תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ..... חיפשתי תוכנה שמסוגלת להקליט ולשדר LIVE את מה שקורא דרך מצלמות זה מה שמצאתי Active WebCam http://www.pysoft.com/ActiveWebCamMainpage.htm#pop התוכנה מסוגלת להקליט בזמן מסוים לשלוח אימיל עים תמונות ממה שהוקלט להעלות לשרת ועוד הרבה אפשרויות יש לה MOTION DETECTIVE שזה הכי חשוב לי מישהו מכיר עוד תוכות כאלה ?
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה 7.2.0.240 בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg צריך להתקין מכאן משהו ? http://www.apple.com/quicktime/resources/components.html יש לי מקודדים של CCCP
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מריץ את כל המבחנים ואז שאני מגיע לקטע של הניקוד הוא רושם לי: system suite must be selected and run to obtain pcmark score מה עושים כדי לקבל את הניקוד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שאפשר לצייר באמצעותה ציורים בגאומטריה, כמו הציורים שמופיעים בספרים של גאומטריה בתיכון. קוים ישרים, זויות, מעגל, אולי קצת תלת-מימד, לא דברים מסובכים מדי... אשמח לעזרה !
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו שנגיד אני רואה סרטון ב-youtube אז אני רוצה להגדיל את התמונה זה עושה לי פסים כזה ואי אפשר. אך מתי שהתמונה בקטן ואני לא לוחץ על הגדלה אפשר. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון אני מתעסק עם הרבה קבצי ISO גדולים, לצערי צורב הDVD לא אצלי וגם כניראה לא יחזור אלי בזמן הקרוב (הוא לא שלי..) אז רציתי לשאול אתכם, האם יש תוכנה שתדע ליצרוב קובץ גדול של ISO? לדוגמה: קובץ של 3GB, שאותו אני רוצה ליצרוב כמו שהוא, אז אני מכניס את הדיסק הראשון וכשהוא מלא אז התוכנה פשות תבקש עוד דיסק להמשך הצריבה של כל ה 3GB של הקובץ. היש מפלצת כזאת? אם כן אשמח לשיתוף מידע זה, אין לכם מושג עד כמה זה יעזור לי (זה טירוף להיות בלי צורב DVD..) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה אומר ?! ואיך להעיף את זה ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר סרטים מסוג DIVX ו-XVID בעלי סיומת AVI... לסרטים מצורפים קבצי טקסט מסוג SUB,SRT,SSA ו-TXT שהם בעצם התירגום העיברי של הסרטים. ברצוני להמיר את הסרטים הללו לסרטים מסוג SVCD על מנת שאני אוכל לצפות בהם בנגן הדיוידי שיש לי. שאלתי היא, איך אני ממיר את הסרטים לסרטים מסוג SVCD ? בנוסף, איך אני מוסיף את התירגום לסרט כך שאני אוכל לראות את הסרט עם תרגום ? ולסיום, איך אני מחלק את הסרטים כך שיתאימו לגודל של דיסקים לצריבה ? בתודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה להוריד דברים מ-rapidshare עם flashget זה לא מצליח. אני מסמן את הלינקים ולוחץ על CTRL + C ואז אני מסמן את כל הקבצים ולוחץ אישור. אני מסמן את האפשרות התחבר לשרת ורושם את השם משתמש והסיסמא של החשבון premium שלי ב-rapidshare. אני לוחץ OK ואז זה מתחיל להוריד, אבל מה שזה מוריד זה הקישורים להורדה של הקבצים. איך אני עושה שזה יוריד לי את הקובץ ישר? מה הבעיה? עריכה: הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כותרת מחפש מדריך כזה... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
עדיף שגם ידע להשלים את האומן / שם שיר / אלבום... אם צריך. תודה...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי את Avast Home Edition 4.7.1001. הייתי בטוח שמדובר באנטי-וירוס חינמי, אבל במחשב הישן קיבלתי הודעה שה-Free Trial של Avast הסתיים ואני צריך לעשות Registration או להתקין את Avast! Professional. טוב, אז נרשמתי באתר שלהם וקיבלתי Free License Key לאימייל. עכשיו, יש לי שני מחשבים ובכל אחד מהם יש שתי מערכות הפעלה (XP ו-Vista), והשאלה שלי היא האם זה בסדר להשתמש באותו License Key בכל 4 מערכות ההפעלה. האם Avast בודק כפילויות של License Key ויכול להשבית את האנטי-וירוס שלי? דבר נוסף: באתר שלהם כתוב שצריך לעשות Re-register כל 14 חודשים, שזה די מבאס. אם כבר התוכנה חינמית, אז למה צריך לעשות Registration, ואם כבר אני עושה Registration אז למה עוד פעם כל 14 חודשים? חוץ מזה, …
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לישאול את זה אז אני שואל כאן. צילמתי סרט שהכנתי שהעברתי אותו למחשב הוא היה באיכות מצוינת אבל אחרי שערכתי אותו האיכות ירדה והסרט מתושתש עכשיו. אני יכול איך שהוא להמיר את הסרט לאיכות טובה יותר והוא יחזור לאיכות ההתחלתית? בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נכנס לכונן C ואני רואה 10 GB פנוי אחרי כמה זמן אני נכנס אני רואה 700MB פנוי אני מוריד שירים של 12 MG פתאום הם שוקלים 45 מגה האם הפתרון היחידי הוא להחליף ארד דיסק? הכונן זה samsung 320GB
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 32 ביט לאחר עדכון המערכת נעלמו לי רוב התוכניות שהתקנתי מהוספה הסרת תוכניות של "ויסטה" אגב גם מ YOUR UNINSTALLER
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אין סאונד ויש עוד בעיה קניתי כרטיס רשת לינק אקטיביטי משהו כזה... עכשיו לפעמים זה מתחבר לאינטרנט זה כותב שיש קליטה מלאה אבל האינטרנט לא תמיד עולה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני שומע בווינאמפ 5 אני שומע רק מ2 הרמקולים הקידמיים של המערכת. בווינאמפ היותר ישן שהיה לי (2.81) שמעתי בכולם ובתכונות כמו מדיה פלייר וכו' שומעים גם כן בכל הרמקולים. אני משער שזה משהו בהגדרות אבל אני לא מצאתי.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה להקלטת קול ממיקרופון באימיול. התוכנת נפתחה לי ב win rar. יש שם מלא קבצים שצריך לפתוח מדחיסה נדמה לי, ואני לא ממש בטוח מה לעשות - זאת בעיה אחת. הבעיה ה-2, מצאתי שם קובץ שקוראים לו "delirium.nfo", פתחתי אותו וכתוב שם את כל הפרטים של המחשב שלי, המערכת, הרכיבים וכו'. זה משהו של ריגול ?! וירוס או משהו ?! למחוק את התוכנה ?! בבקשה תענו מהר שאני ידע אם למחוק!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מפרמט בקרוב ואני מעוניין להעביר את תיקיית הפיבורטיס ומשום מה לא מצאתי אותה . איפו היא בכלל?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צריך קוד הפעלה ל GPS NAVIGUIDE ו\או GPS GARMIN יש למישהו להביא לי? או שיודע מאיפה אני יכול להשיג אשמח אם מישהו יעזור תודה רבה, ברק.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה כאשר אני גולש באינטרנט אני נכנס לאתרים וכאשר אני יורד בדף התמונה לא יורדת חלק והיא יורדת בצורה מקוטעת ולא רציפה מישהו אולי יודע מה הבעיה הנה נתונים על המערכת שלי Q6600 GA-X38-DQ6 2GB OCZ REAPER CL 4 ZALMAN 9700 LEADTEK 8800 ULTRA HD HITACHI 250 GB תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-