עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה (לא משהו רציני) לעריכת סרטים... בכבוד רב: Yosda-Boy

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by ofirrjd,

כנראה שאין פקס בגרסא הזו של ויסטה... ביזיון...

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by ns,

מחפש אנטיוירוס טוב

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  4. אני משתמש במחשב נייד, ולעיתים קרובות חורי האוורור נסתמים (שמיכה/רגל/וכו'). בתודה, --Vega.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. שלום רב. יש לי מודם פקס של חברת AZTECH (צ'יפ של חברת ROCKWELL) דגם : MDP3858U עד עכשיו היה לי ווינדוס XP והיה לי דרייבר למודם, כעת התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא דרייבר למודם הנ"ל. מישהו יודע אם יש אפשרות למצוא דרייבר למודם הנ"ל? או שהמודם פשוט לא יעבוד עם ויסטה?! תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. התקנתי עכשיו ff3. לאחר הגלישה,סימנתי לדפדפן שימחק את הכל: קוקיס,קבצים זמניים,הסטורית גלישה וכו' כמפורט בתמונה המצורפת. אחרי זה אני סוגר את הדפדפן,פותח מחדש,ואכן הכל נמחק,למעט הכתובות שהוקלדו בשורת הכתובת! עם ff2 לא היתה לי בעיה כזאת... תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. ^ של הלוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,מעבד וכו', תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by stalbetman,

שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך לצרוב אותם? ומזה הסיומת הזו? תודה לכולם... ;D

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. וזו תופעה שחוזרת על עצמה. בנוסף, לאחר שאני סוגר את האמיול הוא רושם לי הודעת שגיאה של runtime error מה עושים? איך מחזירים את ההורדות שנמחקו (אינני יודע לבדוק האם הם נמחקו מתקיית ה-TEMP)

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by crazyben,

שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by אביחי,

יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by moshen1169,

איך אפשר לחסום אתרים בדפדפן גוגל?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by matrix66,

אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה-אז אם צריך להעביר... מישהו יודע אם אפשר להגדיר שהשורה הראשונה בעמוד תופיע תמיד (אני מתכוון שגם כשאני יגלול ויירד לשורות תחתונות יותר בעמוד השורה הראשונה עדיין תופיע כמו סוג של כותרת..) תודה מראש לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by Interl-Conore,

ראתי שיש לי ב עליה:ATI HOTKEY ו ATI SMART (אני יכול לבטל אותם?) ??@ 8)

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by euler,

שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שאפשר לצייר באמצעותה ציורים בגאומטריה, כמו הציורים שמופיעים בספרים של גאומטריה בתיכון. קוים ישרים, זויות, מעגל, אולי קצת תלת-מימד, לא דברים מסובכים מדי... אשמח לעזרה !

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by galh_5,

למי שלא יודע זאת תוכנה שאפשר לדבר איתה בעזרת האייפי אז עכשיו אני רוצה למחוק תתוכנה איך אני עושה זאת? נכנסתי להוספה ולהסרה ואין שם תתוכנה בכלל גם דרך "כל התוכניות" אני לא מצליח עזרה בבקשה!!!1

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by The-Devil,

אני רוצה לדעת איך משתמשים בתוכנה Ghost לצורך העברת מידע מהארד דיסק להארד דיסק שכן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by shablull,

שלום יש לי סרט DVD שנמצא על המחשב שלי , אני מנסה לצרוב אותו לדיסק DVD (עם צורב NEC חדש) , לאחר שהוא עושה את הפעולה הוא מגיע לשלב של הצריבה , חושב ואז נותן שגיאה שהוא לא יכול להמשיך , שמעתי שיש צורך באיזה שהוא מקום לפרוץ את ה DVD כדי שהוא יוכל לצרוב סרטים , כמו כן - כל דבר אחר שמנסים לצרוב - צורב תקין , רק לצרוב סרטי DVD הוא עושה לי בעיות

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by daido,

היי אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד וחינמית שיכולה לחתוך סרטים וגם להדביק. משהוא ממש פשוט תודה מראש דידו

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by talisman,

שלום יש לי ברשת 3 מחשבים ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות את המסך של מחשב אחר ברשת וגם אוכל לכתוב דרך command line. ניסיתי את radmin אך זה לא עובד (את הIP של המחשב האחר לקחתי מ whatismyip.com) יש תוכנה טובה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by lilian,

במידה והפרדתי את המחשב למחיצות, האם התכנה מנקה רק את הקבצים במחיצה בה היא נמצאת? האם יש להגדיר לה מאיזה כונן לנקות, או שהיא רצה על כל המחיצות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by beli,

ברשותי ויסטה לא מצליח לראות סרטים עם windows media player

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by ely2001,

כול קובץ שאני פותח ויש שם תווים לא סטנדרטים למשל מוכל ב וכו נראים אצלי ממש מוזר. איך אני יכול לסדר את זה? מצרף קובץ עם דוגמא איך זה פותח לי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים