עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aleXtazi,

מחפש פלאג אין של נרו... של mpeg2 codec encoder

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by Crash5,

אני מחפש פלאג-אין מסויים שיגרום לרצף בין השירים. כלומר, שיישלב את סוף השיר המתנגן באותו הרגע עם תחילת השיר הבא ברשימה. יש את האפשרות הזאת בווינאמפ 3 אך אני משתמש בווינאמפ 2.9 כי הוא הרבה יותר קליל ונוח לעבודה. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by VanGuard,

אני משתמש במירנדה ומאוד מרוצה מהתכנה חוץ מדבר אחד: הטקסטים גם כשהם בעברית מיושרים תמיד לשמאל בחלון השיחה וכמובן שזה עושה באלגן שלם בהודעה כמו סימני שאלה בהתחלה במקום בסוף ותוספות שנכתבו באנגלית מופיעות גם כן במיקום מוזר. אני יודע שיש פלאגין שאמור לסדר את זה וליישר את הטקסט לימין אך איני מוצא אותו. אנא עיזרו לי בחיפוש או תנו לי לינק אם אתם מכירים את הפלאגין. בתודה מראש.... VanGuard

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. שלום לכולם! לאחרונה השתמשתי בנגן FOOBAR2K עם סקין שכולל המון פלאגינים, אחד מהם הוא הצגת מילות השיר עם גלילה אוטומטית וסימון השורה הנוכחית בשיר... עכשיו, לאחר הפרמוט, אני מנסה להשאר עם כמה שפחות תוכנות צד-שלישי... עכשיו השתמשתי קצת ב WMP11 של ויסטה והבנתי ששכחתי כמה הוא גאוני ונוח(כמו כל ויסטה...) אבל אני חייב LYRICS ואין לי כוח כל הזמן לחפש באינטרנט... אני רוצה את זה מובנה בחלון של המדיה פלייר כמו LYRICS PLUGIN הבעיה שלו היא שאין לו גלילה אוטומטית וסימון השורה, זה פשוט מן דפדפן אינטרנט פשוט שכל הזמן מחפש לייריקס... חשבתי על MINILYRICS אז הורדתי אותו, אך יש לי בעיה קטנה בהתקנה... בהתקנה יש כמה תוכנות שאפשר להתקין בהן את הפלאגין כמו: WINAMP FOOBAR אך לא ראיתי שם מדיה פלייר.…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  5. לילה טוב לכולם.. אני מחפש דרך שכל השירים שנמצאתי תחת אותו אומן, או אותו אלבום באופן אוטומתי יקבלו תמונה זהה. כלומר שאני לא אצטרך לעשות את זה באופן ידני. זה נקרא תחת האיטונס כ Artwork. תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by ccc,

אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by Wingedbull,

כששיר מסתיים אפשר ע"י הפלאג-אין לעשות כמה שניות יותר או פחות רוצים, כדי שהשיר שלאחריו יתנגן ישר. שכחתי את השם. multicore אתה יודע. אני זוכר שהיה בעבר ת'ראד על זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם, אני מחפש פלאשיסט (כותב בas3) לאיזו עבודה קטנה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בברכה, נועם עריכה: לא בדקתי בחוקי הפורום אם הודעה זו מקובלת. במידה ולא, אני מתנצל...

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

יש פלג אין שWINAMP שמאפשר לראות את המילים של השירים איפה אני יכול להוריד את זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שלום, האם משהוא יודע/נתקל בפקודה המאפשרת לדעת מה עומס ה-CPU מ-DOS, המטרה היא על מנת לנתר שרת שעומס -הCPU שלו גדול מ... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Aviv C,

מישהו מכיר פקודה בדוס שפותחת קובץ טקסט בדוס עצמו (לא בכתבן או בפנקס רשימות)?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by J0n1,

שלום. עשיתי כפתור בפלאש ואני רוצה שהוא ינגן רדיו אינטרנטי, האם יש פקודה (יש לי פלאש MX) להפעיל URL במדיה פלייר? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מחיר: ישולם עבור הכנת עבודה שלמה. דרישות: - ידע בתיכנות בסיסי של AS2/AS3. - ידע בפלאש - אנימציות והכנת סרטים. - ידע בפוטושופ. - חובה תיק עבודות. - שאפתן, ראש פתוח, אוהב ללמוד ולהתפתח. - רצוי שיעבוד עם חשבונית. - זמין די מיידית לעבודה. כללי: התחלתי פרוייקט מיזמי חדש לפני מספר שבועות, אשר דורש ממני גרפיקאי/פלאשיסט מוכשר לעבודה די מיידית. השכר יהיה פר עבודה. יש כבר מוצר בסיסי, אבל הייתי רוצה לשפר אותו/לבנות אותו בצורה יותר כללית וגמישה. אני מחפש מישהו מוכשר עם רצון גבוה מאוד והתלהבות למקצוע. מי שחושב שהוא מתאים לדרישות שיצור איתי קשר בהודעה פרטית, או במייל: chen.rvn@gmail.com * נ.ב: אני בא מתחום הנדסת תוכנה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  14. ערב טוב חברים התקנתי בבילון 7 על WIN7 ועל WIN XP. התירגום ב- WINXP עובד חלק לל שום בעיה ואני יכול לקבל תירגום בכל מצב ומקום על המסך, ו/או בכל תוכנה ו/או מסמך בו אני נמצא כולל IE8 כמובן. לעומת זאת ב- WIN7 יש לי בעיות לקבל תירגום ( הפעלת צרוף מקשי התירגום לא מגיבים), ב-IE8 שם מסך הבבילון בכלל לא "קופץ"- למשל בעמוד זה, וגם על שולחן העבודה, שם העמוד "קופץ" אך לא קורא את המילה המבוקשת, אלא סימנים אקראיים. זה מתסכל, ובעיקר כשאני מבקש להשתמש בתוכנה כאשר אני קורא מאמר כלשהו. פתרון, חלקי כמובן, הוא השימוש בפונקציית העריכה באמצעות ה- Microsoft Office Word, ואז, כשזה אפשרי, כי לא כול הדפים עולים, אני יכול להפעיל את תוכנת התירגום כראוי - כמובן שזה מעצבן להפעיל את העורך בכול עמוד. שום…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. יש לי כמות גדולה של חשבונות של חברה מסויימת. עכשיו החשבונות האלה הם באותו הפורמט ובכל חשבון יש אזור עם תאריך החשבון. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לסרוק מסמך, לקרוא את השדה הזה עם התאריך ולזהות אותו (OCR) ולשמור את המסמך בתור קובץ PDF כשהשם של הקובץ הוא למעשה התאריך שנקרא. האם יש כזה דבר? מישהו יש לו עצות אחרות ליצירת ארכיון ממוחשב של מסמכים? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. איפה צוואר הבקבוק, הכרטיס מסך המובנה שיש לי, בהכרח לא יעיל בשביל האוטוקאד? יש דבר כזה, תוכנה שיכולה למדוד את עוצמת המחשב הנוכחי ולאתר לי את צוואר הבקבוק עבור יישום ספציפי כמו אוטוקאד? EVEREST Corporate Edition Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater i946GZ System Memory 2GB Display: Video Adapter Intel® 946GZ Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3000 http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 13:49:54 חבר'ה מבקש …

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by harry,

שמעו חברים אני מחפש את הגירסה של קאזה ++k . אני מחפש בגוגל, אבל אני לא מוצא כלום. מן הסתם כי החברה שמפעילה את קאזה המסחרית רוצה לסגור את הגירסה הזאת כי היא לא מכילה פרסומות ותוכנות ריגול... אבל אני יודע שעדיין יש אתרים ברשת להוריד את זה, היה לי אחד אבל הוא נפל, אז בבקשה אני מתחנן אם מישהוא יודע איפה להוריד את הגירסה הזאת שיכתוב! (לא סבבה לייט זה בכלל לא אותו דבר!) ##בבקשה לא למחוק את התר'ד התוכנה עצמה היא חוקית, אולי התכנים לא...##

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מחפש קובץ IMAGE ליצירת דיסק בוט + GHOST - דחוף בבקשה. אשמח לכל עזרה... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by hagay21,

אני מחפש קובץ שלא יוכל להיות מודפס או במילים אחרות נעול פבני הדפסה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

אני לא יודע עם זה המקום המתאים שפתחתי בו את הנושא אבל אני עושב בדיקות על כול מיני אנטי וירוסים ואנטי ספי אני מחפש קובץ שיש בו הרבה וירוסים וגם קובץ שיש בו הרבה רוגלות לשם השווה בין חברות אני וירוס ורוגלות מישהו יכו לתת לי לינק להורדת קבצים כאלו

23. Started by tal5ab,

חיפשתי בנרות ולא מצאתי קוד מלא וטוב הבעיה היא הנקודה .. כל מספר מיוצג ככה: המספר ועוד ספרה שמציינת מיקום הנקודה. מצאתי יופי של אלגוריתמים לחילוק עצמו בביטים אבל מה לעשות עם הנקודה? אפילול על הדף זה לא יוצא לי טוב אשמח לעזרה או להפניה לקוד :

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני רוצה לעשות חתימה באוטלוק למשלוח מיילים שהחתימה תראה שעון שסופר אחורה לתאריך זמן עתידי ספציפי א. איפה אני יכול לעשות קוד כזה. ב. איך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by A.S computers,

אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא?????

• 2 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים