תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ?? יש לי תוכנה מבוססת אקסל שמצריכה התקנת DAO , יש לי וינדוס 7 X64 וכנראה שה DAO הוא רק ל X32 ... איך אפשר לסדר את העניין הזה ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כשאני נכנס בפיירפוקס לתמונה הוא אומר CANNOT BE DISPLAYED BECAUSE IT CONTAINS ERRORS למישהו יש מושג למה ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב, התקנתי הכל מחדש, ועכשיו יש בעיה מוזרה, כל פעם שאני פותח קבצים ב WINRAR קבצים גדולים ושומע במקביל WINAMP אז השיר נשמע כאילו הוא נתקע לשניה כל כמה זמן, וגם כשאני רואה סרטים אז זה קורא לי כמה פעמים בזמן הסרט, שיש סאונד כאילו זה נתקע לשניה ומשתחרר. בדקתי הזכרון פנוי יותר ממחצית וגם ה CPU לא מתאמץ יותר מ 40%, החומרה לא השתנתה מאז הפורמט, ולפני הפורמט לא היה את הבעיה.. יש למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם זה לא המקום והמנהל מעביר - בבקשה תגיד לאן אתה מעביר חחחח זה המפרט שלי amd 64 3200+ albatron k8x800 pro pmi 512 ddr400 cl2 ati radeon 9800 peo 128 maxtor 80 sata supertalent case hec 475 2 fan windwos xp pro sp1a ב2003 אני קיבלתי 5800 וב2001 קיבלתי ככה מעל 19,000 אני רוצה לדעת אם זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה קובץ AVI,DIVX,XVID ומה ההבדלים בניהם.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? אני מחפש תוכנה של אבטחה באמצעות מצלמות רשת כמו שיש במקולות בשכונה ובחנויות שאיפשר לראות מכמה מצלמות בו זמנית ואם אפשר תתנו לי גם קישור להורדה בתודה כפיר
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איפה הכי כדי אזור ת"א משתמש מתחיל.. ואם ידוע מחירים..?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב אז יש לי משהו מציק שמעצבן אותי כבר תקופה . יש אתרים שמבקשים ממני להתקין תוסף של קויק טיים בפייר פוקס, אני מנסה להוריד והוא אומר לי שהוא לא מצליח, ושולח אותי להורדה ידנית, אז אני מגלה שזה בעצם לא תוסף אלה בכלל כל התוכנה,לא מתאים לי להוריד את כל התוכנה ולהתקין. ידוע לכם על איזה תוסף שיעזור לי לאתרים שדורשים quick time???
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כשאני מדליק וידאו, רואים אותו כזה כמו פסים כחולים ירוקים וכל מיני דברים מוזרים העלתי סרטון שמראה את הבעיה, מקווה שתצליחו להבין משהו http://rapidshare.com/files/30871452/1.mov זה לא בגלל קודקים. כשזה קרה פעם ראשונה היה לי רק DIVX, עכשיו מחקתי את DIVX והתקנתי את K-LITE וזה עדיין קורה. במדיה פלייר אפשר לגרום לוידאו לעבוד נורמלי אם אני מבטל את האצת הוידאו, אבל בחלק מהמשחקים (החלק שמשתמש בסרטי AVI כמו סן אנדראס, יש עדיין את הבעיה)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני די חדש בנושא. הורדתי רובת AVI המרתי לMPEG חתכתי לשניים. וצרבתי עם NERO קובץ בגודל 700MB של MPEG בפורמט VCD . הצריבה הייתה בסדר(הקידוד והכל) אבל שהכנסתי את הדיסק לנגן DVD הסרט לא זז. רק ראיתי תמונה של NERO ולא הצלחתי להתחיל את הסרט. אין לי צורב DVD אבל הבנתי שגם עם רגיל בצריבה ל-VCD אפשר לראות בנגן. אז מה אני עושה לא נכון? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיית אנגלית ואני לא מסתדר ממש עם האתרים שנתתם פה לחיפוש דריברים. בכל אופן יש לי לוח אם שמובנה עליו הכרטיס קול. ואני יודע שללוח אם קוראים פנטיום 4 (socket 487) P4V845 תמידע הזה לקחתי מהדיסק של הדריבר..מקווה שזה יספיק לכם למצוא לי תדריבר המתאים והחדש. תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
וואוו שנים שלא הייתי פה.. כיף לחזור מדי פעם ולראות שהאתר במצב כזה משגשג בקיצור יש לי שאלה קטנה יש לי קטע וידאו שהוא קליפ של איזה שיר והוא באיכות HD בקיצור אני לא מצליח להריץ אותו חלק, הוא רץ כזה עם כמו "טיקים" מוזרים (כמו תקיעות כאלה כל כמה שניות) מממ בעיקרון המחשב אחרי פירמוט ועם דרייברים מעודכנים+ חבילת מקודדים האחרונה של LH. מה יכולה להיות הבעיה? אני די מבואס על זה נ.ב. המחשב לא בשמיים אבל עדיין חושב שדי והותר בשביל זה P4 3GHZ 1 GB DDR 6800GT
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא מזמן כל התוכנות שאני משתמש בהן כמו adaware spybot נתקעות בזמן סריקה ובדרך כלל גם באותו מקום הספייבוט נתקע על 643 CENTRAL24 תוכנת האנטיווירוס הקודמת שלי של נורטון מוציא שגיאה כל פעם שאני מנסה לסרוק דרכה מישהו נתקל בבעיה במקרה ויודע איך פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
וואו אני ממש חייב עזרה... יש לי על המחשב סרט שלקח לי מלא זמן להשיג... הוא על קידוד ac3 שיש לי מותקן... אפילו אם אני מעלה אותו ב gspot הוא כותב לי שזה מותקן טוב... אבל כשאני מפעיל את הסרט יש רעשים במקום קול והתמונה קופצת לאללה, מה אני יכול לעשות? אני יודע שזאת לא בעיה בקובץ, ניסיתי אבל להפעיל אותו עם divx player וגם עם windows media player 9... :-\ help ???
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם קיים Gadget לויסטה שמציג את הטמפרטורה של המעבד ושל הכרטיס מסך? :
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קטנה עם XP יש במחשב 2 משתמשים , וכשאני מנסה להיכנס אליהם הוא כותב מתנתק ומנסה לצאת הרבה זמן . יש דרך לפרוץ את זה / להגיע לאדמיניסטרטור? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס ברוסית ואנגלית והוספתי גם עברית בעזרת חבילת ה MUI אז כשה אני כותב ב WORD אני כותב למשל כמה מילים בעברית ואז כשה אני רוצה לכתוב מילה אחת או כמה באנגלית זה חוזר לי להתחלת השורה וזה לא מסודר בכלל שלא לדבר כשה אני יורד שורה זה בכלל עשוה לי בלאגן . אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד ה WORD באנגלית
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה זאת התוכנה הזאת..? למה היא טובה...? האם כדאי להשתמש בה..?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה קרה.... רגע אחד אני סתם גולש באינטרנט ואז כשאני בא להיכנס למשחק אני רואה שקובץ הEXE שלו נעלם.... וזה קרה כמעט בכל תוכנה על המחשב! מה קורה פה??? אני צריך להתקין הכל מחדש עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב יש משחק בשם N (מי שלא מכיר ממליץ להוריד משחק שווה ביותר) והוא בפלאש עכשיו הבעיה שמאז הפירמוט המשחק עובד לאט ביותר (30 מילישניות יותר לפריים) ואני די בטוח ש2.6 GHZ DUEL אמור להיות מספיק למשחק הזה מה הבעיה? (ד"א כל משחקי הפלאש שהורדתי למחשב עובדים לי לאט)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תראו כבר מאתמול זה משגע אותי אפיול שזה מופעל אצלי התוכנה שחוסמת אותם הם עדיין מופיעים לי חופשי!! ובכמויות שזה תוקעאת המחשב לדקה!! ניסיתי AD-AWARE SE זה מצא לי הרבה זבל מחקתי הכל אבל זה ממשיך!! דרך אאגב משהו מוזר בזון אלרם האחרון זה רושם לי בחלונן הקטן למעלה שזה מריץ לי DLL כ-APP מה זה אומר נראה לי פרצו לי למחשב חבל מאוד שאני לא יכול לבדוק אם נורטון כי הוא 2002 ועבר זמנו ואין לי משהו אחר אז אם זו תולעת יש למישהו איזה אתר להוריד אנטי וירוס חינם חינמי תודה עריכה מופיע לי בחלון גם WINDOWS NT APP גם כן למהה ממתי רק מאתמול זה התחיל לפני זה בחיים לא היה מופיע
-
שלום לכולם אתמול בלי כוונה העלתי על הפוטושופ קובץ של 200 תמונות בימקום תמונה אחת לקח למחשב בערך חמש דקות ליטעון את כל העיניין כשחזרתי למחשב כעבור כמה דקות גיליתי את שעוללתי וכיביתי את התוכנה מאז שמתי לב שזיכרון הram שלי נימצע על 50 אחוזי שימוש כאשר כלום לא רץ על המחשב כאשר בדרך כלל שעון זה מורה על לא יותר מ5 אחוזים בתנאים דומים ??? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש מתן
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-