עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elior021,

שלום יש לחבר שלי windows 7 עם מדפסת cannon bj330 ואני לא מוצא דרייבר שעובד על וינדוס 7 אם יש איזה פיתרון אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Culandur,

שלום הפעלתי היום את מחשבי התחברתי ומשום מה הICQ שלי לא מתחבר! הוא מראה את עצמו ONLINE בל אף אחד לא רואה אותי מחובר ואני לא רואה אף אחד מחובר ניסיתי כבר להתקין מחדש מערכת ההפעלה היא XP תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by BURTON,

שלום לכולם המורה שלי לצרפתית התעקשה שנעשה עבודה במחשב וכידוע בצרפתית יש אקסונטים הייתה לי פעם מורה לצרפתית שחילקה לנו דפים שבהם היו כתובות קומבינציות של מקשים שהיו נותנות בוורד אות עם אקסונט מעליה מה לעשות שאיבדתי את הדף... מישהו יכול להגיד לי את הקומבינציות האלה או להפנות אותי ללינק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. Started by boazmo,

כשאני מעלה את המחשב זה מה שאני מקבל אין לי אייקונים אין לי את הTASKBAR אין כלום אני מפעיל את המחשב דרך TASK MENG יש למישהו רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? ריסטור לא עוזר- ניסתי ללכת אחורה גם חודש- כלום אשמח לפיתרון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. האם קיימת תוכנה שמראה את מצב הדיסק הקשיח (כמו המנורה שבמארז) על המסך?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. אני יודע שיש כלי לניהול תחנות עבודה של נורתול שניתן לשלוח עדכולים לתכנות לשנות גירסה מה שם הכלי שלהם והעם הוא חינמי

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. כידוע לכולכם, מוזילה שחררו לא מזמן גירסאת בטא של הדפדפן FireFox 1.5. הבעיה שמענה מרבים לעבור אליו היא התוספים. אותם תוספים להם היינו רגילים בגרסא 1.0.6, לא התאימו לגרסא 1.5 ולכן לא הותקנו. לאו דווקא בגלל שהם באמת לא תואמים מבחינה טכנית, אלא בגלל שפשוט כתוב בהם עד איזו גרסא הם אמורים לעבוד. הדפדפן פשוט מסתכל על הגירסא שכתובה בתוסף, ואם היא נמוכה מזו של הדפדפן, הוא לא ינסה להתקינה. לרוב התוספים כבר תימצאו גירסאות התומכות ב-1.5, אבל לחלקם(בעיקר הפחות פופולארים), לא תימצאו. זאת משום שלעיתים המפתח כבר לא מתעסק עם אותו תוסף ואין לו כח לעדכן אותו כל פעם שיוצאת גירסא חדשה של השועל(בערך כל חודש). כעת אני יראה לכם דרך ממש פשוטה שבעזרתה תוכלו להתאים *כמעט כל תוסף(ואני אומר כמעט כי ח…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by E-tay,

אני רוצה לדעת אם יש מדריכים לפוטושופ 7....עדיף בעברית

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by miky,

כאשר אני מפעיל את התוכנה כתוב שאפשרות הoc וטלה למה אני לא יודע זה קשור לקובץ כל שהוא

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by Snufkin,

אני לא בטוח אם זה צריך להיות כאן בגלל הדרייברים (תוכנה) או בכרטיסי מסך. בכל אופן, אני מכיר שלכל כרטיס יש את הדרייברים שלו (אלה שבאים עם הדיסק/ עידכונים מהאינטרנט), אבל אני רואה פה אנשים ממליצים על דרייברים אחרים. ניתן להתקין דרייבר של חברה מסויימת על כרטיס אחר? כלומר דרייבר שלא פותח ע"י החברה שיצרה את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. היי, יש לי AVG וכל יום הוא מוצא לי את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR כל ניסיונות המחיקה לא עוזרים. יש הצעות? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  12. יש לחבר שלי בעיה של SPYWARE במחשב. לאחר סריקות מרובות של אנטיוירוס (Norton Corporate + NOD 32) הוסרו כל הוירוסים, ולאחר מספר סריקות של Ad-Aware SE + Windows Defender + SPY BOOT + SPY SWEEPER (האחרון לא מעודכן), נשארה "חתימה" של הSPYWARE. צירפתי לכם תמונה למטה, כאשר בחלק התחתון ישנו האייקון של הספייור / וירוס + הודעה שהוא מקפיץ, ובחלק העליון צירפתי את דף הבית שהוא משתלט עליו. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שכן תצליח להסיר לי אותם. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by tulicooli,

אוקי אז ככה אני משחק קואנטר סטרייק ואני עושה על עצמי סרטון יענו מצלם את השחקן שלי עם התוכנה fraps האיכות סבבה אבל הבעיה שזה שוקל הרבה מאוד!! 20 שניות 250 מגה אז אני חיפשת ולא מצאתי תוכנה שיכולה לקבץ את זה במשקל אבל תשמור על האיכות.. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by shay33,

זה בסדר? תודה ולילה טוב..

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. סיגייט קספרסקי קריו? וגם איזה גרסא

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  16. כמו שכבר נאמר בכותרת אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להעביר בין התצוגה של הטלויזיה לבין התצוגה של המחשב. עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזו בדרייבר של כל כרטיס מסך, אבל אני מחפש תוכנה יעודיית שעושה את זה. מישהו מכיר משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by oev israel,

יש לי מוזילה ויש לי איתה 2 בעיות: 1. לא מראה סרטים מהאינטרנט לפחות לא בפורמט media player של microsoft. בכלל לא מראה אפילו את חלון התצוגה של הסרט. 2. הכתב בעברית בחלק מהאתרים הוא איום ונורא, כל מיני כתבים עבריים מכוערים. כיצד ניתן לשנותם ל"אריאל" למשל? תודה

18. זה תמיד למטה

19. Started by dani2k,

היי אתמול עשיתי שחזור מערכת עם acronis true image ושחכתי לגבות קובץ מסויים בכונן C רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לשחזר את הקובץ הזה , ניסיתי עם הכלי שי tune up אבל לא מצא יש איזה תוכנה מקצועית לדבר הזה ? הקובץ נמחק לפני 14 שעות בערך הסתכלתי בהמלצות לתוכנות אבל אני צריך של 14 שעות אז אני לא יודע אם כולם טובות לזה עריכה: טוב get databack נשמעת לי טובה אבל אני לא יודע באיזה אפשרויות לבחור ואיך לתפעל אותה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. אני מדבר על תוכנה שתהפוך דף כתוב לעבודה מוכנה ב WORD לדוגמא שניתן לערוך אותה לפי הצורך. שמעתי על LIGATURE אבל היא לא שווה הרבה, מישהוא מכיר תוכנות רציניות יותר? וחשוב שבעברית

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  21. Started by ag43,

יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, אז ככה.. אני מנסה להפעיל קבצים מסוג .dml, קבצים אלו הם קבצי וידיאו ממצלמת אבטחה של חנות מסויימת, הבנתי שעם התוכנה DVR אפשר להפעיל אותם אז הורדתי תוכנה שנקראית Argus Surveillance DVR, אבל עדיין אני לא מבין איך להפעיל את הקבצים. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.

23. Started by dannygnh,

איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by darkman,

אני לא מצליח להוסיף אפקטים בין סרטון לסרטון אני לא מבין מה הבעיה שלי אני מצליח רק להוסיף FADES עזרה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by shai11,

המחשב האגדי שלי בתיקון אז מצאתי פנטיום 3 בגג.. זה עכשיו קשה להיות עם 256 אחרי שהיה לך 2 גיגה הקיצר המחשב לא זז! עכשיו שמתי אייסיקיו 6 כי אני רגיל כבר (יש עליו XP) אבל יש לי בעייה עם פלאש וזה עושה תאייסיקיו איטי ואת המחשב עוד יותר מבדיקה פשוטה יצא שזה הפרסומות האלה שיש בתיבת הודעה מישהו יודע איך להוריד אותם?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים