עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gmppaz,

שלום, אתמול קניתי מחשב חדש (ראו מפרט). היום התקנתי את הווינדוס וכשבאתי להתקין דרייברים, אני לא מוצא את הדיסק בקופסא, ואני בכלל לא בטוח שצריך להיות שם דיסק למרות שבחוברת רשום להכניס את הדיסק "Xpress install". חשבתי על לעדכן דרך האתר של ג'יגה בייט אך אין לי אינטרנט כי אין לי דרייבר לכרטיס רשת :-\ ניסיתי להוריד את הדרייברים ממחשבים אחרים בבית אך פתאום האינטרנט נהיה איטי מאוד... מה אני יכול לעשות? האם למישהו יש את התוכנה הזאת ויכול לנסות לשלוח לי? תודה רבה לעונים וסליחה אם זהו איננו הפורום המתאים לנושא זה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה עם אפשרות גילוי תנועה,שליטה מרחוק, שליחת התראות ע"י המחשב פלאפון ואיימלים, כמובן הקלטה וצילום תמונה. אם יש תוכנות חינם אמשך לקבל לינקים. אם התוכנה בתשלום נא לציין תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by mrsph666,

שלום, אני משתמש ב-Internet Explorer 6.0 ומאד רוצה לעבור לפיירפוקס... אמנם הוא מותקן אצלי, אך הרבה מאד אתרים לא מוצגים בו כראוי... למשל ynet.co.il, או כל מיני אתרים אחרים - אני יודע שישנם אתרים שמותאים גם לפיירפוקס, אך בכל זאת, האם יש דרך להציג בו את האתרים כראוי? האם זה קשור לכך שהוא אינו תומך ב-ActiveX ו-VBScript? תודה!

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by KapiSH,

מצטער שאני כותב פעמיים, פשוט זה קשור גם לכרטיסי מסך (שם כתבתי מלכתחילה) וגם לתוכנות... אז הנה הדיון המקורי. אני פשוט מחפש תוכנה שעושה את העבודה של Tv Tool אבל תהיה חופשית (או שלא יהיה כל כך קשה לפרוץ אותה )

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by ggoblin,

אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by Alon_R8,

שלום חבר'ה רציתי לדעת איך מתקינים directx10 על ווינדוס xp, ואיך זה משפיע על הביצועים של המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by gal_il50,

למה ה-WINAMP שלי(גרסה 3)קורא רק שירים באנגלית? את השירים בעיברית הוא מציג לא בג'יבריש אלא עם מלא סימני שאלה והוא לא קורא אותם. מה הבעיה? דרך אגב יש לי WINDOWS XP PRO

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by kobibo,

אני יודע שניתן להשתמש ב Powerpoint אבל הייתי רוצה המלצה לתוכנה פשוטה וטובה ליצירת מצגת של תמונות בשילוב מוזיקה ואפקטים, משהו שיהיה ניתן להציג במסיבת הפתעה. תומכת בעברית. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by satlan1,

הראשונה היא עם הNOD32. התוכנה לא עולה לי עם המחשב..אחרי 2 דקות בערך שהמחשב וכל התוכנות עולים אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה 1) ניסיתי כמה גירסאות. בחלק מהן הסרה מלאה והתקנה עזרה אבל אחרי כמה הפעלות מחדש שוב חזרה השגיאה. אם אני מנסה לסרוק עם האנטיוירוס זה סורק. השגיאה מופיעה רק כשאני נכנס לNOD32 CONTROL CENTER. עכשיו הבעייה השנייה, כל פעם שאני מפעיל תוכנה, משחק או פותח את אחת התיקיות במחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה2) אחרי שאני עושה שלח או אל תשלח אין לי אפשרות לשנות את השפה בסרגל שפות..זה נשאר על השפה האחרונה שבה השתמשתי, עד שאני פותח עוד תוכנה או משהו ואז שוב יש לי אפשרות לשנות שפה עד שאני עושה שלח\אל תשלח. חיפשתי בגוגל וחלק אמרו שם להוריד CTFMON.EXE מהסטארטאפ. הור…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

לחבר שלי מופיע המשפט הבא CLR error:80004005. The program will now terminate מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. Started by BlackSheep,

חדר לי איזשהו טרוג'אן למערכת ואני לא מצליח למחוק אותו, אני משתמש באנטיוירוס של NOD32 וכל פעם שאני מנסה להתחיל סריקה החלון נסגר אוטומטית. אני גם לא יכול להשתמש ב-Task Manager, בפקודות msconfig ו-regedit, וגם בחיפוש של ה-Windows XP. עזרה?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by asw3,

לפני כשהתקנתי אנטי וירוס nod32 באתי לעשות סריקה, והוא העיף את כל הקבצים לבידוד חשבתי שזה בגלל הנוד אבל לא כך הדבר לפני כמה שעות התקנתי אנטי וירוס חינמי "אוירה" גם הוא במפתיע העיף את כל הקבצים לבידוד פעם שהיה לי את האנטי וירוס של סימנטק הוא פשוט היה מוחק רק את הוירוסים ואת הקבצים היה משאיר איזה סיבה יש ש-2 אנטי וירוס שמומלצים ידפקו את כל הדברים למרות שכביכול אני התקנתי וגם משתמש בהם ? ואיך ניתן לפתור את הבעיה כי כבר יש לי פוביה מאנטי וירוס :\

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. *כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by zkfir,

מה המצב חברים ? אני מחפש תוכנה של אבטחה באמצעות מצלמות רשת כמו שיש במקולות בשכונה ובחנויות שאיפשר לראות מכמה מצלמות בו זמנית ואם אפשר תתנו לי גם קישור להורדה בתודה כפיר

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by m3tr0x,

שלום פורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת, אני רוצה להתחיל ללמוד על פוטושופ ורציתי לשאול כמה שאלות 1) רציתי לדעת על איזה מהגירסאות שווה להשתמש כדי ללמוד את התוכנה? 2) עם איזה מהגירסאות הכי קל לעבוד ונחשבות למוצלחות ביותר? 3) מה הגירסא הכי עדכנית? 4) אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים להתחלה זה יהיה מצוין.... תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אמרו לי שזו תוכנה בשם sysmetrix אבל הורדתי אותה והתקנתי וזה הופיע לי בצורה אחרת ולא על הרקע כמו שבתמונה... אם זה אכן נעשה עם אותה תוכנה אז בבקשה תסבירו לי איך אני משנה את זה לכמו שבתמונה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. אבא שלי גילה לאחרונה את כשרונו הווקאלי והחליט ליצור לעצמו ספריית קריוקי עם השירים הרוסיים האהובים שלו. בכל מקרה, עשיתי Rip לדיסקים שלו ועכשיו אני מחפש תוכנה להוריד את ה-Vocals מאותם השירים ולהקליט אותם בלעדיהם. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את העבודה?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  18. היי, לאחרונה החלה אצלי בעיה,שלאחר זמן מסויים,לא ניתן לעבור בין הטאבים הפתוחים ב-FF, א אני סוגר אותו ופותח מחדש הכל בסדר. מישהו נתקל? תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by devek,

שלום כבר יותר משבוע שהEXPLORER שלי לא שומר COOKIES דיברתי עם התמיכה הטכנית של האינטרנט שלי והם ניסו איתי כל מיני דברים ב INTERNET OPTIONS אבל ניסיונות ללא הצלחה.. אמרו לי לנסות להוריד FIREFOX ולראות אם זה מסתדר.. וכן זה אכן מסתדר אבל זה דפדפן מגעיל ואני לא אוהב אותו אז רציתי לדעת יש לכם אולי משהו להציע לי איך לסדר את הבעייה המחורבנת הזאת שדרך אגב לא הסתדרה גם אחרי פירמוט.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. מיהו יודע כיצד מבצעים שמירה לקבצי מערכת לאחר שהם שונו ע"י העידכונים האוטומטיים של וינדוס?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by killbill,

שלום לפני שאני ארשום הודעה..יצא לי בחיפוש למצוא את ההודעה(הנושא) שרציתי משום מה יש שמה את השאלה בלי התגובות ככה שזה לא עזר לי..לכן אני ארשום שוב. מישהו יודע במקרה איך טוענים את הקובץ BAK בחזרה ל OE..פשוט הכל נמחק לי עכשיו בלי קשר לזה ויש לי את הקובץ הזה במחשב מלפני כמה זמן תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by borg,

מישהו יודע מה המשמעות של המספרים השונים בעמודה Sources ב-eMule? אני מעוניין לדעת מה מייצג כל אחד מ-4 המספרים בייצוג הבא: (xx/xx/xx (x.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  23. שלום לכולם אז כככה הורדתי תוכנה אם סיומת של gif וחשבתי שצריך לשנות את הסיומת של הקובץ לexe אז כך עשיתי וזה לא עבד ומאז אני לא יכול למחוק את הקובץ הוא תקוע לי איפה שהוא בזיכרון ואין כול מה שניסיתי לא הצלחתי בבקשה HELP

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. קבלו תוכנה מעולה לצריבה כימעט זהה לנרו בתכונות שלה היא ממש קלה במחינם משאבים וחינמית בקוד פתוח http://infrarecorder.sourceforge.net תגובות דעות וכו'...

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by urich,

כן היום קראתי ידיעה בTECHNO על יציאת תוכנת p2p חדשה אלא שהחידוש הוא שהיא מבית microsoft הנה הקישור http://www.neowin.net/comments.php?id=9502&category=mainom עכשיו מה שמעניין הוא שלפני יותר משנה אמרתי נבואה על מה שקורה שmicrosoft לוטדת עניים לכל חלקת תוכנה טובה מי יודע אולי נראה יום אחד תוכנה מקבילה לphotoshop מבית מיקרוספט ואולי דברים גרועים מכך יקרה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים