תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
3 שאלות לי אליכם... מאיפה אפשר להוריד פונטים בעברית לפוטושופ 7 ואיך אני יכול להשתמש בהם? יש לי בבית פוטושופ אבל אני לא יכול לכתוב בעברית בכלל, למה? למה כשאני כותב בעברית, מספר אחרי אות המספרים מתבלבלים? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר את האאוטלוק אקספרס שלי מהמחשב הישן למחשב החדש עם כל מה שנמצא שם כיצד אני עושה זאת בהנחה שהדיסק הישן מחובר למחשב החדש לצורך ההעברה תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה: Nero 8 / 9, פשוט החליטה להתעלם מקיומו של הצורב שלי. הצורב עדיין מזוהה ע"י ווינדוס וכל תוכנות הצריבה האחרות, אבל נרו פשוט מתכחשת אליו. החשד העיקרי שלי הוא שזה קשור איכשהו ל- Nero BurnRight, אבל כל הנסיונות שלי לתת לעצמי גישה בתור האדמין של המערכת (עד כמה שזה נשמע אירוני...) עלו בתוהו... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב יש לי משחקים ישנים ומקוריים ואני רוצה לעשות ניקוי אז אני מחפש תוכנה "שתוריד" לי את הדיסק לHD וכשאני ארצה אני אוכל לפתוח את הקבצים ב-Daemon Tolls
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי ADSL מגה וחצי. כשאני מוריד תוכנות למשל זה מוריד לי במהירות גבוהה משהו כמו מעל 100 אבל כשאני מוריד סרטים מהקזה אז כמעט רוב הזמן זה מוריד במהירות ממש נמוכה,משהו כמו 5 ואפילו הרבה פעמים במהירות שלא עולה על 1. עשיתי לא מזמן רשת בין שני מחשבים ולפני זה זה עבד טוב,דרך אגב במחשב השני אין קזה ורוב הזמן הוא מכובה ככה שאין כל כך עומס. מה הבעיה או שזה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיכולה אולי טיפה להיות מביכה... איך אני משנה את הסיומת של קבצים??
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי סיסמא מVIP-FILE ויש לי את התוכנה INTERNET DOWNLAOD MANAGER. קיצר אצל חבר שלי יש את אותו הדבר ואצלו מתי שהוא מוריד איזה משחק או סרט או כל קובץ זה מוריד מ7 שרתים מהVIP-FILE על מנת שתהיה מקסימום מהירות הורדה. יענו לVIP-FILE יש 7 שרתים שמהם אתם מורידים ואם הסיסמא יש אפשרות להוריד מכל ה7 בבת אחת כדי שתהיה מקסימום מהירות. קיצר אני אני מנסה להוריד אצלי וזה מוריד לי רק משרת אחד בלבד, לא מכל ה7 ביחד אלא רק מאחד וזאת מהירות מעפנה רצח.. יענו מוריד לי על איזה 200-250 ואני רוצה שזה יוריד לי על 370 שזה המקסימום בערך של 2.5MB אינטרנט. קיצר השאלה שלי היא איך אני עושה שזה יוריד מכל השרתים בבת אחת? תודה לעוזרים. למי שלא יודע מה זה VIP-FILE, זה אתר כמו ראפידשייר רק ששם אפש…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, נכון יש את הסמל הזה של החמור אחרי שממזערים את האימיול (זה שליד השעון למטה..) אז איך אני יכול לשנות את הסמל הזה לסמל אחר? תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה נורא מעצבנת שכול כמה שניות האינטרנט נתקע לאיזה שנייה ואני לא יכול ללחוץ על כלום . וגם כשאני רושם משהו כשזה נתקע (למשל עכשיו) אז אני לא רואה שאני רושם משהו ופתאום המילה מופיעה . איך אפשר לסדר את זה . תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חברה בזמן האחרון הגלישה שלי נהייתה איטית לאחר שאני מפעיל אימיול תמיד האימיול שלי היה דלוק והייתי גולש חופשי אבל בזמן האחרון הגלישה איטית בזמן שאימיול מופעל חומת האש מאופשרת ואני משתמשת בקספסקי 7 האימיול שלי לא מגיע למהירויות גבוהות בכלל ובכל זאת איטית
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין על אותו דיסק גם את word 2003 וגם את word 2007. מה להתקין קודם, את 2003 ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הccc 9.3 legacy מהאתר של ATI (כרטיס מסך x1950) ומאז התחילו הבעיות. אחרי שעשיתי את הrestart שההתקנה מבקשת, הוינדוס התחיל לעלות והכל, אבל אחרי הטעינה שלו ושהגיע המעבר לדסקטופ, "אבד הקשר" עם הכרטיס מסך והופיע לי הודעה (של המסך) "no signal input" אבל המחשב המשיך לפעול (אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מכבה את המחשב והמסך דולק). נכנסתי דרך safe mode על מנת למחוק את כל העסק של ATI בצורה מלאה ואחרי הריסטרט המחשב עבד סבבה. כשניסיתי להתקין דרייבים ישנים יותר קרה אותו דבר. מחקתי גם אותם וניסיתי להתקין את הדרייבים מהדיסק של הכרטיס מסך אבל שוב קרה אותו דבר. מאז אני בלי דרייברים מותקנים כי רק ככה המחשב שלי פועל (או בסייף מוד עם הדרייברים). רעיונות כלשהם? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמחרפנת אותי כבר יומיים. הורדתי דרייבר חדש לכרטיס שלי (ATI HD2400PRO עם חיבור AGP) אבל אחרי שהוא מחלץ את הקבצים ההתקנה פשוט רצה ברקע ולא עושה כלום, לא מעדכנת, שום דבר. ניסיתי את הדרייבר עם ה-AGP HOTFIX וגם זה לא עזר וגם ניסיתי להתקין דרך SAFEMODE אבל זה גם לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד כי אני עכשיו בלי דרייבר והלאגים האלו מחרפנים אותי. תודה מראש :-\
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי בעייה באתר revolutiontt אני מחובר אלהם כבר שנה ועכשיו בגלל הצבא לא הייתי חודש בבית ושאני מנסה להיכנס או אומר לי This account has been disabled. בבקשה עם מישהו יודע איך אני מחזיר אותו או מה אני יכול לעשות זה היה ממש ממש נחמד תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר/ יכול להמליץ על תוכנה חינמית יעילה לניקוי הרג'יסטרי עבור XP ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מי מהם יהיה האנטי וירוס הבא שלכם? תודה, לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
היי ממצב אני רציתי לשאול אם מישהו יכול להשקיע קצת ויעשה לי מכו באנר\תמונה מגניבה שנאי יוכל לשים בפורום ובאייסי כינוים: לפורום--------------------Yossik17 לאייסי---------------------- }:-> infected <-:{ תודה רבה רבה למי שעוזר תנסו לעשות משהו מגניב לשתי בכינוים לפי מה שמתאים לכל אחד מהם!!! ושוב תודה רבה מראש למי שעוזר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת הורדה כמו מה שמתואר בכותרת^ DAP=Download Accelerator Perminum תודה!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות של המחשב. ובנוסף אני גם מחפש תוכנה לבדיקת הביצועים של המחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי Norton Internet Security 2006, כל מה שאני שקשור לג'אווה ואני מנסה להיכנס - זה לא נכנס
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי בעקבות לא מעט תגובות ובקשות לגבי גירסה 3.5.0, החלטתי לשחרר גירסה 3.5.5 אשר כוללת המון שיפוצים ותוספות מגירסה 3.5.0, לפני שאני ממשיך הלאה לגירסה 3.6.0. רשימת השינויים היא: * צ'יטוט מהיר עכשיו כטולבוקס * מידע רסס מופיע בתוכנה עצמה ולא בדפדפן חיצוני * גישה ישירה לאנשי הקשר דרך כפתור יצירת מכתב חדש * לאיימליה יש רסס משלה * יצוא אנשי קשר * הוספת תמונה לחתימה * לשונית צפיה בתמונות/וידאו גם בזמן יצירת מכתב חדש * סימון מכתב כלא נקרא * חיפוש ברשימת הספאם * גישה מהירה לצבע גופן/רקע האחרון שנבחר * הגדרת תווית למכתבים מסומנים * יבוא ישיר מאאוטלוק אקספרס * יבוא ישיר מספר הכתובות של מערכת ההפעלה * שיפור דרמטי במהירות הסינכון של IMAP * שיפור באינטגרציה עם freepops בעבודה מול דואררשת…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב זה מה שאני מקבל אין לי אייקונים אין לי את הTASKBAR אין כלום אני מפעיל את המחשב דרך TASK MENG יש למישהו רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? ריסטור לא עוזר- ניסתי ללכת אחורה גם חודש- כלום אשמח לפיתרון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-