תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי את כתובת האתר שאני רוצה שיחסום והגדרתי לו שיעבוד כBLACK LIST אבל משום מה הוא לו עובד אגב אם יש אפשרות לחסום את האופציה הזו בצורה גלובלית בכל אתר באשר הוא אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בתוכנה, רק לשם סידור הספריית של המוסיקה במחשב וכאלה, אין לי אייפוד או משהו. בכל אופן, רציתי לדעת, ברגע שאני מכניס קבצים לתוך ITUNES, כמו כל אפשרות של תוכנה מוסיקה, שמתי לב שככל שאני מכניס יותר שירים לתוכנה, יש תיקייה נוספת של התוכנה שנמצאית "במסמכים שלי", אז גם הנפח שלה גדל עם הזמן, למה זה? (תופס לי מקום מיותר בכונן C) שאלה אחרת זה שאלה לגבי מחיקת השירים, נניח סתם פתחתי איזה ספרייה עם שירים דרך התוכנה, ואז לחצתי DELETE, חשבתי שזה רק מחק אותם סתם מהספרייה של התוכנה, והם נעלמו לי לגמרי מהתיקייה המקורית, מצאתי חלק מהשירים בסל מחזור :.. מה בדיוק העניין עם זה? אני לא מעוניין שזה ימחק לי את השירים לצמיתות מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ;D עוד שאלה קטנה: בפיירפוקס אני מוצא את עצמי עושה REFRESH לעמודים שפשוט לא רוצים להטען בפעם הראשונה... "page load error " ואז הם עובדים.. כמובן שבספרי ובאקספלורר זה לא קורה, אז מה גורם לזה בפיירפוקס ? מחקתי את כל העוגיות וכל הOFFLINE WEBSITE... והפיירוול גם מבוטל
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לפנ זמן מה שמתי לב שכתוב כמה הודעות זבל יש. בעבר זה היה מוסתר. עכשיו אני שם לב שכשלוחצים על תמונות (בגוגל תמונות) לא מגיעים ישר לתמונה אלא לעמוד שהיא נמצאת. תאמינו לי שבדקתי המון פעמים וזה כך כל הזמן. זה רק אצלי?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לאמא שלי את התוכנה אוטוקאד 2007. ואנחנו לא יודעים איך מוציאים שם את הסרגלי כלים של התלת מימד ואת הסרגלי כלים של הקירות והדלתות וכד'.. אשמח לעזרה איך להוציא את הסרגלי כלים האלה(וזה לא מקש ימני על שאר הסרגלי כלים ולבחור, כי אין אותם שם) אריאל
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם... יש לי את התוכנה ויז'ואל אינטר דייב שהיא כלי עזר מצויין לעשיית דפי ASP בקיצר יש לי אותה ואין לי שרת על המחשב כי הסתבכתי עם כל העניין הזה כי יש לי גם XP אז אני רוצה לדעת איך ליצור פרוייקט מבלי לציין את השרת .. מכיוון שהוא דורש שרת ... אז האם מישהו יכול להסביר לי איך ... ואם אין דרך אז אשמח לקבל הסבר מפורט בקשר להפוך את המחשב לשרת... תודה מכל הלב. :-*
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
התקנתי לא מזמן את הדרייברים בגירסא 91.31 וכנראה הם ערכו שינויים באפליקצית nView בדרייברים הקודמים היה לי אפשרות להפעיל את המסך של המחשב והמסך של הטלוייזיה באותו זמן כך שהייתי יכול לגרור סרט למסך של הטלוויזיה ולעבוד בו זמנית על המסך של המחשב ללא הפרעה. עכשיו עם הדרייבים החדשים משום מה אני לא מוצא איך להפעיל את התצורה הזאת... האופציות שנתונות לי עכשיו הם single display - מסך יחיד Clone - שני המסכים מראים את אותה תצוגה, לא עוזר לי ממש ומשהו חדש - Horizontal spam וvertical spam - שלכאורה זה נראה כמו האופציה שאני מחפש אבל זה משהו שונה לגמרי... האופציה הזאת מפצלת לי את הדסקטופ לשתיים (ברצולוציה נמוכה) ככה שחצי מהתפריט התחל מופיע לי במסך של המחשב והחצי השני בטלוויזיה. ככה שעדיין…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ואני מחפש מדריך לתוכנה כדי לעשות קבוצות למשלוח דואר תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני קניתי לא מזמן את הmx518 של לוג'יטק ויש עליו כפתור שאמור לשמש כמו ALT+TAB.. עכשיו התקנתי את התוכנה והכפתור הזה עדיין לא עובד... מישהו יכול לעזור לי?. אני ניסיתי לבדוק אם צריך לשנות הגדרות בתוכנה אבל לא מצאתי כלום... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שצפיה במחשב גם שלא מחוברים לאינטרנט, כל פעם שאני אוסיף דף אינטרנט למועדפים שהתוכנה תוריד ותשמור על המחשב מעדיף תוכנה חינמית דפדפן: IE8 תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שתאפשר לי להריץ סרטים במהירות כפולה, למען האמת אני רואה הרצאות בוידאו , באוניברסיטה, ואני רוצה להשתמש במהירות כפולה , המערכת שלי היא win 2000 , מה לעשות יש לי פנטיום 2 , אגב עובד מצויין .. או תוכנה אחרת , זה עובד בסטרימינג !. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
hi everyone , hope all is good with you today So here's the deal, I wanted to retrieve a password yesterday so I went to my chrome password manager, however, when I wanted to click my administrator password in order to see the password the window looked different Like this It is not what I'm use to before hand My platform is an AMD laptop with legit Windows OS and fully functioning Windows defender Can you please tell me if my computer been hacked? Thank you guys. FYI, you can replay in Hebrew update the normal window need to look like this
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכל מקובץ Ape להפוך ל MP3 לעונים תודה מראש :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הכוונה כאילו ני מחבר למחשב איזה טייפ או פטיפון,וזה מקליט למחשב והופך את זה לקובץ MP3 שאח"כ אפשר לצרוב לדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
-
שלום.. יש לי אייפוד 60 גיגה של אפל עכשיו אני רוצה להעביר לו סרטים .. עכשיו תוכנה חילופית לאייטנוס מצאתי את זאת (SharePod) תוכנה טובה מאוד.. עכשיו אמרו לי גם עם התוכנה הזאת אני משנה תפורמט COWON Media Center - jetAudio עכשיו השאלות הם כאלה?! איך אני משתמש בתוכנה אולי יש תוכנה יותר פשוטה להפוך תפורמט ושיעבוד לי באייפוד?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש כמה שגיאות שלא תיקנתי וכמה בעיות בדקדוק. http://www.up2me.co.il/images/9955404.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תא בו רשום תאריך 14.05.2011 ואני רוצה שבתא ליד יהיה רשום פרק זמן בחודשים או ימים מאותו תאריך עד ליום הנוכחי. 1. איך יוצרים תאריך נוכחי? 2. איך מחשבים פרק זמן?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את התוכנה P2k Tools להעברת דברים לפאלפון מוטורולה אני רוצה להעביר משחקים לפאלפון וכל מיניי דברים אבל התוכנה פשוט לא מתחברת לפאלפון!!! בבקשה עזרה... תודה רבה.....
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר תיבות דואר שהוספתי באאוטלוק 2003 על מנת לשתף יומנים (תחת שרת Exchange 2003) אחרי שהוספתי את היומנים איני יכולה לשנות את שמם כדי שיהיה נוח לראות בתצוגה את שם האדם שלו שייך היומן. אני לוחצת על לוח שנה בלחצן הימני ואופציית שינוי שם של לוח שנה לא זמינה לי. שאלתי היא האם ניתן לפתור את זה? זה מאוד חשוב לעבודה שאני מציגה כמה יומנים יחד כדי לראות פגישות כתוב לי למעלה בשורה העליונה של כל יומן רק לוח שנה ואני רוצה לשנות שיהיה רשום לכל אחד את השם הפרטי למשל. איך ניתן לשנות זאת ? אשמח מאוד אם תעזרו לי בברכה,
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-