תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעצב קולות שאני מקליט מהמיקרופון !!! תוכנת עריכת קולות כמו שיש בסטודיו להקלטות וכול זה אני מחפש את השם שלה או איפלו את הגירסת דמו שלה !!!!! תודה לכול מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בהתחלה זה רשם לי שהסיסמה לא נכונה, אז איפסתי אותה. ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה, אז לחצתי Next בשביל להיכנס לחשבון סקייפ שלי, ואז זה רשם לי שכנראה מישהו אחר משתמש לי בחשבון מייקרוסופט והם רוצים לוודא שזה אני. אז הכנסתי את האימייל שלי והם שלחו לי קוד לאימות, הכנסתי את הקוד וזה ביקש ממני לאפס את הסיסמה של מייקרוסופט-סקייפ, אז שיניתי ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה ושוב פעם חוזר הלופ הזה בלי סוף! יש למישהו פתרון לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP ולא משתמש במסך פתיחה כך שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL זה מראה לי כמה אפשרויות ושאני בוחר במנהל משימות הוא לא עולה. לא קורה פשוט כלום.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה AVI ReComp חיברתי סרטים עם התרגומים שלהם הכל טוב ויפה רק עכשיו באתי לחבר סרט עם תרגום וזה נותן לי שגיאה ניסיתי למחוק ולהתקין גם בכוננים אחרים ניסיתי הכל וזה נותן לי את השגיאה הזאת אולי מישהו יודע מה הבעיה או מכיר תוכנה אחרת?? והתוכנה הזאת כוללת כמה תוכנות....כנסו לתמונה ותיראו תודה לכל מי שמגיב!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי תוכנות להקלטת סאונד ממקור חיצוני (קלטת, לצורך העניין) יש בשפע. הבעיה שלי היא שאני מחפש תוכנה כזאת שתדע לזהות אוטומטית מעברי שירים (ע"י שקט של X שניות) ותחלק את ההקלטה לקבצים שונים, קובץ עבור כל שיר. האם קיימת תוכנה כזאת ? או לחלופין, האם קיימת תוכנה שיכולה לקחת קובץ WAV\MP3 מוכן אחד גדול, ולחלק אותו לקבצים קטנים, שוב, ע"י זיהוי שקט של X שניות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לעשות כרטיס ביקור אבל אין לי מושג באיזה גודל לשלוח את זה לדפוס. מה הגודל הנורמאלי של כרטיסי ביקור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום! מאז שעדכנתי את תוכנת הITUNES לגרסא 7, השירים יורדים באיטיות מוגזמת. יש לציין שגם כשאני עושה PREVIEW הוא עושה BUFFERING הרבה מאוד פעמים כשפעם ההדגמה של השיר עברה חלק... זה קורה אצל עוד אנשים או שזה רק אני (פשוט לא ראיתי את הבעהי הזו מצויינת ברשימת הבאגים בגרסא החדשה)?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמיר לי שיר מקובץ MP3 ל-AUDIO CD בבקשה תחזירו תשובה!!!
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי מסמך PDF גדול ואני רוצה לחלק אותו לקבצים קטנים. לדוגמה עמודים 4-25 קובץ PDF אחד וכן הלאה.... אשמח לדעת אם יש דרך לעשות זאת. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצורך עקיפת קצב הרענון למעלה מ60 הרץ אני משתמש באנוידייה ריפרש טול אבל התוכנה אינה מספקת את ההרצים הגבוהים ביותר עם הפורס וואר החדשים ולכן אני נאלץ להשתמש בגרסאת 30.82 הישנה במקצת, אמנם הכרטיס שלי מיושן והוא מדור הג'יפורס 2 אבל הייתי מעוניין בדרייברים החדשים ואם זאת לקבל את ההרצים הגבוהים ביותר משמע: 1152*864@100Hz 1200*1600@72Hz במה אתם משתמשים ואיך זה עובד ? אגב** לא ניתן לעקוף את קצב הרענון של ברירת המחדל בתוכנה..... כבר ניסיתי
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם יש דרך שכל המיילים שמגיעים לי לWINDOWS MAIL יועברו ל GMAIL שלי?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפעמים הוא מחלץ לי ב4 שניות ולפעמים ב12[מדובר על קובץ של סדרה בת 40 דקות-בין 350-360 מגה]-אותו דבר לגבי סרט רק בזמנים שונים כמובן. יכול להיות שזה קשור לHD וכמה מקום פנוי יש בו בזמן החילוץ של הקובץ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מספר מסכים כחולים החלטתי לנתח קבצי DUMP ולהפתעתי גיליתי שהגורם לכך הוא קספרסקי אינטרנט 6... מוזר גם שאני איתו כחודש\חודשיים ורק עכשיו זה התחיל. לאחר בדיקת ה-DUMP, התברר לי שזה בגלל "klif.sys", חיפוש קטן בגוגל נתן לי תוצאה מרשימה של בעיה מוכרת בתוכנת האנטי וירוס קספרסקי אך דווקא על מערכת 2000 ולא על XP, מה גם שבעיה זו "הסתדרה" לאחר UPDATE מהחברה עוד ב-2005... קצת מוזר לא? XP+2006? האם מישהו ניתקל בבעיה זו? האם מישהו לאחר התקנת קספרסקי ניתקל במסכים כחולים? האם מישהו נתקל ב- "KLIF.SYS" ללא קשר לקספרסקי? אשמח לעזרה לפני שאני מעיף אותו קיבינימסטיק וחוזר לפלוץ 32.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לדוגמא בתמונה המצורפת יש המון קבצים ב DIR של תוכנה... מישהו יודע איזה מהם מפעיל סריקה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשאני רואה סרטונים ביוטיוב, אז כשאני מגדיל הסרט לא זז, יענו הקול כן אבל תמונה נעצרת על מה שהגדלתי, גם המד של הזמן לא זז והתקנתי את כל הפליירס של אדובי....? אני מרגיש מיואש אני אודה מאוד אם תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה לפתיחת קבצי dump אבל משום מה אני לא מוצא את התקייה שלהם {הסתכלתי בסטיקי } ועדיין לא מצאתי ניסיתי דרך שורת ההפעלה אבל הוא אומר שאין תיקייה כזאת מותקן אצלי וינדוס אקס פי , מה שמוזר שעים הויסטה הוא כן פתח לי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים ללוח ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-