה, שאם ארצה לשחזר אז אוכל לשחזר רק לאותו סוג/גודל של partition. ואילו בתוכנת הגיבוי של win xp ניתן לבחור ספריות אבל לא הצלחתי לצרוב על דיסקים. כמו כן, אני מעוניין שהתוכנה תדע בעצמה לחלק את הגיבוי לגדלים המתאימים לכל דיסק. תודה על ההיענות שלכם, נתן.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by Shortboarder,

הלכתי השארתי את המחשב דולק..האי סי קיו עבד...חזרתי הכל טוב ויפה...אי סי קיו לא מצליח להיתחבר (צבע צהוב...) ניסיתי ריסט..לא עזר. עשיתי Reconfigure לאי סי קיו...לא עזר...זה לא ששיניתי משהו..פתאום לא עובד. מה עושים???? למישהו גם יש את זה??

7. Started by good__one,

מסתבר שה-google toolbar משתלט על הקליק הימני כך שאי אפשר להשתמש בבבילון עם האינטרנט אקספלורר. מישהו מכיר דרך לבטל את ההשתלטות של ה-google toolbar? איפה בכלל נמצאים התפריטים של הקליק הימני ברג'יסטרי?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by kong5,

שלום! יש לי צורב DVD, ודיסק DVD שצרבו עליו רק מחצית מהמקום שיש עליו. השאלה עם יש אפשרות לצרוב על החלק הפנוי בעזרת תוכנת נרו? ועם זה בכלל אפשרי בכל תוכנה אחרת. תודה!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by maormark,

יש לי סרט ישן עכשיו הצלחתי מהאינטרנט להוריד כתוביות הבעיה שהכתוביות באות ב2 חלקים 2 קבצים של srt בעוד שהסרט הוא חלק אחד שאני שם את הכתובית הראשונה היא מתאימה לי ושמגיע שעה וקצת הכתובית נגמרת ואני מנסה לשים את השניה ולא רואים כלום איך אני משלב את 2 קבצי הכתוביות לקובץ 1. יש כזאת תוכנה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  11. Started by RF SOS,

תמיד שאני מפעיל " אינטרנט " אחרי עבודה של חצי שעה - שעה קורה שדף אחד נתקע מתוך 5 ורשום " דף לא מגיב " והמעבד מגיע ל 70 אחוז מאמץ ... למה זה קורה ? אפילו עשיתי פירמוט לשלול וירוס יש לי NOD32 .. זה קשור לזיכרון ? למעבד ? יש לי פנטיום 4 אבל זה מעולה לאינטרנט . " דף לא מגיב " זה חוסר במשאבים ? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Kukishin,

הוא אומר לי שכך וכך קבצים לא הותקנו, ואח"כ בהפעלה לא נותן לי להוריד...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by aavichai,

שלום לכולם ברגע שאני מכניס את הדיסק און קי ומנסה לפתוח את הכונן שלו המחשב אומר שהוא לא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אני יודע שבמקרים כאלה בדר"כ אומרים לעשות בדיקת דיסק אבל פה ברגע שאני לוחץ על start בשביל להתחיל את הבדיקה הוא לא עושה כלום והחלון פשוט נעלם וחוזר לחלון הקודם של ה Tools מה אני יכול עוד לעשות בשביל להציל את החומר שיש לי שם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. התוכנות האלה עובדות עם פיירפוקס? אם כן, איזו גרסה מהן?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום לכולם וחג שמח... לפני חודש פירמטתי את המחשב והתקנתי windows xp pro מקורי. כעת, כאשר אני רוצה לגשת למנהל המשימות ע"י לחיצה על ctrl + alt +del במקום שיופיע מנהל המשימות מופיע לי חלון שקוראים לו Windows Security שבו אני בוחר את האופצייה של מנהל המשימות, כאשר החלון עולה הוא מעלים לי את כל הדסקטופ וזה דיי מעצבן. רציתי לדעת אם יש אפשרות לנטרל אותו ולגרום למנהל המשימות להופיע מייד כמו פעם. בנוסף, כאשר אני מדליק את המחשב, מגיע לי מסך הלוגון של windows (לא המעוצב, אלא זה הישן). מכיוון שיש לי רק משתמש אחד, אני מעוניין שהמחשב יעלה מייד ובלי המסך הנ"ל, איך אפשר לעשות זאת? תודה רבה ,דוד.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Moshiko50,

קרה לי משהו מאד מוזר בתוכנת סרטים bsplayer הורדתי סרטים והכל היה בסדר איתם עד שפיתאום כאשר ניכנסתי לאיזה כדי לראות אותו המסך פיצל לי את הסרט ל2 חצי חצי ראו אותו הדבר...כשבדקתי לפני כן אם הסרט עובד הכל היה בסדר...ועכשיו פתאום 2 סרטים מתפצלים לי...מה אני עושה ולמה זה קרה בכלל???בדקתי בהגדרות משהו לא מצאתי כלום:embarrassed:

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by blackbimer,

אני מחפש ווינאמפ שלא יכביד יותר מידי יקרה עברית ויהיה נעים לעיין ולא כמו הסטנדרטי..... גירסה 3 הייתה הכי יפה וקלה אבל היא לא הייתה מזהה עברית והייתה כותבת בגיברשיש את שמות השירים...הווינאמפ החדש גם כן כבד אבל מה שמפריע לי בו זה יאך שהוא ניראה...לא משו וגם כבד..... למישהו יש המלצות לווינאמפ שעומד במה שאני רוצה? (או יותר נכון משו בסגנון של 3 שקורה עברית?) או אולי תוכנה אחרת לנגנית קבצי מוזיקה וסאונד..? תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  18. הי אני מנסה ליצור קובץ הפעלה batch file אשר יבצע סגירה של תוכנת האוטלוק גיבוי הקובץ PST שלה והפעלה מחדש של ה Outlook. מה שקורה זה שהכל עובד לי עד לשלב של ההפעלה מחדש של הOutlook משום מה הוא לא מפעיל לי אותה. להלן הקוד של הקובץ bat שיצרתי : Echo off Echo Backuping your mailbox please wait... wscript closeoutlook.vbs Copy C:\MailBox\MailBox.pst G:\MailBox\MailBox.pst /V /Y C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE עריכה: הבעיה נפתרה לי אבקש למחוק את הודעתי.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Shadowman,

או תוכנה אחרת נורמלית?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. אני צריך לבדוק מחשב יחסית ישן (בן 6) כי אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך ולא בטוח אם הוא AGP או PCI-Express, אפשר לראות את זה בלוח הבקרה או בביוס? אם יש תכנה שאומרת את זה (כזאת שמפרטת על כל רכיבי המחשב) אשמח להזכר בשם שלה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. Started by free fraek,

הורדתי את המשחק ג'נרלס (אני יודע שזה לא חוקי אבל בינינו....).. וקיצר ההתקנה הולכת חלק אבל אז הוא נותן לי הודעת שגיאה שחסר לו את הקובץ Data.cab אפשר עזרה\מה אני עושה\איך פותרים את זה...

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. יש לי רשת.. אבל לפני כמה חודשים ביטלתי את ה FIREWALL (לפחות ככה אני חושב ) אבל אני רואה שאני לא מצליח להוריד טוב כמו פעם, אבל זה מגיע למהירות גבוהה. אז איך אני יכול לדעת שהביטורנט והאמיול פועלים בלי שום בעיות-ששום דבר לא מפריע להם.? ???

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  23. זה התחיל אתמול שהמחשב לא פותח חלק מהחולונות של internet explorer. המחשב לא נותן לבצע עדכון לתוכנה registry booster/ אני אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי, לצערי זה נופל לי בתקופת מבחנים סוף סימסטר ואני חייב את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by debojam,

שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  25. Started by joni69,

שלום לכולם! יש לי נייד עם ויסטה מותקן עליו... הכונן קשיח שלי מחולק ל225 ג'יגה כונן C ו7 ג'יגה גיבוי וונדוס כונן D רציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את כונן C לחצי אחרי שהווינדוס מותקן עליו כבר שיהיה גיבוני לפירמוט בעתיד או כל דבר ?? תודה מראשש

• 7 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים