עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

בבקשה,למי שיודע איך להעלות משחקים ישנים ב DOSBox שיסביר! אני (ועוד כמה שמחפשים את זה) כבר נואשים.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by nisimm,

שלום אני מחפש תוכנות עריכה איכותיות לכל מיני דברים,יש המלצות חוץ מAdobe After Effects וvagas? ועוד משהו-יש תוכנות שלא פועלות עם כרטיסי ATI,אתם יודעים איזה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. ללא ראוטר , פתחתי את הפורטים ב FIREWALL של ה WINDOWS ואני עושה בדיקה ב EMULE והכל עובד טוב. אני מקל 2 V אך מקבל LOW ID... עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by RF SOS,

תמיד שאני מפעיל " אינטרנט " אחרי עבודה של חצי שעה - שעה קורה שדף אחד נתקע מתוך 5 ורשום " דף לא מגיב " והמעבד מגיע ל 70 אחוז מאמץ ... למה זה קורה ? אפילו עשיתי פירמוט לשלול וירוס יש לי NOD32 .. זה קשור לזיכרון ? למעבד ? יש לי פנטיום 4 אבל זה מעולה לאינטרנט . " דף לא מגיב " זה חוסר במשאבים ? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל אני רוצה להתקין ויסטה 32 ביט על parallels desktop וגם xp יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by raananweber,

??[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by OutRaGe,

שלום כבר חצי שנה יש לי מחשב שמותקן עליו XP pro SP2 ובמשך כל החצי שנה הפיירוול של וינדווס היה מכובה בין יום הוא החליט שבא לו להיות דלוק (אני לא נגעתי בו- הוא הדליק את עצמו) והבעיה שאי אפשר לכבות אותו כלומר איפה שיש את החלון של ה"כללי" ה"פעילה" מסומנת וכל השאר באפור אי אפשר ללחוץ על "לא פעילה" אי אפשר כלום איך אני מכבה אותו ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. סרקתי עם התוכנה HijackThis והנה log file של הסריקה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:26:03, on 12/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\CA\eTrust PestPatrol\PPActiveDetection.exe D:\Webroot\Spy Sweeper\SpySwee…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by dyn,

שלום, יש לי מצלמת רשת Qcam 201 שקיבלתי ממזמן... אני לא יודע בדיוק מה השם של החברה שלה זה הפרט היחידי שרשום על המצלמה ולכן זה הפרט היחידי הידוע לי. אני מחפש בנרות דרייבר למצלמה הזאת ואני לא מוצא לה... אני יודע עוד פרט עליה שכאשר היא נמצאת בסביבה חשוכה אז נדלקות מנורות צדדיות שיש לה שאמורות לשמש כתאורה... אודה מאוד למי שיוכל למצוא לי דרייבר למצלמה הנ"ל. תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. הורדתי דריברים מעודכנים ללוח של ג'יגה בייט 965 P S-3

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. ידידותית למשתמש מצד אחד מצד שני באנרים איכותיים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by Big_Guy7,

אני רוצה לפרמט את המחשב, ולא מצאתי דרך לשמור את המועדפים מהפיירפוקס, ככה שאני אוכל להשתמש בהם גם אחרי הפרמוט. יש בכלל אפשרות כזו בפיירפוקס? תודה על העזרה, גיא.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by aviel570,

שלום יש לי דיסק די וידי 4.7 ויש לי משחק מקובץ בראר ששוקל 5 וחצי גיגה...איך אני יכול לעשות שהקובץ ישקול פחות מ4 גיגה?אם אני יקבץ שוב זה ישנה משו??

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. הבעיה לא מופיעה ב IE.. יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  15. ז"א שיש תווים ויש למעלה קלידים שזה מראה איך לנגן בשתי ידיים.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך S VIDEO ואני על מצב DUAL VIEW כל קובץ שאני פותח נפתח במסך המחשב חוץ ממצגות של פאוור פוינט. אם אני סתם פותח את פאוור פוינט אז הוא נפתח על מסך המחשב אבל כשאני עושה דאבל קליק על מצגת היא נפתחת בטלוויזיה ... בכל חלון שנפתח יש בד"כ אפשרות להעביר אותו בין הצגים במצגות הוא לא נותן לי ... אני משתמש בXP סרוויס פאק 3 והמסך מחשב מוגדר אצלי כראשי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338026.new#new

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, לאחר שנים רבות שאני משתמש בכל מיני אנטי וירוסים התייעשתי וכרגע המחשב שלי ללא אנטי וירוס. תאמת זה די נחמד ככה שאין דברים שקופצים כל הזמן אבל עדיין יש חשש קטן בלב שאיזה יפני יחליט להוציא איזה וירוס ואז . בקיצור מבקש המלצות על אנטי וירוסים קלים שעושים את העבודה ובלי כל התוכנות שמיסביב מה שנקרה אנטי וירוס נטו. (אם אפשר גם מספר גירסה) תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. איך אני משנה שאני פותח TAB חדש ב FF נפתח לי עמוד מאתר הזוי, איך אני משנה את זה ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by ggioragg,

מחפש הורדה חופשית לתוכנה הנ"ל

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

1. קורה לי לפעמיים שאני נכנס לאתר ויש אפשרות לצפות בסרטון או לשמוע שיר אבל זה רוצה שאני יוריד אותו למחשב שלי (אני משתמש דרך תוכנת הורדה) אבל אני לא חושב שזה קשור לזה נכון? 2. איך לפתוח טאב חדש בדפדפן?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. שלום, אני מחפש דרייבר כמה שיותר עדכני לכרטיס רשת מסוג realtek 8169/8110 family gigabit חיפשתי בגוגל ולא כל כך מצאתי.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  22. לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל אם לא מצטער לא ידעתי איפה לכתוב. בכל מקרה יש לי בעיה בלפטופ שבחלק מהסרטים הסאונד ממש ממש חלש. אני משתמש בK-LITE FULL הכי חדש שיש וניסיתי להכנס להגדרות הסאונד של FFDSHOW ולהגביר אבל מתברר שזה לא עוזר.. מה אפשר כן לעשות? תודה..

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by shauli,

שלום לכולם. אתם יכולים להמליץ לי על פיירוול חינמי? פשוט לא נראה לי שזה שבא עם הווינדוס מספק את ההגנה הטובה ביותר... חשוב מאוד שהוא יהיה ידידותי למשתמש, עם ממשק פשוט, וכמובן שיהיה יעיל, ו.....חינמי. בתודה, שאולי.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  24. שלום, חשבתי על להפוך מחשב יש שיש לי למחשב הורדות (חוקיות ) עכשיו יש לי את המחשב ואני לא רוצה שיהיה לו מסך (סתם מסך ענקי ומגושם שתופס המון מקום) אז חשבתי על תוכנה שאני יכול לישתלט על המחשב שאני רוצה שמעתי על התוכנה Remote Administrator 2.2 העם התוכנה טובה, היה לכם שימוש איתה? המלצות

25. Started by Nick_Less,

אז ככה,כשאני פותח את האיסיקיו הוא מבקש ממני סיסמא (בנתיים הכל כרגיל) אני מקיש את הסיסמא וזה אומר לי שהיא לא נכונה,רשמתי שוב וזה אמר לי שזה לא נכון,נכנסתי דרך http://go.icq.com הקשתי את הסיסמא וזה עובד נ.ב הרצתי את הקובץ DBconvert.exe פעמיים וזה לא פתר ועוד שאלה אפשר לגבות את ההיסטורי?אם כן אז איך ???

• 6 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים