תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי 2 בעיות. 1. האימיול מתנתק לי מהשרת ( ובזמן האחרון לא מתחבר בכלל) ורשום את ההודעה :שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה. אבל מה שמשונה זה שהאינטרנט עובד כרגיל כמו כן גם ICQ ומסנגר ואבל לעומת זאת למשל FEAR COMAT (משחק אונליין) לא מצליח להתחבר לשרתים. בקיצור יש דברים שעובדים ויש כאלו שלא. 2. יש לי דפדפן אקספלורר ובזמן האחרון כאשר אני כותב בדפדפן (כמו למשל בפורום הזה) אז יש ג'יבריש אבל למשל בתיבת הכתובות שלמעלה (איפה שמכניסים את כתובת האינטרנט) אפשר לכתוב בעיברית כרגיל. אם אתם שואלים את עצמכם איך אני כותב עכשיו אני מעתיק את זה מדף WORD. אני לא בטוח אם זה ג'יבריש אבל ככה זה נראה: ה?‗???טח'/י???ג????ד,וךז?א??ב? (חלק מהאותיות מתחלפות עם…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה? לפעמים הוא פשוט מפסיק להגיב לסיבוב הגלגלת כלפי מעלה/מטה ואחרי RESTART (של הFF) הכל חוזר לקדמותו. מותקן לי FF 3.6.2 וברשותי עכבר MX1000 עם תוכנת SETPOINT 4.8.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מה צריך להתקין כדי שהMEDIA CENTER יכיל את הEPG המעודכן לפי HOT?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
קטע מוזר, כל פעם שמישהו מסויים שולח לי הודעה לאייסיקיו האייסיקיו שלו נכבה, ואם הוא שולח לאחרים זה לא קורה, יש לכם מושג למה ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מעונין ליצור משחקים פשוטים בסגנון פאקמן וכו איזה אתרים או ספרים אתם ממליצים (יש לי ידע בסיסי ב FLASH)
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
איך אני מוריד אותו? נראה התקנתי תוכנה או משהו כזה ושאני מוריד את הסרגל הזה בפעם אחרת שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע שוב... איך אני מוריד את זה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה טכנית נורא מוזרה בכול הקשור להתקנת פוטושופ 4. אז ככה: הורדתי את פוטושופ 4 וברגע שניסיתי להתקין אותו על מחשב נייד (מערכת הפעלה XP) הכול הלך חלק וההתקנה הושלמה כראוי והוא עובד מעולה. עכשיו ברגע שהעברתי את תקיית ההתקנה למחשב הPC החדש שרכשתי (בעל win 7 64 bit) והתחלתי את ההתקנה הופיעה לי כותרת מסוג: "please insert photoshop cs4 into drive c" עכשיו במחשב מותקן לי דיסק קשיח יחיד לבנתיים ועדיין לא חילקתי אותו לC,D יש לי רק את C. עכשיו נסיתי אין ספור פעמים ואין ספור שיטות להתקין אותו. רשמתי את ה"EROR" בגוגל ומסתבר שלעוד מספר אנשים הייתה את אותה הבעיה ונסיתי להיעזר בפתרונות שלהם.. את חלקם לא הבנתי וחלקם פשוט לא עבדו. אז אשמח לכול עזרה בנידון... ועוד עיניין …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך דרייבר ללוח אם הזה: נ.ב. המחשב שלי לפני שנתיים... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם ..... הורדתי לפניי זמן מה אנטי וירוס של קאפרסקי ותוכנה להורדת מוזיקה של אימיול וכנראה בגלל שיש לי ויסטה הוא לא תומך בהם ואני רוצה למחוק את הקבצים האלו כי הם תופסים לי מקום אבל כל פעם שאני בא למחוק אותם קופץ לי חלון שמבקש ממני לאשר את הפעולה הזאת מה לעשות כדיי לאשר את הפעולה הזאת ולמחוק את הקבצים האלו מהמחשב הניייד שלי.... תודה רבה מראש על העזרה..... החלון שעולה לי אומר לי you need to confirm this operation
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה התוכנה הכי מקצועית להפיכת DVD ל-DIVX\XVID?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
במידה ואני אתקין מערכת הפעלה על VMWare. נניח WIN7. ואני פותח וירוס כל המחשב שלי ידבק או אך ורק הכונן "הוירטואלי"? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. אני מנסה להפעיל קבצים מסוג .dml, קבצים אלו הם קבצי וידיאו ממצלמת אבטחה של חנות מסויימת, הבנתי שעם התוכנה DVR אפשר להפעיל אותם אז הורדתי תוכנה שנקראית Argus Surveillance DVR, אבל עדיין אני לא מבין איך להפעיל את הקבצים. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני צריך להוריד EASY H10] אז עם למישהו יש לינק תודה אם למישהו יש גם מדריך כם תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הרשמית של ביטורנט (mainline). עכשיו עברתי ל utorrent איך אני יכול לשתף את הקבצים שכבר הורדו קודם?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ בVIRTUALBOX תוכנה של MAC OS של SNOWLEOPARD זה רושם לי : VT-x/AMD-V hardware acceleration is not available on your system. Certain guests (e.g. OS/2 and QNX) require this feature and will fail to boot without it. מה הבעיה ? ואם יש למישהו דרך פתור אותה אני אודה ךו מאוד ! יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
לעשות סגירת דיסק לפני הצריבה כולנו יודעים . השאלה היא מה עושים לאחר שכבר בוצעה הצריבה ? צרבתי על תקליטור ב-NERO 5.5.9.9 ואני רואה את הקבצים במחשב אבל לא מסוגל להפעילם . איך ניתן בכל זאת עדין להציל את החומר ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשהתמש באפשרות ה-Multisession בנרו כדי לצרוב סרטים, כלומר האם גם כשהדיסק עדיין פתוח אני יוכל לראות אותם ב-DVD בייתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-