תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני אישית משתמש ב - LSD. מה אתם אומרים? (ואם גם תוכלו להגיד למה...)
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני מחפש תוכנה שתפריד סאונד של סרט, אל קובץ נפרד. הרעיון הוא לקחת קובץ וידאו של מופע בידור, להוציא ממנו את הסאונד ולצרוב כדי לשמוע ברכב...
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי מחק את השם משתמש של אחיו בטעות, איך הוא יכול לשחזר זאת?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי על מחשב ישן וינ' 98 בו יש תוכנה שכתובה ב-access 97 את התוכנה ניתן לקרוא באופיס 97 ואוליי באופיס 2000 יש פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום עדכנתי את הנרו שלי לגרסה 9 ואני לא מוצא את האפשרות לצרוב DVD, סרט בפורמט DVDR המגיע בתיקיית Video_TS . אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי איפה בתוכנה אני יכול למצוא את זה, חיפשתי בקבצי העזרה באתר שלהם והתוצאות היו לא ממוקדות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
פיירפוקס עובד יותר טוב באקספלורר בסרטוני וידיאו באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי שאלה על שלט רחוק האם יש איזה שהוא תוכנה למחשב לשלט רחוק לשלוט העל הTV על DVD ועוד ?? תודה מראש לעוזרים.!!!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
היי , אני מחובר לאינטרנט , ואחי מחובר אליי לרשת ומתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלי. לפעמים הוא מוריד קבצים ב kazaa\imesh וזה דיי תוקע לי את האינטרנט ובמיוחד עושה לי פינג גבוהה במשחקים ברשת. מישהו מכיר תוכנה אולי שאני יכול להגביל אותו למהירות מקסימלית של הורדה ושליחה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכם. יש אפשרות לראות מתי אני משתמש בכל החיבורים שהגדרתי לתוכנה? ועל ידי זה אני יוכל להעלות לפי הצורך?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני משנה שאני פותח TAB חדש ב FF נפתח לי עמוד מאתר הזוי, איך אני משנה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה שמאפשרת לי לתקן תמונות, לבחור רזולוציה, ומשקל מקסימלי לתמונה (משהו כזה) ולבסוף התוכנה תעבד בבת אחת את כל התמונות שיש במיקום שבחרתי ( Batch ) ותיצור תיקייה חדשה ובה התוצר. פתחתי אשכול דומה אבל הוא עסק בוידאו וזו הסיבה שפתחתי אשכול חדש. תודה מראש על העזרה. ובבקשה לא להגיד לי "PhotoShop" כי אני לא מתכוון להתקין תוכנה גדולה בשביל מטרה כזאת כשיש המון תוכנות קטנות שעושות את העבודה בצורה לא רעה בכלל. השאלה איזה תוכנה, אני רוצה המלצה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התוכנה טובה שווה התקנה במקום ה2003???
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להגביל מהירות שימוש בפס בתוכנות מסוימות כמו NET LIMITER , רק יותר טובה , חינמית עדיף יותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אהלן בזמן האחרון כל פעם שאני מסמן קובץ divX (אפילו לא פותח) קופצת הודעת שגיאה מוינדוס ואז אני נאלץ לסגור את החלון יש לציין שזה קורה רק עם קבצי divX מישהו יודע מה הגורם לתקלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2881218,00.html
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בFF כבר זמן רב ועוד לא נתקלתי בדבר שכזה אני כרגיל נכנס לEMAIL שלי בWALLA רושם כתובת+נושא ועוד טקסט או מצרף קובץ ולא משנה מה אני עושה הקובץ לא נשלח יש לציין שאין ERROR אלא פשוט מעיין קו אדום כזה ליד הכתובת.. אני התקנתי את הFIREFOX כבר פעמים ו(כל פעם מחקתי והתקנתי מחדש) ועדיין לא הצלחתי לשלוח מייל וגם כך היה באימייל של אחי בNANA.. צירפתי תמונה בתיקוה שמישהו יפתור את הבעיה כאשר אני משתמש בIE כדי לשלוח אימיליים וגולש בFF.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כולל הודעות וספר כתובות! ואחר כך איך אני טוען את זה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך עושים סירטונים כאלה שבהם רואים את התצוגה של המחשב? כאילו.. נניח יש תמדריכי יודאו האלה של פוטושופ לדוגמה שזה מראה ממש איך העכבר זז וכל זה ואיפה לוחצים, פשוט עושה קובץ וידאו למסך איך לעזאזל עושים? הנה דוגמה למה שאני מתכוון: לןא צריך לראות הכל..רק תראו איזה שנייה אחת שתבינו למה התכוונתי..איך שמצלמים תמסך..
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להתקין אצלי את מנהל ההורדות FLASHGET השאלה איזה מבין שתי הגרסאות הבאות הנמצאות באתר היצרן, כדאי להעדיף: Latest- 1.9.6 Classic- 1.73 מצד אחד תמיד ממליצים על הגרסה העדכנית ביותר. מצד שני, אולי הגרסה החדשה, כוללת כל מיני באגים שעוד לא התגלו, ולכן עדיף גרסה קודמת, בטוחה יותר. זו ההתלבטות, אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אולי תוכנה לעריכת קבצי שמע שתדע לעשות משהו מאוד פשוט- לחתוך קטע מתוך קובץ MP3 אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
קודם כל עם הת'רד הזה הוא לא בפורום הנכון אני מיצטער כי אני לא יודע לאיזה פורום זה קשור יש לי כמה שאלות כלליות על מחשבי כף יד של חברת HP בדגמים RZ1710 ו RZ1715 רציתי לדעת איזה יכולות המערכת (WINDOWS MOBILE) מסוגלת ואיזה סוג של ישומים אפשר להריץ בה? כלומר מה ההבדל בין מערכת PC ולמערכת MOBILE של וינדוס העם זה אותו הדבר? העם תוכנה שאני מריץ על PC תעבוד גם בכף יד? והשאלה השנייה שלי היא העם יש איזה תוכנת סניפר למחשב כף יד שתחפש רשתות אלחוטיות ע"י הבלוטות שמכשיר? אני די חדש עם כל המחשבי כף יד ואני חושב ליקנות אחד אבל אני לא יודע עם הכף יד מתאים לצרכים שלי או לישומים שאני צריך תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-