תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מוסיף כתובית (גם באנגלית וגם בעברית) המתוכנה קורסת. <<<מפרט מחשב בצד
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
הי אני צריך עזרה עם ALCOHOL 120% אני רוצה לפתוח קובץ מסוים שהוא MDF יצרתי כבר כונן ויטואלי רק עכשיו אני לא יודע איך להריץ את התקנה :-\
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני משתמש ב-Winamp 3 וכשאני מכניס דיסק, החלון הקטן של ה-CDDB עולה אבל אומר לי שהוא לא מותקן ואז נסגר תוך 2 שניות בערך.... למה זה? למה הוא לא מזהה את הדיסק (דיסק בכלל לא נדיר ובהחלט אמור להיות מזוהה)? ניר.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וישנם סרטים ששומעים בהם רק את הפסקולולא שומעים את הדיבורים.... בדקתי את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ושם הסרט עובד סבבה מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ה userchrome.css הוא קובץ בו אפשר לבצע כל מיני שינויים קטנים בדפדפן מבלי להתקין תוסף נוסף שיגזול עוד זכרון, יהיה נחמד אם יהיה פה מאגר כזה. צריך ליצור את הקובץ הנ"ל בסיפריה C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX.default\chrome ולערוך אותו. הנה כמה שינוים נחמדים: מציג את הכפתורים עצור ורענן רק כשצריכים אותם: #stop-button[disabled] { display: none; } #stop-button:not([disabled]) + #reload-button { display: none; } משנה את מקום הטאבים לחלק התחתון של המסך: /* Show tabs at bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } מעלים כפתורים של אחורה וקדימה כשאלו לא זמינים: #back-button[disabled="true"] { display: none; } …
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כרגע שהתוכנה נפתחת הוא אוטומטית בודק דואר בחשבון הראשי אבל מה עם שאר החשבונות? אני צריך לבדוק אותם ידנית... לא נוח :\
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את וויינדווס movie maker 2 ,זה יוצא לי מהתוכנה אחרי 2 דקות... מה עושים ? בבקשה עזרה!! [glow=red,2,300]תודה מראש לעזורים! :][/glow]
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לחיתוך סרטים. לא משהו מסובך מדי ולא תוכנת עריכה אלה משוה פשוט כדי לחתוך סרטים במידה שדבר כזה קיים... תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
הביאו לי דיסק די וי די שיש בו צילום ממצלמת וידיאו בפורמט vob. אני צריך לחתוך מהדקה ה20 עד הדקה ה-40... איך אני עושה את זה? ממש דחוף יש לי פחות משעתיים. תודה, לירן.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי את הגרסה הכי חדשה של AVG החינמי תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום למומחים. לפני שאני שואל את השאלה ברצוני לפרט את רכיבי המחשב : מעבד AMD 64BIT זכרון 512mb כרטיס מסך ATI RADEON X800GT עם 256 זכרון לוח אם של nforce4 K8 Triton דגם GA-K8NMF-9 צורב DVD של NEC כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ולשאלה: כל פעם שאני מכניס סרט לכונן DVD ומפעיל את תוכנת power dvd החיבור האלחוטי של האינטרנט מתנתק והדרך היחידה להחזיר אותו היא על יד אתחול מחדש של המחשב. מה לדעתכם הבעיה? בעיה נוספת היא שבבדיקה שעשיתי בעזרת מנהל המשימות ראיתי ש % התעסוקה של ה- CPU מאוד גבוה ועומד על כ- 50% מבלי שאני מריץ דבר וחצי דבר על המחשב. כאשר אני מנתק את החיבור האלחוטי לאינטרנט % התעסוקה נופל לכמעט 0% האם ככה צריך להיות? כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה. תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
ואני חייב לסגור אותה דרך תהליכים במנהל המשימות :AR15: מזה הקובץ ה$^#^ הזה? ואיך למחוק אותו?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסייד באר כתוב שצריך לגרור אבל זה לא נגרר לי http://www.thoosje.com/how-to-use-the-sidebar.html http://img247.imageshack.us/img247/9061/thoosjesidebarfm4.jpg
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש FREEWARE עבור מניעת נעילת צורב ה DVD על איזור מסויים. אשמח להמלצות. תודה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-