תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, מבקשת המלצה ואם אפשר גם דרך להורדה של תוכנת url caputre טובה ועד כמה שאפשר גם פשוטה... תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם המורה שלי לצרפתית התעקשה שנעשה עבודה במחשב וכידוע בצרפתית יש אקסונטים הייתה לי פעם מורה לצרפתית שחילקה לנו דפים שבהם היו כתובות קומבינציות של מקשים שהיו נותנות בוורד אות עם אקסונט מעליה מה לעשות שאיבדתי את הדף... מישהו יכול להגיד לי את הקומבינציות האלה או להפנות אותי ללינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
תוך מספר שבועות (8 במרץ ככל הנראה) צפוי ביל גייטס לחשוף את התוכנה שנקראת (לפחות עכשיו) Istanbul לאחר שהיא נמצאת בבדיקות Beta כבר מספר חודשים. התוכנה אמורה לעשות קצת יותר מעוד קליינט IM, על ידי קישור לתוכנות אחרות כמו Outlook. למי שמעוניין לקרוא קצת יותר: http://news.com.com/Microsoft+IM+release+expected+soon/2100-1012_3-5590751.html?part=rss&tag=5587315&subj=news האם התוכנה תחליף את MSN לדעתכם? אני בכל אופן נשאר עם ה- ICQ.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וצריךלהתקין RAID לפני התקנת ווינדוס .... אין לי מושג בזה... יש בדיסק את התקייה של הRAID מה אני אמור לעשות ואיך?? דחוף מדריך!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
וואוו שנים שלא הייתי פה.. כיף לחזור מדי פעם ולראות שהאתר במצב כזה משגשג בקיצור יש לי שאלה קטנה יש לי קטע וידאו שהוא קליפ של איזה שיר והוא באיכות HD בקיצור אני לא מצליח להריץ אותו חלק, הוא רץ כזה עם כמו "טיקים" מוזרים (כמו תקיעות כאלה כל כמה שניות) מממ בעיקרון המחשב אחרי פירמוט ועם דרייברים מעודכנים+ חבילת מקודדים האחרונה של LH. מה יכולה להיות הבעיה? אני די מבואס על זה נ.ב. המחשב לא בשמיים אבל עדיין חושב שדי והותר בשביל זה P4 3GHZ 1 GB DDR 6800GT
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמראה את מצב הדיסק הקשיח (כמו המנורה שבמארז) על המסך?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תיקיית תמונות(שצילמתי במצלמה הדיגיטלית) מהמחשב לדיסק DVD כל פעם שאני שולחת לצריבה כתוב:WINDOWS זיהה בעיה בעת העתקת תיקיה זו. מה אפשר לעשות? צרפתי תמונת מסך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידיאו מסוים ויש לו גם קובץ כתוביות. אני רוצה לצרוב אותו על DVD, האם אני אראה הבדל בין VCD לבין DVDR? ומה השיטה הטובה ביותר לצרוב את הוידיאו לDVD? כי בנרו אין אפשרות להוספת כתוביות
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
משום מה, האקספלורר לא פותח חלונות חדשים אלא חדש על חשבון הישן. ניתן לפתוח חלונות חדשים רק בטאבים. בעברית פשוטה - לא ניתן לפתוח חלונות אינטרנט נפרדים.....
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איך אני פותח קבצי TEXT/HTML ב FIREFOX? כשהיה לי אקספלורר, הייתי פותח אותם עם האקספלורר, איך אני פותח אותם ללא אקספלורר? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
התוכנה מדווחת לי מידי פעם על התקפה מהרשת וחוסמת לי את הגלישה לכמה זמן . מציינת שזה התקפה של Ddos לא הצלחתי למצוא את ההגדרה לנטרל את החסימה הממושכת , משהוא יכול לעזור מצורפת תמונה .... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעצב בפלאש, וכבר זמן מה שאני מחפש את התוסף למברשת צבע: pressure sensitive התוסף נראה כך: (מה שמראה החץ האדום..) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו כאשר הוא לא מופיע אצלי בתוכנת הפלאש.. אני משתמש בFlash Macromedia 2004 MX. מישהו יודע איפה למצוא את התוסף ולהוסיף אותו לפלאש, אם אפשר?? תודה חברים..
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. איך שקיבלתי תמחשב החדש התקנתי תדרייברים החדשים שלNVIDIA ה 158.22, מכאן והלאה היו רק בעיות ותקיעות, גם בBF2142 וגם בLOST PLANET. בהתחלה, חשבתי שהבעיה היא בחומרה. ואז, אחרי שהחליפו לי רכיב אחר רכיב כי גם הטכנאים של IQPC לא הבינו מה זה, הבנו ביחד שכנראה זו בעיית תוכנה\דרייברים. בהמשך לכך, ביררתי קצת באינטרנט איזה דרייברים טובים לLOSTPLANET ובאמת הורדתי את 160.02 וLOSTPLANET לא נתקע יותר, אבל, הBF2142 המז***ן הזה ממשיך להתקע!!!!!! איזה עצבים עם זה. אני עכשיו עם דרייברים 165.01 בטא ועדיין נתקע.. למישהו יש רעיון \ בעיה דומה? אני חיפשתי באינטרנט הכל על זה לא מצאתי כלום. זה מייאש! הנה תמונה שמראה איך זה נתקע בBF2142: הנה הקישור לתמונה אם לא פועל: http://www.z…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע מה גורם לזה, אבל קורה לי הרבה שפתאום כל המקשים משתגעים... אני לוחץ W, וזה סוגר את הEXPLORER, אני לא יכול לכתוב כלום, כאילו כל מקש עושה פעולה של מקש מהיר.. מה אפשר לעשות נגד זה ומה גורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה להעיף? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 20:55:43, on 24/01/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Intel\IDU\IDUServ.exe C:\WINDOWS\system32\inetsrv\inetinfo.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5\kavmm.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\System32\igfx…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שהופכת לי סרט ב- 180 וב- 270 מעלות, חוץ מ- virtual dub, כי אני צריך שהיא תשמור את הסרט במהירות, כי וירטוראל דאב כאילו צופה בסרט ואז שומרת אותו במצב שרציתי, וזה לוקח זמן... תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי קיט ולהרד דיסק חיצוני ואני מחפש תוכנה שתנהל את הדיסק . כלומר תוכנת שדרכה אני אעביר קבצים לדיסק (מעיין תוכנת גיבוי ) אבל שתדע לנהל איל קבצים צריך לעדכן ואלו לחדש וכו וכו' אשמח לעצות תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש תוכנה שכול פעם שאני יקבל אימייל אז היא תודיע לי שיש לי אימייל ועוד שאלה בקשר לתוכנה הזאת היא עובדת רק על האימיילים שנמצאים ב Outlook Express או שהיא יכולה לעבוד גם על האימילים שאני פתחתי בוואלה ובהוט מייל וכאלה ?? תודה לעוזרים אנשים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Pirates Facebook Hack והיא מציגה לי בשלב מסויים - שהתוכנה צריכה לשנות IP את השגיאה הבאה.... מה עושים? THEN CHANGE THE IP ADDRESS BECAUSE IT IS DISABLES הנה תמונות :
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ג'נרלס (אני יודע שזה לא חוקי אבל בינינו....).. וקיצר ההתקנה הולכת חלק אבל אז הוא נותן לי הודעת שגיאה שחסר לו את הקובץ Data.cab אפשר עזרה\מה אני עושה\איך פותרים את זה...
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי ספרייה עם מאות קבצים שאני מעוניין למחוק מהשם שלהם את חמש האותיות הראשונות. מישהו מכיר תוכנה שעושה כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כאשר חיברתי לראשונה היום את הדל 23', הכל נראה מצויין, בבהירות וניגודיות טובה, אך לאחר שעברתי למצב CLONE עם עוד מסך 1080P ( 42 אינץ') הבהירות עלתה לרמה גבוהה מאוד(בשני המסכים), והכל נראה ממש לבן.. לאחר התקנה מחדש של הדרייבר אני לא מצליח להגיע לאותה תצוגה שהייתי בה בברירת מחדל, ולא משנה כמה שאני משחק עם הגאמה והבהירות דרך "לוח הבקרה של NVIDIA" אני לא מגיע לתוצאה טובה.. יש לציין שבמסך מראש העברתי את הבהירות ל-0 הצעות?? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בTLN BOOSTER וקיבלתי כבר כמה המלצות עליו אבל האימיול הזה כבד ומהירות העלאה שלי לא פועלת במיטבה..אבל מהירות ההורדה במוד הזה טובה.. אימיול מקורי יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שתיצור קובץ טקסט שבו יהיה רשום כל מה שהוקלד באותו יום..מכירים דבר כזה? אני ראיתי פעם אבל לא זוכר את השם
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-