תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, בימים האחרונים התקנתי את הגרסה החינמית של התוכנה avast וביצעתי איתה סריקת וירוסים והתוכנה לא מצאה שום דבר. לאחר שהוספתי סריקה ב PUP(לא יודע מזה) פתאום התוכנה מצאה 5 וירוסים(מצורפת תמונה). מחקתי את הוירוסים ולאחר בחינה נוספת של הקבצים שנמצאו ולאחר שהמחשב הפך להיות איטי יותר (אולי בגלל התוכנה?), אני דואג שאולי מחקתי קבצי מערכת חשובים. השאלה שלי היא האם מחקתי קבצים חשובים או וירוסים? ואם מחקתי קבצי מערכת, מה כדאי לעשות כדי לתקן את הבעיה? מצטער על ההסבר הקצר והלא מפורט אך אין באפשרותי לפרט יותר כרגע. תודה *המחשב הוא מחשב גיימרים (4 ליבות וכו') והוינדוס הוא ויסטה 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי על מחשב ישן וינ' 98 בו יש תוכנה שכתובה ב-access 97 את התוכנה ניתן לקרוא באופיס 97 ואוליי באופיס 2000 יש פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על FIREWALL טוב כזה שיתן הגנה טובה וביחד עם זאת יהיה קל לשימוש ולא יעמיס כלכך על המחשב, תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה פשר ההודעה ההבאה? הודעה זו התקבלה לאחר שניסיתי לפתוח את התוכנה אחרי שהתקנתי את הגירסה האחרונה שיצאה. למה בידיוק היא לא תומכת במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. אם אני רוצה אופיס למשרד, אני יכול להשתמש בגרסאת HOME? או שאני מחוייב לקנות גרסא יותר יקרה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, הרבה המליצו על התוכנה הזאת לצורך המרת פורמטים ולפי מה שהבנתי הגירסה החינמית אמורה לעשות זאת. התקנתי ואין לי אפשרות להמיר מ FLAC ל MP3. התוכנה דורשת REGISTRATION . גם ראיתי שה MP3 לא חופשי או חינמי והוא ל 30 יום בלבד. מישהו מכיר במה מדובר? מישהו יכול להנחות אותי?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול במחשב ואני מנסה לגרום לVNCPLAYER להשתמש בשני (לא זה שמוגדר בDEFAULT של המערכת). יש למישהו מושג איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני שם סרט DVD מקורי, קנוי.. ואף נגן לא יכול להריץ לי את זה, ככה זה גם עם DVD אחר. מישהו יכול לתת לי לי פה איזה מקודד מתאים לזה? כי פשוט יש כל מיני דברים היום ואני מבולבל ולאדע מה להוריד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 32 ביט לאחר עדכון המערכת נעלמו לי רוב התוכניות שהתקנתי מהוספה הסרת תוכניות של "ויסטה" אגב גם מ YOUR UNINSTALLER
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! קניתי היום מחשב התקנתי XP והכל היה בסדר. ניסיתי להתקין את הדריברים של הלוח האם (שהוא P5ND NVIDIA 750ISLI) והמחשב ניתקע. ךאחר מכן התיחלה לולאה של ריסטרטים. כרגע התקנתי מחדש את הXP. מישהו יודע אולי איפה אני מוצא דריברים לזה? (אני מחפש כבר שעות, כמעט נואש...). אני גם זוכר שפעם מצאתי תוכנה שמזהה את הרכיבים ונותנת קישור להורדה של הדרייבר המתאים. חבל שאת שמה איני זוכר. גם אותה חיפשתי שעות. אם מישהו יודע משהו, זה הזמן לתת יד. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר כמה שיותר עדכני לכרטיס רשת מסוג realtek 8169/8110 family gigabit חיפשתי בגוגל ולא כל כך מצאתי.. זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי ICQ 5.1 והתוכנה תמיד עולה שהווינדוס עולה! למרות שעשיתי בהגדרות שלה שלא יעלה עם הווינדוס. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גולש עם FireFox ולפני חודש בערך התחילה לי תופעה מאוד מעצבנת. כל כמה דקות (משתנה - לפעמים כל 2 דקות ולפעמים כל 25 דקות) של גלישה (כשהדפדפן פתוח) קופצים לי חלונות של Internet explorer - החלון לא מוביל אותי לשום אתר - מדובר פשוט בדף ריק ללא שום כתובת בשורת הכתובות אבל מוביעה על הtab של החלון "connecting.." (וזה לא משתנה גם אחרי 20 דקות..). אותה בעיה מתרחשת גם כשאני משתמש בexplorer אז אני מניח שהבעיה היא לא ב firefox. ניסיתי את כול התוכנות שמצאתי באינטרנט לפיתרון דברים כאלה (Spybot / CWshredder / avg anti-spyware / super anti-spyware pro / ad-ware - ועוד כמה שאני לא זוכר...) - אפשר לציין שהתוכנות אכן מצאו בעיות במחשב אבל לא את מה שגורם לבעיה שלי... כמו כן סרק…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי את Avast Home Edition 4.7.1001. הייתי בטוח שמדובר באנטי-וירוס חינמי, אבל במחשב הישן קיבלתי הודעה שה-Free Trial של Avast הסתיים ואני צריך לעשות Registration או להתקין את Avast! Professional. טוב, אז נרשמתי באתר שלהם וקיבלתי Free License Key לאימייל. עכשיו, יש לי שני מחשבים ובכל אחד מהם יש שתי מערכות הפעלה (XP ו-Vista), והשאלה שלי היא האם זה בסדר להשתמש באותו License Key בכל 4 מערכות ההפעלה. האם Avast בודק כפילויות של License Key ויכול להשבית את האנטי-וירוס שלי? דבר נוסף: באתר שלהם כתוב שצריך לעשות Re-register כל 14 חודשים, שזה די מבאס. אם כבר התוכנה חינמית, אז למה צריך לעשות Registration, ואם כבר אני עושה Registration אז למה עוד פעם כל 14 חודשים? חוץ מזה, …
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום! היום האימיול סיים להוריד לי את הסרט (הישן והטוב) שכ"כ רציתי שיישמר לי בהראדיסק... "The Faculty" - "סיוט בחדר המורים". הבעייה היא....שהוא מדובב לספרדית!!! אני רוצה איכשהו לגרום לו להפוך לאנגלית. הפתרון שחשבתי עליו: Virtual Dub. הפתרון הוא כזה: אם יש מישהו שכבר יש לו את הסרט במחשב, שיחתוך באמצעות הוירטואל דאב את האודיו של הסרט בלבד (שתופס כמובן הרבה פחות מהוידאו...משהו כמו 50 מגה במקום 700) וישלח אליי rjjb7_2@nana.co.il ואז אני אדביק את האודיו שלו על הסרט והכל נפתר! למי שיש את הסרט ומוכן לעשות את הפעולה הקטנה הזו - אודה לו מאוד! (מי שיש לו את הסרט (באנגלית) ולא יודע איך חותכים אודיו עם ויר.דאב - שיישלח הודעה בתראד הזה אני אסביר). כמוב…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש בדיסק קובץ מסויים ואני רוצה שכאשר מכניסים אותו לכונן הוא יתחיל אוטומטית להעתיק אותו לתקייה מסויימת ב HD! אז איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התוכנה טובה שווה התקנה במקום ה2003???
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני מגדיר איזה ספריות אני משתף אז בספריות של התוכנה להגדיר רק את INCOMING ו-TEMP או כל מה שיש פה? ושאלה בקשר לאני וירוס של הקפיי-בנוסף לאייקון של התוכנה יש לי בצד ימין למטה עוד אייקון שנקרא MCAFEE GUARDIANNV,מה זה?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מוריד דיי הרבה סרטים, אבל הרבה יותר נוח לראות בטלויזיה, רציתי לדעת אם יש תוכנה ממש טוב שתשאיר את האיכות של הסרט על רמה גבוהה שתהפוך אותו ל VCD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-