תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל פעם אני פותח את ה TASK MANAGER ואני רואה שהאייסיקיו תופס 50 אחוז מניצול המעבד.. ואני לא עושה כלום באייסיקיו ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר.. אם זה משנה אני משתמש גם ב SPYCQ, אבל בעבר זה לא היה עושה לי את הבעיות האלה..
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב יש לי משחקים ישנים ומקוריים ואני רוצה לעשות ניקוי אז אני מחפש תוכנה "שתוריד" לי את הדיסק לHD וכשאני ארצה אני אוכל לפתוח את הקבצים ב-Daemon Tolls
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הי אני הורדתי תוכנה בקובץ BIN וCUE והדימונד לא מסכים לקבל אותה unable to mount image. cue sheet:line 1- file not accessable עכשיו קודם כל התוכנה כמו ששמתם לב מעליבה את אחד הקבצים דבר שני שום תוכנה אחרת לא משתמשת כרגע בקבצים כך שאני לא יודע ממה נובעת הבעיה (זה כבר קרה לי בעבר יש מצב שדימונד לא יכול לפתוח BINS או שהתהליך מורכב יותר ואני לא מכיר אותו) תודה מראש ואחכ ארז
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אני מחפש מדריך הכי מפורט שאם אפשר גם כולל פתיחת פורטים ואיך להגדי הכל צעד צעד ואם אפשר בעיברית זה יהייה ממש טוב תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
צרבתי קובץ avi מקודד mpeg4 וצרבתי אותו ביחד קובץ תרגום ssa. יש לי DVD טוב בסלון והוא קורא תסרט מצוין, איכות הרבה יותר טובה מ- VCD אבל אני לא מצליח להפעיל תכתוביות. זה אומר לי שהוא לא מצליח למצוא כתובית. איזה פורמט כתובית אני צריך לצרוב בשביל לצפות בסרט ביחד איתה?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אין לי WIN 98 אני רוצה אותו בשביל מחשב אחר ישן
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כן היום קראתי ידיעה בTECHNO על יציאת תוכנת p2p חדשה אלא שהחידוש הוא שהיא מבית microsoft הנה הקישור http://www.neowin.net/comments.php?id=9502&category=mainom עכשיו מה שמעניין הוא שלפני יותר משנה אמרתי נבואה על מה שקורה שmicrosoft לוטדת עניים לכל חלקת תוכנה טובה מי יודע אולי נראה יום אחד תוכנה מקבילה לphotoshop מבית מיקרוספט ואולי דברים גרועים מכך יקרה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
משהו התקין לי במחשב תוכנת מירס (שאיני בטוח שהיא זו המקורית),כנראה שהיא תוכנת ריגול. לא הצלחתי להסירה על ידי תוכנות אנטי ריגול כמו adawre או spysweepr ולא על ידי אנטי וירוס נורטון. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות 2000 profesional ניסיתי להתקין את מירס המקורית וחשבתי שאז ,לכשתותקן זו המקורית, אוכל להסיר הכל,אך התוכנה שאצלי לא רוצה להיפרד מן המחשב. מצורפים צילומי מסך של הסירוב של המירס שאצלי לעוף מהמחשב. בתודה יוסי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה למי שנתקל בזה , בדקתי את הפריטים המותקנים אצלי במחשב ב " הוספה / הסרה של תוכניות " ושם ראיתי לפחות 6 התקנות של .Net frameworks בכל מיני גרסאות עם כל מיני גרסאות אחרות של SPים , השאלה האם אלו שירותים Relying - נשענים זאת אומרת , האם כל אחת מהתוכנות אמורות להשען אחת על השניה וחייבות להיות ביחד ? או שמדובר בעדכונים של Microsoft לפיצ'ר של ה-.Net frameworks שלהם או שפשוט זה לא זה ולא זה , ואז אני ימחוק את הגרסאות שנראות לי יותר ישנות ואשאיר את הגרסא הכי חדשה שנראית לי , מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב סוני ואיו עם טלפון של הייץ טי סי אני רוצה להעביר דיסק של שירים לטלפון. הכנסתי את הדיסק חיברתי את הטלפון למחשב דרך היו אס בי והוא זיהה את המכשיר עשיתי סינכרון דרך המדיה פלייר אבל האפשרות הזאת לא זמינה ולא פעילה בקיצור אין לי אפשרות להעביר . מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ערב טוב, לחבר שלי יש בעיה מוזרה במחשב..יש קול באייטונס מדיה פייר סרטים וכו' אבל כשזה מגיע לסרטונים (כמו יוטוב למשל) או כלמיני נגנים אינטרנטים אין סאונד. ביוטוב אני צריך לציין יש תמונה אבל אין סאונד. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה? הדרייברים מותקנים כמו שצריך. והמחשב במצב טוב.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
לדוגמה הפירסומת ^^ איך פוטרים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כמה אלבומים בפורמט DTS וWAV שרק הVLC יודע לנגן, ואלו קטעים בסראונד. שומעים הכי טוב נראה לי שאני שם על full bass and treble, אבל אני חושב שכאשר אני שם לו אקולייזר, הוא מבטל את הסראונד כי אני פשוט לא מרגיש אותו, ובזרמי אדיו הוא מראה שהוא משמיע דרך 5.1 אז מה לעשות? יש נגן אחר? איך אפשר לגרום לו לנגן את הקטע בצורה האולטימטיבית? בלי אקולייזרים ושטויות, כי ההבדל הוא ענק, ויש מלא סוגי אקולייזרים, ואני לא יודע מה הוא המקורי והאולטימטיבי תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להלביש כתוביות על סרט נבחר. למשל אין לי אופציה בתוכנה לקחת קובץ של כתוביות SRT וכדומה ולהלביש אותו על הסרט. איך אפשרי להלביש כתוביות על סרט בצורה הבטוחה והקצרה ביותר?? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית מאחד אני מצליח להכנס לאתר ומחשב אחד מעלה את האתר אבל אומר שיש שגיאה בדף ואי אפשר ללחוץ על שום קישור המחשב עם הבעיה גם לא מפעיל את המשחקים בוואלה.. יכול שחסר לי משהו שצריך להתקין? יואב
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך את הדף הורדות של הדרייוורים של הלוח אבל אשמח אם זה לא טירחה גם לקבל את הדרך איך מגיעים לדף הורדות,הרבה זמן הייתי באתר של MSI ולא הצלחתי למצוא תודה רבה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן , במפרט הבא: AMD 4200 X2 כרטיס מסך מובנה+GigaByte S-3RH 2GB Samsung 667MHZ X2 HD 160GB WD SATA II VISTA X64 בקיצור סרטי HD לא זורמים יש תקיעות , ניסיתי להוסיף עוד 2 GB זיכרון ממחשב אחר בבית זה לא עזר במיוחד , ניסיתי מספר מריצים כמו BSPLAYER , MICRODVD ועוד כמה , בכולם זה הה. יש קודקים על המחשב K-LITE 3.85 הם לא הבעיה כי במחשב השני (מה שיש לי במשתמש) אני רואה חלק. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו אולי זו ההגבלה של המעבד? אבל זה לא ממש הגיוני כי הוא יחסית "חזק" לצפייה בסרטי HD , יש רעיונות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תנו לי הצעות לאנטי וירוס חינמי... ואל תגידו לי לחפש בפורום, יותר קל לי יהיה שתכתבו רק את השם של האנטי וירוס וזהו...
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי קניתי היום כרטיס טלויזיה של לידטק [TV2000XP RM]שהגיע עם תוכנת הצפיה שלהם, Winfast PVR. כשאני לוחץ בשלט על כפתור ההקלטה התוכנה קורסת ואני לא יודע למה או איך לסדר את זה. חיפשתי ולא מצאתי תשובות. למישהו יש נסיון עם התוכנה? מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? וחוץ מזה, עם הכרטיס הגיע שלט ששולט בתוכנה: - יש על השלט כפתורי Play, Pause, FF, Stop וכו'... כשאני לוחץ עליהם אין השפעה על התוכנה. איך אני מסדר שיעבדו? - עם איזו תוכנה אני יכול לתכנת אותו שישלוט על עוד תוכנות? תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
1.התקנתי לפני 4 חודשים nod32 גרסא 2.7 . 2. לאחרונה יצאה גרסא 3.0.642 3. האם ניתן להתקין את הגרסא החדשה על ה nod32 גרסא 2.7 ? או שהתקנת גרסא חדשה מחייבת הסרת גרסא 2.7 וקניית רשיון מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאני עושה layer חדש + שקיפות ואני מצייר עליו משהו או שם עליו תמונה , אני פותח layer עם אותם מאפיינים .. הבעיה שכאשר אני מזיז layer אני מגלה שהרקע שלו לבן ולא שקוף כמו שבחרתי ! אשמח לפתרון
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-