עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הכוונה שממש ישאיר את הדקסטופ, לא רק תמונה שלו.... כלומר אני מרוצה שומר מסך שיראה לי שינויים בזמן אמת..... מצדי שכל מה שהוא יעשדה יהיה רק להפוך צבעים... בשביל לשמור על המסך.... אז נראה לכם שיש דבר כזה??

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Oranili,

התוכנה בודקת רכיבים במחשב motherboard cpu memorys,videocard היא בודקת את זה במסך כחול כזה באחוזים אשמח לקבל את השם לתוכנה תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. פעם הייתה תוכנה קטנה חינמית כזאת שמסירה דברים מה STARTUP השם שלה היה משהו כזה...DETONATE IT או ש DESTROY IT משהו עם IT מישהו זוכר?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שהיא בעצם כמו אולפן ביתי להקלטות. מי שיעזור לי ישא ברכה....

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. אני מחפש שמות של תוכנות לחיתוך קבצי ווידאו מכל הסוגים, אבל שהאיכות אחרי החיתוך לא תרד אפילו בקצת בינתיים אמרו לי רק על Virtual Dub, אז אם אפשר שמות אחרים בבקשה תודה!!!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  8. מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת סריקה שתתאים לכל סורק ויש לה תפריטים בעברית?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  10. שלום, אני מחפש תוכנה טובה לעריכת וידאו ז"א לחתוך קטעים מסרטים או להוסיף 2 קטעים וכו'... העניין שניסיתי מלא תוכנות כמו: esay video splitter, avi mpeg ram splitter, zelaot all video splitter בקיצור כל התוכנות הקטנות והמעפנות האלה לא מועילות הם גם חותכות קטעים לא מדויק באיחור או בהקדמה וגם הם גורמים לבעיית אי סינקרון בן הקול לתמונה... שזה מעבד את כל העניין הכל העבודה... בקיצור מי מכיר תוכנה מקצועית העוסקת בנושא...

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  11. מחפש שם של תוכנה שאפשר לדבר איתה ב-XP והיא תפתח את מה שאני אומר

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  12. אהלן כולם! תשמעו יש לי בסוני נגן דיויאקס אבל שלא קורא תרגומים עבריים בנפרד באיכות טובה.. (התרגומים הפוכים) ואין עדכון או משהו זה סוני פלייסטיישן.. אז בבקשה אני צריך תוכנה שאיתה אני מדביק את התרגום לסרט ואז אני יפעיל אותו כבר עם התרגום מודבק עליו.. תוך כמובן שמירת האיכות של הסרט - הוידאו והאודיו.. מישהו יכול לעזור?? תודה מראש ! שבת שלום =)

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by idanpc,

מחפש שמות לתוכנה לבניית טראנסים!! אבל טובות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by maor6,

כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by tomerco,

מחפש שמות של תוכנות טובות ל D.j להכנת צלילים ושאר ירקות.. תודה מראש..

16. אני מכיר רק איימול וביטורנט..מחפש עוד דברים למוזיקה משחקים וכדומה..... ואני מחפש גם תוכנות לעשיית תפריט לסרט DVD או להכנת פרויקט לסרט שיצא כמו DVD אורגינל יש באמצועתי מצלמה שאני מעביר למחשב סרטים באיכות DVD ..סרטים שאני מצלם ואני רוצה לעשות להם תפריט מסך עם סמלים לאן להגיע בקטע של הסרט כמו בדיוידי אורגינל... היה לי פעם ULEAD DVD משו כזה וזה היה קצת מצובך

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by roeesnir,

לכרטיס קול של מחשב נייד Gateway M320. באתר החברה לא מופיע דרייבר לכרטיס קול. ולכרטיס רשת אלחוטי Intel PRO/Wireless 2200BG.\ באתר של Intel אין דרייבר לXP. את שני הדרייברים אני צריך לXP. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by GbeTech,

שלום! אני מחפש תוסף לפיירפוקס, שיעשה מקשי קיצור לסיומות של אתרים. לדוגמא: במקום שאכתוב www.hwzone.co.il ואז ENTER, אכתוב בכתובת hwzone ואז (אם קבעתי כך) אלחץ CTRL+ENTER וזה לבד ישלים לסיומת שהגדרתי. אתם מבינים? שתהיה הגדרה כזאת (נגיד): ENTER = www.*.com CTRL+ENTER = www.*.co.il SHIFT+ENTER = www.*.net. או דברים אחרים. מכירים כזה תוסף? ועוד שאלה, אם יש אפשרות בתוסף Tab Mix Plus, שכל טאב חדש יפתח ברקע. או אם יש תוסף מיוחד לכך. כלומר, שאם אני בטאב מסויים, ואני פותח עוד טאב, אז שהדפדפן ישאר על הטאב שהייתי עליו, ושהטאב החדש פשוט יפתח ברקע. תודה רבה נ.ב. יש אתרים מסויימים שהפרסומות עולות על שאר האתר. בבראוסרים אחרים זה לא ככה. יש אולי תוסף שמתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בשרת RTMP כדי לצרף לאתר שלי סרטי Streaming FLV. השירותים היחידים שמצאתי הם ממש יקרים. מישהו מכיר שירותים או פתרונות יצירתיים כלשהם שמאפשרים streaming FLV בלי לעשות חור גדול בכיס ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי הצגה בטלוויזיה שאני שם אותה בדוידי מובנה של LG LCD זה מראה לי אותו ביחס של 4:3 זה אומר שאני רואה את הסרט בלי שוליים תחתונים אבל עם שוליים צדדים , זאת אומרת אני רואה מלבן שחור בצד ימין ומלבן שחור בצד שמאל ואז ריבוע גדול באמצע מלא בלי שוליים תחתונים , איך אני אומר את זה שזה היה על כל המסך או ל 16:9 ? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אחרי שהתייאשתי מחיפוש ברחבי הרשת אחר שתי תוכנות שאני ממש צריך,החלטתי לפנות לפה. אני צריך שתי תוכנות ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי: 1.תוכנה בה ניתן להגדיר תזמון של הפעלה\כיבוי של תוכנות לפי שעה\תאריך(רוב התוכנות מהסוג הזה תומכות רק בהפעלה,בלי כיבוי) 2.בר שמציג טמפ' מעבד ביחד עם משאבי מערכת תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by galCool,

שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. אני מחפש שתי תוספות ספציפיות שאני יודע שהן קיימות אבל לא יודע מה שמן: 1. ממלא טפסים אוטומטית, אני מגדיר בתוסף מראש פרטים כמו סיסמא,אימייל,שם וכו' וכל פעם כשהדפדפן נתקל בעמ' עם טופס הוא ממלא את הפרטים אוטומטית ישר. 2. בודק שינויים בעמוד - אני זוכר שהשתמשתי בתוסף הזה פעם אבל זה היה מזמן ואני לא יודע איך קוראים לו. העיקרון שלו הוא שאני פותח עמוד מפעיל בו את התוסף ואז התוסף מרענן את העמוד כל כמה שניות וברגע שמשהו השתנה בעמוד הוא מתריע על זה בצלילים. לדוגמא השארתי את התוסף דולק על העמוד של ההודעה הזאת, הוא ירענן את העמוד הזה כל הזמן וברגע שמישהו יגיב (ובעצם שינה את העמוד) או כל משהו אחר כמו ידיעה חדשה בחדשות למעלה או הודעה פרטית שאני אקבל, השינוי בפרסומות וכו' הוא יעשה צלילים …

24. Started by gshhar,

תבניות של SVCD או דומה שאוכל להכניס 120 דק' על דיסק של 80 דק',מכירים משהו (איכות כמה שיותר טובה).

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  25. שלום צריך ליצר עיתון עם ידיעה מושתלת תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים