עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ran1809,

אז ככה אני משתמש בגוגל כרום וניסיתי להתקין את הגרסה החדשה והיא ייצרה לי בעיה מסויימת ועכשיו הלשוניות עלות לי על סימני ה X והמזעור וכל זה .. בקיצור אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש עכשיו אני רוצה להעתיק את כל המועדפים שלי אך אני לא מוצא את התקייה שבה מאוחסנים המועדפים, היכן אני יכול למצוא את המועדפים של גוגל כרום ולשמור אותם ? תודה רן

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by amisu,

יש לי מלא דברים מיותרים ב startup programs והתוכנה ההיא מסדרת הכל במספר שניות.. התוכנה של חברת סטרט-אפ ישראלית שזכתה מקום ראשון בתחרות סטרט-אפים בארה"ב לפני כחודשיים.. מישהו זוכר/מכיר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני כבר נואש, איך מעלים את הקובץ CCAPP לרשימה של הSTARTUP ב- msconfig? משום מה הוא לא נמצא לי שם.... אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי.....

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by IlanF,

איך אני יכול לייבא את הPODCASTS שהייתי רשום אליהם למחשב חדש?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. וכמה שיותר פשוטה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by LinkTree,

שלום שלום, אני בעליו הגאה של עכבר מבית מקרוסופט אופטי מסוג אינטלימווס - עם 5 כפתורים. העכבר נוח ומדוייק - ומגיע אם 3 שנים אחריות, אבל יותר מכל אני אוהב את האפשרות הכמעט מלאה לקנפוג העכבר במיוחד באפשרות לקנפוג לכל תוכנה בנפרד !! אז ברור שלכששמעתי שיש גרסה חדשה 5.0 הורדתי והתקנתי - רק מחכה שראות מה יש למיקרוסופט לסדר לי הפעם - אך אבויי הפתעה ?! לא רק שכבר אי אפשר לקנפג לפי תוכנה את הכפתורים, גם האפשרות לקנפג קיצור מקלדת הורד מהעכבר, ממש חגיגה !!!! השאלה האם זה מפתיע ? :

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  7. אני מחפש להוריד את 3DMark 2000 ולא 2001 תודה

8. שלום. אשמח (מאוד) לשמוע את דעתכם בנושא שלהלן. ברשותי מחשב ("שרת"), שאינו מחובר לרשת, ואינו מחובר למחשבים אחרים במשרד, אלא מתנהג כמחשב עצמאי לכל דבר ועניין. במחשב זה מותקנת תוכנת ביטוח. מכיוון שימיו של השרת ספורים, ביקשתי להעביר את התוכן של התוכנה (שהיא הדבר היחידי שחשוב על אותו מחשב-שרת), ללפטופ של המשרד. נאמר לי מהנציג (שלו אני משלם בתשלום חודשי מה שמכונה "דמי שירות"), שרק הם יכולים להעביר את התוכנה, שהרי מדובר בהתקנה של SQL על הלפטופ, וחילוץ של בסיס הנתונים מחדש. עבור עבודה זאת, הם דורשים 800 ש"ח. ביקשתי לעשות זאת באופן עצמאי, ונאמר לי שזה לא אפשרי, כי "זה מאוד מסובך, ואיך אתה תדע"?! מכיוון שאינני יודע מה דורשת התוכנה, אבל יודע שהיא יושבת באופן מלא על השרת, ואין …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ואודה מאוד אם תענו גם על חלק מהם, עפ"י ידעכם כי רב. ברשותכם רבותיי: 1. האם אפשר לחפש כל שם קובץ, גם כזה שלא מאונדקס עפ"י תוכנו, לדוגמא קובץ EXE או AVI? המטרה רק למצוא באיזו תיקייה הוא יושב, בלי לחרוש את ההרד דיסק של קרוב לטרה-בייט שלי. (כלומר אפשר להפסיק להשתמש ב-AvaFind?) 2. האם התוכן המאונדקס ללא הגבלת גודל? בגוגל רק 5000 מילים ראשונות של נניח קובץ טקסט מאונדקסים - חפש מילה שהופיעה אחרי כן - לא תמצא. 3. האם קיים תוסף שמחפש בתוך קובצי RAR כמו שיש לגוגל? כלומר אני רוצה לחפש שם של קובץ שאני יודע שיושב באיזה קובץ דחוס, שאין לי מושג איפה הוא עצמו יושב או מה שמו. 4. האם מאנדקס קבצים ללא סיומת או עם סיומת LOG בתור טקסט? לגוגל היתה בעייה עם זה... 5. האם מחפש עברית בתוך קובצי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shloosh,

עשו טובה חוץ מ-zonealarm.... בבקשה

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  11. יש לי תופעה מוזרה עם ABC, הוא פשוט מנצל 100% מיכולות העיבוד של המעבד! זה משגע אותי כי בלי לשים את הTASK הזה על BELOWNORMAL אי אפשר להשתמש במחשב. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  12. שלום לכולם.! אני חייב תוכנה לאייסיקיו.! תוכנה שנגיד משהו שם אותי ברשמת האיגנור שלו ואני רוצה שאני לא היה ברשמת האיגנור שלו יענו להוריד אותי מהרישמה שלו יש דבר כזה..? (אני חייב את זה דחוף) תודה.!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  13. אהלן, אני רוצה להקטין תמונות לרזולוציה מסויימת אבל אני לא יעשה תמונה תמונה אז רציתי לדעת איך אני יכול להקטין את כולם בבת אחת? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה, לפני כשבוע בערך התנתקנו מHOT ועברנו לYES , בכל מקרה האינטרנט הקודם שלי היה מהוט, החלפנו את התשתית לתשתית של בזק, המהירות של האינטרנט הייתה ממש גרועה שניסיתי כמעט כל דבר בשביל לחזק אותה, קיימת אצלי תוכנה במחשב שקוראים לה TPL-LINK שזה בעצם ההתחברות למודם הקודם שדרכו גם נכנסתי לאינטרנט החדש של בזק, הייתי בטוח שאולי בגלל שאני גולש דרך התוכנה הזאת אני מתעכב, בכל מקרה נשארתי בלי אינטרנט, שניסיתי לסדר בהגדרות חיבור הכנסתי לעצמי גם NETWARE שעכשיו המחשב שלי עולה ומבקש שאני יקיש סיסמא למרות שאין לי ואני רגיל להפעיל את המחשב ושהכל עולה בבט אחת. בכל מקרה יש למישהו פיתרון גם להחזיר לי את האינטרנט וגם למחוק את ה-NETWARE?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by daniel123,

שלום לכולם יש לי פה בעיה מוזרה ומעצבנת אני מכניס דיסק dvd מעביר את הקובץ הנדרש מתחיל לצרוב זה עושה כמה אחוזים וזהו זה נקפא לא זז שום דבר רק הזמן של "total time" בתוכנה אז אני רוצה לדעת עם הצורב דפוק או התוכנה?!?!?!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by nbav,

שלום לכולם אני מתכוון לפרמט את המחשב מצאתי את הדיסקים של הכרטיס מסך והלוח אם מדובר במחשב מאוד ישן ולא הצלחתי למצוא את הדיסק של הכרטיס קול יכול להיות שאולי אין דיסק, אני לא זוכר מכיוון שלא עשיתי פירמוט המון זמן אשמח לעזרתם כדי לאתר אם אני אמור להתקין איזה דרייבר או משהו ואם כן, איך להשיג אותו אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ואני משער שאתם צריכים את הדגם שלו כאן אני אצטרך שתכוונו אותי, איך אני מאתר איזה כרטיס יש לי בנוסף, אני מעוניין לשמור את המיילים שהגיעו אלי ונשלחו על ידי ואת האנשי קשר וכדומה מדובר באאוט לוק אקספרס 6 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני עושה את זה

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  17. אני צריך תוכנה שתיתן לי לבחור איזה קבצים מצורפים להוריד ושלא תוריד הכל אוטומטית. (רצוי תוכנה שתומכת ביותר מחשבון דואר אחד)

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע- עובד לאט ,לוקח לו הרבה זמן לעשות רפרש לתצוגה (אם אני סוגר חלון,לוקח לו חצי שקה להיסגר והוא עדיין מופיע בסרגל למטה גם אחרי שנסגר), חלונות נתקעים וכו. לגבי גלישה- כל כמה דקות יש "יישום ביצע פעולה לו חוקית ויסגר", או שפתאום באמצע גלישה חלון נסגר בפתאומיות ונעלם. שמתי לב שמופיע לי במנהל משימות gadcom.exe אני עושה סריקות כל שבועיים של וירוסים,סוסים ותולעים. כל התוכנות שיש לי לא מסירות אותו. בחיפוש בגוגל ראיתי שצריך להסיר אותו מהרגיסטרי. אבל בהפעלה כשאני כותב את המילה REGEDIT ומאשר- מייד נסגר האקפלורר (לא האינטרנט אלא הסייר הראשי) ונפתח שוב- ולא מצליח להפעיל עורך רגיסטרי. מה עושים ?? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ran19,

התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by gabi21,

יש תוכנה מעולה וחינמית שמאשפרת ניתור הראש בזמן אמת היא מאתרת את כל המחשבים והשרתים סוויצ'יאים מדפסות וכו ברשת ושומרת את ה איפי ודוגמת אותם כל הזמן לפי סוג השירות שרציתה לדגום (ftp,nagios, dns,cpu וכו) אך לי יש בעיה אני משתמש אצלי ברשת ב DHCP זה אומר שכל תקופה הכתובות משתנות ורציתי לדעת אם יש דרך בתוכנה הזו לדגום את המחשבים לפי ה שם שלהם ולא לפי ה איפי אפשר להוריד את התוכנה חינם מהאתר הזה http://www.mikrotik.com/thedude.php הגירסה האחרונה היא 3.4 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ETB,

אני רוצה להפוך את האוסף תקליטים שלי לקבצי MP3\wav, חלקם ישנים מאוד (סינגלים, תקליטי 44) וסרוטים רצח. אני צריך המלצה לתוכנה ידידותית וקלה להפעלה שתוכל להפעיל פילטרים על ההקלטות, שינקו את רעשי הרקע של הסריטות והחשמל הסטטי שיוצר המגבר. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by gn,

ניסיתי לפרוץ אייפוד טאצ' דור שני עם ויסטה ובטעות התקנתי את הLIBUSB ועכשיו כל הUSB שלי משותק ואני לא יכול להיכנס לווינדוס מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהתוכנה הזאת?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. היי אני רוצה להתחיל קצת לעבוד על PHOTOSHOP או כול תוכנת ציור אחרת , תמיד היה לי תחביב של לצייר ככה ורציתי לעשות ככה ציורים ועבודות במחשב , ניסיתי עם העכבר אבל זה מאוד לא נוח , חשבתי אולי לקנות אחד מהדברים האלה - מה אתם אומרים ? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-ElectronicBoard&orderby=price תודה

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by masterfit,

שלום לכולם, רכשתי את ההופעה החיה האחרונה של ליאונרד כהן בלונדון (מומלץ ביותר, איך לא!) חבל לי להרוס את הדיסק בדיוידי שבאוטו ולכן ניסיתי לצרוב אותו באמצעות DVD SHRINK. אלא שבניגוד לכל ה- DVD האחרים שלי, הקובץ המתקבל בתוכנה לאחר כיווץ הוא למעלמה מ- 5G. בעיה... ניתן למחוק את פסקול הסטריאו והנפח קטן לפחות מ- 4.5G, אבל אני מעוניין בו. האם יש דרך לכווץ עוד יותר עם התוכנה הזו, או שאולי קיימת תוכנה אחרת להעתקה וצריבה, שיודעת להקטין את נפח הדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.