עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DS,

חברה שמעו. אני עכשיו מסתכל סרט וכששמתי לו תרגום ב BSPLAYER התרגום לא מתאים לזמן. כתוב משהו ורק אחרי זה יש את זה מישהו יכול לעזור לי? זה בפורמט RM

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, מישהו אולי יודע איך אני מוחק את כל התמונות מרשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר ? אני רוצה מסיבה כלשהי לטעון אותם מחדש וחייב למחוק את הקיימות. יש לציין שאני משתמש בגירסה 8 בטא 566. תודה לעונים.

3. Started by overload,

איך יוצרים סדרה של תמונות שיתחלפו אחת אחרי השניה\ברנדומליות עם כל ריענון של העמוד שהם נמצאות בו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aviaderi,

שלום לכולם וחג שמח, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר מספר דפי HTML למסמך WORD אחד. אני צריך שהתוכנה תמיר רק את הטקסט ולא את כל העיצובים מסביב כמו שקורה כשאני פותח את הדפים אלה בוורד. אם יש תוכנה כלשהי שבלחיצת כפתור מעבירה מספר דפים או אפילו מסמכי טקסט TXT מרובים, למסמך אחד של WORD אשמח לשמוע עליה. תודה לעוזרים אביעד.

5. Started by Syspot,

שלום, אני צריך דרייברים כאלה: לכרטיס מסך - Ati Radeon X600 PRO לכרטיס קול - C-Media Azalia Audio Device למודם - Terayon TJ715X מתאם רשת - Broadcom NetXtream Gigabyte Ethernet בקר Raid - VIA VT6410 IDE תודה מראש, אביעד.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by aldema,

אני בכיתה י"א בגמגת תקשורת והתמקצעתי בעריכה.. עכשיו בסרט גמר שלנו יש קטע שאנו משתמשים בבלו סקרין ואני אשמח אם תתנו לי טיפים לעריכה עם בלו סקרין.. כדאי להשתמש דווקא בסקרין בצילום עצמו בכחול או כמו בקליפים לחפש אחד ירוק חזק? אשמח גם אם תתנו טיפים כללים בעריכה ותתנו שמות של אפקטים נחמדים שאתם משתמשים בהם..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by julian,

יש לי סורק canoscan lide 25 ונאבד לי הדיסק התקנה ופירמתתי את המחשב אם למישהו יש קישור להורדת ההתקנה של הסורק אז תתנו לי בבקשה תודה מראש ויום טוב.!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ולרי88,

התקנתי רק עכשיו את התוכנה.! מה עושים יש פה הגדרות וכל מיני שטויות??!?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by asafco12,

שלום. קיבלתי IPOD NANO מתה לחג ואני צריך את התוכנה שמעבריה שירים לIPOD. אשמח אם תעזרו לי למצוא אתר שממנו אוכל להוריד תוכנה זו. חג שמח וכשר.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by josi,

שלום לכולם... לפני מספר ימים רכשתי את Geforce NX 6200 (היה לי לפני כן 5200). עכשיו התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכשאני מרכיב אותו על המחשב אין צורך במחיקת הדרייברים של הכרטיס המסך הקודם אלא פשוט להוציא את הישן להכניס את החדש ולהוריד שוב דרייבר מהאינטנרט ולהתקין... שוב... זה מה שעשיתי... אך שמתי לב למשהו מוזר.. היה לי סואט 4 וכשאני נכנס אליו אני כאילו רואה את המודולציות של המשחק כלומר לא רואה תתפריט אלא רק את ההתרחות האחורית... ורואה קוביות כאילו וסרטוטים כאלו... כאילו אני לא רואה תמשחק אלא תטכניות שלו... בנוסף הגלילה בדפי האינטרנט הפכה לכזאת יותר כבדה... (מי שמבין למה אני מתכוון) הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ... ולומר לי האם פעלתי בדרך הנכונה ???

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  12. התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום יש לי ZA אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שיעבוד טוב עם LEMULE וביטקומט, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eliav-peretz,

אני מחפש תוכנה ששולחים אותה למישהו פעם אחת ויא שולחת לו את זה הרבה פעמים ומציפה לו את האייסי ואז נתקע לו המחשב..! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Croopy,

ל"ת

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by HiperPsY,

מישהו אולי מכיר תוכנה טובה ל cpatrue של וידאו? נסיתי את FRAPS אבל הוא מקליטה 10 שניות ל 50 מגה שזה מוגזם! אין שם הפשרות לשינוי פורמטים ואיכיות. אז בבקשה אם מישהו מתשמש בתוכנה כאזותי קצת יותר איכותית מ FRAPS תמליצו לי בבקשה . אגב שהתכונה תוכל להקליט בקצב של לא פחות מ 25FPS . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by DS,

BSPlayer תומך בפורמט RM? כי יש לי סרט DVD שהוא בפורמט RM. אה ומה זה הפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  19. איך אני מפעיל אותו הוא לא מופיע ב-"פתיחה באמצעות" וגם לא בתקייה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  20. ..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by reem,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג סיריאל לתוכנה vsoConvertXtoDVD

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by D-Viper,

אני מעוניין ב-Spelling Checker של עברית, אבל הבעיה שיש לי Word 2003 בגרסא האנגלית, אז איך אני יכול להוסיף את המילון של עברית ל-Word 2003 האנגלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by stone cold,

עד איזה יחס שיתוף אני אמור לתת לפני שאני מוחק קובץ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  24. בוקר טוב וחג שמח לכולם! הבעיה היא שישנם כמה אתרים קבועים שאני גולש בהם, ובד"כ הכל עובד ללא בעיה רק שהיום משום מה צצו כמה תקלות משונות... אתר אחד לא נפתח בכלל, ואתר שני רושם את זה: Bad Request, Your browser sent a request that this server could not understand... כמובן שאני מבין את המשפט. וזה רק שני האתרים לא עובדים, כל שאר האתרים נפתחים רגיל. עכשיו לפי מה שידוע לי שאם הבעיה היתה באקספלורר אז לא היו נפתחים אתרים בכלל. האם התיאוריה שלי נכונה או שאני טועה...?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by GUNZ,

יש קובץ מצורף עם הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים