עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dbx22,

יש לי אימיול, והיום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by J0n1,

שלום. כאשר אני בוחר בNERO make a dvd video ואני שם קובץ שAVI/MPG, הוא ימיר את זה לבד לפורמט שיעבוד על DVD? תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by Internal,

מחפש תוכנה שיכולה להוריד את האיכות ב מפ3 נגיד מי 320 ל 192 וכו...

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. באתי לשחזר,עשיתי את זה דרך הדיסקט בוט. בטעות בחרתי בdisk במקום Partition ומה שקרה הוא שנעלמו לי שני כוננים הכי חשובים מהדיסק הראשי שלי(נשאר לי ממנו רק את C) אני פשוט לא יוכל לסלוח לעצמי אם אאבד את המידע שהיה על הכוננים האלו!איך אני מציל אותו?????? האם בשביל לזכות שוב בכוננם(מחיצות הכוונה)שאבדו אני חייב לפרמט אותם?!תסבירו לי איך אני מציל ת'מידע שם פליז זה חשוב!!! מהר,הפעם תעזרו בבקשה!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by I LOVE AVIA,

שלום! יש לי את הגירסא של Windows Live Messnger. אני כבר משתמש בה המון זמן,והיום אני ניסיתי להתחבר אליה,והיא לא עובדת/לא מגיבה. תיאור הבעיה: כאשר אני לוחץ על האייקון(אני לא משתמש בכניסה אוטומטית.) זה נכנס למסך התחברות ובדיוק אחרי שנייה יוצא,וככה פעמים רבות,ניסיתי להתקין מחדש למחוק ולהתקין ולא עבד כלום. גם הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עבד.. בתודה,ILA

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  8. אני מחפש ITunes 64 Bit ולא מוצא חיפשתי גם באתר של אפל ומצאתי רק נפט.יש מצב לעזרה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by gshhar,

כשאני מגדיר איזה ספריות אני משתף אז בספריות של התוכנה להגדיר רק את INCOMING ו-TEMP או כל מה שיש פה? ושאלה בקשר לאני וירוס של הקפיי-בנוסף לאייקון של התוכנה יש לי בצד ימין למטה עוד אייקון שנקרא MCAFEE GUARDIANNV,מה זה?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by wme-c1,

אני יודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה של mp3 recoder התוכנה צריכה להיות מסוגלת להקליט יש ל mp3 מתוך ה in line של כ.קול. *אם כבר עדיף שתוכל לעשות המרות גם ישר מדיסקים ואם בחירת שמות לקבצים (אבל לא הכרחי) (מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל אני רוצה להעזר בניסיון שלכם).

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. Started by afekchaos,

שלום רב, אני רוצה לדעת כמה דברים על התוכנה מירנדה. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע למה הכתב שמה הוא ג'יבריש ולא בעברית כמו באייסיקיו? ועוד שאלה חשובה לשם זאתי התקנתי אותה. איך יודעים מי מסתכל לי באווי. זה יהיה גם טוב אם תתנו לי קישור למדריך לעזרה בקשר לתוכנה הזאתי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  12. Started by MicroChip,

בעיקרון זה מיועד לפורום אחר שבו השם משתמש שלי הוא Rontwins אז תגידו איך יצא:

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי u torrent ,ברגע שאני מגביל את האפולווד המהירות צונחת ל-0 כנראה בגלל שמי שבה את המוד עשה הגבלת בדיוק כמו שיש באימיול. אני לא רוצה להשתמש בנט לימיטר,איזה מודים של ביטורנט יש שהם טובים ואין להם את הדבר המעצבן הזה שיש ב u torrent ?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  14. כידוע לכולכם, מוזילה שחררו לא מזמן גירסאת בטא של הדפדפן FireFox 1.5. הבעיה שמענה מרבים לעבור אליו היא התוספים. אותם תוספים להם היינו רגילים בגרסא 1.0.6, לא התאימו לגרסא 1.5 ולכן לא הותקנו. לאו דווקא בגלל שהם באמת לא תואמים מבחינה טכנית, אלא בגלל שפשוט כתוב בהם עד איזו גרסא הם אמורים לעבוד. הדפדפן פשוט מסתכל על הגירסא שכתובה בתוסף, ואם היא נמוכה מזו של הדפדפן, הוא לא ינסה להתקינה. לרוב התוספים כבר תימצאו גירסאות התומכות ב-1.5, אבל לחלקם(בעיקר הפחות פופולארים), לא תימצאו. זאת משום שלעיתים המפתח כבר לא מתעסק עם אותו תוסף ואין לו כח לעדכן אותו כל פעם שיוצאת גירסא חדשה של השועל(בערך כל חודש). כעת אני יראה לכם דרך ממש פשוטה שבעזרתה תוכלו להתאים *כמעט כל תוסף(ואני אומר כמעט כי ח…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by HaEsrimVeArba,

איזה פורמט מומלץ? ואיזו תוכנה? (עדיף חינמית)

16. Started by xyo,

אני צריך בבקשה לדעת איזה תוכנה יכולה לקרוא מילים בעברית בקול אני יודע שיש את זה באנגלית לקריאת mail

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. שלום חברים. אני אחרי שלא ישנתי כל הלילה. אתמול נמחקה לי בטעות ספרייה בגודל של 800GB עם המון חומר שאין לי גיבוי שלו. יש שם סרטים שערכתי וחומר נוסף רב ערך. ביצעתי בטעות shift-delete כך שהחומר לא בסל המחזור. בהתחלה חשבתי שלא תהיה בעיה, כי לא ביצעתי שום שינוי נוסף בדיסק (לא כתבתי אליו אחרי המחיקה וזה לא דיסק של מ"ה, כך שאין אליו כתיבה של Pagefile וכד'). הורדתי תוכנה ל- Recover, אבל היא אפשרה לשחזר רק קבצים בגודל עד 4GB כ"א. הקבצים הגדולים יותר (שהם עיקר החומר החשוב) זוהו אצלה כקבצים בגודל 0, והיא כתבה לגביהם שסיכויי השחזור Poor ואכן הם לא שוחזרו. זה למרות שלא כתבתי על הדיסק דבר מאז המחיקה. חשבתי שזו בעיה של התוכנה, וניסיתי אחרת והתוצאות זהות. כך גם בתוכנה שלישית, ואז הבנתי שי…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. הקאזאה שלי מסרבת להיתחבר כבר חודשיים (גם אחרי פירמוט גם אחרי 1000 גירסאות שונות והוצאות שונות של קאזאה ) ואני מחפש תוכנת P2P עם קבצים וחיפוש בעיברית ... (בינגוד לביטורנט למשל ) יש המלצות ?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by Omerole,

ערב טוב, לחבר שלי יש בעיה מוזרה במחשב..יש קול באייטונס מדיה פייר סרטים וכו' אבל כשזה מגיע לסרטונים (כמו יוטוב למשל) או כלמיני נגנים אינטרנטים אין סאונד. ביוטוב אני צריך לציין יש תמונה אבל אין סאונד. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה? הדרייברים מותקנים כמו שצריך. והמחשב במצב טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by shaniks,

שלום לכל המושיעים התותחים! אני פותח קובץ ב-Gmail שלי, קובץ של powerpoint אך הוא מסרב להפתח. הוא זורק לי הודעה שצילמתי וצירפתי בקובץ להודעה הזו. אני מחכה לתשובה, מי שיכול לעזור לפתור את זה אני מודה לו מראש. שני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by dingo,

יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by sdfzxc,

תגידו, זה בכוונה זה שמיקרוסופט עשו שה notepad שמגיע עם windows לא תומך בשורות חדשות כמו שצריך ? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה תחליפים אתם משתמשים ואיך ההתרשמות שלכם מהם. יתרונות לעורכים פשוטים, קלים, בלי התקנה, חינמים.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by zerokool,

שלום! וורד xp תקוע במצב בטוח. מחקתי את הנורמל וכלום לא עוזר. מנסה להימנע מהתקנה מחדש מחפש פתרון

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.