תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט וידאו (XviD לצורך העניין) מישהו יודע איפה יש לינקים להורדה של תוכנה כזאת או שם שלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת + תוכנה שהופכת סרט DVD שמורכב ממספר קבצי VIDEO_TS לפורמט AVI של מחשב. תודה רבה לכם על העזרה! הסתכלתי כבר בסטיקי אבל התוכנות שמה לא ממש עזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה עלה מיליון ואחד פעם בפורום... אבל מה שלא יצא לי לראות זו תוכנה שלא מבוססת על VirtualDub תוכנה פשוטה שפשוט עושה את העבודה בלי יותר מידי סיבוכים! בלי להתחיל להתקין פילטרים, לשנות 101 הגדרות ועד שאני מסיים עם הסרט כבר הייתי יכול להשיג אחד חדש עם תירגום מובנה... אז יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הורדתי תכנה קטנה שמריצה 3d demo במצב מפוצל על המסך ב FPS שונים. אם אני זוכר נכון התוכנה הריצה דמו של טבעת מסתובבת על רקע של הרים כאשר המסך חצוי לשתיים וניתן לבחור בכל צד את ה FPS הרצוי. ניסיתי למצוא את הדמו בגוגל ולא הצלחתי. אם מישהו יודע את שם התוכנה או מכיר תוכנה דומה אשמח לקבל שמות או לינקים.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
העם מישהוא מכיר תוכנה כזאת שכשאני בדוס אני יכול ולהדפיס את הדף. תודה לעונים. ועם יש אפשרות להדפיס את הביוס?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמסוגלת להדפיס על דיסקים (אפסון R200). אני כרגע לא מוצא את הדיסק עם התוכנה שסופקה לי עם המדפסת. בשיחה עם התמיכה של אפסון יו קיי, התומכת אמרה לי שאין את זה במדור ההורדות ואפשר לרכוש את זה (ממש חוצפה, לדעתי) מהנציג בארץ. מישהו מכיר תוכנה אחרת שיודעת להדפיס על CDים ומתאימה למדפסות אפסון?
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה סדר בכל הדיסקים שלי ואני מחפש תוכנה שתיסרוק את הדיסק ולאחר מכן שתשים את כל מה שהיא מצאה בתוך הפרונט של הדיסק (בעטיפה האחורית של הדיסק) את כל הדברים שהיא מצעה חיייייב דחוף בבבבקשששההה ;D
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להדפסה אני צריך תוכנה שתדפיס לי הרבה תמונות ולא אחת אחת.. וגם שיהיה אפשר לקבוע בה את הגודל שצריך להדפסה משהו בסגנון שיש בוינדווס אקספי של ההדפסה.. רק ששם זה חותך לי את התמונות אז אני לא משתמש בזה..
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמית, כמובן , להדפסת מדבקות תומכת בעברית. ברשותי מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו. אני רוצה להשתמש בגליון של מדבקות בגודל A4. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה בשימוש בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היה לי פעם תוכנה שהייתי מושך אליה תמונה והיא אוטומטית הייתה מדפיסה את זה לגודל של קופסאת DVD... ברח לי השם שלה ! אז מישהו מכיר איזה שהיא תוכנה שירשום שם... תודה !
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חבר שלי פתח חברה ובין השאר הוא רוצה שכשיתקשרו אליו ישמעו אותו מציג את עצמו ואת מטרת החברה (מגנטים לחתונות) במוזיקת רקע מתאימה שתוסיף אמינות ורצינות. הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוכנה מתאימה, אשמח להמלצה לתוכנה בעדיפות לממשק ידידותי ופשוט.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
או פשוט אפשרות בmedia player...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הורדתי את Aimersoft iPod Copy Manager אבל הוא כותב שהאייפוד לא מחובר טוב או שלא מאפשר כתיבה עליו. האם יש תוכנה אחרת, או לחילופין מה אפשר לעשות כדי שאיימרסופט יעבוד. האייפוד הוא נאנו דור 7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמות התלמידים גיל תאריך לידה שמות ההורים וטלפונים שמות השיעורים, מערכת. סדר הלימודים והספקים בכל יום מעקב תלמידים, לימוד, התנהגות, עונשים שניתנו לילדים אירועים מיוחדים, דיבור עם הורים פרטי טלפונים של הורים פלט וסיכום כללי לאסיפות הורים איחורים וחיסורים תמונות הילדים ציוני מבחנים בכל המקצועות לוגו של הבית ספר טלפון מהורים או להורים ועוד רעיונות שלא עולים לי כרגע בראש שצריכים להיות בתוכנה זו
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, להורדה המונית מיוטיוב, הרצתי כל חיפוש אפשרי בגוגל [לדעתי ]] batch download youtube mass download youtube search and download youtube וכו'... ---- חשוב שהחיפוש יהיה בתוכנה עצמה... מצאתי תוכנה TubeMaster היא מושלמת! אבל הבעייה היחידה היא שזה עד 1000 תוצאות... ואני צריך יותר ... תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. היה לי בעבר את התוכנה אבל איבדתי אותה ואני מחפש להורדה מהאינטרנט. חוקי לגמרי, יש לי את הג'וק שמתחבר מאחור... רכשתי את זה בעבר ואני יודע שיש אפשרות להתשר לחברה שמוכרת את זה בארץ והם שולחים את זה בדיסק בדואר אז אם מישהו אולי יודע איזה חברה מוכרת את זה בארץ זה מאוד יעזור. שנית כל, הפלאג שרכשתי הגיע עם גירסא 8.5 של התוכנה - האם זה יעבוד על גירסאות אחרות מתקדמות יותר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה מומלצת בשביל להוריד טורנטים?שלא תעשה בעיות ללא פירסומות משהו שפשוט עושה את העבודה? WIN 7 תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להוריד למחשב 2 פרקים מ ה VOD של וואלה http://video.walla.co.il/?w=/2177/1861694 בגדול אני עובד עם Freemake Video Converter , ולרוב מאוד מרוצה מהעבודה איתו , אבל לגבי סטרימינג נראה לי שהוא תומך רק ב הורדה מ YOUTUBE . אני יודע שכל מה שיש ב VOD של וואלה יש להורדה ברשת , אבל אני צריך את זה מתורגם . ועד עכשיו לא ראיתי את זה עם תרגום לעברית . כך שאני צריך תכנה שתהיה מסוגלת לתמוך בהורדה מ וואלה . תודה על עזרתכם , יניב
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה בשם דומה ל soslec מישהו יודע מה השם האמיתי? כי אני מחפש את התוכנה, תדוה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מוריד הרבה דרך אתרים עם הורדות ישירות יש לי בעיה של התנתקויות אני צריך תוכנה או משהו . שלאחר שיתנתק לי אוכל להתחבר ולהוריד מהמקום שההורדה פסיקה. בברכה אלירן.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש תוכנה להורדת איכות (KBPS) בMP3 ואם אפשר העברה לAAC הבתי שזה פורמת חיסכוני יותר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-