עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rafi921,

בתוכנה יש אפשרות לעשות גיבוי של System state שאלתי: מה זה בדיוק? ומה ההבדל בין זה לבין שחזור המערכת של windows xp home edition אשמח אם תפנו אותי למשמח שמפרט את ההבדלים (ניסיתי לחפש ולא מצאתי ??? ???) תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by debojam,

שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

http://www.seb4d.com/Tutorials/Photoshop/Mattepainting_castle/mattepainting_castle_english.htm תהנו.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. הי, עכשיו פתרתי למישהו את הבעיה לפי האתר של מיקרוסופט. מסתבר שכל מה שצריך לעשות זה לרשום DLL דרך start>run. הפקודה regsvr32 wmnetmgr.dll. למקרה שתצטרכו מתישהו

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by asafsee1,

שלום הבעיה היא שבאופציה שמאפשרת בדיקת איות, ניתן לבצע בדיקת איות על השפה העברית, אבל לא מתבצעת בדיקת איות על מילים באנגלית בשום אופן. כנל לגבי כל תוכנות האופיס WORD EXECL OUTLOOK רעיונות למישהו?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by swg,

^^^^^^^ אם אין אפשרות, באיזה תוכנה ביטורנט אחרת ישנה האופציה הזו? תודה ולילה טוב, swg

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by skydancing,

האם קיימת גירסה לVISTA 64 BIT? אם כן אז איזה? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by oronab,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בבוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים. זה די מלחיץ אותי

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by Samnet,

כלומר בין כל השירים שיש לי במחשב היא משווה לא דווקא בשם הקובץ אלא בכל מיני טאגים וככה יודעת מה יש פעמיים. תוכנה ספציפית לשירים. תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by Notter,

כשאני לוחץ על כיבוי המחשב בווינדוס, או אפילו restart, תמיד בזמן הכיבוי מופיעה לי כזאת תיבה כזאת שזה סוגר את הקובץ: oeegko32.exe אין לי מושג מה הקובץ הזה בכלל אבל זה מאוד מעצבן שזה מופיע כל הזמן, ושצריך ללחוץ end program אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by hagayben,

שלום לכם. קניתי easycap במטרה להעביר קלטות למחשב. התוכנה שבאה עם הeasycap גרועה בלשון המעטה. האיכות על הפנים ו10 דקות שוקלות 700 מגה. יש למישהו המלצה על תוכנה שעובדת כמו שצריך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by yahalom,

היי אני צריך שני דברים 1. יש לי לינק לאתר אשר במועד מסויים ישודר דרכו קטע וידאו יש שם נגן כזה שצריך ללחוץ שם PLAY בזמן השידור איך אני יכול להקליט את זה למחשב ? 2. אני רוצה להקליט למחשב סרטון מ flix איך אני עושה את זה ? -אני רוצה גם מ YouTube (יש מלא אתרים שאומרים שהם שומרים מ יוטיוב אבל משום מה הם לא שומרים אצלי כאילו חסמו את האופציה הזו ) http://www.convertmytube.com/ http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/ עבור הלינק הבא תודה

13. Started by Saliman,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה: Nero 8 / 9, פשוט החליטה להתעלם מקיומו של הצורב שלי. הצורב עדיין מזוהה ע"י ווינדוס וכל תוכנות הצריבה האחרות, אבל נרו פשוט מתכחשת אליו. החשד העיקרי שלי הוא שזה קשור איכשהו ל- Nero BurnRight, אבל כל הנסיונות שלי לתת לעצמי גישה בתור האדמין של המערכת (עד כמה שזה נשמע אירוני...) עלו בתוהו... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by FatallChill,

טוב אז ככה יש לי 50 סרטים של 350-400M ואני רוצה לצרוב אותם ל4 דיסקים (14G כולם ביחד) אני רוצה לדעת באיזה תוכנה הכי טוב לעשות קידוד לMPEG4 (הDVD שלי לא קורא DIVX ) ואיך אני עושה לדיסק MENU בשביל הסרטים שיש בדיסק וגם באיזה תוכנה יותר כדי לצרוב את זה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

שלום, יש לי במייל כל מיני הודעות שאני רוצה לשמור על ההארד דיסק אבל אין לי כוח לפתוח כל אחת ולעשות save אז מישהו מכיר איזה תוכנה (כמו למשל זאתי ששומרת אתר שלם) שיכולה לשמור לי את כל המיילים בבת אחת?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by NIRAN,

עשיתי את המבחנים שם וקיבלתי 4455 זה טוב לא טוב ואיך מפרשים את זה?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  18. מה שכמובן לא נכון אני Admin מלא עם כל ההרשאות שצריך ואין לי אף יוזר מוגבל, מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב מגביל התקנה והאם ישנה דרך לעקוף את זה כמובן שניסיתי את גל האפשרויות דרך לוח-הבקרה וכן דרך control userpasswords2 ובכל המקומות אני מוגדר כADMIN ומשויך ל-ADMINISTRATORS [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by עמיר שחר,

שלום אני לא מצליח לקבל קבצים שאנשים מנסים שלשלוח לי דרך ה ICQ הוא מראה את הזמן רץ אבל לא נותן לי שום נתון אחר (קצב התקדמות, שם הקובץ, לאן זה נשמר וכו') השמח לכבל עזרה משום שהקובץ די דחוף בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. יש לי WinXP עם 2600XT ותוכנת קטליסט האחרונה (8.9). המחשב מחובר לטלויזית CRT. כאשר אני צופה בסרט MKV באיכות 720P אני רואה על הטלויזיה רק רבע מהתמונה, והיא מופיעה על כרבע מהמסך. על מסך המחשב רואים טוב. בדקתי במספר נגנים והתוצאה זהה. MKV שאינם 720P מופיעים באופן תקין. גם 720P שאינם MKV מופיעים באופן תקין. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום לכולם. קניתי סיסמא מVIP-FILE ויש לי את התוכנה INTERNET DOWNLAOD MANAGER. קיצר אצל חבר שלי יש את אותו הדבר ואצלו מתי שהוא מוריד איזה משחק או סרט או כל קובץ זה מוריד מ7 שרתים מהVIP-FILE על מנת שתהיה מקסימום מהירות הורדה. יענו לVIP-FILE יש 7 שרתים שמהם אתם מורידים ואם הסיסמא יש אפשרות להוריד מכל ה7 בבת אחת כדי שתהיה מקסימום מהירות. קיצר אני אני מנסה להוריד אצלי וזה מוריד לי רק משרת אחד בלבד, לא מכל ה7 ביחד אלא רק מאחד וזאת מהירות מעפנה רצח.. יענו מוריד לי על איזה 200-250 ואני רוצה שזה יוריד לי על 370 שזה המקסימום בערך של 2.5MB אינטרנט. קיצר השאלה שלי היא איך אני עושה שזה יוריד מכל השרתים בבת אחת? תודה לעוזרים. למי שלא יודע מה זה VIP-FILE, זה אתר כמו ראפידשייר רק ששם אפש…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by asw3,

לפני כשהתקנתי אנטי וירוס nod32 באתי לעשות סריקה, והוא העיף את כל הקבצים לבידוד חשבתי שזה בגלל הנוד אבל לא כך הדבר לפני כמה שעות התקנתי אנטי וירוס חינמי "אוירה" גם הוא במפתיע העיף את כל הקבצים לבידוד פעם שהיה לי את האנטי וירוס של סימנטק הוא פשוט היה מוחק רק את הוירוסים ואת הקבצים היה משאיר איזה סיבה יש ש-2 אנטי וירוס שמומלצים ידפקו את כל הדברים למרות שכביכול אני התקנתי וגם משתמש בהם ? ואיך ניתן לפתור את הבעיה כי כבר יש לי פוביה מאנטי וירוס :\

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  23. יש לי מדפסת משולבת של HP , כל הדרייברים הכי עדכניים, WINDWOS XP מעודכן, ויש בעיה מציקה ביותר. כשאני מדפיס מסמך לדוגמא והוא נתקע באמצע, או סתם כשאני מבטל מסמך הוא לפעמים לא מתבטל ונתקע שם ברשימה של ההדפסות ונמצא במצב של מחיקת הדפסה, רק שהוא נשאר ככה כל הזמן, גם אחרי ריסטארט, אני מנסה לבטל וכלום לא עוזר, רק אחרי כמה ימים הוא נעלם משם, ובניתיים אי אפשר להדפיס כלום. איך אפשר להתמודד עם הבעיה? זה ממש מטרד.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by avivhhaviv,

יש לי נירו במחשב לפעמים זה נותן לצרוב לפעמים זה מציג הודעת שגיאה. צירפתי תמונה של ההודעה. http://img177.imageshack.us/img177/7950/999xy1.png

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי בעיה נורא מעצבנת שכול כמה שניות האינטרנט נתקע לאיזה שנייה ואני לא יכול ללחוץ על כלום . וגם כשאני רושם משהו כשזה נתקע (למשל עכשיו) אז אני לא רואה שאני רושם משהו ופתאום המילה מופיעה . איך אפשר לסדר את זה . תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים