עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sp_RuS,

יש לי אייסי 6, החדש החדש.... זה עם הצאט' והכל.... קיצר מאז שהתקנתי אותו הוא עושה לי בעיות גם ניסיתי להתקין מחדש, עדיין עושה בעיות... הבעיה שהוא עושה זה בזמן ההתכתבות, לא משנה עם מי, וזה קורה רק בזמן ההתכתבות מופיעה לי השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא", אז אני ממשיך להתכתב כמה דקות עד שהוא שוב מופיע... וזה קורה לעיתים די קרובות, אין לי מושג למה וממה. אם אני לוחץ "כן", הוא פותח את הדבאגר של אקספלורר ואין לי מושג מה לעשות שם, אני סוגר אותו וממשיך להתכתב... איך אני מתקן את השגיאה הזאת ומונע ממנה לחזור כל 2 דקות?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by RayZ,

האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by srolik,

לפני חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש התקנתי בו XP PRO והכול עבד חלק ומהר , לאחר כמה שבועות עם האינטרנט המהיר וכל התוכנות שהתקנתי הוא כבר לא עובד ככה יותר ומה שיותר גרוע שהוא מתחיל לעשות לי בעיות כגון : נכבה מספר פעמים ביום עם המסך הכחול , שמראה על קובץ בעייתי וכמעט כל פעם זה קובץ אחר לרוסב קבצי מערכת , הוא גם מוציא לי המון הודעות שגיאה כמעט בכול מקום שאני נכנס אפילו לספרייה בודדת , וגורם לסגירתן , וגם לא נותן לשנות בין אנגלית לעברית ונתקע במצב האחרון וכול מיני שטויות נוספים אני מאוד רוצה לחזור חמצב שלא היו לי את כול הבעיות האלה , אבל מאז יש לי במחשב הרבה קבצים חשובים כ 45G שאין באפשרותי לגבות האם כדאי לעשות RESTORE למערכת ? ומה זה בדיוק יעשה לי ? האם הוא ימחוק לי את ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by killer007,

למישהו יש הזמנה לטורנט ליץ תהזמנה יש לשלוח ל-hadar.avr@gmail.com בתמורה אם אתם רוצים אתם יכולים לקבל 5 אתרי HTTP שמתעדכנים כל הזמן ומורידים על המקסימום תמונה לדוגמא:

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח את אותו הפקס לכמה מספרים בלחיצה אחת? תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by Yuval_shiboli,

הי, הורדתי סרטון מ- youtube תוך שימוש ב- Vixy. WMP11 מנגן אותו ללא סאונד. בדקתי את הקובץ ב- gspot, הקודקים הנכונים קיימים אבל יש בעיה אחרת... משהו בהתאמה של input ו- output של Pin codes מצרף screenshotשל ההודעה מ gspot. למישהו יש רעיון? מה בכלל המשמעות של הודעה זו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. אז ככה לוקח לי יותר מדיי זמן לקודד לSVCD משהו באיזור ה6 שעות...לסרט באורך מלא...שעה וחצי... יש איזה תוכנה שאני יעשה איתה את זה יותר מהיר??..(עם כתוביות)..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני כבר חודש בקירוב מנסה להוריד ב-Emule קובץ של אלבומים של Dire Straits בשביל אח שלי והיום סוף סוף נשאר לו 2 מגה בשביל להשלים את ההורדה ועכשיו אני בודק מה נסגר עם ההורדה ותראו איזה מוזר, הוא הוריד יותר ממה שהקובץ עצמו שוקל... מה זה ??? מה נסגר פה? בבקשה תגידו לי שאפשר לסדר את זה ושלא נדפקה לי ההורדה :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי קולקציית פורנו רחבה ביותר, ועד כמה שהחיפוש החדש של ויסטה נוח הוא כל הזמן מוצא אותה. האם יש דרך נוחה לעשות אותה בלתי ניתנת לאיתור ע"י החיפוש של WINDOWS. ולשים גישה עם סיסמה בלבד?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. וואלה לא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yotam360,

האנטיוירוס פועל בדקתי ב-task manager , אך אין שום איקון בצד שמראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? http://img254.imageshack.us/my.php?image=91190826cs0.jpg

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. שלום אני רוצה לסנכרן או לעביר את הפרופיל שיש לי בWIN 7 בFirefox עם מערכת הפעלה ubuntu 10.04 יש דרך כול שהיא? אני משתמש בגרסה האחרונה של Firefox תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי כמה שאלות,אם אתם יודעים תעזרו בבקשה... 1.האם זה חשוב(נורא או לא נורא) שהפיירוול חוסם את NT KERNEL & SYSTEM מלהיכנס לאינטרנט? 2.האם את ה ID באיימיול ניתן לשפר,או שזה תלוי רק בוותק בתוכנה ו UPLOADS? והכי חשוב: 3.יש לי קובץ בכונן עם המערכת הפעלה שלוקח 4 ג'יגה! מה זה לעזעזל???! זה הנתיב: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson והקובץ הוא: DRWTSN32.LOG תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by maverick,

מישהו יודע איך אפשר לחזור מאקספלורר 8 ל-7 הישן והטוב?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by yossi21,

מאתמול ניסיתי להסיר את התוכנה והיום עשיתי שחזור מערכת לשלשום ועדיין אני לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עושים? זה משגע אותי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by miki891,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7+חלונות XP.האתר ברירת מחדל היא www.ynet.co.il אני פותח אקספלוורר,ניפתח חלון ופתאום אני רוצה לכתוב כתובת או לילחוץ קישור לאתר אחר או ללכת במועדפים וזה לא מגיב,אקספלוורר ניתקע.לוקח זמן 40 שניות חוזר לי שליטה באקספלורר תקין. אני סרקתי וירוסים ונימצא נקי אין וירוס.עשיתי אחוי דיסק , בדיקה שגיאות דיסק קשיח נימצאים תקינים. ניקויי קבצי זמנים.ניגשתי למאפיינים אינטרנט נקיתי היסטוריה כולם.וגם ניגשתי למתקדם--איפוס מחדש. ועדיין אותו דבר ניתקע וחוזר שליטה. משהו מוזר בדפדפן אקספלורר.אני לא יודע מה עוד צריך ליבדוק.מישהו מכיר תופעה מוזרה הזאת? מה עושים? טל

17. שלום שבת שלום תראו קניתי פלזמה לחדר עכשיו בכרטיס מסך (9500) יש לי שלוש יציאות HDMI היציאה הכחולה הזאת מהמחשב למסך מחשב ויש עוד יציאה לבנה כזאת פחות או יותר דומה ליציאה של המסך היציאה הכחולה עכשיו במסך יש לי גם תיציאה הכחולה וגם תיציאה הלבנה הזאת שדומה פחות או יותר ליציאה הכחולה HDMI לא קשור בקיצור חיברתי תיציאה של המסך מחשב לטלויזיה עכשיו עשיתי הפעלה מחדש למחשב העברתי לVGA ראיתי תטעינה של המשחב עם הווינדוס XP כזה והשלוש קוים ההם שרצים ואז המסך כזה מתכבה ומעלה הודעה של invild mode משהו כזה משהו יכול להדריך אותי איך לחבר את זה לטלויזיה? זה די דחוףף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש שיטה יותר קלה מאשר להתקין 20 דריברים בהתקנת אחרי פרמוט מחשב נייד? יש לי מחשב HP אין להם באתר איזה קובץ להורדה או איזו אפשרות ללחוץ על "SETUP" וכל הדריברים של המחשב יותקנו אוטומטית. כמו מחשב PC רגיל שיש דיסק של MSI לוחצים התקנה אוטומטית והכל מותקן

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by omrivol,

שלום רב, אני משתמש בנגן VLC. כאשר אני מנגן בו קבצי DVD הם מופיעים בצורה לא חלקה. מעט מטושטשת. מצד שני, אותם קבצים מנוגנים בצורה חלקה ונקייה במדייה פלייר של מערכת ההפעלה. אני מעוניין בכל זאת להשתמש ב-VLC היות שהוא מנגן קבצים שהמדייה פלייר לא מסוגל. שיחזרתי את הגדרות ברירית המחדל של התוכנה, אך לא היה שינוי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם יש הגדרות מומלצות לתוכנה?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 12:40:48 מצורפים שני קבצים הממחישים את ההבדל בין VLC למדיה פלייר (תתמקדו באדם האמצעי בתמונה).מישהו יודע איך לטפל בבעיה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני משתמש בג'ימייל דרך Mozilla Thunderbird, ואי אפשר לשלוח הודעות, מכיוון שהפורט שהזנתי לא נכון. מה צריך לכתוב שם..? :s05:

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

אני בד"כ מפעיל את msconfig כך: התחל-הפעלה-msconfig-אישור כשאני מנסה לעשות את זה בשבוע האחרון אחרי לחיצת אישור לא קורה כלום גם כשאני עושה את זה ממנהל המשימות אני צריך את הmsconfig ולא שום תוכנה אחרת שאר פרטים OS: WIN xp pro sp2 כל העדכונים english אבל עובד עם mui של עברית מפרט <--- תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by moshebe,

שלום אני מבקש עזרה בהכנסת התרגום לסרט כשהצלחתי להכניס את התרגום הוא לא מתאים לסרט(הדיבור מגיע לפני התרגום) בתוכנה של הכנסת התרגום הוא רושם את מהירות התמונה ואני לא יודע מה המהירות בבקשה תעזרו לי לדעת איך יודעים את המהירות של התמונה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  23. יש לי פיפוקס גירסא 1.5.0.4 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב כל המועדפים נמחקים כל הסרגל כלים וההגדות.. יש למישהו פיתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by michaelsko,

שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום אבל האם יש למישהו תוכנה טובה לכיוון גיטרה, וכמו כן תוכנה שעוזרת ללמוד לנגן בגיטרה? אודה מאוד לכל העונים !

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. המחשב שלי מתקשה בהרצת קבצי MKV אשר ידועים ככיווץ של HD. אינני יודע איזה קודאק להתקין, מאחר שהתקנתי כמה קודקים שלא עזרו כלל. הסרט עדיין מוקרן באיטיות רבה, וישנו דיליי לא קטן בין האודיו לבין הוידאו. מפרט P4 3GHZ SOCKET 478 DDR 1024 FX5200 AGP 128MB

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.