תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כמה סרטונים בפורמט rm חיפשתי, וראיתי שזה איזה פורמט ושאפשר להוריד RealPlayer בשביל לצפות בסרטים האלה. השאלות שלי: 1. האם יש איזה-שהוא קודק שאפשר להוריד ולהתקין רק אותו בשביל לצפות בסרטים? אני מעדיף לא להעמיס את המחשב בתוכנות מיותרות, וכמובן שהכי טוב להמשיך להשתמש בנגן שאוהבים... 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית כלשהי שתוכל להמיר את הפורמט של הסרטים מ-rm למשהו סטנדרטי אחר, כדי שאוכל לצפות בסרטים בנגן DVD שקורא divx 3. אם כבר המרות של פורמטים - אז אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיכולה להמיר פורמטים של סרטים (גם בשביל להמיר לפורמטים שנתמכים ע"י תוכנות ספציפיות, וגם לשם דחיסה איכותית של קבצים גדולים). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה XP PR0 SP3 חוקית ו IE8. ישנו אתר ספציפי שלא מוצא במלואו ובמחשבים אחרים כן, לצורך העניין כך האתר אמור להיראות: http://www.siz.co.il/my/dezytz0jiylj.jpg אצלו מתקבלת הודעת שגיאה בצד שמאל וכשפתחתי אותה והלכתי לעזרה בגוגל הגעתי לדף הבא: http://support.microsoft.com/kb/308260 ביצעתי את הצעדים הבאים: ניקיתי את המחשב מ cookies וקבצים זמניים באמצעות תכנת ccleaner, איפסתי את ההגדרות של ה IE ואפילו ניסיתי להוריד את רמת האבטחה לנמוכה ביותר, עדכנתי גירסה לפלאש, התקנתי JAVA, ניסיתי גם דפדפנים אחרים (כרום ופיירפוקס) ביצעתי MICROSOFT UPDATE ושום דבר לא הועיל. בסופו של דבר הסרתי את ה IE מהמחשב והתקנתי אותו מחדש ולאחר מכן ביצעתי עדכוני…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
החלטתי להפוך סרט מ DVD לVCD כי הDVD (לא במחשב ) יודע לקרוא VCD השתמשתי בתוכנות הבאות : DVD DRCRYPTER DVD2AVI?176 TMPGenc אוקי אז סיימתי את כל השלביים קיבלתי קובץ בגודל 1.5G אותו חילקתי לשלושה דיסקים הקובץ הוא ללא סיומת (TYPE) לכן אני חייב קודם כל לפתוח את הWINDOWS MEDIA PLAYER ורק לאחר מכן לבחור את הקובץ או פשוט לשייך את הקובץ מראש השאלה שלי מדוע אני לא מצליח לראות את הקובץ ב DVD ( לא במחשב ) ברגע שאני מכניס את התקליטור ל DVD (לא במחשב ) הוא מחפש שירי MP3 אנא עיזרו לי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה להתקין FIFA 2009 , אך רושם לי - '' לא היתה אפשרות גישה אל שירות WINDOWS INSTALLER . זה עלול להתרחש כאשר המחשב שלך פועל במצב בטוח או WINDOWS INSTALLER אינו מותקן כראוי. אבקש את עזרתכם בבעיה הנ"ל. תודה לעוזרים \ עונים .
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני צריך לוח מודעות לבצפר שיענה על הקריטריונים: 1. שיהיה כמה שיותר קל לתיחזוק (מדובר על מורים ומנהלה ;D) 2. אמור להצטרף לאתר קיים קישור 3. ויזואלית שיהיה דומה ללוח מודעות רגיל בצורה 4. שיהיו בו אפשרויות לשים פתקאות (כמו ששמים עם נעץ); הודעות חרום מכמה סוגים; שינויים בלוחות זמניים ופתקאות סגורות (כמו ההודעות האישיות) אני מחפש או תוכנה כזו או דרך בניית אתר שעושה את זה טוב, לא חייב בארץ תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סיומות של קבצים כאלו:קובץB00,B01 וכו' הDEAMON TOOLS שאמור לפתוח אותם לא פותח ולמרות שיש קובץ קריאה שמאשר שהDEAMON פותח אותם הוא לא עד כמה שידוע לי. אני מנסה עם WINRAR והיא פותחת חלקית את הקבצים ואז יש לי שגיאות בהעלאה שלהם. אז איך אפשרי לפתוח את הקבצים בבקשה.אודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום. א. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה המאפשרת לצלם וידאו מה-WebCam ומקדדת אותו ישירות ל-DivX? או שזה כבד מדי ועדיין אין מעבדים היכולים לשאת כזה עומס? שמתי לב שרוב התוכנות המאפשרות לצלם וידאו תומכות בצילום ישיר ל-Mpeg-2, אז אם אין תוכנה המאפשרת לצלם ישירות ל-DivX, האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצלם לסוג קובץ וידאו יותר דחוס מ-Mpeg-2? ב. כרגע אני מקליט וידאו מה-WebCam בעזרת התוכנה InterVideo WinDVR 2.0 אשר מקליטה לפורמט Mpeg-2, בינתיים זה בסדר, אך הבעיה היא שהתוכנה שמה סימן מים בצד ימין למעלה וזה מפריע. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום מקום שבו אפשר להסיר את סימן המים, התוכנה בגרסה מלאה ולכן מפליאה אותי העובדה בנוגע לסימן מים. האם באמת אין שום דרך שניתן להסיר את סימן המים? תודה וערב…
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך תוכנה שעושה העתקה של שירים מדיסק לקבצי mp3 320kbps בדיוק מירבי. יש לי גם שאלה: עד כמה משפיע הצורב שבו אני משתמש לצורך העניין? תודה רבה, levelone.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מי דגם toshiba statellite l40-14g עכשיו קיבלתי אותו אם WINDOWS VISTA HOME....ואני רוצה להתקין עליו XP בניסיון שלי להתקנה הוא טוען שהוא לא מזהה כוננים קשיחים הבנתי שאני צריך DRIVER של SATA חיפשתי ברשת ללא הצלחה ולא מצאתי תדריברים לדגם הזה של המחשב נייד כדי שאני יוכל להצליח להתקין עליו WINDOWS XP מישהו יכול לעזור לי למצו? ושאלה נוסםת..במקרה וכן תמצאו לי יהייה בעיה למצוא דריברים למחשב הזה ל WINDOWS XP? או שלא אמורה להיות בעיה תדוה רבה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , קניתי רמקולים של Logitech X530 הכל טוב וזה אבל אי אפשר לשהגיר בווינדוס את עוצמת הרמקולים האחוריים ובגלל זה לא שומעים בהם כמעט , הם חלשים אני מחפש איזה שהיא תוכה שבה אפשר יהיה להגדיר את הרמקולים ולשחר עם האפשרויות יש לי גם AC'97 תודה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של הדפדפן וישנם כמה שאלות שרציתי לדעת: 1. לעיתיים כאשר רושמים כתובת אינטרנט חדשה במקום שהאתר החדש יפתח בחלון נפרד כמו שצריך להפתח הוא פשוט עולה על הדף הפעיל הקיים רציתי האם ניתן לפתור זאת ? 2. שמתי לב שה popup שלו לא הכי רציני וישנם אתרים שמקפיצים דיי הרבה חלונות האם ניתן להקשיח את ה popup שלו? 3. האם ניתן להעלים תמונות לא רצויות (פורנו )שישנם מדיי פעם באתרים מסוימים שלא יופיעו ( אני יודע שבגירסה היותר ישנה של MYIE2 0.97 היה את זה ) ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en זאת ההתקנה, שוקלת 6MB וכרגע נמצאת בשלבי BETA, בהחלט צעד משמעותי לשיפור חסינות ה WINDOWS מכל הבאגים של INTERNET EXPLORER ו OUTLOOK EXPRESS:) יש פה REVIEW שלה: http://microsoft.blognewschannel.com/index.php/archives/2005/01/06/microsoft-anitspyware-first-impression/
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 brasor@bezeqint.net לקורות חיים: ולציין "design"
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מנסה כמה זמן כבר למצוא את הדרך לחלק קובץ מסויים לכמה חלקים כדי להעביר אותו בכמה דיסקים או משהו אחר ... מישהו יודע איך ??.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי היכן אפשר להשיג גופניפ שהם לא גופני ווינדוס(TRUY TIPE) אלא עם סיומת NFT. תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הUninstall נדפק אז מחקתי ידני וזה הקובץ האחרון שנשאר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש ל מחשב נייד ומשום מה באמצע הגלישה הוא התחיל לי את המחשב מחדש ואיך שאני בא להיכנס לווינדוס הוא לא נותן לי (גם במצב בטוח אני לא מצליח להכנס)אני חושב שיש מסך כחול לחצי שניה ואז הוא מתחיל מחדש ניסיתי את hirens לא מצאתי וירוס או משו דומה חשבתי להעתיק מחדש את הקבצים של האיתחול(איך אני עושה את זה?) למישו יש עוד רעיונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 6200 TurboCache של nVidia ואני מחפש התקנים חדשים בשבילו ולא מצאתי... (הגירסה שלי היא 7.1.2.4) עזרו לי בבקשה. תודה לעוזרים, מודן.
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה VersionTracker Pro עכשיו לחבר שלי יש מחשב והוא לא יודע מה הרכיבים שיש לו והוא רוצה לפרמט. השאלה שלי היא אם VersionTracker Pro עובדת גם על מחשב שעדין לא הותקן עליו דרייברים(אני רוצה לחסוך לי זמן לגילוי הרכיבים שיש לו ולחפש לו לבד דרייבים לכולם) כי ראיתי שבפרטים לדרייביר היא נותן מיקום שלו בתיקית הWIN. בקיצור אם ישר אחרי פירמוט אני יכול להשתמש בתוכנה בלי בעיות תודה מראש מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ישום FLASH מאיט את הFF באופן מוגזם. ממה שהבנתי זה בגלל שהFLASH משתלט על המעבד לגמרי לא חשוב כמה הוא חזק. ובגלל שאין היפר טרדינג לטאבים והכל עובד על ליבה אחת זה חונק את העבודה בFF. זה לא קורה עם כל ישום FLASH אבל עם כמה חזקים במיוחד שיוצא לי לעבוד איתם המון זה סיוט. כל שאר הדפדפנים כבר יודעים לעשות HYPERTHREADING מזמן ושם אין את הבעיה. מה נסגר עם המפתחים של FF ? [br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 12:03:48 מצחיק שאני עושה על השאלה שלי.https://wiki.mozilla.org/Electrolysis PHASE 2 היה אמור להסתיים בתחילת החודש ובנתיים מדשדש. PHASE 3 מצופה ב1 ליולי ומשם הדרך לגרסה סופית מאוד קצרה. אני מניח שמתי שהוא באמצא תהיה גרסת בטא שימושית. זאת הפעם הראשונה עם FF שתהיה לי סיבה מס…
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף איש קשר בלי שיופיע ברשימה של אנשי הקשר.ואיך מדברים איתו כאשר כן רוצים לתקשר איתו.אני יודע שהשאלה אולי מוזרה אבל איזה חבר שאל אותי ואין לי מושג האם יש אופציה כזו בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לנו כרטיס חיצוני של פלקסטור (PX M402U). בעבר השתמשנו בWINDVD על מנת ללכוד דרכו סרטי וידאו או DVD או ישירות מהטלויזיה. היות והתוכנה אבדה הורדנו שוב אך ברגע שלוחצים על הקלטה התצוגה המקדימה במסך התוכנה מוחשכת והתוכנה לא מבצעת את העבודה. נשמח לטיפ איך לטפל בכך או לחלופין: מחפשים תוכנה חינמית (או זולה לפחות) ללכידת וידאו בלבד- לא עריכה. המטרה היא לכידת קלטות וידאו קיימות באיכות כמה שיותר טובה כדי להעתיק אותן לDVD או ישירות לUSB לצפייה בטלויזיה. נשמח גם אם יש איזשהו מדריך לתוכנה כזו - כי לא נדע לבחור בעצמנו את האיפיונים המתאימים להקלטה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-