עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ש-לום. אז ככה,עכשיו התקנתי Ad-Aware SE (לאחר פרמוט),והוא פשוט לא נותן לי לעדכן אותו, הוא רושם לי - Error retrieving update. והורדתי את גירסת ה-SE (החינמית כמובן) מכל מקום אפשרי,ובכולם הוא רושם לי את הודעת השגיאה הזאת. הייתי רוצה לדעת אם זה קורה לכולם,או רק לי (משום מה).

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. Started by talisman,

היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות של המחשב. ובנוסף אני גם מחפש תוכנה לבדיקת הביצועים של המחשב. תודה

4. כל תוכנה\חלון שאני מפעיל גורם למחשב לקפוא - למעט אותו חלון\תוכנה שפועלים. CTRL+ALT+DELETE עובד אבל מנהל המשימות נתקע ברגע שאני שם את סמן העכבר עליו, כמו כל תוכנית אחרת. רק אם אני בוחר באפשרות "יציאה" בתפריט של ה- CTRL+ALT+DELETE זה סוגר את כל התוכניות ואני יכול שוב להפעיל תוכנה כלשהי עד שזה נתקע שוב (כאילו שאני מוגבל לתוכנית אחת). בהרצת MEMTEST אין כל שגיאה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. צריך קוד הפעלה ל GPS NAVIGUIDE ו\או GPS GARMIN יש למישהו להביא לי? או שיודע מאיפה אני יכול להשיג אשמח אם מישהו יעזור תודה רבה, ברק.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by Bloodbath,

יש לי בעיה קצת מוזרה במסנג'יר שלי היום שיתקתבתי עם חברי פיתום התחילו לצוץ כול מיני הודעות עם השם שלי הלאן אבל עם לא שלי בסיחה שלי עם החבר כשני מיתכתב איתו מפיות כול מידי הודעות מוזרות עם השם שלי הלאן אבל זה ברור שלא אני כתבתי אותן החלפתי סיסמה פעמים והפעלתי אנתי וירוס ועוד תוחנות דומות ושם דבר לא עזר עכשיו אני הייתי רוצה שיגידו לי מה זה בדיוק ואיך הפשר ליפתור את זה תודה מתנצל על שגיאות הכתיב

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by afekchaos,

שלום רב, אני רוצה לדעת כמה דברים על התוכנה מירנדה. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע למה הכתב שמה הוא ג'יבריש ולא בעברית כמו באייסיקיו? ועוד שאלה חשובה לשם זאתי התקנתי אותה. איך יודעים מי מסתכל לי באווי. זה יהיה גם טוב אם תתנו לי קישור למדריך לעזרה בקשר לתוכנה הזאתי תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להכנס לאתר כלשהו ולהוריד את תוכן בסיס הנתוני הפומבי שלו, כלומר יש למשל באתר טופס שכל בחירה בו מציגה מידע מסוים אזי אני מעוניין שהתוכנה תוריד את כל המידע המוצג בכל האפשרויות) הכוונה היא להוריד מידע שקיים וחוקי להורידו למחשב ולא בשום אופן לפרוץ לאיזה אתר או משהו בסגנון. אשמח לעזרה אם מישהו מכיר תוכנה בסגנון. (או בכלל המלצות על תוכנות שמעתיקות אתרים כולל DB שלהם למחשב)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. כל פעם אני מנקה רגולות,וירוסים וטרויאנים, אבל חוזרים, יש לכם תוכנה/תוסיף (פיירפוקס) שיפסיק את זה? השתמשתי גם בקובץ hosts אבל אין זה מציק גם ב-IE וגם ב-FF לא יכול יותר זה משגע אותי. נ.ב יש לי Windows XP Pro SP1

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by אלעד777,

יש לי מחשב חדש טושיבה והאנטיוירוס נורטטון מפריע לי, הוא היה על המחשב שקניתי, הוא גם נותן הודעות שזה 3 חודשים ניסיון אמרו לי הכי טוב להוריד אותו ולהתקין משהו בשם קספרסרקי אני מפחד להוריד אותו, מישהו יודע מה לעשות? תודה למי שיענה

11. Started by uriroll,

שלום חברים, אני עובד על LCD 42 של LG לאחרונה התקנתי win7 וכעת כאשר אני מגדיר את רזולוצית המסך על 720*1280 השוליים של על המסך נחתכים כל רזוצלוציה אחרת שניסיתי נראית רע מאוד על המסך. האם ידוע לכם מדוע זה נגרם ואיך ניתו לסידור ? (זה כאילו המסך ב-ZOOM כלשהו ...) תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. יכול להיות שהתקנה של דריביר של כרטיס קול יתאים אפילו שלוחות אם שונים? הכוונה יכול להיות אותו כרטיס קול מובנה אם אותה התקנה כמובן בלוחות שונים?

13. Started by E-tay,

אני רוצה לדעת אם יש מדריכים לפוטושופ 7....עדיף בעברית

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by alex125,

שלום לכם!! יש לי את Visio 2003 אבל אין הרב חלקים של חמשל שאני צריך אותם האם אני יכול להוריד את חלקים או משהו אחר אני יכול לעשות כדי שיהיה לי את חלקים!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שלום התקנתי MediaPortal. יש לי כרטיס טלווזיה(פנימי PCI) שמחובר באמצעות כבל s-video לממיר yes. הכרטיס מסוג BT878. כאשר התקנתי את MediaPortal הוא שאל אותי אם אני רוצה לצפות בטלוויזיה, אז סימנתי שכן. לאחר מכן הוא שאלה אותי איזה database להתקין, אז סימנתי שיתקין את Microsoft SQL Server 2005. בסוף ההתקנה, נכנסתי לתוכנה עצמה אבל לא ראיתי שום טלוויזיה, כלומר המסך שחור. נכנסתי לTV-Server Configuration ושם חיפשתי את ההגדרות לטלווזיה אך לא מצאתי משהו מיוחד שם. ההגדרות שחיפשתי הם שיטת שידור(להגידר ל PAL), מקור אות הוידיאו(שאצלי הוא ה S-VIDEO). את ההגדרות האלה לא מצאתי. בקיצור, מה ואיפה אני צריך להגדיר כדי שיהיה לי טלווזייה ב MediaPortal? תודה רבה, זה מאוד חשוב.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by stingeR-,

היום הופיע לי WRITE PROTECTION על הדיסק הנייד והDOK שלי ופשוט לא מוכן לרדת.. לא משנה מה אני מנסה, גם פורמט אי אפשר לעשות להם... וזה רק במחשב שלי, מה הבעיה? הבעיה נפתרה בעזרת תוכנה פשוטה... בעת חיפושי באמת מצאתי תוכנה שיודעת לבטל את זה לבד... זה תוכנה דיי טובה לבעלי הארדיסקים ניידים וכ'ו שרוצים לשמור עליהם מפני וירוסים : http://pcproblems.wordpress.com/2008/10/03/write-protect-your-usb-drive/

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. יש לחבר שלי בעיה של SPYWARE במחשב. לאחר סריקות מרובות של אנטיוירוס (Norton Corporate + NOD 32) הוסרו כל הוירוסים, ולאחר מספר סריקות של Ad-Aware SE + Windows Defender + SPY BOOT + SPY SWEEPER (האחרון לא מעודכן), נשארה "חתימה" של הSPYWARE. צירפתי לכם תמונה למטה, כאשר בחלק התחתון ישנו האייקון של הספייור / וירוס + הודעה שהוא מקפיץ, ובחלק העליון צירפתי את דף הבית שהוא משתלט עליו. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שכן תצליח להסיר לי אותם. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by asta,

שלום amigos משום מה לאחרונה אני מצליח לבצע הורדה אחת בלבד במקביל מיתברר שכול הורדה נוספת שאני מנסה להתחיל אומנם מופיעה ברשימת ה-download queue כהורדה פעילה אולם בפועל היא לא נימצאת בסיפרייה ה-זמנית ( temp ) שמכילה בפועל את הקבצים הזמניים של ההורדות הפעילות אני לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני מוריד דרך חשבון מוגבל (limited account) ובעבר לא הייתה בעייה בהורדות בדרך זו בנוסף עשיתי מספר שינויים ( לא ב-registry ) מומלצים ומקובלים על מנת להעלות את רמת האבטחה ,אולם לצערי אני לא מוצא את הדף שבו רשמתי את השינויים שביצעתי ) אם מישהו ניתקל בבעייה דומה בעבר זה יעזור מאוד לשמוע כאן דרך לפיתרון הבעייה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by liordavid,

קודם כל - יש לי בעיה בקאזזה לייט שלי - אני לא מצליח משום מה להתחבר פתאום ??? זה עבד לי לפני שבוע... יש לי קאזזה לייט 2.4.3 - עם WIN XP SP2 וגם נתב של DLINK DI 604

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שיחקתי באיזה משחק באינטרנט שהצריך התקנת ActiveX אחרי שהגעתי לשלב מסוים ניתנה לי האפשרות בתחילת המשחק לבחור אם להתחיל את המשחק מהשלב הזה או מההתחלה מחקתי את כל האפשרויות בbrowsing history של האקספלורר 7 שלי שזה כולל קבצי אינטרנט ועוגיות וכו' ועדיין המשחק ידע שעברתי את השלב הזה והמשיך להציע לי להתחיל משלב יותר מאוחר חיפשתי ברג'יסטרי ולא מצאתי שום דבר. איפה הוא איחסן את המידע הזה?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by NuNaTaK,

אני מנסה להגדיר את החיבור של הטלוויזיה למחשב ונתקלתי בבעיה, כשאני מגדיר שהטלוויזיה תציג את מה שמופיע על המסך של המחשב(במקום להרחיב את שולחן העבודה) זה מגביל לי את הרזולוציה של המסך ל1024X768. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר ככה שהמסך והטלוויזיה יציגו את אותה תמונה אבל כל אחד ברזולוציה שונה? במידה וזה רלוונטי הכרטיס מסך שלי הוא 9800GT ואני משתמש בחיבור קומפוזיט. תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול ליצור את הקבצים האלה שהם כמו סרטונים קטנים האלה אבל בפורמט GIF??

23. אין סימנים של איטיות. התחיל לאחרונה, כשבוע לאחר שהתקנתי את חלונות 7. אין תוכנות שונות מויסטא, שם לא נתקלתי בבעיה דומה.

24. Started by nadav1379,

יש לי צורב DVD ואני לא יודע איך לצרוב יש לי שני תיקיות AUDIO_TS ו VIDEO_TS ואני לא יודע באיזה תיקיה אני שם את התרגום XXX.sub \ XXX.txt אני צריך לפתוח תיקיה חדשה לתרגום או שאני זורק את זה באחת התיקיות שיש לי וידיאו אידיו?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. שלום כאשר אני רוצה ליצור מחיצה חדשה בעלת קיבולת של 10 גיגה הכי הרבה שאני יכול ליצור זאת מחיצה בעלת קיבולת של 2 גיגה למרות שקיימים 15 גיגה פנויים בכונן. מה לעשות?ואיך? ראו תמונה: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/3398244.JPG

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים