תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לאחותי את גירסת הבטא בזמנו והכל הלך חלק. היום כשהיא הפעילה את המסנג'ר הוא ביקש ממנה..(יותר נכון דרש) להוריד את הגירסא הרישמית.. כאשר הסתיימה ההתקנה והעלנו את המסנג'ר הופיעה ההודעה שצירפתי בתמונה.. למישהו יש פיתרון? נ.ב. הסרתי והתקנתי שוב מס' פעמים הורדתי ממס' אתרים שונים הפעלתי את המחשב מס' פעמים מחדש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! ביומיים האחרונים אני תוך כדי גלישה מקבל את ההודעה הבאה: avant.exe-Apllication error The exeception illegal instruction An attempt was made to execute an illegal instruction (0xc000001d) occured in the application at location 0x771bea0. הדפדפן פשוט מת בלי סיבה...לא התקנתי שום תוכנית חדשה וכבר בדקתי ספייוורס וכאלה...למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה??? נ.ב-אם כבר אז אני אזכיר עוד בעיה-כשאני מריץ קטעי וידאו (באינטרנט בלבד-לא סרטים רגילים) כמו נגיד קטעים של ארץ נהדרת אז רואים את הסרט כמו בראייה טרמית-משהו כמו הטורף..לא צוחק-אבל שומעים בסדר.יש לי את ה-ace mege codec pack .למישהו יש רעיון?? תודה לכל מי שהתעניין וקרא-וקצת יותר תודה למי שיעזור! ;D
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שאני מגבה מחיצה שלמה לקובץ הוא יוצר לי שני קבצים קובץ אחד image וקובץ אחד spanned מה זה הקובץ השני הוא פשוט לא מאפשר לי לעשות restore כאשר יש שני קבצים מה ניתן לעשות או אם מישהוא יודע לעשות restore דרך שני הקבצים?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קודם כל עם הת'רד הזה הוא לא בפורום הנכון אני מיצטער כי אני לא יודע לאיזה פורום זה קשור יש לי כמה שאלות כלליות על מחשבי כף יד של חברת HP בדגמים RZ1710 ו RZ1715 רציתי לדעת איזה יכולות המערכת (WINDOWS MOBILE) מסוגלת ואיזה סוג של ישומים אפשר להריץ בה? כלומר מה ההבדל בין מערכת PC ולמערכת MOBILE של וינדוס העם זה אותו הדבר? העם תוכנה שאני מריץ על PC תעבוד גם בכף יד? והשאלה השנייה שלי היא העם יש איזה תוכנת סניפר למחשב כף יד שתחפש רשתות אלחוטיות ע"י הבלוטות שמכשיר? אני די חדש עם כל המחשבי כף יד ואני חושב ליקנות אחד אבל אני לא יודע עם הכף יד מתאים לצרכים שלי או לישומים שאני צריך תודה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD LG דואל-לייר(איך אומרים באנגלית,לא יודע משהו כזה) בדגם : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B יש לי דיסקטים Double layer 240Min/8.5GB DVD+R DL מהירות 8X הבעיה אני לא מצליח בנרו גירסה 6.6.0.15 ליצרוב כרגיל קבצים חשובים בדיסק 8.5GB? בתוכנה נרו כתוב לי שתומך דואל-לייר... חיפשתי בפורום אמרו שם שצריך ליצרוב דרך כיווץ ב- ISO...זה לא מצא חן בעיניי.נסיתי בזה. אני רוצה ליצרוב קבצים כמו שעושים כרגיל 700MB.. למה אני לא יכול ליצרוב קבצים כרגיל 8.5GB איך פותרים איך הבעיה הצריבה נכונה? או האם עלי לקנות צורב DVD חדש שתומך בצריבה 8.5GB כצריבה רגילה קבצים? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא סובל שאני מקבל כל מיני פירסומות אפילו בסוף האינטרנט שמאלה מופיעה תמיד איזו פירסומת מאתר ישראלי שהייתי בו לפני הרבה זמן ובכלל, אני יודע שכל חברות הפירסום האלה שולחות לך למחשב COOKIE שעוקב אחרי הגלישה שלך ותוקע לך לינקים לפירסומת בכל חור וגם POP UPS, איך אני חוסם כל אפשרות לCOOKIES האלה?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שאני מחפש תוכנה לחיפוש, סאריאלים, קראקים וכו'. למיטב ידעתי "Craagle" התוכנה האולטימטיבית לשאיפותיי. יש לי אנטי וירוס "נוד 32" וכול פעם שאני מוריד אחת מגירסאות ה-Craagle אני ניתקל בוירוסים (לפי האנטי וירוס) עכשיו אם אני מכבה אותו בזמן העבודה התוכנה פועלת מצויין. השאלה עם באמת מדובר בוירוסים או שמה האנטי וירוס מתריאה לשווא. אודה לעזרתכם בנושא. נ.ב אשמח עם תמליצו לי על תוכנות נוספות כגון ה- Craggle - ובמידה ויש אנטי וירוס מתקדם ואמין אשמח להשתדרג תודה מראש. עמית
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ראיתי פעם טבלאת השוואה בין פיירוולים שונים... בין כל הפיירוולים החינמיים, הכי הצליח אחד בשם OutPost... לפני שאני מתקין אותו, אציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו ויכול להעיד על התוכנה...
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה שום תוכנה לא רוצה לפעול לי במחשב וזה לא שהם לא מתאימות מבחינה של ביצועים פשוט לא רוצות לא יודע למה חשדתי שזה וירוס אבל האנטיוירוס לא פועל מסיבה כל שהיא ואז אני לא יכול לבדוק האם זה וירוס הדבר היחיד שעוד פועל זה התוכנות זיהוי רוגלות משום מה הם מזהות רוגלות והרבה אני מורה להם למחוק אותם ולהכניס אותם לאיגנור אבל יש קבצים עקשנים שלא מוכנים להימחק. עשיתי לוג פייל עם האג'קטדיס וביטלתי את מה שהוא אמר והוא זיהה לי קובץ אחד שהוא נגוע אני לא יודע מה צריך לעשות והם זה המקור לבעיה אתם יכולים לעזור? הנה תמונה בתקווה שתבינו יותר טוב: http://img125.imageshack.us/img125/6590/prob2dg.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הייייייייייייייי יש לי בעיה כזאת אני צריך לעבוד עם כמה קיבצי אייקונים של תוכנות אבל הבעיה היא שהם כולם נמצאים בקבצי EXE או DLL ואין לי איך להפוך אותם לJPG עכשיו אני זוכר משו על תוכנה שעושה את זה אבל אין לי מושג איך קוראים לה או איפה אני מביא אותה כי לפי מה שאני זוכר היא לא כזאת מוכרת אז אם מישו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה...... בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה בכל הנוגע לניגון קבצי וידאו. כאשר אני מפעיל את המחשב אני מסוגל לראות קבצי וידאו כרגיל אך כעבור כמה שעות כאשר אני מפעיל את אותם קבצי וידאו משום מה אני מקבל מסך שחור ומדיי פעם הבהובים כחולים בזמן שאת הסאונד אני כן יכול לשמוע. יש לי VLC וווינדוס מדיה פליר 11 ואני משתמש בקודקים של K-Lite. השתמשתי גם בחבילות קודקים אחרות ועדיין הייתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהמדיה פלייר מתנגש עם ה VLC או משוה בסגנון ? אשמח להצעות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
טוב יש לי משחקים ישנים ומקוריים ואני רוצה לעשות ניקוי אז אני מחפש תוכנה "שתוריד" לי את הדיסק לHD וכשאני ארצה אני אוכל לפתוח את הקבצים ב-Daemon Tolls
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת ה quick time בשני מחשבים בעלי אותם נתונים ובשנהם שאני שם סרט הוא מקטע לי ובwindows media player הכל תקין את אחד המחשבים פירמטתי מחדש וזה פתר את הבעיה האם אפשר לפתור את הבעיה ללא פירמוט תודה מראש עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה אני פשוט אנעל.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נניח ויש אתר...שיש בו לינקים....הרבה לינקים...במקום להוריד את כל הלינקים אחד אחד אפשר להוריד את כל האתר למחשב וזה יעבוד? יענו הלינקים והקבצים שמקושרים ללינקים יירדו יחד עם האתר? ואם כן אז איזה תוכנות טובות כאלה יש שאתם ממליצים לי עליהן
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון אני מתעסק עם הרבה קבצי ISO גדולים, לצערי צורב הDVD לא אצלי וגם כניראה לא יחזור אלי בזמן הקרוב (הוא לא שלי..) אז רציתי לשאול אתכם, האם יש תוכנה שתדע ליצרוב קובץ גדול של ISO? לדוגמה: קובץ של 3GB, שאותו אני רוצה ליצרוב כמו שהוא, אז אני מכניס את הדיסק הראשון וכשהוא מלא אז התוכנה פשות תבקש עוד דיסק להמשך הצריבה של כל ה 3GB של הקובץ. היש מפלצת כזאת? אם כן אשמח לשיתוף מידע זה, אין לכם מושג עד כמה זה יעזור לי (זה טירוף להיות בלי צורב DVD..) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אבא שלי מתחיל ללמוד את התוכנה 3D MAX אבל הוא צריך מחשב חדש הבעיה שהוא לא יודע אילו דרישות יש למחשב כרטיס מסך מעבד חמירים וכו' (מקינטוש לא נראה לי בא בחשבון כי אין לו נסיון עם המחשבים הללו) אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד וזה יעזור מאוד לאבא שלי תודה מראש איתי.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה שכל האותיות הפוכות בעברית... יצא כבר חדשה ומשופרת?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר/ יכול להמליץ על תוכנה חינמית יעילה לניקוי הרג'יסטרי עבור XP ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! כל פעם שאני מקבל אימייל ממקור שלא נמצא ברשימת תפוצה שלי, אז כתובת הדוא"ל שלו מתוספת ישר לרשימת תפוצה שלי. איך אני מבטל את זה? זה מציק משהו לא רגיל!!! תודה L.A
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה לפתיחת אלבום תמונות שיוצר כמו ספר ואפשר להדפיס אותו?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
התקנתי היום לקרוב משפחה מחשב - ונתקלתי בבעיה מוזרה - ה MESSENGER בשיחות לא מעביר קול - וידאו ממצלמה עובר אבל קול לא עובר . מחשב חדש, מצלמה של QUANTUM עם מיקרופון בחיבור USB - הוידאו עבר, לא ה SOUND - כאשר ב XP המיקרופון כן עובד ומקליט בסדר - ב MESSENGER יש WIZARD ל AUDIO / VIDEO - אפילו שם כשמדברים יש מין פס כזה שמזהה קול במיקרופון והוא מראה שהכל בסדר - כשמדברים - הפס זז - אבל שוב בשיחה הקול לא עובר ! בדקתי גם עם מיקרופון רגיל - שמחובר ל MICROPHONE JACK בכרטיס קול ושוב - אותה תופעה ! מה זה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי ממצב אני רציתי לשאול אם מישהו יכול להשקיע קצת ויעשה לי מכו באנר\תמונה מגניבה שנאי יוכל לשים בפורום ובאייסי כינוים: לפורום--------------------Yossik17 לאייסי---------------------- }:-> infected <-:{ תודה רבה רבה למי שעוזר תנסו לעשות משהו מגניב לשתי בכינוים לפי מה שמתאים לכל אחד מהם!!! ושוב תודה רבה מראש למי שעוזר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-