תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
יש תוכנה כזאת אבל בחינם ? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6339
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש פרקים של LOST ושל PRISON BREAK של איזה פולני אחד.. הוא לוקח את הסדרות ומקדד אותם במקום 370 מגה ל-117 מגה (בסביבות). אז הנה מה ש-GSPOT פלט לי על הקידוד הזה.. מה רע בקידוד הזה: אני רק אציין שהאיכות בין ה-117 מגה ל-370 מגה, כמעט בלתי נראית לעין.
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כמה fps יש לי ב gta san andreas איך אני עושה את זה ? תוכנה ? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם ל AVI או ל MPEG, העיקר שתפגע כמה שפחות באיכות. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שנה או יותר נכון אני מחפש תמונה (מקורית/יפות/מעוצבות) של לוח שנה של חודש אפריל השנה (אבל עם יש של כל החודשים מה טוב) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? והכוונה היא תמונה על המחשב לא קשיחה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב אני הורדתי לי לשולחן עבודה קובץ RAR ובאתי בתומי לפתוח אותו בעזרת וינראר כאשר אני מגלה קובץ מוזר שלפי התוכנה נמצא על השולחן עבודה שלי סקירה מהירה שלי מראה שאין שם שום קובץ נכנסתי ללחץ לא הבנתי מאיפה הוא מגיע ולא נראה לי שהוא כל כך נחמד. מה עלי לעשות?? ועוד שאלה חשובה שלי מה זה לעזאזל CnsMIn???????????? תחת השם הזה בשלוש תוכנות רוגלות ורג'סטרי אני מצאתי יותא מדי קבצים נגועים??? עזרה אל תשלחו אותי לגוגל זה לא עוזר!! תודה לעל מי שעוזר!!! [attachment deleted by admin]
-
- 39 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אנשים עשיתי ריסטור למערכת אחרי פעולת v cleaner שהסיר לי וירוס מסוג סוס טרויאני. אחרי ריסטרט למחשב אני רואה שכל כניסה שלי לפורומים מסוימים כל הסיסמאות שלי נימחקו וגם שם המשתמש שלי אז אני שוב צריך להתחבר ולך תשבור את הראש מה היתה הסיסמא. למה זה קורה??????? ושוב כדי להיות סגור על העינין צריכים לשים וי כדי לנתק את הריסטור ואז להוריד את הסימון נכון? עוד שאלה איך מבטלים את האפשרות של החלון שעולה לחיבור לאינטרנט ? אני רוצה לעשות את זה ידנית. מקווה שתעזרו תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי שאני משחק קאונטר סטרייק hl.exe עדיין רץ ברקע ברשימת תהליכים בctrl+alt+del אני מנסה לעשות לו end proccess אבל זה לא עושה כלום מה יכולה להיות הבעיה והאם יש תוכנה שיכולה לסגור כל דבר ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חברה היה לי איסיקיו נענע ובו כל הזמן הייתי נכנס לאיסי הסיסמה הייתה שמורה מחקתי אותו התקנתי את 5 ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה של האיסיקיו ניסיתי לקבל אותו דרך האתר רשמתי את האימייל שהיה רשום לי באודות והוא רושם שכבר השתמשתי באימייל הזזה בבקשה תעזרו לי איך למצוא את הסיסמה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד יש לי תיקיה אחת שאני רוצה להצפין איך אני עושה את זה ? (אבל שזה יהיה הצפנה שאי אפשר לבטל בלי סיסמא ) תודה tnx
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים, יש לי קובץ FB\CLB של רשימת האנשים בICQ הישן שלי אבדה לי הססמא למשתמש שבו היית ההרשימה, ויצרתי חדש עכשיו בICQ 2003 אני מסמן לו את הקובץ והוא לא עושה כלום דרך אגב במקור זה קובץ FB ושפותחים עם NOTEPAD רואים את כל המספרים מה עושים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת, כמו כן שום תוספת/קודק מהאתר של וינאמפ לא עוזר.... מה שקורה בפועל זה שהתוכנה עצמה אחרי התקנת ה"תוספת" הופכת לרוסית, אבל שמות של השירים נשארים כ-"? ? ? ?". מה עליי לעשות? האם יש פתרון לבעיה שאני לא יודע? אגב, אצלי מותקן XP באנגלית וכל השפות נתמכות ב100%. בXP עצמו ניתן לקרוא את שמות השירים ללא בעיה... הבעיה היא רק בוינאמפ. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרגע k-lite mega pack... האם יש חבילה יותר טובה ממנה? ראיתי את הcccp היא יותר טובה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! מאז שYNET החליפה את ספקית שירותי הוידאו סטרימינג שלה, אני אל מסוגל לראות וידאו לא בFF ולא בIE. בעבר זה עבד בתוך הIE ובFF לחצתי על PLAY וזה פתח את הWMP ושם ראיתי את הסרט. אשמח אם למישהו יש הפתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מממ..בעיקרון דרושה לי תוכנה והסבר אם אפשר. ויש לי כבר כבל שמחובר מהמחשב לקו טלפון רגיל.. תודה..
-
- 7 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להקטין שיר מ MP3 ל MP3 רק שתקטין את הגודל והאיכות של השיר כלומר נגיד משיר של 7 מגה שהוא 320K ל 64-128K ושישקול כ מגה- שתיים. המטרה היא להכניס את השירים לפלאפון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל את הודעה הבאה בהתחברות לחלק מהסרברים: Your IP is part of ipfilter.dat file ראוי לציין כי אני לא חש בירידה בקצב ההורדות. מישהו יכול לשפוך אור על ההודעה הזו ומקורה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש תוכנה ,שהיא לא אקספלורר, שניתן לנגן איתה סרטוני פלאש?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
למישהו יש הזמנה לטורנט ליץ תהזמנה יש לשלוח ל-hadar.avr@gmail.com בתמורה אם אתם רוצים אתם יכולים לקבל 5 אתרי HTTP שמתעדכנים כל הזמן ומורידים על המקסימום תמונה לדוגמא:
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ישבתי בבית טיפה על הפוטושופ וזה מה שיצא... (אה עבודה ראשונה שאני מעלה אני מקווה שאני אעלה עוד בהמשך... אשמח לתגובות... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-