עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי כרטיס טלוויזיה מחובר למחשב GIGABYE GLOBAL TV CARD GT-PTV-AF-RH התוכנה שאני משתמש איתה זה PowerCinema עכשיו הדיסק שקיבלתי זה גירסא 5 של התוכנה וב-XP זה עבד מעולה בלי שום תקלה... עכשיו פירמטתי והתקנתי וינדוס 7 התקנתי את אותה גירסא 5 ואין סאונד.. אין סאונד רק בתוכנה ! במחשב עצמו יש...וידיאו רואים כמו שצריך אבל אין קול בכלל... התחלתי לחפש בהגדרות ואין שום דבר שאפשר לשנות שם בקשר לזה הורדתי גירסה חדשה של התוכנה 6 הסרתי את הקודמת התקנתי את החדשה ועדיין אותה בעיה.. נכנסתי לאתר של התוכנה ויש שם FAQ מצאתי שם את הבעיה והורדתי עידכון לגירסא 6 של התוכנה התקנתי אותה ועדיין...אין קול.. מה שכן בתוכנה עצמה יש גם נגן מוזיקה ודרכו כן אפשרי לשמוע מוזיקה..אבל בתוך הטלוויזיה …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by HaEsrimVeArba,

איזה פורמט מומלץ? ואיזו תוכנה? (עדיף חינמית)

3. Started by Omerole,

ערב טוב, לחבר שלי יש בעיה מוזרה במחשב..יש קול באייטונס מדיה פייר סרטים וכו' אבל כשזה מגיע לסרטונים (כמו יוטוב למשל) או כלמיני נגנים אינטרנטים אין סאונד. ביוטוב אני צריך לציין יש תמונה אבל אין סאונד. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה? הדרייברים מותקנים כמו שצריך. והמחשב במצב טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by i.k,

אני לומד כרגע Exchange 2003/2007 ומחפש חומר בעברית. מישהו מכיר איזה אתר טוב שאפשר למצוא שם סיכומים או מדריכים בעברית?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by *NightMare,

מישהו יכול לספר לי מה זאת התוכנה הזאת..? למה היא טובה...? האם כדאי להשתמש בה..?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by ol_tweegy,

היי! כבר הרבה הרבה הרבה זמן יש לי בעיה רצינית עם המחשב שלי. הוא מחובר למסך LA32R81B של סמסונג (32 אינץ'), כרטיס מסך הוא 4870 וסה"כ המחשב עובד 10. אבל יש בעיה מאוד מציקה שאני לא מצליח לפתור. הרזולוצייה של המסך שלי היא 1360*768, ולכן כמובן אני שם אותה גם במחשב, והאיכות מצויינת רואים נהדר. אבל! בגלל שחיבור הHDMI של הטלוויזיה מאפשר לקלוט עד 1920*1080, המחשב גם מזהה את הרזולוצייה ומאפשר לי לבחור בה. כמובן שאני לא אעשה את זה כי אז המסך יעשה Downscaling וייתן לי כביכול תמונה גדולה יותר, אבל מכוערת רצח. וזה מה שקורה כשאני שם את הרזולוצייה על הרזולוצייה הטבעית : שמים לב איך החלון כאילו "גדול" מדיי על המסך? הבעיה הזו נפתרת אך ורק כשאני מכוון את הרזולוצייה ל1920*1080, אבל…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by dad11223,

מכירים דבר כזה כשאתם לוחצים על קיצור דרך ונכנסים ל PROPERTIES יש שם כל מני אפרויות כמו TARGEN , START IN, SHORTCUT KEY וכ'ו אז האפשרות SHORTCUT KEY עושה לי בעיות אם נגיד אני מגדיר שם שאם לוחצים F10 נגיד, אז הקיצור דרך יפעל יענו הקיצור דרך של התוכנה תפעל דרך לחיצה אחת במקלדת אז מה הבעיה שאחרי שאני מגדיר את זה , זה עובד הכל טוב ויפה עד שאני עושה ריסטארט למחשב ואז הכפתור F10 שהגדרתי אותו כבר לא עובד למרות שאם להכנס למאפיינים של הקיצור דרך הזה אז זה עדיין מוגדר שם הכפתור F10. מה אפשר לעשות איך אפשר לתקן את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by jony12,

אהלן אהלן אהלן!!!! לפי בקשת הקהל הנה נושא חדש לגמרי עם פירוט מדויק אז ככה.... יש לי כרטיס טלווזיה: Zoltrix Genie TV (VP-8790 rev 2.3) כבר כמה זמן שאני מנסה למצוא לו דרייברים WDM אבל הם ממש נדירים ויעני אין לי מושג איפה למצוא אותם.... והרוב לא תומכים בXP מצאתי איזה שהוא משהו אבל עכשיו הווינדוס מודיע על חומרה חדשה אחרת שהוא מוצא.... משהו CONXENT API משהו לאדע... אבל נראה לי שהכרטיס מותקן כבר... (למרות שאני לא אתנגד לדרייבירם WDM ...) בנוסף הייתי רוצה לשאול על המלצות\קישורים לתוכנות צפייה והקלטה בטלווזיה בPC ומה בדיוק הפרוצדוה של לחבר את הכרטיס לממיר הדיגיטאלי????? ובקיצור אם משהו יכול פשוט להגיד לי איך להתקין את המדרפאקר הקטן זה יעזור מאוד! בתודה מראש, יונתן....

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by blackorder,

שלום יש לי משחק ששוקל בערך 8gb כקובץ iso האם יש דרך שבה אוכל לפצל אותו ל2 דיסקים כך שההתקנה תתחיל מהדיסק הראשון ובהמשך תבקש את הדיסק השני (לא כwinrar)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. אני לא מוצא את התקייה וןחייב להעיף משם כמה תמונות...

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by raananweber,

??[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום לכולם וחג שמח... לפני חודש פירמטתי את המחשב והתקנתי windows xp pro מקורי. כעת, כאשר אני רוצה לגשת למנהל המשימות ע"י לחיצה על ctrl + alt +del במקום שיופיע מנהל המשימות מופיע לי חלון שקוראים לו Windows Security שבו אני בוחר את האופצייה של מנהל המשימות, כאשר החלון עולה הוא מעלים לי את כל הדסקטופ וזה דיי מעצבן. רציתי לדעת אם יש אפשרות לנטרל אותו ולגרום למנהל המשימות להופיע מייד כמו פעם. בנוסף, כאשר אני מדליק את המחשב, מגיע לי מסך הלוגון של windows (לא המעוצב, אלא זה הישן). מכיוון שיש לי רק משתמש אחד, אני מעוניין שהמחשב יעלה מייד ובלי המסך הנ"ל, איך אפשר לעשות זאת? תודה רבה ,דוד.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי צורב DVD ואני לא יודע איך לצרוב יש לי שני תיקיות AUDIO_TS ו VIDEO_TS ואני לא יודע באיזה תיקיה אני שם את התרגום XXX.sub \ XXX.txt אני צריך לפתוח תיקיה חדשה לתרגום או שאני זורק את זה באחת התיקיות שיש לי וידיאו אידיו?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום. נמחק לי קובץ מהמחשב, ואני ממש רוצה להחזיר אותו (הוא לא בסל המחזור). האם יש דרך כלשהי להחזיר אותו ? תודה , אמיר.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by efratmiz,

מישהו יודע איך שולטים במפלצת? פיירפוקס 3.6.13 (adobe flash)

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by ag43,

יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. http://vi9ati.deviantart.com/art/San-Of-Gloadis-89571555

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שצפיה במחשב גם שלא מחוברים לאינטרנט, כל פעם שאני אוסיף דף אינטרנט למועדפים שהתוכנה תוריד ותשמור על המחשב מעדיף תוכנה חינמית דפדפן: IE8 תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by oded6188,

יש לי לפטופ של HP dv6514ej c2d 2.20 2gb ram יש לי את המחשב כמעט שנתיים... איך שקניתי אותו התקנתי ווינדוס XP במקום ויסטה והכל עבד בצורה מאוד מהירה בתקופה האחרונה המחשב עבד ממש לאט אז פרמטתי אותו לפני יומיים... התקנתי שוב XP SP3, עם אותם דרייברים שהשתמשתי בעבר - והמחשב נורא איטי כל תוכנה שאני פותח (פיירפוקס, מסנג'ר) לוקח זמן מכובד עד שהיא נפתחת הגלישה בפיירפוקס ממש איטית ובלתי נסבלת (אני עושה סקרול-דאון והמחשב ממש מקרתע) ניסיתי להתקין ווינדוס מדיסק אחר, אבל קיבלתי בידיוק את אותה תוצאה ניסיתי MEMTEST והזיכרונות יצאו תקינים ניסיתי הארד-דיסק אחר וגם אז הייתה בידיוק את אותה הבעיה מה אפשר עוד לנסות?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

לאחר הפרמוט האחרון הורדתי את ה-JVM של סאן. הבעיה היא, שבכל פעם שזה פועל ברקע, המסך משתבש... נהייה מטושטש או נמתח... מה זה?! ???

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by curdi1,

היי מצליח לראות סרט ולשמוע את מנגינת הרקע - אך ללא שמיעה של סאונד הדיבור. כשאני צורב ורואה ממכשיר דיוידי אין בעיה. (מותקנת אצלי חבילת קודקים של קיי-לייט 5) האם זו בעיית קודק ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. תראו עשיתי סריקה אונליין של פנדה וזה מצא 4.. עכשיו אני לא יודע איזה אנטיוירוס יסיר אותם כי המחשב התחלש...שמים לב לזה אז תביאו קישור לאנטיוירוס או תציעו... תודה!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by ~שירה,

איך אפשר לארוז מצגת ושישמרו לו הפונטים בהם השתמשתי ?????

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים