עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ראיתי פעם טבלאת השוואה בין פיירוולים שונים... בין כל הפיירוולים החינמיים, הכי הצליח אחד בשם OutPost... לפני שאני מתקין אותו, אציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו ויכול להעיד על התוכנה...

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אני מחפש דחוף תוכנה שמאפשרת לצפות במה שמחובר ליציאת ה video in בכרטיס מסך שלי זאת שאני יכול לראות בחלון קטן או להגדיל לחלון גדול וכ"ד. בכרטיס הקודם שלי את ati multimedia center ועכשיו בכרטיס החדש שלי אין לי תוכנה כזאת והישנה של הכרטיס הקודם לא עובדת לי עם הכרטיס החדש (redeaon 9200vivo 128mb ddr). אודה לעזרתם בנידון.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Notter,

כשאני לוחץ על כיבוי המחשב בווינדוס, או אפילו restart, תמיד בזמן הכיבוי מופיעה לי כזאת תיבה כזאת שזה סוגר את הקובץ: oeegko32.exe אין לי מושג מה הקובץ הזה בכלל אבל זה מאוד מעצבן שזה מופיע כל הזמן, ושצריך ללחוץ end program אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by ggoblin,

אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by Ohad19,

יש לי בעיה משונה בכל הנוגע לניגון קבצי וידאו. כאשר אני מפעיל את המחשב אני מסוגל לראות קבצי וידאו כרגיל אך כעבור כמה שעות כאשר אני מפעיל את אותם קבצי וידאו משום מה אני מקבל מסך שחור ומדיי פעם הבהובים כחולים בזמן שאת הסאונד אני כן יכול לשמוע. יש לי VLC וווינדוס מדיה פליר 11 ואני משתמש בקודקים של K-Lite. השתמשתי גם בחבילות קודקים אחרות ועדיין הייתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהמדיה פלייר מתנגש עם ה VLC או משוה בסגנון ? אשמח להצעות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. יש לי xp pro עם flash player 9 ובמשך זמן רב צפיתי בכתבות מצולמות באתרים שונים דרך האקספלורר. היום לפתע שום קישור של כתבה מצולמת לא ניפתח לי. ניסיתי אתרים כמו נענע, וואלה, ynet, metacafe. ושום קישור וידאו לא עובד. אין לי הודעת שגיאה או משהו כזה. במקרה הטוב הוא רושם לי loading וכלום לא קורה. לא התקנתי שום תוכנה לאחרונה במחשב וגם ב"פיירפוקס" לא נפתחים קטעי הוידאו. האם ניתן לפתור בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אז ככה רץ ברקע אקספלורר+קרום והוא על 100 אחוז קורה מצב במקביל שאני בסקייפ, ובוינאמפ ומתחילים לשמוע גרוע כאילו הוא משתמש בכל החומרה שלו וגם המסנג'ר מה עושים ? מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB מערכת הפעלה : VISTA 64 BIT

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by slrr,

איפה הכי כדי אזור ת"א משתמש מתחיל.. ואם ידוע מחירים..?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. ולגלוש במחשבים אחרים עם ההגדרות שלי. ובלי קשר לזה, הייתי רוצה שיהיה לי גיבוי למקרה והכל יימחק מסיבה כלשהי. יודעים?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by xlSnaK,

שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by lordgod,

אני רגיל להשתמש בתוכנות עם ארבעה VIEW PORTS ורציתי לנסות להשתמש בבלנדר , אבל קשה לי רק עם VIEW PORT אחד איך עושים 4 ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. היי ממצב אני רציתי לשאול אם מישהו יכול להשקיע קצת ויעשה לי מכו באנר\תמונה מגניבה שנאי יוכל לשים בפורום ובאייסי כינוים: לפורום--------------------Yossik17 לאייסי---------------------- }:-> infected <-:{ תודה רבה רבה למי שעוזר תנסו לעשות משהו מגניב לשתי בכינוים לפי מה שמתאים לכל אחד מהם!!! ושוב תודה רבה מראש למי שעוזר!!!!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by blue wings,

שלום לכולם בקשר לתוכנה Driver Genius, יש מישהו שמכיר\משתמש? שאלתי היא האם התוכנה לאחר פירמוט מזהה לבד את הדרייברים הנחוצים ומתקינה אותם? תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. כל תוכנה\חלון שאני מפעיל גורם למחשב לקפוא - למעט אותו חלון\תוכנה שפועלים. CTRL+ALT+DELETE עובד אבל מנהל המשימות נתקע ברגע שאני שם את סמן העכבר עליו, כמו כל תוכנית אחרת. רק אם אני בוחר באפשרות "יציאה" בתפריט של ה- CTRL+ALT+DELETE זה סוגר את כל התוכניות ואני יכול שוב להפעיל תוכנה כלשהי עד שזה נתקע שוב (כאילו שאני מוגבל לתוכנית אחת). בהרצת MEMTEST אין כל שגיאה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. האם אפשר (ואיך) לנגן מצגת שיוצרה ב power point בעזרת dvd ???

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by aviran_n,

כשאני שומע בווינאמפ 5 אני שומע רק מ2 הרמקולים הקידמיים של המערכת. בווינאמפ היותר ישן שהיה לי (2.81) שמעתי בכולם ובתכונות כמו מדיה פלייר וכו' שומעים גם כן בכל הרמקולים. אני משער שזה משהו בהגדרות אבל אני לא מצאתי.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה התקנתי את הAVG הכי חדש... אבל יש בעיה יש אתרים שאני נכנס אליהם והוא לא נותן לי.... יש איזה אפשרות ליצור רשימה של אתרים שעליהם אני סומך.. ואז הוא מעביר את הבדיקה שלהם?? תודה,

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by shuy,

יש לי רשת של כמה מחשבים בבית, אני מחפש דרך שבה אני אוכל לנטר את הטמפרטורות של כל מחשב שמחובר לרשת (כמו SPEEDFAN רק ששולח את הנתונים למחשב אחר ברשת במקום להציגו על המסך). מישהו שמע על דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by kabirsh,

שלום כנראה וירוס השתלט לי על התיקיות ושינה את השמות שלהם לג'יבריש כל נסיון גישה לתיקיות חסום ומתקבלת הודעת שגיאה גם דרך דוס אין גישה מה עושים? האם יש תוכנה שמשחזרת? רוב החיים שלי שם

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by nimrods,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה של חתימות אבל בעברית תודה לעונים??

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. האם קיים Gadget לויסטה שמציג את הטמפרטורה של המעבד ושל הכרטיס מסך? :

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by soldier,

שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים