עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aviadp,

שלום לפני כמה ימים התחיל להיות לי פס מעצבן באמצע כל סרט שמוקרן בBSPLAYER כשרואים את הסרט בגודל החלון המקורי , אין את פס זה. רק כשמגדילים את החלון יש את הפס. בווינדוס מדיה פלייר זה לא קורה ורואים את הסרט כרגיל. יש לי את הגרסה האחרונה והתקנתי גם את חבילת הקודקים של K-LITE, וגם ניסיתי להסיר אותה ולהשתמש במקודדים של BSPLAYER, אבל זה לא הולך. הלוואי והייתי יכול להביא לכם צילום מסך, אבל משום מה בצילום מסך כל מסך הסרט נהיה שחור.... אשמח מאד לעזרה אביעד

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by shai_ka,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי 4870X2 , התקנתי windows sp3 heb הכל בסדר עד כה.... התקנתי את הדרייברים של לוח אם ( X48-DQ6 ) גם כאן הכל בסדר.... ברגע שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך - לאחר הפעלה מחדש אני מקבל מסך כחול שאומר שהדרייבר נכנס "ללופ אינסופי". ניסיתי דריברים שהגיעו עם כרטיס המסך וגם דרייברים שהורדתי מ PALIT וגם את הדרייבר האחרון מ ATI . חשבתי לנסות Windows sp2 .... יש למישהו רעיון ? או אפילו היכן ניתן להשיג דרייברים ישנים של 4870X2 ? (מפרט מחשב : Q6600,ספק TAGAN 900W ,זכרונות 2GB של Geil )

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. שלום, אני צריך את עזרתכם בבקשה. אני צריך לשלב בעשרות דפים קטעי וידאו שונים. השאלה היא באיזה פורמט של קטעי וידאו ובאיזה קידוד לבחור? יוטיוב? WMV? AVI? 1. איזה פורמט מכביד הכי פחות על המעבד ועל הראם? 2. איזה פורמט שוקל הכי פחות? 3. עם איזה פורמט הכי קל לעבוד ולשלב באתרים? 4. יש הבדל בקבלת הפורמטים השונים ע"י פיירפוקס\כרום\IE? אשמח להבהיר עוד פרטים אם לא הסברתי את עצמי כדי שתבינו. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by Bloodbath,

יש לי בעיה קצת מוזרה במסנג'יר שלי היום שיתקתבתי עם חברי פיתום התחילו לצוץ כול מיני הודעות עם השם שלי הלאן אבל עם לא שלי בסיחה שלי עם החבר כשני מיתכתב איתו מפיות כול מידי הודעות מוזרות עם השם שלי הלאן אבל זה ברור שלא אני כתבתי אותן החלפתי סיסמה פעמים והפעלתי אנתי וירוס ועוד תוחנות דומות ושם דבר לא עזר עכשיו אני הייתי רוצה שיגידו לי מה זה בדיוק ואיך הפשר ליפתור את זה תודה מתנצל על שגיאות הכתיב

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by ofirrjd,

כנראה שאין פקס בגרסא הזו של ויסטה... ביזיון...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. אני משתמש בווינדאוס XP SP3, ובזמן האחרון קורים דברים מוזרים: הגלישה מפסיקה לפעול, המסך נכבה ומקבל הודעה כאילו שהכבל שלו לא מחובר למחשב או שהוא נהיה לגמרי אפור, כשהמחשב עולה הוא לפעמים פשוט נתקע וכו'. אני לא יודע עד כמה יעיל להתקין אנטי ווירוס כשהמחשב כבר נגוע, אז עדיף להתקין אחד ב-safemod? ועל איזה אתם ממליצים? אני מכיר רק את AVG, אבל לפי נסיון הוא לא מוצא כלום.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by israelnba,

פעם היה לי את הבעייה הזו שהבנתי גם מהפורום של לוג'יטק שזו בעייה בדרייברים שלהם. התקנתי איזה גרסה של דרייבר ודווקא הסתדר לי. ביצעתי התקנה נקייה של המערכת הפעלה, התקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר (setpoint) והכפתור לא מזוהה. אשמח אם מישהו שנתקל בבעיה יעזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. ל WINDOWS 7

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. איך אני מוסיף ב FF אופציה שיפצח לי 2 עמודי HOME PAGE באותו דפדפן ? בIE פשוט מוסיפים עוד אחד,ב FF אני לא מצליח

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by IME3,

שמעתי על דברים כאלו אבל אף פעם לא נתקלתי עוד בצורה רנדומלית התחיל להתנגן אודיו בעברית עוד! שאומר "קופישופ השקעה מעולה" משהו כזה וחזר על עצמו כל חצי דקה שום דבר לא היה פתוח ואי אפשר להפסיק את זה במקביל משהו עשה לי OVERRIDE ל FIREWALL ול MICROSOFT SECURITY CENTER וכרגע הם מכובים ואני לא יכול להפעיל אותם הרצתי SPYBOT והוא באמת זיהה REG KEY בשם OVERRIDE לפיירוול אני אצטרף צילומי מסך איך זה נראה בנוסף רצים לי ב TASK MANGER כל מיני EXE עם שמות רנדומלים ואי אפשר להפתר מהם קספרקי מצא ROOTKIT אבל אני לא יודע לא חושב שהוא נפתר ממנו עדיין אין לי גישה להפעיל את ה פיירלוול ואני חושב שעניין של זמן עד שעוד בעיות יצוצו כי הוירוס עדיין יושב על המחשב זה אשכרה נרא…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunrise-135250316

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Kukishin,

הוא אומר לי שכך וכך קבצים לא הותקנו, ואח"כ בהפעלה לא נותן לי להוריד...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, חבר טוב שלי מחק את השם משתמש של אחיו בטעות, איך הוא יכול לשחזר זאת?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by warezon,

דבר ראשון אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא תעבירו לאן שצריך... הבעיה מופיעה רק בניגון סרטים בדפדן לדוגמאביוטיוב בעת ניגון קליפים מופיעות לי כמו נקודות לבנות בהירות על חלק מהמסך. כשבדקתי דרך קובץ מהמחשב גם סיומת avi וגם סיומת mkv הכל היה בסדר... עדכנתי את כל הadobe התקנתי Java קודקים הכי חדשים של klite... מה עוד אפשר לעשות???

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי תוכנה מבוססת אקסל שמצריכה התקנת DAO , יש לי וינדוס 7 X64 וכנראה שה DAO הוא רק ל X32 ... איך אפשר לסדר את העניין הזה ?? תודה

16. Started by menahem2009,

פתחתי חשבון בwindows live ואני לא מצליח להכנס אליו בgames for windows live עשיתי כבר שתי חשבונות והוא רושם לי שגיאה ולא מצליח להתחבר תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by reviZor,

שלום חברים אני מאוד מכווה שאני רושם בפורום הנכון סליחה אם לא. לאחרונה נדרשתי לעשות טבלה באקסל שהיא די פשוטה אבל לא נגעתי באקסל כבר כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר איך הטבלה בנויה מ5 עמודות כאשר שם פריט | עלות לפריט בודד | כמות פריטים | אחוז תוספת | סה"כ מה שאני צריך לעשות זה להכפיל את עלות פריט בודד בכפות פריטים ולתוצאה להוסיף את האחוז תוספת וכמובן שהתוצאה הסופית אמורה להופיע בסה"כ. כנראה הזדקנתי ויש כבר סימפטומים של סיניליות תודה לכל העוזרים עריכה אפשר לנעול נזכרתי איך עושים לכל מי שרוצה זה B2*C2*D2 hmt,h spue :\

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by shablull,

שלום יש לי סרט DVD שנמצא על המחשב שלי , אני מנסה לצרוב אותו לדיסק DVD (עם צורב NEC חדש) , לאחר שהוא עושה את הפעולה הוא מגיע לשלב של הצריבה , חושב ואז נותן שגיאה שהוא לא יכול להמשיך , שמעתי שיש צורך באיזה שהוא מקום לפרוץ את ה DVD כדי שהוא יוכל לצרוב סרטים , כמו כן - כל דבר אחר שמנסים לצרוב - צורב תקין , רק לצרוב סרטי DVD הוא עושה לי בעיות

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. כל פעם אני מנקה רגולות,וירוסים וטרויאנים, אבל חוזרים, יש לכם תוכנה/תוסיף (פיירפוקס) שיפסיק את זה? השתמשתי גם בקובץ hosts אבל אין זה מציק גם ב-IE וגם ב-FF לא יכול יותר זה משגע אותי. נ.ב יש לי Windows XP Pro SP1

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by ggioragg,

מחפש הורדה חופשית לתוכנה הנ"ל

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by moshiko69,

אני מחפש מדירך לא חייב להיות בעברית על התוכנה 8 Dreamweaver?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Check_Point,

קודם כל - מצטער אם זה לא הפורום הנכון יש לי איזה טרוג'ן מציק. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מציע לי להתחבר לאינטרנט (משהו gator). הוא יוצר לי 2 קבצי התקנה ב-C שאני מוחק אבל הם חוזרים. בקיצר - יש לי הרגשה שאני לא לבד האינטרנט תמיד "עסוק" אפילו כשאני לא עושה כלום, ואחרי כמה שעות אני לא יכול לעשות כלום למרות שהוא מחובר וחייב לרסטרט. אגב, כל תוכנות הסריקה למיניהן לא מוצאות משהו מיוחד, בכל אופן הן מוחקות את כל מה שאני מוצא אבל זה חוזר. תודה

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

1. קורה לי לפעמיים שאני נכנס לאתר ויש אפשרות לצפות בסרטון או לשמוע שיר אבל זה רוצה שאני יוריד אותו למחשב שלי (אני משתמש דרך תוכנת הורדה) אבל אני לא חושב שזה קשור לזה נכון? 2. איך לפתוח טאב חדש בדפדפן?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by Djx,

קודם כל עם הת'רד הזה הוא לא בפורום הנכון אני מיצטער כי אני לא יודע לאיזה פורום זה קשור יש לי כמה שאלות כלליות על מחשבי כף יד של חברת HP בדגמים RZ1710 ו RZ1715 רציתי לדעת איזה יכולות המערכת (WINDOWS MOBILE) מסוגלת ואיזה סוג של ישומים אפשר להריץ בה? כלומר מה ההבדל בין מערכת PC ולמערכת MOBILE של וינדוס העם זה אותו הדבר? העם תוכנה שאני מריץ על PC תעבוד גם בכף יד? והשאלה השנייה שלי היא העם יש איזה תוכנת סניפר למחשב כף יד שתחפש רשתות אלחוטיות ע"י הבלוטות שמכשיר? אני די חדש עם כל המחשבי כף יד ואני חושב ליקנות אחד אבל אני לא יודע עם הכף יד מתאים לצרכים שלי או לישומים שאני צריך תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by stoneskin,

שלום לכולם! ביומיים האחרונים אני תוך כדי גלישה מקבל את ההודעה הבאה: avant.exe-Apllication error The exeception illegal instruction An attempt was made to execute an illegal instruction (0xc000001d) occured in the application at location 0x771bea0. הדפדפן פשוט מת בלי סיבה...לא התקנתי שום תוכנית חדשה וכבר בדקתי ספייוורס וכאלה...למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה??? נ.ב-אם כבר אז אני אזכיר עוד בעיה-כשאני מריץ קטעי וידאו (באינטרנט בלבד-לא סרטים רגילים) כמו נגיד קטעים של ארץ נהדרת אז רואים את הסרט כמו בראייה טרמית-משהו כמו הטורף..לא צוחק-אבל שומעים בסדר.יש לי את ה-ace mege codec pack .למישהו יש רעיון?? תודה לכל מי שהתעניין וקרא-וקצת יותר תודה למי שיעזור! ;D

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים