עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idanpc,

מחפש שמות לתוכנה לבניית טראנסים!! אבל טובות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by aaalon,

אז ככה: אני רוצה לפתוח רדיו שיפתח בשעות מסויימות וינגן שירים שאני יקבע שהם mp3 עכשיו אני רוצה אפשרות להוספת הדיבור שלי וכל זה באיכות סבירה ל 3 משתמשים יש איזושהיא תוכנה?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. את רוב השאלה הבנתם מהכותרת שזה בעצם איך לפתוח קובץ עם סיומת sfv באמת זה דחוף מאוד, אז בבקשה תעזרו לי :-X :-\ :-X

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  4. Started by G-FoRcE,

אפשר למחוק את הת,רד הזה אחרי שיסדות את בעיית ה MYSQL

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  5. Started by idanpc,

נא לפרט מעבד,זכרון,HDD הציון שקיבלתי: מעבד: 4433 amd 1700XP זכרון:3081 ddr 128 הארדיסק: 445 ישן wD 20GB

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by imac,

יש XP עם SP1 ושאני מפעיל את התוכנה הוא רושם לי את ההודעה הבאה:

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  7. Started by logos,

ואני חייב לסגור אותה דרך תהליכים במנהל המשימות :AR15: מזה הקובץ ה$^#^ הזה? ואיך למחוק אותו?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. Started by גליל,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת להשתמש במחשב כמכשיר טלפון תוך שימוש במיקרופון וברמקולים של המחשב,כהחוגה תוצג על המסך ואולי תהיה אפשרות להשתמש בו כפקס. התוכנה לא תשתמש באינטרנט לשם ביצוע שיחה אלה בקו נזק רגיל כמו טלפון רגיל אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח לקבל לינק. חג שמח :smoke:

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה שהופכת את ה"טקסט" שאני סורק (בעברית) לטקסט שיופיע בוורד (בעברית) מאיפה אוכל להוריד תוכנה כזאת ובבקשה תתנו שמות.... :'(

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by Boomer,

מאז שהתקנתי את ה-Norton Internet Security 2003 יש לי קובץ שרץ ברקע שנקרא ccApp.exe והוא לוקח 15 מ"ב זיכרון פנימי! זה הכתובת שלו: C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared התיאור שלו זה Common Client CC App. מישהו יודע מה הוא עושה ולמה אני צריך אותו ברקע??? עריכה: אין לי מוסג איך הת'רד התחיל בפורום של החדשות...

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  11. Started by Shmoolik,

אני קניתי זיכרון ואני רוצה לדעת שלא עבדו עליי... כי המקסימום שהם יכולים לעשות זה להדפיס את השם הלא נכון ... אבל לא נראה לי שהם יכולים לשנות את הזיכרון. אז יש איזה תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה סוג זיכרון יש לי?

12. יש לי סרט על המחשב, הגודל שלו הוא ג'יגה, אני רוצה לצרוב לחבר, וכמובן שאין דיסקים של ג'יגה, לפחות לי אין, אז אני רוצה לפצל אותו, מישהו יודע איך ויכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by itaysk,

ניסיתי להתקין AMERICAS ARMY V1.2.1 אחרי שלחצתי SETUP הוא התחיל לעשות משהו ואז כתב לי 1607 : Unable to install InstallShield Scripting Runtime לפני שהוא נכנס להתקנה...מתי שהוא עושה כזאת טעינה קטנה עד 100% ואז נכנס להתקנה אז הוא עשה לי את זה באמצע של זה מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by imac,

למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  15. Started by lihi,

יש לי בעיה באקסל 2000 המותקן על XP-PRO . במחשב הישן היה לי אופיס 2000 + WIN 98 - ולא היו בעיות בתמיכה בגליון מימין לשמאל - וכן הלחצן של הפקודה של העברת הקובץ מימין לשמאל עבדה . התקנתי את אותו אופיס 2000 ( אותו CD מקורי ) - על XP-PRO - והגליון פשוט תמיד משמאל לימין ( A1 נמצא בצד שמאל עליון של המסך ואני רוצה בגלל העברית ש- A1 יהיה בצד ימין עליון ) . לא ניתן לגרור את הלחצן הרלוונטי לסרגל הפקודות ( לחצנים אחרים נגררים ) . כמו-כן ביצעתי עידכון לאופיס מהאתר של מיירוסופט וזה גם לא עזר ( כל תיקוני הבאגים שהיו - 2 ערכות שירות ). א. האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון ? ב. האם מישהו מכיר את לחצני הקיצור לפקודה הנ"ל ? בתודה מראש - ליהי

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by imac,

מה המשחקים שבודקים את הכרטיס??. המשחק עם המכוניות והדרקון נראים יפים יש לכם את השמות שלהם?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. Started by dorman2,

אני רוצה תוכנה שתעשה לי לוגואים בצבעים - מישהו יודע איפה למצוא?? ומה הכי שווה??

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by Ameralis Zaiir,

אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??

19. Started by ofir123,

הורדתי MBM5 לבדוק את המתח ואני לא יודע איפה להסתכל בו מישהו יכול לעזור? אני רוצה לבדוק ם אני מעמיס יותר מדיי על הספק.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by Overclocker,

אני לא יודע אם זה רק אצלי, אבל כשאני מנסה לעשות PREVIEW/PLAY , לקובץ שאני מוריד, הוא לא מנגן אותו , ורק לאחר משחקים רבים עם הכפתורים של הנגן הוא מתחיל לנגן אותו וגם זה לא תמיד עובד... כמובן שאני מחכה שהוא יוריד חלק מהקובץ, לפחות 0.5 - 1 מגה. מישהו נתקל בתופעה הזאת ? יודע במקרה איך לפתור אותה ?, אגב, אני משתמש ב KAZAA LITE 2.0 .

21. Started by benchy,

שאני מוריד משהו ופתאום הוא מפסיק אבל הוא לא סיים והוא נותן לי אפשרות לפתוח את התקייה של מה שהורדתי אבל הקובץ כמובן דפוק כי זה הוריד נגיד 200 מגה מה-700. איך עושים שזה לא יפסיק באמצע או להמשיך את זה? והוא רושם שיש לי אפשרות רסיום אבל אין לי מושג איך לממש אותה..

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. יש לי נורטון אנטי וירוס 2002. היה לי את אותו אחד בדיוק עם ווינדווס ME ולא היו איתו בעיות. אח"כ פירמטתי והתקנתי XP HOME EDITION ואת אותו האנטי וירוס. באופן כללי אין איתו בעיות חוץ מזה שהוא עוד לא מצא לי אף וירוס (כבר כמה חודשים מאז שיש לי XP) שזה מוזר , אבל יש סיכוי שזה בסדר כי אני נזהר מאוד לא להוריד דברים חשודים ולא לקבל קבצים סתם ככה. אבל הבעיה הרצינית היא כשאני רוצה לעשות SCAN. אם אני סורק לוירוסים חלקים קטנים, שזה לא לוקח הרבה זמן הכל בסדר. אבל כשהסריקה לוקחת הרבה זמן, בשלב מסויים תמיד יתקע האנטי וירוס, לפעמים עם החלון שגיאה של XP (לשלוח דו"ח שגיאות) ולפעמים סתם ככה. התקנתי את האנטי וירוס מחדש כבר כמה פעמים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה זה יכול להיות? יכול להיות שיש א…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by the_saint,

כל פעם שאני מקודד את הסרט אין לו בכלל סאונד התמונה בסדר גמור אבל לא שומעים כלום למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

הורדתי את האנטי-וירוס(טרייל!!!), וכשאני מתקין אותו, כשוהא מגיע לרסקיו דיסק, הוא סוגר את החלון ולא מתקין יותר. מישהו יודע מה הבעיה? כמו כן, אני מקבל כל דקה בערך 2 הודעות ספאם במייל, ככה שפעם ביום זה יוצא 70 הודעות בערך שאני מוחק :bash: מה לעשות?! זה OUTLOOK EXPRESS.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by INFERNO,

לאחרונה התחלתי ללמוד בשיעורי עריכה ואני מחפש תוכנה טובה לא סתם זבל לעריכת וידאו אגב : מה אתם אומרין על התוכנות הבאות: Magix video Deluxe Adobe Primer

• 1 תגובה
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.