עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??

2. Started by shabi08,

מערכת הפעלה-WINXP דגם של הלוח:ep-8rda3i דרייבר:SM Bus Controller הגעתי באתר שלהם לדרייבר אבל הקישור לא טוב,אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by reptile,

אים אני ישתמש בתוכנה הזאת להעלות את הקצב ריענון במקום דרך הגדרות הרגילות ששם אי אפשר זה יכול לגרום נזק למסך?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by emsee,

צרבי סרט עם כתוביות למכשיר ה-DIVX אבל מה הכתוביות רצות איזה 40 שניות לפני מה שהוא הולך להגידץ. ניסיתי ליצרוב כמה פעמים וכל מיני כתוביות שונות אבל זה לא עובד. איך אני יכול לעשות ככה שהסרט והכתוביות יהיו מסונכרנות ?? הסרט זה: Oldboy Dvd-Rip Xvid-Plus

5. קניתי דיסק קשיח חיצוני כדי לגבות כל כמה זמן את המחשב. אני מבקש תוכנה שמגדירים לה איזה תיקיות לגבות והיא מסנכרנת בין המחשב לכונן החיצוני באופן אוטומטי ורק את הקבצים שהשתנו. זאת אומרת שאני לא יצטרך כל פעם להעתיק את כל הקבצים מחדש (ולמחוק את הישנים) חשוב לי גם שהסינכרון יהיה רק בכיוון אחד מהמחשב לכונן ולא הפוך, כלומר שאם מחקתי קובץ במחשב הוא ימחק גם בכונן (ולא שהוא יסתנכרן מהכונן למחשב) יש לי וינדוס 10 64 ביט. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את העבודה? תודה רבה

6. Started by jambo,

התקנתי את winxp על win98 . winxp יצר כונן חדש כונן m שהוא כונן שגודל שווה ל-0 מה תפקידו של הכונן הזה ואים אין לו משמעות איך אני מסיר אותו

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  7. ליפני כמה ימים חברת "pc-tools" שיחררה גירסה חדשה[5.1] למנקה הרג'יסטרי שלה הלו הואא Registry Mechanic לרשימת התיקונים והשיפורים[?] יש ליבדוק פה:http://www.pctools.com/registry-mechanic/# תורידו! ושוב pc-tools שיחקה אותה בגדול! לדעתי אתם חברה נאמבר 1!!!

8. Started by idofr,

היייייייי אנשים אז ככה אני רוצה להתקין מירנדה ושלא תגידו לי לעשות חיפוש עשיתי ולא מצאתי כלום אז ככה מישו יכול להסביר לי קצת יותר על התוכנה הזאת ושמעתי גם שיש איתה בעיות בעיברית אז אם אתם יכולים תסבירו לי איך מחזירים את זה לנורמאליואם אפשר אני רוצה גם כמה פלאג אינים 1. איי פי של האנשים ברשימה שלי 2. מי קורא לי ת'אוואי (בפופאפ) 3. אם אני יכול לראות עם מי עוד אנשים שאני מדבר איתם מדברים 4. כול דבר יעיל שעולה לכם בראש אנשים אני באמת מודה לכול מי שעוזר ומנסה לעזור מת על כולכם שנה טובה לכולם

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by yacov_c,

לאחר ההתכנת dvd2vcd הגדרתי את התוכנה ורק בעיה אחת נשארה בלתי מסודרת, התוכנה מבקשת להגדיר את כונן dvd ואני מקבל הודעה כזו ( Decoder not inited open IFO file first ) אני לא מצליח לאתר את ה-ifo file דחוף את עזרתכם תודה: יעקב

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. Started by IG,

אני צריך אחד כזה, משהו בסיגנון של הנורטון אינטרנט סיקיוריטי. אני מחפש את התוכנה הכי טובה וגם הכי נוחה לשימוש, מחיר לא יותר מ300 ש"ח (לא מהחנויות הכי זולות...) אם יש תוכנה כזו שאמורה להגיע לארץ בשבועיים הקרובים אז גם טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. Started by NAND,

מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by imac,

יש XP עם SP1 ושאני מפעיל את התוכנה הוא רושם לי את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. Started by koko0,

בפוטושופ סיאס4 כל מקום שאני בא לצייר בו\למחוק עם כל סוג של מברשת, מופיע לי הסימן כאילו אני מצייר עם 1 פיקסל [במקום העיגול בגודל המתאים\ציור של המברשת] זה ממש מחרפן...למרות שנראה לי שזאת שטות שאני בטעות עשיתי. לפתוח ולסגור תפוטושופ לא עזר. זה משהו בהגדרות ששיניתי בטעות או שזה באג בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. Started by הדרי,

שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …

15. Started by The Dom,

הגרסה מעודכנת והכול, אבל כשבאתי להיכנס לראשונה עם משתמש חדש אני רואה שהכול מחורבש ואני לא יכול לשנות את השם- עזרה :'( [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by beste,

שלום לכולם. התקנתי WINDOWS 7 64 BIT על מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה: כל פעם שאני מבצע SHUT DOWN המחשב מבצע RESET במקום. למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש.

17. Started by Joli,

קניתי לפטופ של DELL סדרה VOSTRO V131 והתקנתי עליו WIN7 תמיד שהתקנתי WIN7 על מחשב הוא מעדכן לי את כל החומרה באפדייט, אבל הפעם משום מה זה לא קורה. בכל מקרה ניסתי להוריד ידנית מהאתר שלהם דרייבר לכרטיס רשת אלחוטית והוא אומר שזה לא דרייבר מתאים.. יש איזשהו פיתרון לנושא??? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Bar1234,

אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by Nurit2005,

אני רוצה לדעת איך יוצרים תיבת טקסט חובה בטופס צור קשר בתוכנה FRONTPAGE 2002

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. ובכן, הכותרת אומרת הכול. האנימציה בכל (כולל, לצערי, משחקים שרצים על דוס) משחק שאני מנסה להפעיל מקרטעת בטירוף כשהעכבר לא נמצא בתזוזה מתמדת, וכשהוא כן, הכול פועל חלק וכמו שצריך. כמובן, זה "קצת" בעייתי לשחק תוך הזזת העכבר לכיוונים רנדומליים בכל עת המשחק. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבים של העכבר כמו גם לחבר למחשב עכבר נוסף שנמצא במחשב אחר בבית ומתפקד כמו שצריך, התקנתי מחדש את הדרייבים של כרטיס המסך ואת הדרייברים של המסך עצמו ושום דבר לא עזר בינתיים. כמו כן, ניסיתי לשחק עם ה"Hardware Acceleration" על כל רמותיו והאנימציה עדיין דרשה את תזוזת העכבר. בנוסף ניסיתי לעשות Disable ל"Enable Write Combining" שגם היא נמצאת בלשונית ה"Troubleshoot" של הגדרות כ…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. Started by dabaz,

אני מנסה להפעיל קובץ AVI אבל הוא נפתח לי.... הורדתי את כל המקודדים וקבצים אחרים עובדים לי.... ועוד שאלה: אם איזו תוכנה אני יכול לפתוח קובץ עם סיומת mkv? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  22. שלום הורדתי קובץ daa ואני לא יודע איך לחלץ אותו ... אם למישהו יש קישור לתוכנה שמחלצת קבצים מסוג זה אני אשמח מאוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by metison,

היי, התקנתי מחשב חדש לאחרונה ומסתבר שבכל פעם שמריצים סרטון STREAMING מהאינטרנט מספורט5 ועד לSOPCAST, הסרטון עובד רק במצב של מסך קטן וכאשר מגדילים למסך מלא רואים שחור... מדובר בלוח : Asus M2N-8VMX nForce405 VGA 6100 Socket AM2 Motherboard תודה!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  24. Started by mwafak,

היי חברה... אז ככה יש לי וינדוס ויסטה אולטימט אנגלית וכמובן שיש בה מדיה פלייר 11 כגירסת בסיס!! בעיה שיש לי כאשר אני נכנס לYNET למשל ויש קטע וידאו אז לא נותן לי לצפות בו כי כתוב לי שאין תמיכ (דרך אגב זה עבד לפני). עשיתי הכל הורדתי עדכונים אבל כלום לא עוזר. אני שוקל לפרמט אם למישיהו יש פתרון אז אשמח לקבל. שאלה שנייה: האם ישנה גירסת ויסטה אולטימט עברית 64 ביט ואיפה אפשר להשיג ברשת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.