תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה, שתדע לחבר סרט בשני חלקים (או יותר) לקובץ אחד גדול, ותדע גם לעשות אותו הדבר לקבצי התרגום (מסוגים שונים, sub, srt, וכו'). היא חייבת להיות כמה שיותר פשוטה - בחירה של שני קבצים, לחיצה על "GO", לחכות (עדיף כמה שפחות, הוא לא צריך לפתוח ולדחוס מחדש חלילה, וכל מיני דברים כאלה), ולקבל קובץ יחיד ומאוחד. מישהו יודע? מישהו מכיר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד פרק בסדרה והפרק מחולק לשתיים אז מי שיוכל להביא לי תוכנה שמאחדת קבצי avi אני יודה לו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה שתאחד לי שתי תיקיות תמונות עם תוכן של כ-70% זהה מבלי שתהיה לי אותה תמונה פעמיים חלק מהתמונות זהות לחלוטין (אותו קובץ בדיוק) רק עם שם שונה הסבר שתבינו על מה מדובר: כל התמונות צולמו עם האייפון שלי חלק מהתמונות הועלו לאחסון ענן (לא כולם עקב הסיבה שצילמתי יותר תמונות מהיכולת של ה WIFI להעלות אותם) ובגלל שלא נשאר לי מקום באייפון, התחלתי למחוק תמונות וסרטונים שאני יודע שנמצאים בענן התמונות שנשמרות בענן מקבלות שם אחר משמם המקורי ובגלל שהתמונות לא עולות לפי הסדר שצולמו נוצר מצב שיש לי שתי תקיות תיקיית האייפון: עם רוב התמונות והסרטונים תיקיית הענן: עם תמונות וסרטונים שחלקן כן נמצאות בתיקיית האייפון וחלקן לא)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
רצוי חינמית (למרות שבחיפוש קל אפשר למצוא "מחיר טוב"...) מהירה בעיקר.... וכניראה רצוי גם שתדע לעשות עבודה כמו שצריך ולא לתת הודעות שגיאה כל פעם כמו הכלי שבא עם הווינדוס...
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאיחוי הדיסק , יש הצעות? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי הארדסיק של 200 גיגה והוא מפוצל ל3 כוננים... אני מחפש תוכנה שתאחה את כל ההארדיסק שלי בבת אחת, הכוונה היא שאני לא רוצה שכמו בווינדווס אני יצטרך לעשות כל פעם Analyze ואז Defrag לכל כונן בנפרד... אני רוצה תוכנה שעושה לכל הכוננים ביחד בפעם אחת Analyze ולאחר מכן Defrag לכולם ביחד במקום לעשות את זה באופן נפרד לכל כונן קיימת אחת כזאת? כי המובנה שיש בווינדווז ומה שמגיע עם הנורטון SUX...
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מלא שירים שאני מעביר לIPHONE ומצאתי תוכנה(TuneUp Companion) שפשוט לוקחת את השירים ומורידה לכל שיר את תמונות האלבום שלו ומילים של השיר בנסוף לשם מלא של הזמר והשיר. הבעיה היא שהתוכנה היא רק ל30 יום ואני לא מוצא מקום להוריד אותה בחינם. יש לכם להציע לי אפשרועות אחרות לתוכנות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני חייב תוכנה לאייסיקיו.! תוכנה שנגיד משהו שם אותי ברשמת האיגנור שלו ואני רוצה שאני לא היה ברשמת האיגנור שלו יענו להוריד אותי מהרישמה שלו יש דבר כזה..? (אני חייב את זה דחוף) תודה.!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צריך לתת לה מיקום של שתי תיקיות ולקבל את שמות הקבצים והגירסאות שלהם (מה שנמצא בתוך Properties => version). מישהו מכיר? בינתיים מגוגל ו download.com עלו לי דברים לא כ"כ שימושיים לצורך העניין... תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה, אני חבר בכמה קהילות וכשאני מוריד משהו שהם מפרסמים אני תמיד שומר את הכתובת בקובץ טקסט שאין לו שם, בקובץ זה אני מאחסן את כ-ל הטקסטים החשובים שאין לי איפה לרשום, במשך הזמן לאט לאט במשך הזמן מה שקרה זה שנוצר לי קובץ טקסט ענקי ומבולגן, מלא בכתובות שעדיין עובדות של דברים שאני העלתי, של חברים שהעלו, של כל מיני דברים שונים שלא ממויינים בכלל. אני מחפש תוכנה שפשוט יש בה כרטיסיות, אני נותן שם לכל כרטיסיה ורושם את הדברים הנחוצים, למשל כרטיסיה בשם "My Upl0adZ" ושם אני ארשום את מה שאני העלתי, וכו'... אם מישהו מכיר תוכנה כזו, או תוכנה אחרת לאירגון יעיל של טקסט, נא לרשום פה, זה באמת חשוב לי. תודה ויום טוב, קורנהוליו הקדוש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב אני חושב שיש לי בעיה בregistry זה לפחות אחת האופציות אני צריך תוכנה שבודקת את הregistry ומתקנת את התקלות שהיא מוצעת תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מידי חודש אני מחבר כונן נוסף למחשב ומעתיק אליו את מה שקיים בכונן הקבוע (לצורך גיבוי). רוב רובם של התיקיות והקבצים כבר קיימים ולכן כשאני מעתיק זה גם פוגם בכונן וגם לוקח המון זמן. בעבר ניסיתי תוכנה אבל או שלא ידעתי להשתמש בה או שהיא לא עשתה את העבודה כמו שצריך, ולכן אני מבקש המלצה לתוכנה שמישהו פה משתמש בה ולא משהו שעלה בחיפוש בגוגל. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כבר תרד עם המלצה מ: 2010 האם יש משהו מעודכן ? בתודה מראש קובי
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאפקטים לגיטרה, כלומר שאני מחבר את הגיטרה למחשב שאני יוכל להפעיל אפקטים ולשמוע אותם (כמובן דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שלוקחת את הקבצי MP3 ועל פי ה-TAG של הקבצים מכניסה אותם לתיקיות באקספלורר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כרגע יש לי את HDDLife אבל משום מה היא מראה זמן שימוש בדיסק וטמפרטורה רק לדיסק הראשון, לשאר הדיסקים היא מראה רק אחוזי ביצועים ותקינות. מישהו מכיר אלטרנטיבה לתוכנה הזאת? נ.ב. יש לי גרסה מלאה של התוכנה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לבדיקת דואר שתרוץ ברקע ורק תודיע לי כשמחכה דואר על השרת.... שלא תעשה כלום חוץ מזה משהו קטן כזה שפשוט יקפיץ חלון ויודיע שיש דואר בתיבה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק 2 חשבונות דואר בוואלה ו2 חשבונות של GMAIL במקביל באיזה תוכנה ניתן להשתמש ? קובי
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אחת מאלה שהשתמשו בהם למאמר האחרון של ההרדיסק של מקסטור תביאו לי לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כמו לבידקה של הארדסיק? ז"א, כמו שיש 3dmark2005 לכרטיסי מסך שיהיה תוכנה כזאת רק להארדיסק, קיים דבר כזה? כי משום מה הSATA2 שלי ניראה לי איטי יותר מהIDE הקודם שלי...
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרון ממש דחוף!!! תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-