תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שאני נכנס לאפשרויות יש דבר כזה שנקרא DUBBLE BUFFERING מישהו יודע מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קודם כל אני אבהיר שיש לי עותק חוקי לחלוטין של 'אפקט הפרפר'! אם זה משנה.... בכל מקרה אני צריך לדעת אם זה אפשרי לעשות עותק חדש של הסרט עם תרגום, כלומר גם אם אפשר לצרוב את התרגום לדיסק החדש, האם זה אפשרי בכלל להוסיף אותי לתפריט של הסרט.... אני לא יודע אם כל העניין מעשי בכלל תעזרו לי בבקשה תודה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי המון שנים עם MAXTHON בזמן האחרון התעכזבתי מהדפדפן הזה קשות. בעיקרון מחפש דפדפן מבוסס IE שיהיה בעל מראה פשוט, מהיר ונח לשימוש. נוסה כבר: firefox, opera, chrome, flock, netscape. המראה שלהם לא נח לשימוש בשבילי. במה אתם משתמשים? מה יש לכם להציע? בעיקרון צריך משהו עד שתצא גרסא 3 ל-MAXTHON אם גם אותה הם לא יהרסו כמו את הגרסאות האחרונות. המשך יום נעים.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני משתמש עם התוכנה VidCoder וצרבתי כמה סרטים עם כתוביות עכשיו, חלקם יצאו בסדר וחלקם יצאו בג'יבריש. אם מישהו יכול להגיד לי איך לסדר את זה, אודה לו מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
התקנתי אותה על אובונטו אחרון ועל חלונות 10 ברגע שאני עושה חיוג וידאו לחבר לאחר שהוא שלח לי לינק אין צליל חיוג אבל זה מראה שזה מחייג מהצד של החבר אין שום סממן שמראה שאני מתקשר אני מדבר על עבודה באובונטו וחלונות שבהם זה קורה שניהם. אשמח להכוונה איך לפתור את הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, הבעיה הזאת היא כבר הרבה זמן ואני לא יודע למה זה... נגיד שאני רוצה לראות סרטון ביוטיוב אז לוקח מלא זמן עד שהוא טוען את זה ולחברים שלי הוא טוען הרבה יותר מהר... יש לי 5 מגה הורדה ו-512 העלאה. עד לפני כמה ימים היה לי 3 מגה ו150 אבל שהעלתי את מהירות האינטרנט זה לא כל כך עזר... איך אני גורם לאתרים לטעון סרטונים כמו שצריך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה nero express עכשיו בנירו הקודם הצורב שלי ( ריקו x20 ) היה צורב audio ב3 דקות ככה קצת יותר עכשיו בנירו הזה הוא עושה את זה מה זה לאט הוא כל שיר מעתיק ובודק אותו יש אפשרות אחרת בתוכנה? תודה מראש אלירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הסרט The Sixth Sense גודל הקובץ של הסרט הוא 1084M כמובן שאני לא יכול לצרוב את הסרט בגלל גודלו ולכן חשבתי לחלק את הסרט (שמקודד בDIVX) ל2 חלקים ולצרוב אותו על שני דיסקים. הבעיה שחיפשתי ולא מצאתי תוכנה מתאימה, מצאתי תוכנה שמחייבת שימוש בvirtualdub שאיתה אני נורא מסתבך חוץ מזה שאני רוצה תוכנה שתעשה את הפעולה מבלי לקודד מחדש את הקובץ אלא שתשתמש בקובץ הקיים ובסך הכל תחלק אותו לשני חלקים. מישהו מכיר תוכנה כזו ? הא ועוד משהו.. לסרט הזה הורדתי כתוביות של microdvd בתצורת sub. יש תוכנה שיכולה לבצע חלוקה דומה לכתוביות לשני חלקים ? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדומה לפלאגין של המדיה פלייר ?
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסטרט בלי סיבה ברגע שאני מבצע פעולות כמו לשמור קובץ שאני מוריד מהאינטרנט(לא כל פעם) או שאני מנסה להכנס ל CMD, MSCONFIG ובכל מיני פעולות מוזרות פרמטטי את המחשב וזה עדין חוזר על עצמו אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
http://www.wavelit.com/?ch=Wildlife&sh=africam מקבל הודעה להוריד PLUGIN מנסה להוריד ומקבל הודעה UNKNOWN PLUGIN אגב האתר המצ"ב הינו מדהים זאת מצלמת ווידאו המראה את פעילות בעלי חיים סביב מקווה המים אתמול ראיתי אריות את הווידאו אני מצליח לראות ב INTERNET EXPLORER תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות בה מיקסים וכל מיני דברים יעני לLIVE למסיבות .... מישהו מכיר משהו איכותי ?
-
מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, מעבד פנטיום 4, כרטיס מסך FX5200 וכל השאר מובנה. התקנתי WIN7 וכל ההתקנים האלה לא פועלים, אם אני אקנה כרטיס קול, וכרטיס רשת פשוטים(ב50ש"ח) הווינדוס יזהה אותם ואני אוכל להפעיל אותם במחשב, ויהיה לי אינטרנט וקול?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיות flickering בhwzone. ניסיתי את תיקון הבעיה שיש בmicrosoft support ולא עזר. אני גם לא מסוגל להסיר אותו כי האפשרת לחזור לקונפיגורציה הקודמת אפור...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
התחדשתי ב k610 והורדתי לו מספר צלצולים מהאינטרנט עם סיומת midi. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לפותח (לשמוע) אותם במחשב לפני העברה לפלאפון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אתם ממליצים על ויסטה(מחשב חזק!)?אם כן על איזו גירסא? כמו כן שאלה חשובה- ישנן שמועות שלא מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה (גם אם על פרטישן שונה),האם יש דברים בגו? מה גודל המחיצה המומלץ לטובת הויסטה? אני פשוט רוצה לנסות את הויסטה מבלי למחוק את המערכת ההפעלה הקיימת.חשבתי להתקין בפרטישן שונה (בפרטישן אחר XP). תודית
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת uTorrent וכמו שכולם יודעים ישנה תקייה שאליה התוכנה מורידה את הקבצים ומשתפת ממנה. אז כל הקבצים מורדים להארדיסק החיצוני. עכשיו המחשב קלט אותו תמיד ככונן " G " . מתישהו ניתקתי אותו והכנסתי דיסקאונקי ואז חיברתי את ההארדיסק החיצוני למחשב מחדש והוא קלט אותו ככונן " H " (הדיסקאונקי הפך לכונן G). מאז הוא פשוט קולט את הכונן הקשיח החצוני ככונן " H " ואז אני לא יכול לשתף את הקבצים של התוכנה כי כולם מוגדרים לכונן G ... אפילו כשאני משנה בהגדרות של התוכנה שתוריד לכונן H ותשתף ממנה את הקבצים היא לא קולטת שהם שם ולכן לא משתפת אותם. ניסיתי לכבות ולהפעיל את המחשב, ניתקתי את ההארדיסק מהחשמל (הוא 3.5) והכנסתי בחזרה וכלום לא מחזיר אותו להיות כונן "G" ..... אאאאאאאאאאאאאהה…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה המתעדת כל הקלדה והקלדה במקלדת. אחת שפועלת במסווה ואח"כ יהיה ניתן לראות את כל מה שהוקלד. אם יש כזה דבר, אודה אם תמליצו לי על תוכנה שכזו. יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי i mate jam שמתחבר למחשב שלי רק בפרופיל אורח ואני לא מצליח לסנכרן אותו מול המחשב שלי ניסית לעשות את כל מה שאני יודע וכלום הצילו ...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי סרט שצילמתי במצלמה וידיאו .וברצוני לעשות אפקטים בסרט. (לדוגמה: הכנסת כיתוב רץ ,בסרט עצמו ) ועד כל מיני דברים חמודים שאפשר לעשות ? הכנסת מוסיקה שאני רוצה לסרט . שאלתי היא : איך עושים את זה ? איזה תוכנה ? אם יש מדריך ? או אולי אתר טוב בעיברית ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-