עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dingo,

יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by sdfzxc,

תגידו, זה בכוונה זה שמיקרוסופט עשו שה notepad שמגיע עם windows לא תומך בשורות חדשות כמו שצריך ? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה תחליפים אתם משתמשים ואיך ההתרשמות שלכם מהם. יתרונות לעורכים פשוטים, קלים, בלי התקנה, חינמים.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. שלום לכם!!! יש לי win xp בעברית, והורדתי לא מזמן את תוכנת האנטי וירוס avg free 8.0. שאני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לסימנייה תהליכים, אני רואה שם ש- avg מופיעה לי שם פעמיים. כאילו המחשב מנצל פעמיים את תוכנת האנטי וירוס שלי. הראשון זה 40,000k , והשני זה בערך 10,000k. למה זה ככה ? למה היא מנצלת המון משאבים מהמחשב שלי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? *** מצורף קובץ תמונה שתראו בדיוק את הניצולים**** בתודה מראש בר לוי!!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by תינוק22,

FIXED ביטלתי בלשונית ''דף'' את האפשרות תצוגת תאימות . שלום, בזמן שאני גולש ''ביוטיוב'' תגובות המשתמשים קופצות לצד שמאל וזה נראה כמו בלאגן שלם וזה בלתי ניתן לקריאה . אמ מערכת וינדוס היא: 7פרמיום +2מסכים אם זה קשור . להלן תמונה (: תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. בשבועעים האחרונים המחשב שלי ניהיה קצת יותר איטי כאילו יותר כבד קצת, ומשום מה תוכנת האנטי ווירוס (נורטו 2007) הפסיקה לפעול וכאילו נמחקה. ומאז ששמתי לב שהיא "נעלמה" אני לא מצליח להתקים אף תוכנת אנטי ווירוס !! כל פעם שאני מתחיל להתקין אז ההתקנה מתחילה ואז נעצרת בטענת ארור כל שהיא. גם את קספרסקי זה לא נתן להתקין...... למישהו יש רעיון מה לעשות ???? תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by sagioto,

שלום, הורדתי KLITE- חבילת קודקים אז אני יכול לשמוע את הקבצים בWMP אבל אי אפשר לראות כמה זמן נקובץ מתנגן ולהעביר אותו, ניסיתי להוריד מפענח צהאתר לש WMP בשם OGG (תומך גם בקבצים אלו) אבל אחרי שאני מתקין אותו אם אני מנסה לנגן FLAC התוכנה פשוט נופלת, למישהו יש פתרון בשבילי? תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by IlanF,

יש לי בעיה במחשב.. הIE לא מתחבר לאינטרנט ולא נכנס לשום אתר... FF עובד מעולה וגם שאר המחשבים ברשת... זה המחשב שמשתף את האינטרנט

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  9. יש לחבר שלי בעיה של SPYWARE במחשב. לאחר סריקות מרובות של אנטיוירוס (Norton Corporate + NOD 32) הוסרו כל הוירוסים, ולאחר מספר סריקות של Ad-Aware SE + Windows Defender + SPY BOOT + SPY SWEEPER (האחרון לא מעודכן), נשארה "חתימה" של הSPYWARE. צירפתי לכם תמונה למטה, כאשר בחלק התחתון ישנו האייקון של הספייור / וירוס + הודעה שהוא מקפיץ, ובחלק העליון צירפתי את דף הבית שהוא משתלט עליו. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שכן תצליח להסיר לי אותם. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by doryan,

ערב אחד אנטי וירוס שלי AVAST קפץ והודיע ל שמשהו מנסה לסגור אותו סימנתי לו שלא יתן לו אבל זה לא עזר הוא נכבה ומאז הוא לא מסכים להדלק שוב, ואי אפשר להתקין שום אנטי ויוס אחר ואי אפשר להפעיל שום תוכנה שקשורה למחשב (כמו ccleaner למשל או את הכלי של מיקרוסופט להסרת וכניות זדוניות)וגם לא תוכנות ומשחקים מסוימים. כמו כן, אי אפשר להכנס לSAFE MODE בקיצור אי אפשר לעשות שום דבר בקשר אליו... למישהו ש אולי פתרונות? בתומ"ר.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by blackorder,

שלום יש לי משחק ששוקל בערך 8gb כקובץ iso האם יש דרך שבה אוכל לפצל אותו ל2 דיסקים כך שההתקנה תתחיל מהדיסק הראשון ובהמשך תבקש את הדיסק השני (לא כwinrar)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  12. הבקשה בכותרת. ;D

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. Started by naoriko,

יש לי חבר שמחפש תוכנה שאפשר לקחת קטע וידאו ולהשים עליו מוסיקה שם של תוכנה יספיק תודהה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by OutRaGe,

שלום כבר חצי שנה יש לי מחשב שמותקן עליו XP pro SP2 ובמשך כל החצי שנה הפיירוול של וינדווס היה מכובה בין יום הוא החליט שבא לו להיות דלוק (אני לא נגעתי בו- הוא הדליק את עצמו) והבעיה שאי אפשר לכבות אותו כלומר איפה שיש את החלון של ה"כללי" ה"פעילה" מסומנת וכל השאר באפור אי אפשר ללחוץ על "לא פעילה" אי אפשר כלום איך אני מכבה אותו ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. מתלבט באיזה פיירול להשתמש \ לבחור \ והאם מה שיש לי בראוטר מספיק? יש לי תפיירול שבראוטר EDIMAX מופעל ויש לי גם פיירול של שאני משתמש בו מאז ומתמיד אבל הוא צורך נראה לי יותר מדי משאבי מערכת לא?! Norton Personal Firewall 2003 V9 יש לי גם שגם מאז ומתמיד אני משתמש בו והוא רק בזמן האחרון עושה לי בעיות עם עידכון ...ואולי גם הוא צורך הרבה משאבי מערכת? Norton AntiVirus 2003 Professional Edition ניסתי להשתמש בזון אלרום והוא מסובך באגים וחוסם אתרים ותוכנות ככה סתם........ רציתי לדעת אם אני יסיר תפיירול שיש לי ורק זה שבראוטר ישאר זה מספיק....? שלא יכנסו דרך שיתוף או משהו..אנשים כאלה משועממים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Dj_CooL,

יש לי בעיה שכל הזמן שאני מתקין דברים וזה זה עושה לי סימני שאלה וגם שאני רואה סרטים בכל נגן התרגום הוא באותיות מוזרות כן יש לי ויסטה והוספתי עליו עברית אבל זה היה לפני שהתקנתי את העברית תודה רבה לעוזרים אני מאוד ישמח אם תעזרו לי כי זה בעיה ממש מעצבנת הנה תמונה : http://www.zix.co.il/images/175956058.jpg

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by sha1823,

הרצתי בדיקה ב- dxdiag יצא ככה Direct3D 7 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code Direct3D 8 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) משחקים שפעלו לי כמו פאס 6 וגי טי איי סאן אנדרס עובדים שומעים כרגיל אבל רואים מסך שחור איך מתקנים את זה?< עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך +ל directx תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by aviel570,

שלום יש לי דיסק די וידי 4.7 ויש לי משחק מקובץ בראר ששוקל 5 וחצי גיגה...איך אני יכול לעשות שהקובץ ישקול פחות מ4 גיגה?אם אני יקבץ שוב זה ישנה משו??

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by thePony,

שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by nir_varon,

הורדתי Office 2003 ומסתבר שזה office בכלל בשפה זרה כלשהי.. יש אפשרות לשנות את השפה? להוריד Patch או משהו בסגנון? או שאני חייב להוריד את הגרסה המלאה של אנגלית?

21. Started by noambaum,

הקצב הנ"ל נראה לכם נורמאלי לחיבור ADSL של 2 מגה:

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

לאחר הפרמוט האחרון הורדתי את ה-JVM של סאן. הבעיה היא, שבכל פעם שזה פועל ברקע, המסך משתבש... נהייה מטושטש או נמתח... מה זה?! ???

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. תראו עשיתי סריקה אונליין של פנדה וזה מצא 4.. עכשיו אני לא יודע איזה אנטיוירוס יסיר אותם כי המחשב התחלש...שמים לב לזה אז תביאו קישור לאנטיוירוס או תציעו... תודה!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by ~שירה,

איך אפשר לארוז מצגת ושישמרו לו הפונטים בהם השתמשתי ?????

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by yarl,

למה System Mechanic לפני שהיא מתקינה היא רוצה שאני יסיר את אנטי וירוס ואם אני עושה הסרה לנורטון 2004 אני יוכל להתקין מחדש אותו ? כי היה לי בעיות פעם עם הסרה והתקנה של נורטון בסוף לא רצה לעדכן את עצמו מוזר

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.