תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כנראה כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של CloneCD לא שמתי לב שהיא התקינה לי גם Virtual CloneDrive. השאלה היא - איך להעיף את הדבר הזה? לא מצאתי בתוכנה עצמה אפשרויות כאלה.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/ewingum/Eichut.bmp (15.6Kb - אפשר כבר לראות בדפדפן) feel free to use
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
Text כדי לשדרג אקספלורר מגירסה 5 ל 5.5 במחשב אחר אני מעוניין להוריד התוכנה דרך חיבור מהיר לצורך צריבתו על סידי. ניתן לבצע השידרוג גם עם דיסק תוכנה. ישנן חברות המחלקות כאלה ומכניסות תוספות לתוכנה שגורמות לבעיות מהיכן ניתן למצוא סידי אורגינלי ורצוי חינם? האם קיימת אפשרות להוריד כל התוכנה ללא תוספות מפריעות? ומהיכן? מקישוריות שונות מגיעים לאפשרות להורדת sp2 ל אקספלורר 5 האם הורדת עדכון זה שגודלו כ 500 קילו משדרגת במחשב המוריד התוכנה? האם הדבר כרוך בהורדה נוספת של עדכון ומה גודלו? האם ניתן לשדרג אקספלורר 5 ע"י עדכון מהרשת ולא הורדה מלאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש תגמול מובטח!!!! :hat: :asthanos: :asthanos: :bigglasses: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :cistinebiggrinA: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אם עוד חלון אחד קופץ לי מול העניים אני משתגע. אני חייב POPUP KILLER שפשוט יסגור לי כל כל חלון שעומד לקפוץ. פעם הייתה לי תוכנה כזאת טובה אבל שכחתי את השם שלה. יש המלצות ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אין לי WIN 98 אני רוצה אותו בשביל מחשב אחר ישן
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
יש לי את התכנה פריהנד 9 ואני חייב לרשום בה בעברית. הבעיה היא שאת כל הפונטים העבריים הוא לא מציג לי בכלל ואת אלה שיכולים להיות עברית הוא לא נותן להשתמש בהם בתור עברית. מה אפשר לעשות?! אני צריך את זה דחוף לאח שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לראות אתרים עם פלאש, נכנסתי למקרומדיה כדי להתקין שוב, אני לוחץ על INSTALL ושם דבר לא קורא, בדקתי את הזיכרון והרצתי AD_AWAREV ו-spybots ושם דבר לא עוזר, איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
-
Text Textקיבלתי דואר מאתר חברה, אם כל מיני הצעות לרכישת מוצרים וכו. הבעייה היא שהתמונות לא נפתחות כלל מופיעים לי ריבוים עם איקס אדום במרכזם וזהו. מי יודע מה הבעייה? תודה מראשTextTextText
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנותנת לי אי פי של משתמשים ברשימה של האי סי קיו שלי. אני צריך את זה כדי להיתחבר ולשחק במחשק רשת עם חבר שלי מתי שהוא בתוך המשחק והוא לא יכול לתת לי אי פי. אם מישהו יכול לעזור לי זה מאוד יהיה טוב?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי בכל זמן את מהירות הגלישה שלי. אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL ומשתמש ב - WIN XP PRO. פעם, כשהייתי מחובר לרשת ע"י מודם רגיל היו לי כמה תוכנות מאוד פשוטות - אבל הם עובדות רק עם DAIL-UP. אני מחפש תוכנה שתראה פחות או יותר כמו החלון הקטן שקופץ לכם שאתם מורידים קובץ - ורואים באיזו מהירות הוא יורד. מכירים תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני יוכל להכניס זמן(עדיף גם יום) והיא תכבה את המחשב בשעה הזאת
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
הי אני יודע שניתן להצמיד כתוביות לסרט בפורמט AVI וקראתי קצת בפורומים שונים וראיתי שניתן להוסיף תרגומים לסרט SVCD עכשיו בדקתי והדי וי די שלי יכול לעבוד עם תרגום PAL CVD ל SVCD יש לי מספר שאלות: 1)משהו מכיר מדריך טוב אפשר גם באנגלית להוספת תורגמים לSVCD? 2)נגיד ויש לי תרגום לסרט בפורמט AVI שהוא פחות דיסקים האם יש אפשרות להתאמיו לסרט בפורמט SVCD? כי סרט בפורמט AVI שוקל נגיד 2 דיסקים ובSVCD הוא ישקול 4 דיסקים אז התרגום לא יהייה מתאים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אני נכנס לקאזה והוא מנסה לתחבר איזה שעה אבח בסוף הוא לא הצליח להתחבר אין בעיה בחיבור לאינטרנט! אז מה בדיוק הבעיה (זה קרה אחרי שפירמטתי את המחשב)
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר קובץ AVI בן 500 מ"ב לקובץ קטן יותר בגודל, שאני מניח יהיה כרוך באובדן איכות מסויים. איתרתי שתי תוכניות למטרה זו : EASY AVI CONVERTER ו-WINDOWS MEDIA ON DEMAND PRODUCER. הבעיה הגדולה היא שכנראה לא ניתן איתן להמיר קובץ שקודד בשיטת XVID לקבצים מסוג ASF/WMV. בדקתי גם ב-VIRTUALDUB ו-TMPGENC, בראשונה לא נראה שאפשר, בשנייה קיבלתי הודעת טעות לא ברורה. אז אם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למשימה או יכול להציע דרך כלשהי להשיג את המטרה אשמח מאד לשמוע. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בהיתיחסות ל: יעילות פשטות הפעלה לכל דיכפין המשקל על מערכת הפעלה זמינות עידכונים תמיכה הכול ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה לתוכנה לניהול פונטים וכיצד להשתמש בו בתמורה אשלח כמה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר כזאת תוכנה שיכולה לעבוד רק עם שלט?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אם רק divx מותקן אז לא שומעים קול אני יכול להוריד את חבילת הקודקים של נימו אבל אני צריך את הקודק המדויק!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-