תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקלה במחשב אני חושב שיש לי בעיה בregistry זה לפחות אחת האופציות אני צריך תוכנה שבודקת את הregistry ומתקנת את התקלות שהיא מוצעת תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני יספר לכם את כל הסיפור ואם יהיו לכם הצעות לפעול בדרכים שונות אז זה יהיה אפילו יותר טוב. יש לי סרט 720P בסיומת MKV הבעיה שהוא שוקל בערך 6.5 ג'יגה ותרגום SRT בנפרד. המטרה שלי היא לפצל את הסרט לשני חלקים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו בלי לפגוע באיכות (כמה שזה מתאפשר) ושיהיה ניתן לראות כל חלק בנפרד עם התרגום. השתמשתי בתוכנה mkvmerge GUI כדי לפצל את הסרט יחד עם התרגום (הקובץ הסופי הוא עם התרגום בתוכו) הבעיה שהנגן BSPlayer מנגן את הסרט עם כתוביות בג'בריש (למרות ששינתי את הגדרות בשפה לעברית) . מה שמוזר זה שאם אני יוסיף דרך הנגן קובץ כתוביות בנפרד בעברית הוא יעבוד כמו שצריך. אני משתמש בנגן הזה ספציפית לאחר שניסתי לא מעט נגנים והוא הריץ לי את הסרטים הכי טוב. אצלי זה קריטי כי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לשים לי פה קישור להורדת nod32 גרסה 2.5 עם קראק בבקשה או לתת לי אתר להוריד בו בבקשה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתקודד מ-avi\mpeg ל-xvid. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש איזו תוכנה פשוטה שאפשר באמצעותה לבנות אתרים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.3 (או משהו באזור) הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש במשך כ-2 דקות מין איקס אדום על האיקון הקטן למטה של נורטון ועד שהאיקס הזה לא יורד אני לא יכול לבצע חיבור לאינטרנט (יש לי אינטרנט של בזק), כלומר ה-shortcut to adsl לא מגיב ולא פותח את החלון של החיבור לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם בורסה גרף הניתנת לניסיון של שבועיים. לאחר שתמו להם ימי הניסיון הסרתי את התוכנה בעזרת תוכנה שנקראת revo uninstaller, המנקה גם כל איזכור בתקיית הרג'סטרי אך ללא הועיל, אינני מסוגל להפעיל שוב את תוכנת הבורסה גרף מכיוון שאני מקבל הודעה שתקופת הניסיון שלי תמה. האם מישהו מכיר תוכנה שבאמת יודעת לבצע מחיקה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לפתוח סרטים עם תרגום וכשאני כן מצליח זה יישמע קצת לא מובן אבל אני לא יכול להקליק כדי להגדיל את המסך ולכן אני צריך בכל פעם לגשת לתצוגה >> הצג מסך מלא וכ"ו .... בקיצור סרטים שללא תרגום באותה התיקייה מוגדלים ללא בעיה לעומת אלו שכן מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון דרך אגב הקודק פאק שמותקן לי זה K לייט הכי מצומצמת תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אסון נורא פקד אותי היום. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב. בהתחלה חששתי,לא רציתי להגדיר את כל ההגדרות במחשב מחדש. לאחר כמה דקות של שיכנוע עצמי הצלחתי להניא את עצמי מעזיבת פרויקט הפירמוט,הרגשתי הצלחה,אחרי הכל זאת הפעם הראשונה האמיתית שבה אני אתקין את כל התוכנות הדרושות להפעלת המחשב לבדי. כעבור שבוע כוכב נולד,הפירמוט,הגיבוי,ההתקנה המחודשת,הכל עבד מצוין.אני לא יכול להסתיר (אפילו שאני ממש לא רוצה להסתיר) שהרגשתי כמי שכבש חלום.הרגשתי עצמאי,בטוח,חסון,מלך העולם במילה אחת. אבל היום חלום התנפץ.היום גיליתי שקובץ המועדפים הכל כך,כל כך חשוב שלי נעלם. כאשר גיביתי את המועדפים (וגיביתי, שלא כמו בפעם הקודמת) השתמשתי באוונט (avant browser). הפעולה פשוטה - קובץ>ייצא>מועדפים ווואלה,הנה י…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאמצת את המעבד למאמץ מלא כדי שאוכל לראות עד כמה הוא מתחמם? [שתי ליבות]
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
התקוונתי שיהיה אפשר לראות את הקבצים בנגנים שונים למיניהם לאחר חיתוך אני לא רוצה לחתוך כאילו לכווץ ולשמור לשתי קבצים אלה לצרוב על שני דיסקים של 700 מגה רגילים ולצפות
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
המחשב זיכרון הפיזיקלי של המשחב החופשי נופל ל כ- 280MB כאשר יש לי 4GB וזה גורם למחשב שלי להיות מאוד איטי ולפעמיים(בדר"כ זה קורה באמצע תהליך של החילוץ) עד כזה מצב שלא ניתן אפילו לעבוד איתו, פעם זה לא היה ככה .(לעומת זאת CPU USEGE לא עולה על 15 אחוז) מדוע זה קורה ? מה הבעיה ? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני כבר שנים צופה בתכנים באותו אופן- קבצי HD (סרטים/סדרות) באמצעות הBSPLAYER. בתוכנה ישנה אפשרות של חיפוש כתוביות אוטומטי, קופצות האפשרויות שנמצאו ברשת, אני מסמן את הרצויה וממשיך לראות כרגיל. אה-מה-מה, לאחרונה ורק בBS, השידור החל לקפוץ ולקרטע מרגע הוספת הכתוביות (בין אם אלו שנמצאו על ידו ובין אם כאלו שהורדו מהרשת עצמאית). היסרתי את התוכנה והתקנתי שוב, וכלום. למען הסר ספק, בXBMC אין בעיה, למשל. *אולי חשוב (למרות שאני לא רואה קשר)- הבעיה החלה מעט אחרי שהחלפתי TV ליותר גדולה ו1080 מ720, אך הקבצים שאני מוריד הם עדיין 720. ולא, לא שניתי שום דבר אחר מבחינת חומרה/תוכנה/הגדרות (חוץ מגדילת הטלוויז…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש ואני רוצה קצת להתעסק אם Photoshop ואשמח אם תוכלו לתת לי קישור לאיפה שאפשר להוריד את זה שיהיה דמו מצידי (הרי אסור פה לדבר על דברים לא חוקיים) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש תכנת עריכה, שיש לה מעברים "מיוחדים" (בלונים, קובייה מסתובבת). אני כרגע משתמש בסוני וגאס, והמעברים בה מיוחדים, אבל אני מחפש יותר מיוחדים. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
Dreamscenes כן אני יודע שם מטומם לסרטון רקע אבל בכל מקרה... במילים אחרות אני מחפש סרטוני MPG, WMV לשים ברקע. אני מחפש סרטונים בסגנון של מה שמוצע באתר הזה (מצד ימין) סגנון שקט כרגע יש לי נוף מרהבי עם נהר זורם פשוט עושה טוב על הלב ... מישהו מכיר אתרים שמכילים סרטונים קצרים באיכות טובה בפורמט הנ"ל בחינם?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
הדריבר של ess לא עובד והם מפנים ליצרנית של הכרטיס, הבעיה היא שאין מושג למי שייך הכרטיס הזה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
אחרי שאקווהמארק מסיים את הבדיקה הראשונה זה עושה לי את השגיאה הבאה TERMINATION: Exception Caught Code: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION Info: The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access. Flags: 0x00000000 Addr: 0x0ff6266a eax: 0x00000001 ebx: 0x1e5303e4 ecx: 0x00000001 edx: 0x00000091 ebp: 0x0012f954 edi: 0x00000091 esp: 0x0012f940 eip: 0x0ff6266a esi: 0x0012f95c segc: 0x001b segd: 0x0023 sege: 0x0023 segf: 0x003b segg: 0x0000 segs: 0x0023 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קובץ NRG (קובץ של נרו) אבל כשאני פותח את הקובץ (בנרו כמובן) זה מביא לי את ההודעה הבאהhttp://planet.nana.co.il/d32_d32/gta.GIF וכשניסיתי לעשות אישור ולצרוב בכל זאת אז זה אמר שזה צורב אבל בסוף זה מראה לי דיסק ריק אם מישהו יכול לעזור עז בבקשה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא עידכון ל-Video BIOS שלי? יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 5500 FX. חיפשתי מלא ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, פתחתי אפליקציה מסוימת תחת חלונות 2000. האפליקציה עבדה נהדר על מספר מחשבים. לאחרונה, במחשבים חדשים היא אינה עובדת. החשד הינו שהבעייה הינה במהירות של המחשבים החדשים. האם מישהו יודע איך להאיט אפליקציה תחת חלונות?תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי רכשתי היום hl2 ואיתו גם את cs-s... אני מנסה למצוא שרתים ישראליים בתוכנה all seeing eye....והוא לא מוצא לי...ניראה לי שאני לא מגדיר אותו טוב, כי שאני עושה ריפרש זה מעלה את השגיאה הבאה: מה אני צריך להגדיר כדי למצוא שרתים ישראליים? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-