עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by stalbetman,

שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך לצרוב אותם? ומזה הסיומת הזו? תודה לכולם... ;D

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. כמו שהיה במהדורת החדשות היום (24.12)... מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעורכת שיחות טלפון חינם דרך האינטרנט? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. שלום, אני מנסה לבנות מתאם למאוורר 120 מ"מ ככה שיתאים בדיוק על הפינים של ה SLK-947U, לא כמו בתמונה הזאת שבצדדים המאוורר לא מוציא אוויר על הפינים: אני מחפש תוכנה שאני אוכל להכניס בקלות את המידות (במ"מ) של החרוט, של הבסיס שלו (כמו בתמונה למטה), של הפינים, לסדר את הצורות ושיצא לי דגם מדוייק של התוצאה הסופית. ניסיתי לעשות בRhino3D וזה יצא בערך אבל קשה לי לעבוד שם עם מידות מדוייקות (וזה לא מה שהתוכנה הזאת בשביל ואני לא מומחה גדול בתלת ממד). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. הגירסה היא 3.1.0.25 תודה רבה לכל העונים! זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  5. היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by KapiSH,

מצטער שאני כותב פעמיים, פשוט זה קשור גם לכרטיסי מסך (שם כתבתי מלכתחילה) וגם לתוכנות... אז הנה הדיון המקורי. אני פשוט מחפש תוכנה שעושה את העבודה של Tv Tool אבל תהיה חופשית (או שלא יהיה כל כך קשה לפרוץ אותה )

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by porcupine_tree_26,

אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by iyehuda,

כל אתר שאני פותח נפתח לי האתר הנ"ל : C:\searchpage.html איך אני מבטל אותו ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי יש לי כמה סרטים בפורמטים שונים ואני צריך להמיר אותם לקובץ VCD מישהו מכיר תוכנה להמרה פורמטים שונים לפורמט VCD חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :'( תודה מראש INSTALL

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  10. היי אני לא ישעמעם אותכם עם הסיפור המלא ולמה אני צריך, אבל אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הבאה: בכל תת-תיקיה שבא יש פחות מ5 קבצים, כל הקבצים יועברו לתיקיה והתת-תיקיה תימחק הרעיון זה שאני יתן לתוכנה תיקיה (או תיקיות) והיא תבדוק את התיקיות שבתוכם (הם התת-תיקיות) בעבר הייתי צריך תוכנה לשינוי שמות של קבצים למטרה דומה, אחרי הרבה חיפושים מצאתי תוכנה נחמדה בשם Renamer אשר עשתה לי את העבודה (מצאתי הרבה, פשוט ברובם לא היו את האפשרויות שהייתי זקוק להם, בRenamer יכלתי לכתוב לעצמי אפשרויות)... לעומת זאת לא מצאתי שום תוכנה המסוגלת לעשות את העבודה בהזזת קבצים...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by emperor,

שלום ! יש לי בעיית lowid ב emule. זאת הפעם הראשונה שזה קורה. התוכנה תמיד עבדה מצויין. אין לי שום פיירוול, והפיירוול של וינדוס מנותק. יש למישהו פיתרון תודה.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by s7rmt,

מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. ניסיתי לעשות חיפוש על pink floyd (להקה מוכרת - בכל שאר תוכנות השיתוף יש מלא תוצאות) רק פה אין אפילו תוצאה אחת וגם בכל מיני להקות אחרות מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. Started by haybd,

טוב שלום לכולם. יש לי בעיה באייסיקיו (לא משנה באיזה גירסה ניסיתי ב4 וב5) כשאני מנסה להעלות תמונה אני לוחץ על my photo--> open --> apply ואז מופיעה לי הודעת שגיאה... אין לי מושג מה זה אומר, אני לא חושב שזאת בעיה בתוכנה, כי הסרתי את התוכנה והתקנתי מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. ועוד בעיה שקשורה להעלאת תמונה, אני לא מצליח לראות תמונות של אנשים באייסי (תמונות שהם העלו בעצמם, תמונות של האייסי אני מסוגל לראות). טוב זה הכל בעצם תודה לכל מי שיכול לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. יש לי רשת... וכדי לקבל קבצים הייתי צריך להכניס הגדרות פיירוול.. הבעיה היא שגם לחברים שלי שיש רשת הכניסו את ההגדרות ועכשיו אנחנו לא יכולים להעביר בינינו קבצים (החברים עם הרשת)... הוא נותן את השגיאה הבאה: מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by yoss,

מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by yarl,

למה System Mechanic לפני שהיא מתקינה היא רוצה שאני יסיר את אנטי וירוס ואם אני עושה הסרה לנורטון 2004 אני יוכל להתקין מחדש אותו ? כי היה לי בעיות פעם עם הסרה והתקנה של נורטון בסוף לא רצה לעדכן את עצמו מוזר

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by gshhar,

התקנתי את אוסף_המקודדים_של_ליונארט_-_,גם את AC3,DIVX5.0.3 ואני לא שומע סאונד,למה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך תוכנה שתיכך AC3 וM2V ותחבר אותם לVOB. למישהוא יש? כעקרון התוכנית שלי היא לעשות קובץ VOB בלי תוכן של סרט אלא רק סראונד וככה ליצור SACD.... תודה רבה!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by Shortboarder,

כל הזמן שאני מנסה לראות ברשת (בשידור חי דרך כתובות URL של סרטים) אני מקבל את ההודעה הזאת: 'Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play למה??? ניסיתי להגדיר הכל לברירת מחדל,לא עזר,ניסיתי להתקין שוב את המדיה פלייר לא עזר...אני עם WinXP PRO מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  21. Started by Mortar,

אני לא סובל שאני מקבל כל מיני פירסומות אפילו בסוף האינטרנט שמאלה מופיעה תמיד איזו פירסומת מאתר ישראלי שהייתי בו לפני הרבה זמן ובכלל, אני יודע שכל חברות הפירסום האלה שולחות לך למחשב COOKIE שעוקב אחרי הגלישה שלך ותוקע לך לינקים לפירסומת בכל חור וגם POP UPS, איך אני חוסם כל אפשרות לCOOKIES האלה?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by iyehuda,

התקנתי את תוכנת ה quick time בשני מחשבים בעלי אותם נתונים ובשנהם שאני שם סרט הוא מקטע לי ובwindows media player הכל תקין את אחד המחשבים פירמטתי מחדש וזה פתר את הבעיה האם אפשר לפתור את הבעיה ללא פירמוט תודה מראש עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה אני פשוט אנעל.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by amir-16,

אם אפשר לינק או משהו...? תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by Nick_Less,

אז ככה,כשאני פותח את האיסיקיו הוא מבקש ממני סיסמא (בנתיים הכל כרגיל) אני מקיש את הסיסמא וזה אומר לי שהיא לא נכונה,רשמתי שוב וזה אמר לי שזה לא נכון,נכנסתי דרך http://go.icq.com הקשתי את הסיסמא וזה עובד נ.ב הרצתי את הקובץ DBconvert.exe פעמיים וזה לא פתר ועוד שאלה אפשר לגבות את ההיסטורי?אם כן אז איך ???

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by devil2052,

כשאני מקליד בוורד ואחרי זה רוצה לתקן מילה או אותו מסוימת אז כשאני סם את הסמן על האותו שאני רוצה לתקן או איפה שאני רוצה להוסיף זה פשוט מוחק את האות שבאה אחריה....... מי שמכיר את העיב ויכול לעזור תודה מראששששששש! ומקווה שבנתם את הבעיה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים