עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rino,

לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת PTP בשם bittorrent משום מה לאחר זמן מה שהתוכנה מורידה קבצים היא קופאת וגורמת למעבד לעבוד בניצולת של 100% עד שאני סוגר אותה ומפעילה מחדש אם מישהו מכיר את התוכנה ואת הבעיה אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. בס"ד שלום, ברצוני לבטל את זה שכאשר אני מבצע סריקה מלאה באנטי וירוס NOD32 . כאשר הוא מוצא קופץ חשוד, הוא מודיע לי על כל קופץ בנפרד ! ומה שקורה שאם אתה אל לוחץ שם על המשך בחלון שקופץ זה לא ממשיך בסריקה וככה אי אפשר לשים תסריקה שתפעל לבד בלילה או משהו כזה אשמח לדעת כיצד לבטל את זה, שלא יקפוץ החלון הזה כל פעם ופעם .. תודה לכל אלו שמנסים לבוא לעזרתי ! תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום אני משתמש בתוכנות פריהנד 9 פוטושופ cs4 אילוסטריטור cs4 אינדיזיין cs4 רציתי לדעת אם התוכנות הללו תומכות ב Intel Core 2 Quad תודה רבה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר את התוכנה POWERDIRECTOR של CYBERLINK? בכל מקרה, יש לי בעיה: כשאני שומר סרט בפורמט MPEG2 (תחכמתי את NERO והCODEC המסריח שלהם - פתחתי סרט MPEG1 ושמרתי אותו כסרטון שהכנתי ב-MPEG2 כדי לצרוב ל-SVCD), אז כשאני רוצה לפתוח אותו אז האורך שלו הוא 6 שניות בלבד במקום 3 דקות! BTW, המדייה פלייר של XP רוצה איזשהו CODEC כדי לפתוח MPEG 2, אבל הוא לא מצליח להוריד אותו אז הסרטון נראה כזה מאורך כאילו מישהו דרך עליו... הקיצר, מה אני עושה בקשר לסרט?

5. Started by Show,

דרייבר: IDT High Definition Audio CODEC מערכת הפעלה: Windows XP home Edition מבקש לינק ישיר לדרייבר זה, תודה =]

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. Started by lipa,

אני לא מצליח לקבל תוצאה לCPU בתוכנה לזיכרון ול-HD אני מקבל הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by SMSM,

התקנתי היום לקרוב משפחה מחשב - ונתקלתי בבעיה מוזרה - ה MESSENGER בשיחות לא מעביר קול - וידאו ממצלמה עובר אבל קול לא עובר . מחשב חדש, מצלמה של QUANTUM עם מיקרופון בחיבור USB - הוידאו עבר, לא ה SOUND - כאשר ב XP המיקרופון כן עובד ומקליט בסדר - ב MESSENGER יש WIZARD ל AUDIO / VIDEO - אפילו שם כשמדברים יש מין פס כזה שמזהה קול במיקרופון והוא מראה שהכל בסדר - כשמדברים - הפס זז - אבל שוב בשיחה הקול לא עובר ! בדקתי גם עם מיקרופון רגיל - שמחובר ל MICROPHONE JACK בכרטיס קול ושוב - אותה תופעה ! מה זה יכול להיות ?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. שלום חברים עכשיו יש לי בעיה מעצבנת עם האוטלוק הוא מראה את התפריטי והכותרות בג'יבריש. עכשיו האאוטלוק הוא גרסא עברית שמותקן על מערכת הפעלה win xp pro באנגלית serivce pack 2 בכל מקרה כל פעם שאני עושה את הדבר הזה באקספלורר בתצוגה של הקידוד זה חוזר למה שבא לו למרות שבחירה אוטומטית לא מסומנת. נסיתי גם להתעסק קצת עם הOffice font tool לפי איזה מדריכון שראיתי וגם לא עזר. אני נואש חברים אם מישהו פה יודע את הפיתרון.. ד"א אני חייב לציין שהתקנתי את כל הhebrew שהיה והכל בררית מחדל לעברית. אם למישהו יש מדריך כולל בבקשה.. זה יכול ממש לעזור לי או איזה פאטצ' מתקן בנתיים אני מנסה להוריד את האופיס 2007ץ

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. Started by taotao,

אז ככה יש לאח שלי מסמך ישן מאופיס 97 ושאני רוצה לפתוח אותו באופיס XP הוא מופיע לי בגיבריש מישהו מכיר תתופעה??

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by edoson,

הורדתי לא מזמן כמה תוכנות נדרשות בקאזה, וקיבלתי אותן כקובץ EXE ללא ICON. כשאני מנסה לפתוח אותם מופיע חלון CMD למס' שניות ומיד נסגר. הניחוש שלי הוא שאין לי תוכנה מתאימה לפתיחת הקובץ. יש למישהו רעיונות איזה? (הקובץ מסתיים ב *.ISO)

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by אנדי,

שלום חברים, לפני תיאור הבעייה, הינה תיאור המערכת – win XP proSP3. וכעת לעניין – התקנתי לאחרונה גרסה חדשה של spyware doctor (6) שהורדה מהאתר של היצרנית pc-tools. והנה, על אף שמדובר בגרסה מקורית של התוכנה (הפעלתה לא נעשתה באמצעות patch), אחד מהרכיבים שבה מנסה לבצע שינויים במספר רב של שרותים השייכים למערכת ההפעלה, בעיקר בזמן הפעלה מחדש של המחשב. את ההתרעות אודות הנסיונות הללו אני מקבל מ-process guard של diamond, שגם היא מותקנת אצלי, לצורך פיקוח על תהליכים. בנוסף לכך, ישום מסויים שטרם זיהיתי אותו, שותל לי מדי פעם בתיקיית ה – temp, קובץ בשם radXXX (ה – XXX מייצגים ספרות, כל פעם מדובר במספר אחר, כנראה אקראי). הינה צילום מסך שמדגים כיצד מתנהגת spyware doctor, וכן צילום מסך של תי…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. והם סתם חופרים עם העזרה הנדיבה שלהם ' תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by NIVs,

ניסיתי בינתיים VEGA שהיא מעפנה. יש לי עכשיו את ADOBE PREMIRE 6 שהיא די אחלה אבל כבדה בטירוף.... יש תוכנה שתיהיה קלה יחסית ושיהיו בה הרבה אפקטים ??? אני ינסה עכשיו את Pinnacle Studio Plus Titanium Edition v10 6 איך היא??? *בקשר ל ADOBE, יש דרך להוסיף\להוריד כול מיני מעברים ואפקטים נוספים חוץ ממה שיש בתוכנה? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Kappa,

שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אשמח להמלצה לתוכנה ככה קלילה ואיכותית. עד עכשיו הכרתי את Flashget, אך אין לה תוסף ל-FF לגרסא 3.5.1. אגב שתתמוך גם בשירות של Rapidshare. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. "זיהוי מאובטח הופסק - CRYPTOKEYS נכשל באיתחול." ואחר כך עולה הדף של אימיול אבל אני לא מצליח להוריד כלום. אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by e.s,

אני התקנתי את התוכנה ואני מסה לעשות connect וזה לא מצליח להתחבר מה אמורים לעשות??

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. שלום יש לי סרט DVD ואני רוצה לצרוב חלק ממנו לדיסק רגיל.... אני צריך תוכנה שתוכל לחלק לי את הסרט (באיזה קטע שאני אבחר) ואז אני אשמור את אותו קטע במחשב ואז אני אצרוב אותו לדיסק רגיל... למשהו יש הצעות? תודה רבה לכולם...

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. הקאזאה שלי מסרבת להיתחבר כבר חודשיים (גם אחרי פירמוט גם אחרי 1000 גירסאות שונות והוצאות שונות של קאזאה ) ואני מחפש תוכנת P2P עם קבצים וחיפוש בעיברית ... (בינגוד לביטורנט למשל ) יש המלצות ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. האם אפשר לעזור לי למצוא דרייברים לצ'יפסט כרטיס קול ורשת?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. אני משתמש בתוכנה ShareAza והיא לאחרונה מורידה לי ממש מהר... ופעם זה לא היה ככה... אז נשאלת השאלה האם יש לה קובץ קרדיט?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  22. האם קיים Gadget לויסטה שמציג את הטמפרטורה של המעבד ושל הכרטיס מסך? :

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by s7rmt,

מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by rb024,

איך עושים התאמה בין תאים (כמתואר בתמונה)? הסבר: מתוך כרטיסים 1-20 אני צריך לבדוק את הסטאטוס(המצב- שומש/לא שומש) של כרטיסים 1,6,9,15,18,20 ולא את של כולם (ראה טבלה עם כותרת כחולה). המטרה היא שזה יסדר את הרשימה הצהובה ההתחלתית לרשימה הצהובה הסופית לפי מה שדרוש ברשימה הכחולה... http://img138.imageshack.us/img138/2860/excelqtj5.jpg תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by stav_r,

שלום לכולם, בזמן האחרון וינדוס vista מתחיל לעשות אצלי הרבה בעיות , מודבר בגירסת ה 64BIT 1.ברגע שאני מנסה להתקין driver של ATI ההתקנה נתקעת ומוצפיע לי מין דו"ח שגיאות , למשהו יש מושג מה לעשות ? 2.בנוסף הבזמן האחרון הוינדוס פשוט קורס לאחר כמה שעות , הוא מראה לי הודעת חלון כחול וקורס. ניסתי לנתח את ה minidup , אבל לא מצאתי שום דבר מעניין בגוגל. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.10.0003.233 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\Mini052609-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbo…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים