תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה יותר עדיף, לקנות מחשב נורמלי שנועד לוידאו (משהו כמו המפרט הזה): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1179 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1881 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 500GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3500630NS ¤917 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBHK ¤739 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤749 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7339 או…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט DVD שנמצא על המחשב שלי , אני מנסה לצרוב אותו לדיסק DVD (עם צורב NEC חדש) , לאחר שהוא עושה את הפעולה הוא מגיע לשלב של הצריבה , חושב ואז נותן שגיאה שהוא לא יכול להמשיך , שמעתי שיש צורך באיזה שהוא מקום לפרוץ את ה DVD כדי שהוא יוכל לצרוב סרטים , כמו כן - כל דבר אחר שמנסים לצרוב - צורב תקין , רק לצרוב סרטי DVD הוא עושה לי בעיות
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו יש לי בעיה שלא הייתה לי באקספלורר , נגיד באתר MAKO כשאני מפעיל סרטון , סדרה או לא חשוב מה אני לא יכול להעביר קדימה/אחורה , או להנמיך / להגביר תקול למה ??? איך מסדרים את זה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול במחשב ואני מנסה לגרום לVNCPLAYER להשתמש בשני (לא זה שמוגדר בDEFAULT של המערכת). יש למישהו מושג איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי תוכנה מבוססת אקסל שמצריכה התקנת DAO , יש לי וינדוס 7 X64 וכנראה שה DAO הוא רק ל X32 ... איך אפשר לסדר את העניין הזה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה סרטים שאני חייב להמיר עד מחר בערב ל MP4 לנגן MP4 של חברת RGN -2401 או משהו כזה (מוצר מדבקה שקיבלתי ולא מצאתי עליו יותר מדי פרטים באינטרנט) אין לי שום צורך בתרגום. ניסיתי להמיר קבצים ל MP4 עם WINAVI (אני ממיר איתה לאייפון ולעוד מכשירים כמו PSP וכאלו ותמיד מצליח) אבל המכשיר לא קורא אותם. בהתחלה שקיבלתי את המכשיר הזה הצלחתי לראות בו MP4. אני חייב להמיר שוב ולראות את הקבצים. חייב עזרה , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כל הזמן שאני מנסה לראות ברשת (בשידור חי דרך כתובות URL של סרטים) אני מקבל את ההודעה הזאת: 'Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play למה??? ניסיתי להגדיר הכל לברירת מחדל,לא עזר,ניסיתי להתקין שוב את המדיה פלייר לא עזר...אני עם WinXP PRO מה עושים??? ???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה להדביק כתוביות ואז ליצרוב לדיסק! תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
http://www.miranda-im.org/download/what should i choose and why ? Thnx !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין מערכת הפעלה שהבוט עולה אז אני לוחץ 2 לעלות תמערכת הפעלה והוא רושם לי הודעת שגיעה non-System disk or disk error replace the disk and press any key עכשיו ניסיתי כמה הגדרות בביוס ואני לא מבין מה הבעיה הארדיסק תקין לחלוטין אני השתגעתי האמת מהשגיעה תודה למי שעוזר אני טכנאי pc ככה שאני היתעסקתי עם רוב התקלות אז רק מי שמיקצועי בבקשה ומכיר תתקלה שיענה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אוקיי אז אני לומד ASP ... כדי להפעיל את הקבצים שאני מכין המחשב צריך להיות שרת אז יש תוכנה כזאת לדוגמא PWS שמותאמת ל WIN 98 לי יש XP יש תוכנה שמתאימה לה? שתהיה גם פשוטה... עד עכשיו השתמשתי ב 98 שבמחשב השני שלי שהוא איטי רצח P1
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם אפשר לקודד סרט עם תרגום שיהיה מובנה בנרו מבלי להשתמש בVD?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. כשאני לוכד מFirewire יש עיוות בסרט שאני מקבל - כמו פסים מאוזנים, בולט יותר כשהתמונה זזה מהר. זה קרה לי עם כמה תוכנות ועם כמה מחשבים (אבל עם אותו כרטיס FW!). אין לי עוד כרטיס FW ואני 99% בטוח שזה לא המצלמה. כל היודע דבר על התקלה מתבקש להגיב. תודה. (גם אם עוד מישהו דופק את הראש בקיר בקשר לזה, יהיה נחמד לדעת. אני חושב שקראתי כאן משהו כמו זה, אבל אין מצב שאני אמצא את זה)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצים ISo 1 שוקל 700 ו ה 2 700 אני רוצה ליצרוב את המישחק הזה על דיסק DVD 1 אגב קוראים למישחק Prince Of Persia 1 ..יש לכם דרך להכניס 2 קבצי iso בקובץ 1 ?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקנתי את אוסף_המקודדים_של_ליונארט_-_,גם את AC3,DIVX5.0.3 ואני לא שומע סאונד,למה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי תתוכנה Ad-Aware משנת 04 אני יכול ליצור התקנה שלה עם כל העדכונים של עד היום? הכוונה כמו בווינדוס XP במקום להתקין ווינדוס XP ואז להתקין SP2 יוצרים דיסק אחד של XP SP2 כדי לחסוך בזמן ובנוחות
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה טובה לשליחת פינגים. תוכנה שעובדת אם מישהוא מכיר שמות של תוכנות כאלה זה יעזור לי מאוד...! אם מישהוא יכול להביא קישורים להורדה יעזור עוד יותר. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
כשאני מדליק וידאו, רואים אותו כזה כמו פסים כחולים ירוקים וכל מיני דברים מוזרים העלתי סרטון שמראה את הבעיה, מקווה שתצליחו להבין משהו http://rapidshare.com/files/30871452/1.mov זה לא בגלל קודקים. כשזה קרה פעם ראשונה היה לי רק DIVX, עכשיו מחקתי את DIVX והתקנתי את K-LITE וזה עדיין קורה. במדיה פלייר אפשר לגרום לוידאו לעבוד נורמלי אם אני מבטל את האצת הוידאו, אבל בחלק מהמשחקים (החלק שמשתמש בסרטי AVI כמו סן אנדראס, יש עדיין את הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שתצפין קבצים-תיקיות וכ'ו עם סיסמה . אני ראיתי מלא תוכנות freeware וגם shareware . אני רוצה רק שתמליצו לי מניסיונכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, מבקשת המלצה ואם אפשר גם דרך להורדה של תוכנת url caputre טובה ועד כמה שאפשר גם פשוטה... תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, כולכם בוודאי מכירים את התופעה המאוד מעצבנת של עניים אדומות בתמונות. ברור, לכל מצלמה דיגיטלית עכשיו יש אפשרות לתמונה בלי האדום הרצחני הזה, אבל הבעיה שעד שזה ראסמי מצלם לוקח יותר מידי זמן, ולרוב אנחנו מצלמים רק את הילדים הקטנים במשפחה... וכמובן ילדים קטנים רצים מהר. בכל מקרה, אני יודע שב-ACDsee יש אפשרות להסתיר עניים אדומות, אבל אני צריך תוכנה חינימית שעושה רק את זה או אולי זה כלול בפיצ'רים שלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של ATI שיניתי את הrefresh rate ומאז הוינדוס עולה לי עם תמונה לא ברורה ואני לא מסוגל לשנות את זה דרך הוינדוס .. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-