עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kurt,

שלום! לאחר חיפוש נרחב בגוגל והורדה של כמעט כל תוכנה שיכולתי למצוא שכביכול טוענת שניתן להקליט עימה שידורי קויקטיים, התייאשתי. המפתחים פשוט משקרים במצח נחושה ושום תוכנה לא עובדת כמו שצריך, לכן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה. בתודה דוד

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by sha1823,

אני מריץ וינדוס ויסטה 64 ביט הכל מעודכן כשאני מנסה להתקין adobe flash player מהאתר שלהם הוא כותב לי Sorry, your platform is not supported מה קשור? תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by emailaya,

היי לאחר הרבה זמן, הרבה בדיקות ואיןספור בעיות (שאינן קשורות לתוכנה) שוחררה היום גירסה 1.6.0 של תוכנת הדואר בעברית, הימאליה התוכנה הינה חינמית. אשמח לקבל תגובות ורעיונות רשימת השינויים לגירסה זו, הן: * X ימזער את התוכנה ל systray ו minimize ימזער אותה ל taskbar * העתקת כתובת שולח ל clipboard מתפריט כפתור ימני של מכתב * אפשרות לשנות סוג יעד לאחר בחירתו (אל, עותק, מוסתר) * אפשרות להעביר כתובות בין אנשי קשר בגרירה * בהפעלת ה SMS, תישלח הודעה מתאימה לסלולרי * טיפול בבעיות התנתקות של ה ICQ * אפשרות העלאת/הורדת תיקייה בתכונת שרת-כונן * מחיקת דואר זבל ביציאה מהתוכנה * תמיכה מלאה ב wildcard כולל כתובת ונושא * צבע רקע לטקסט, למכתבים בחשבון מסויים * הורדת אחד או יותר מכתבים ללא צפי…

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  4. זה אומר סרט שאני רואה אותו בזה הרגע אז באותו רגע אני גם מקליט אותו תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום הוא מגביל אותי עד 4 ג'יגה ולא יכול יותר מזה. איך אני מגדיר בההגדרות של האימיול לעד יותר ומעבר לכך? חיפשתי בלי סוף, ולא מצאתי :-X :-\ תודה.

6. יש לי כמה קליפים שלוקחים לי כל אחד 400 מגה ואני זקוק בעיקרון רק ל 10 דקות האחרונות מכל קליפ איך אני יכול לקחת רק את ה 10 דקות האחרונות מקליפ של שעה וחצי ? אילו קבצי RM \ רשצ של התוכנה REAL MEDIA

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by ben007,

לילה טוב לכולם יש לי לפני טעינת הווינדווס מסך BOOT כזה שמבקש ממני לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להריץ 1) XP PRO 2) XP HOME על המחשב יש לי רק XP PRO ( היה לי ממזמן HOME וכנראה שהוא שמר אותו בסיסטם ) עכשיו איך אני מבטל את המסך BOOT הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  8. שלום, אני צריך להעביר טבלה שנמצאת בקובץ PDF לאקסל. למישהו יש דרך שאני אוכל להעשות COPY מדובר בטבלה ענקית ככה ששווה לי להשקיע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להקליט אאודיו, ובזמן ההקלטה אני רוצה שתהיה לי אפשרות להקשיב למה שכבר הקלטתי - להשמיע חלק קצת מוקדם יותר של ההקלטה בעוד אני ממשיך להקליט. יש דרך לעשות את זה עם Cubase? או שיש תוכנה אחרת שיודעת להמשיך להקליט בזמן שאני מריץ אחורה בהקלטה? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by composite,

צילמתי סרטון בפלאפון, ומשום מה במחשב הוא יצא כשהוא בהטייה של 90 מעלות לצד שמאל. אשמח להמלצה על תוכנה שתתקן זאת, ושתאפשר להצמיד קובץ קול לסרטון. תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. היי לכולם כבר זמן רב שאני חושבת על עניין הטלפון דרך המחשב, וכעת לאחר שהתקנתי את ה- WINDOWS 7, ברצוני לנסות לממש זאת. לשם כך אבקש את עזרתכם המומחים. על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקן כרטיס פקס מודם דרכו עובר קו הטלפון (מהקיר למחשב, משם לטלפון הרגיל) כאשר מצלצל הטלפון, אני שומעת אותו במחשב ומקבלת חיווי בנושא וכך יכולה לקבל פקסים. ברצוני לנצל את החיבור לדבר נוסף - להיות מסוגלת לקבל ולהוציא שיחות (בקו הבזק) דרך המחשב וללא שימוש במכשיר הטלפון פרטים: 1. הרעיון הוא לשמור את כל ספריית הטלפונים שלי על המחשב. 2. להתקין תוכנה חכמה שדרכה אוכל לחייג (בתקווה ברוב המקרים חיוג מהיר) ולהשמש בפונקציות חכמות כמו חיוג עם הפסקות (טוב למוקדים עם אלף אופציות בדרך), נודניק מתוחכם(חשוב), שיחות וע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gt2,

יש לוח של חברת TRUST מדגם TB 4200 ואני משתמש בווינדוס 7 גרסת 64 ביט ואין להם דרייברים מתאימים יש להם לגרסת 32 ביט אבל לויסטה יש ל64 ביט איך אני מתקין דרייבר של ויסטה על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין רגיל ולא עובד יש איזשהו משהו שצריך לעשות כדי שזה יעבוד או דרייבר אחר?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by hendelr,

שלום לכולם אני משתמש בxp sp2 ומחובר למדפסת דרך רשת בייתית ולא ישירות. עד עכשיו הדפסתי ללא בעיות כל שהן, המדפסת היא hp deskjet 3550 בימים האחרונים אני מבצע הכל כרגיל ולאחר שאני שולח להדפסה נפתחת חלונית שם אני מתבקש להקיש :output file name כאשר בחלק העליון (הכחול) של החלונית רשום print to file למרות שהגדרתי את המדפסת הנכונה כרגיל. בפעמים הראשונות רשמתי סתאם משהו , אישרתי וההדפסה היתה מתבצעת אך עכשיו החלון נתקע ואני חייב להפסיק את התוכנה כולה דרך מנהל התוכנות. זה מאוד מפריע ומציק, אם יש לכם תשובה אני אשמח מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. שלום, בFF יש לי איזה תוסף שמראה לי כפתור כזה ליד הLIKE וכשאני לוחץ עליו אני יכול לבחור באיזה איכות להוריד את הסרטון הנ"ל בכרום חיפשתי בEXTENSION ולא מצאתי שום דבר דומה... אודה לעזרתכם בנושא!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. ברצוני ליצרוב דיסק רגיל, אך שיהיה בילתי אפשרי ליצרוב אותו שוב, או להעתיק ממנו את התוכן שבו. שיהיה אפשר ליצפות או להפעיל את הדברים מהתוכן של הדיסק רק באמצעות הדיסק עצמו. (לדוגמה: אם יש תמונות או משחקונים קטנים על הדיסק, אז שיהיה אפשר לצפות ולשחק בהם רק באמצעות הכנסת הדיסק לCD ROM ולא יהיה אפשר להעתיק את התוכן ל-HD או ליצרוב את הדיסק הזה שנית.) רב תודות.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  16. אני מנסה לצרוב סרט\פרק של סדרה לדיסק רגיל לא DVD כי הצורב שלי רגיל. יש לי את התוכנה נרו (יאיר, חיחיחי) ואין לי מושג מה צריך לבחור בה ..VCD SVCD ? או בעצם DATA ? סליחה על הבורות ותודה מראשש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by adi naamati,

אשמח לקבל המלצה לתוכנת עריכה של סירטונים מתמונות סטילס, שמשלבת פס קול וכיתוב על התמונות שונות. חינמית ואם אפשר לא כבדה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. אני בא לבתקין אותה ובאמצע היא מבקשת תקליטון שקיבלתי עם הדיסק מה לעשות??? תעזרוו אני חייב את זה דחווף

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  19. אהלן D: האם יש דרך חד משמעית לברר אילו תוכנות או אפליקציות של הספקית יכולות לעקוב אחרי נתונים נכנסים/יוצאים, כתובות, IP וכו'. יש לי תחושה די עגומה שמידע כמה אני מוריד / גולש זולג ליותר מדי מקומות. תודה! (:

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by Tal14,

יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by RobiNooB,

אין לי מושג איך זה קרה ...התקנתי אבל את חבילת המקודדים הכי חדשה של KAZAA עכשיו אני לא רואה כתוביות ב TVOUT רק במסך מה אני עושה ? יש אופציה שם ב SUBTITLES OPTION DRY SUBS TO OVERLAY SURFACE עכשיו8 ככה כן רואים ! אבל זה ממש כבר על הסרט ובגדול מאוד ככה שזה לא טוב אני רוצה איך שזה הופיע לי תמיד בקטע השחור ..(איפה שלא מוצג הסט) השוליים השחורים למטה ולמעלה אתם בטח מבינים בעצם למה אני מתכוון ? :-[

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך והחלפתי אותו לכרטיס PCI-E Geforce 210gt. לוח האם שלי הוא GA-K8NMF-9 של ג'יגהבייט עם כרטיס קול פנימי סטנדרטי של realtek. ברגע שהתקנתי את הדרייברים של NVIDIA, הפסקתי לשמוע סאונד מכרטיס הקול. עושה רושם שהעברת הסאונד (דיגיטאלית, אבל בכל זאת) ליציאת ה- HDMI שנמצאת על כרטיס המסך, גורמת לאיזשהו קונפליקט. הסתובבתי בהרבה פורומים וזו בעיה שחוזרת על עצמה, אבל הפתרון היחיד שראיתי שעזר לאנשים היה להגדיר בביוס את כרטיס הקול onboard כ- enabled במקום auto. אצלי בביוס יש רק disabled או auto, כך שזה לא ממש עוזר. ניסיתי להסיר דרייברים ולהתקין כל מני גרסאות שונות ומשונות, אבל מדובר בתהליך מתסכל וארוך של ניסוי וטעיה ומליון ריסטארטים בדרך. בקיצור, האם מישהו …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Wreckovski,

אני יודע לתת כמה דוגמאות שמבצעים עם התוכנה הזאת, אבל השימוש בה לא אמור להיות מסובך. השאלה היא, האם יש מדריכים למתחילים... בעלי תוכן פשוט\הסברה פשוטה... אם אף אחד לא מכיר, אולי כמה טיפים קטנים להתחלה, אני אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. טוב אז ניסיתי לעצב חולצה בפעם הראשונה לדעתי זה קצת עמוס או שיש שם משהו מיותר לא יודע אבל נסיון ראשון שלי אז לא לדרוס בבקשה תודה..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.