תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הגירסה היא 3.1.0.25 תודה רבה לכל העונים! זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש תוכנה המאפשרת לי להתקשר חינם לכל טלפון בזק בארץ ואם תוכלו לשלוח לי הוראות שימוש
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר למחשב (לכניסת המיקרופון) גיטרה, ודרך תוכנה כלשהי לקבל את האפקט המתאים ביציאת הרמקולים (עדיף בזמן אמת) אם כן, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי 4870X2 , התקנתי windows sp3 heb הכל בסדר עד כה.... התקנתי את הדרייברים של לוח אם ( X48-DQ6 ) גם כאן הכל בסדר.... ברגע שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך - לאחר הפעלה מחדש אני מקבל מסך כחול שאומר שהדרייבר נכנס "ללופ אינסופי". ניסיתי דריברים שהגיעו עם כרטיס המסך וגם דרייברים שהורדתי מ PALIT וגם את הדרייבר האחרון מ ATI . חשבתי לנסות Windows sp2 .... יש למישהו רעיון ? או אפילו היכן ניתן להשיג דרייברים ישנים של 4870X2 ? (מפרט מחשב : Q6600,ספק TAGAN 900W ,זכרונות 2GB של Geil )
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי להתקין את התוכנה HAMACHI אך נתקלתי בבעייה. בעבר התוכנה הייתה מותקנת לי ולאחר שחשבתי שהיא לא שימושית מחקתי אותה. לאחר שאני מנסה להתקין באמצע ההתקנה מופיע לי הודעת שגיאה "Setup has failed". בנוסף אציין שזה קורא כשהוא מנסה להתקין את הדרייבר "Installing network adapter". חיפשתי תשובה בכל רחבי האינטרנט לבעייה ולא מצאתי. ניסיתי לנקות את הרג'יסטרי עם CCleaner אך זה גם לא עזר. כנראה שנשארו שאריות מהתוכנה במחשב ועכשיו אני לא יוכל להתקין אותה. אשמח אם מישהו יעזור לי, יאיר
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב.. הIE לא מתחבר לאינטרנט ולא נכנס לשום אתר... FF עובד מעולה וגם שאר המחשבים ברשת... זה המחשב שמשתף את האינטרנט
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי ICQ 5.1 והתוכנה תמיד עולה שהווינדוס עולה! למרות שעשיתי בהגדרות שלה שלא יעלה עם הווינדוס. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ערב אחד אנטי וירוס שלי AVAST קפץ והודיע ל שמשהו מנסה לסגור אותו סימנתי לו שלא יתן לו אבל זה לא עזר הוא נכבה ומאז הוא לא מסכים להדלק שוב, ואי אפשר להתקין שום אנטי ויוס אחר ואי אפשר להפעיל שום תוכנה שקשורה למחשב (כמו ccleaner למשל או את הכלי של מיקרוסופט להסרת וכניות זדוניות)וגם לא תוכנות ומשחקים מסוימים. כמו כן, אי אפשר להכנס לSAFE MODE בקיצור אי אפשר לעשות שום דבר בקשר אליו... למישהו ש אולי פתרונות? בתומ"ר.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן אהלן אהלן!!!! לפי בקשת הקהל הנה נושא חדש לגמרי עם פירוט מדויק אז ככה.... יש לי כרטיס טלווזיה: Zoltrix Genie TV (VP-8790 rev 2.3) כבר כמה זמן שאני מנסה למצוא לו דרייברים WDM אבל הם ממש נדירים ויעני אין לי מושג איפה למצוא אותם.... והרוב לא תומכים בXP מצאתי איזה שהוא משהו אבל עכשיו הווינדוס מודיע על חומרה חדשה אחרת שהוא מוצא.... משהו CONXENT API משהו לאדע... אבל נראה לי שהכרטיס מותקן כבר... (למרות שאני לא אתנגד לדרייבירם WDM ...) בנוסף הייתי רוצה לשאול על המלצות\קישורים לתוכנות צפייה והקלטה בטלווזיה בPC ומה בדיוק הפרוצדוה של לחבר את הכרטיס לממיר הדיגיטאלי????? ובקיצור אם משהו יכול פשוט להגיד לי איך להתקין את המדרפאקר הקטן זה יעזור מאוד! בתודה מראש, יונתן....
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש תוכנה שאפשר לקחת קטע וידאו ולהשים עליו מוסיקה שם של תוכנה יספיק תודהה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ FLASH.ocx כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו פלאש , האקספלורר קורס ובפרטים הוא כותב את הקובץ הזה עשיתי מחיקה מלאה של פלאש והתקנתי אותו מחדש עדיין לא עובד. מתי שאין לי פלאש האקספלורר עובד מצוין נ.ב : זה גם קורה לפעמים בICQ , שגם שם יש פלאש עזרה!! ???
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי microsoft outlook ויש לי כתובת וסיסמה של האימייל אבל אני לא כלכך יודע מה אני עושה פה? כמו שאתם רואים את הניק שלי אזז אל תתפלאו מהשאלה...
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הגרסה האישית ניתנת להורדה בחינם, והייתי רוצה לדעת אם כדאי לי לשלם על גרסת ה PRO ומה בדיוק היתרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שצפיה במחשב גם שלא מחוברים לאינטרנט, כל פעם שאני אוסיף דף אינטרנט למועדפים שהתוכנה תוריד ותשמור על המחשב מעדיף תוכנה חינמית דפדפן: IE8 תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
i'm writing a presentation and need to integrate lots of equations. currently when inserting an equation the whole slide formation gows whacko - the text box suddently changes it's dimension, former equations change their size and location etc' is there an option to switch to "anti-stupid" mode or something? if not, a recommendation for an other presentation software would be good i've added a before/after picture to emphesize my point thanks edit: ok, decided to use TeX. good chance to finally learn it [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP dv6514ej c2d 2.20 2gb ram יש לי את המחשב כמעט שנתיים... איך שקניתי אותו התקנתי ווינדוס XP במקום ויסטה והכל עבד בצורה מאוד מהירה בתקופה האחרונה המחשב עבד ממש לאט אז פרמטתי אותו לפני יומיים... התקנתי שוב XP SP3, עם אותם דרייברים שהשתמשתי בעבר - והמחשב נורא איטי כל תוכנה שאני פותח (פיירפוקס, מסנג'ר) לוקח זמן מכובד עד שהיא נפתחת הגלישה בפיירפוקס ממש איטית ובלתי נסבלת (אני עושה סקרול-דאון והמחשב ממש מקרתע) ניסיתי להתקין ווינדוס מדיסק אחר, אבל קיבלתי בידיוק את אותה תוצאה ניסיתי MEMTEST והזיכרונות יצאו תקינים ניסיתי הארד-דיסק אחר וגם אז הייתה בידיוק את אותה הבעיה מה אפשר עוד לנסות?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר הפרמוט האחרון הורדתי את ה-JVM של סאן. הבעיה היא, שבכל פעם שזה פועל ברקע, המסך משתבש... נהייה מטושטש או נמתח... מה זה?! ???
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני נכנס לאתרים כמו טורנטליץ' ומתי שאני רוצה log in אז הוא לא נכנס הוא פשוט כותב לי תפעיל קוקי והפעלתי קוקי וגם ביטלתי חוסם פרסומות ,אני פשוט לוחת לוג אין הדפף נטען וזהו הוא נשאר באותו שלב של בקשת סיסמא ושם משתמש וגם הסיסמא שם המשתמש לי תקינים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי איזה קודאקים מותקנים לי במחשב, אם יש כזו. תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זאת כבר הודעה שניה שאני פותח בנושא, כי אף אחד לא מצא פתרון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, לא ממשחקי רשת, כמו למשל Counter strike למי שמכיר, Youtube וכו' . מישהו שבאמת מבין יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
כרטיס קול CREATIVE CT4170 SB16 VIBRA 16XV ISA אני צריך דריברים לוינדוס אקספי לא מצאתי בשום מקום מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא?
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
במחשב אחד אני מצליח להתחבר ובמחשב שני לא זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-