עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי אני מחפש תוכנת text 2 speech (או בקיצור, TTS) שתישמע אנושית ככל היותר. http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_synthesis כל התוכנות שניסיתי לא נשמעו אמינות מספיק.. אם יש למישהו ניסיון עם תוכנה כלשהיא שנשמעת טוב, אני אשמח לשמוע עליה. חינמית או בתשלום, הכל הולך. תודה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום בטעות הרמתי עם העכבר את החלון התחתון ללמעלה ואני לא מצליח להוריד אותו איך אפשר לסדר את זה ? Sent from my iPhone using Tapatalk

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sherlock1212,

איך אני מפסיק ספאם של תוכנות? אח שלי קיבל הודעה(מצורף) והוריד את התוכנה(בלי לשאול אותי קודם ) ומאז התוכנה שולחת לי וירוסים למחשב ויש כל בערך חצי שעה הודעת ספאם(מצורף). יש דרך לעצור את זה? אפשר לגרום לזה להפסיק לשלוח לי וירוסים? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  4. Started by orninyo,

שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by civic,

איזו תוכנה עושה המרה מהסרטים שבמחשב לDVD בצורה מהירה ואיכותית ושיהיה אפשרות לראות בטלביזיה על כל המסך בלי פסים שחורים..... אני מתכוון לטלביזיה רגילה לא LCD תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by RandomG,

אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם הנגן פלאש בדפדפן- ברגע שיש אתר שמתמש בפלאש או איזה נגן פלאש שיש באינטרנט,אז אני לא מצליח ללחוץ על הכפתורים באותו נגן או באתר עצמו שהוא בפלאש(אני לוחץ על אחד הכפתורים ושום דבר לא קורה) יש לי נגן פלאש Adobe flash player 9 ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לדוגמה סתם באתר פלאש הזה: http://www.opticana.co.il/collection אז שאני לוחץ על אחד השמות למעטה שום דבר לא קורה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. Started by yacovmateo,

אני רוצה לפרמט תמחשב ואין לי כל להכנס לכל אתר ולהעתיק לשמה תכתובת של הסימניות ויש לי איזה 70 ככה שזה קצת קשה לעשות את זה ידנית. איך אני יכול לעשות גיבוי הולם לכל הסימניות שלי? שישר אחרי שאני ידביק את זה לאיזה תיקייה או לעשות משהו פשוט הכל יופיע לי בחזרה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2009 בשעה 16:39:50 אפצי'

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by Salwaby,

אוקיי חברה , אז הבעיה שלי היא שאני לא יכול להתחבר לאיי סי קיו .... לא יודע היום שחזרתי הביתה וניסיתי להתחבר לאיי סי הוא לא נתן לי ואיכשו שכח לי את הסיסמה עכשיו הסיסמה הזאת כבר עתיקה יומין, ואני לא זוכר אותה ! סתם חרטתי איזה משהו לפני מלא זמן עכשיו הבעיה האמיתית היא שגם אני לא זוכר את האימייל שהשתמשתי עם האיי סי קיו הזה כי שוב פעם הוא עתיק לפחות בן 6 שנים, ואני לא זוכר ..... וכל הרשימה של האנשים שלי שם, ואני לא רוצה לפתוח אחד חדש כי אז נדפקתי בלי אנשים ... יש איזשהו דרך לא יודע אולי לפרוץ לאיי סי קיו שלי ? לשחזר סיסמה ?? לא יודע, עזרה בקשה !!!

10. זה חשוב מאד בשבילי. שוב, לא אחת שתשתמש בכתובת URL, אלא תקליט לי את מה שמשודר בחלון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by ShahafH,

כשאני נכנס לסרטון או סרט כלשהו כל המחשב נתקע ואני צריך לעשות רסטרט. ניסיתי להוריד דרייברים וקודקים ועדיין יש לי את הבעיה. מה לעשות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by JVT,

עזרהההההה אבל דחופההההה מה זה דחופההההה, בהולההההה, הבנתם???????? תקשיבווו!!! יש לי עבודה שקיבלתי לחופש מההורים, אני צריך לסיים את זה עד יום שני, בבקשה עזרו לי זה דחוףףףף!!!!!! אם לא אני לא מקבל את הכסףףף, וזה לא קצת!!!!! סתכלו, קיבלתי עבודה לעשות פרוייקט של משהו, אני לא יכול להגיד איזה, ויש לי פה רשימה ממתינה של, תתפלאו, למעלה מ-200 אימיילים לשלוח להם. ואני חייב בדחיפות תוכנת Multi-Email שתשלח לכולם במכה, אם לא לכולם אז לפחות 20 במכה או לא יודע מה, אבל אני חייב את זה!! אם אני אשלח אחד אחד זה ייגמר בעוד כמה שנים.. חישבתי כמה זמן זה ייקח כמעט במדוייק וזה יצא 14~ שעות, בהתחשב באינטרנט 2.5MB. טוב חפרתי מספיק, עכשיו אני חייב תוכנה אחת, לא משנה לי איזה.. העיקר שתשלח לפחות איזה…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. שלום! אני צריך המלצה לתוכנה שתפריד לי כמה שניות של סרטון וידאו לקבצי תמונות עבור כל פריים BSplayer לא עוזר

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לפרמט את המחשב ואין לי כח להעתיק את כל המועדפים שלי ואחר כך להכניס אותם אחד אחד יש איזה דרך להעתיק אותם לקובץ? (חוץ מלהעתיק את הכתובות של כולם אחד אחד - כמובן) תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by yniq,

ב outlook 2002 יש לי בעיה שה contacts בעברית לא מסודרים עפ"י סדר הגיוני. כלומר הסדר שלהם הוא למשל: ק, ג, א, ד, ה, א, ב, ז, ג, .... באנגלית הכול בסדר. יש למישהו מושג? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. התקנתי השבוע ווינדאוס 7 והסטריאו עובד כמו שצריך, אבל הסראונד לא. יש לי לוח אם Abit Kv8pro עם כרטיס Realtek AC97 הווינדאוס התקין לבד את התוכנה של Realtek אבל עם פחות פונקציות, ושאני בוחר 6 ערוצים זה עדיין לא עובד. מחקתי את הדרייורים והתקנתי ישירות גירסא מותאמת לווינדאוס 7 מהאתר של Realtek אבל גם זה לא עובד. מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by יוספי,

מחפש תוכנה שאוכל לשלוח דרכה HTTP GET או POST אחרי שאני מתחבר לאתר הזה לדוגמא אני הרי מקבל TOKEN כלשהו אני רוצה להזין אותו בתוכנה ושאוכל כאילו דרך התוכנה לפרסם פוסט באתר רק דוגמא יש כאלה ?

18. Started by dids22,

חיברתי למודם טלפון וקו בזק אני יכול בתצורה הזו להקליט את השיחה כן? איך בדיוק?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by gt6,

כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה ג'יבריש או שאני מוריד מסמך טקסט מהאינטרנט הכל בג'יבריש יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by magnom,

לא מצליח לכתוב את הנוסחה או בדרך הזו לעשות דרך המחשבון מדעי את הפעולה הבאה (106*314.15)/1 ולבסוף תלחץ ENG [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by raiman1,

ש לי הגה ממש ישן microsoft sidewinder precision racing wheel וזה תומך ב WINDOWS 98 אבל לי יש XP וזה עושה לי בעיות אחרי שהתקנתי את ההגה נכנסתי ל GAME CONTROLER וזה זיהה את ההגה כשלחצתי על ההגדרות זה הראה לי את המסך הבא עשיתי OK ואז זה הראה לי עוד חלון יודעים איך לפתור?? [attachment deleted by admin]

22. Started by daves,

שלום. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4S-800MX. ה - XP לא מזהה את הדרייבר, ואני מנסה להוריד דרייבר מתאים. פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס הוא של FoxConn. מישהו מכיר את החברה ויודע מאיפה אני יכול להשיג דרייבר?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום לכולם ,. קודם כל אם זה לא קשור לפה אז בבקשה תעבירו . אז ככה שיחקתי לי היום במשחק LINAGE2 ואחרי שיצאתי ממנו ראיתי שלא רואים את האייקונים . למשל הסמל של המחשב שלי אז לא רואים אותו . רואים אותו ככה . http://www.videozilla.net/decodevcd2.gif וגגם את שאר הסמלים רואים ככה . איך אני יכול לפתור את זה ?.. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by ravenclock,

שלום רב. חברתי פלאפון נוקייה דרך היואסבי, ברגע החיבור ויינדוס כתב שהוא מתקין דרייבר של נוקיה. לאחר מכן הצלחתי לגשת אל המכשיר דרך המחשב. ברצוני למחוק את הדרייבר מהמחשב אך הוא לא נמצא בהוספת / הסרת תוכנות. ברשותי ווינדוס 7 ועשיתי את מה שרשום בסטיקי, הכוונה שאינני יודע איך קורואים לדרייבר עצמו, איך אני יכול לגלות את שם הדרייבר? תודה! תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  25. שאני מתקין תדריבר [דרך דיסק] לא יודע למה פתאום אחרי שזה סיים להתקין את DirectX רשום לי תהודעה הזאת: Run time error "53" File not found אבל לפני יום התקנתי אותו והוא פעל רק ששמתי WIN7 פתאום הוא לא עובד לי מה צריך לעשות???????

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.