עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ronmashov,

who can assist me with the instructions how to remove the Norton anti virus 2004. It will not allow me to do un-install and re-install ask for un install first! thanks.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  2. Started by Holography,

חברה,אני צריך מדריך ממצא לNorton Internet Security... ופורטים של תוכנות (נגיד דף אינטרנט עם כל הפורטים של התוכנות,טוב נו ,רוב התוכנות) בעיקר אני צריך- MyIE2 ICQ כולל שליחה\קבלה של קבצים ושאלה אחרונה... איך אני חוסם תוכנה שלא תעלה (נגיד לחסום את Microsoft Word שלא תעלה בעת לחיצה עליה) -תודה NeoNe

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by AB,

התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  4. שלום כולם ... אני צריך עזרה ממש עזרה ממש דחוף ! בבקשה אם אפשר תוכנה שחוסמת כניסה ל צ"ט במיוחד של נענע ! אני לא רוצה שמישהו יכול לכנס לצ'ט בבקשה ?[ תודה מראש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. חבר'ה מצאתי תוכנה יותר טובה אפילו מהקאזה הפרוץ ככה שכל מה שנשאר לכם לעשות הוא להיכנס לקרוא את חוקי הפורום ולהוריד את התוכנה ולהתפנן בהצלחה חברה ותגידו לי מה אתם חושבים עליה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by tom123,

האם יש תוכנה כזאת שאתה בוחר בה תוכנה שתישתמש בזיכרון הפנימי לא בהארד דיסק...?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. Started by 1immortal,

אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שתוכל לקודד לי AAC תקני . אם מישהו ראה , או מכיר תוכנה כזאת , אודה על יחוס לאתר או לשם של התוכנה . תודה יאבל

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by hidday,

החלפתי מחשב ובהתקנת ה-נורטון אנטי וירוס דורשים את ה-product key ,שלי בן 29 ספרות ולא מתקבל- מפנים אותי לתמיכה שם אני מקבל קוד של 30 ספרות שלא מפעיל את התוכנה- ואז דורשים לבצע קנייה חוזרת-מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. שלום! אני מחפש תוכנת קידוד טובה ....היות ויש לי סרטונים רבים שהנני רוצה לקודד ....... אני מניח שהקידוד הטוב ביותר הוא DIVX 3 תקנו אותי אם אני טועה... לשים לב אני מחפש תוכנה לקידוד לא CODECS.... תודה רבה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. ברצוני להימנע מכל מיני וירוסים וטרויאנים שנשלחים בדואר האלקטרוני לרוב משום מה האאוטלוק מיד מציג מכתבים ואז אם זה וירוס אז הוא כמובן מופעל !! (מזל שיש אנטיוירוס) אני יודע שיש אפשרות כזו פשוט שכחתי אותה בתודה מראש לכל פותר הבעיה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. Started by devil2052,

כשאני מקליד בוורד ואחרי זה רוצה לתקן מילה או אותו מסוימת אז כשאני סם את הסמן על האותו שאני רוצה לתקן או איפה שאני רוצה להוסיף זה פשוט מוחק את האות שבאה אחריה....... מי שמכיר את העיב ויכול לעזור תודה מראששששששש! ומקווה שבנתם את הבעיה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. יש משהו?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by gshhar,

כי שמתי לב שאין SVCD כשאני בוחר בנרו DVD ושאני בוחר CD יש SVCD אבל בדיסק מזוהה כקטן ולא 4.7 ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. Started by supermac,

הידעתם כי Norton Internet Security 2004 לא עובד בצורה תקינה על Win98SE Heb? החייגן נתקע ותוקע את המחשב, אחרי Ctrl Alt Del מקבלים ש-tapisrv לא מגיב. התקנתי גם DUN1.4 ולא עזר. האם למישהו יש עצה? תודה......

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. שתכלול את כל כלי העריכה הסטנדרטים...השתמשתי ב Ulead Videostudio ....פשוטה מידי, ולא מכילה אפשרויות כמו חיתוך קטעים..אילוך איטי וכדומה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. כיצד לדחוס סרט וידאו בצורה מקסימלית ובכל זאת לשמור על איכות סבירה. בואו נגיד 85% מהאיכות המקורית. באיזה מקודד לבחור? מה לעשות? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. משהו בדומה ל-NORTON SYSTEM WORKS (היה לי אותו אבל עכשיו ירדתי מהנורטון לטובת מקפי) משהו שמנקה גם את הרג'סטרי. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  18. Started by wow,

ניסיתי עם וירטואל דאב ועוד תוכנה אבל החלק השני לא יוצא טוב מבחינת הקול והתמונה,ושמתי לב שכל הזמן זה ככה. מישהו מכיר משהו טוב?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by shloosh,

שאני נכנס לדפדפן יש לי דבר מעצבן כזה שדף הבית תמיד מפנה אותי לתוך אתר חיפוש מעצבן כזה... זה לא עף בשום אופן,שיניתי את דף הבית. הרצתי spy bot וגם regsupreme העפתי history וגם עשיתי disk cleanup וגם אם אני זוכר נכון מחקתי את העוגיות וזה עדיין לא עוזר! יש למישהו רעיון??? אני בטוח שלרובכם זה קרה מתישהו! (כי לי זה כבר קרה)

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by miki891,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה winamp 501, אני רוצה לבחור לפי בחירה שירים שליץ הבעיה היא כשאני בוחר כמה שירים כמו למשל שיר מספר 3,1,2 ובלי שה- winamp יסדר לי שירים לפי סדר כמו למשל דוגמא 1,2,3, אני לא מצליח לימצוא ביטול סידור שיריםץ אני רוצה לבד לבחור מספר שירים ללא מסודר. מישהו יודע איך מבטלים את הסידור השירים ב- winamp? בתודה מראש מיקי

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. Started by uzi.j,

איפה אפשר להוריד אנטי ווירוס טוב לווינדוס xp?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by wme-c1,

אני יודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה של mp3 recoder התוכנה צריכה להיות מסוגלת להקליט יש ל mp3 מתוך ה in line של כ.קול. *אם כבר עדיף שתוכל לעשות המרות גם ישר מדיסקים ואם בחירת שמות לקבצים (אבל לא הכרחי) (מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל אני רוצה להעזר בניסיון שלכם).

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. שלום רב, אני יודע שהנושא קצת גבולי בהתאמתו לפורום הספציפי הזה, אבל לא מצאתי מקום נכון יותר לשאול את השאלה: אני מעוניין לקנות מוזיקה באינטרנט, אבל שירים בודדים ולא דיסקים. שירות Itunes של Apple ו-BuyMusic רלוונטי רק לתושבי ארה"ב. האם יש מקום בו ניתן לרכוש שירים ולהורידם למחשב? אני מכיר את songs.co.il אבל אני צריך מגוון גדול יותר וגם שירים בלועזית. תודה מראש. נ.ב. אם אפשר להימנע מההערות בסגנון: "למה לקנות, תוריד בקאזה" ודומותיהן יהיה נחמד.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Thunder^,

כמו שכתוב בכותרת יש לי פיירוול ZONEALARM שעבד לי בסדר גמור ,אבל, אחרי שהתקני גירסא חדשה יותר ,הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט. אני מתחבר דרך חייגן אניטרנט ואישרתי אותו,הוא שאל גישה בשבילו, אלב כשאינ מתחבר הוא מוסר לי הודעה שהוא מנע גשיה למחשב וכותב ממי, ומי שכתוב זה הספק שלי =\ ניסיתחי להתקין מחדש את התוכנה, אותו דבר, ניסיתי להתקין מחדש את החייגןת אותו דבר... ואני לא יודע מה לעשות... בבקשה מישהו HELP! אני מיואש!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by amit501,

הסיפור הוא כזה ניסיתי לחזור לגרסה הישנה שלי של IE אך ההסרה לא הלכה טוב ולכן הציע לי לבחור לבטל את ההסרה. עשיתי ריסט וכשהמשב עלה נרשם שהוא לא מוצא את EXPLORER.EXE ושקובץ comctl32.dll ושיש להתקין מחדש את WINDOWS. יש רעיונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.