עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו מרוצה מהגירסאות האחרונות של נרו 8.3? או שעדין גירסה 6 .6 עדיפה?

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום לכולם. בזמן האחרון התחלתי לימצוא יותר ויותר דיסקים עם מוסיקה ישנה וטובה, אבל שמתי לב שהמערכת לא קוראת את כל השירים כמו שצריך יש מעין תעיקות כאלו~ אז חשבתי לעצמי, הממ.. בטח יש איזו תוכנת פלא שיכולה לקרוא את הפורמט של השירים בדיסקים של מערכת הסטריאו שלי, שהם בפורמט WAV (תקנו אותי אם אני טועה) ואז להפוך אותם לשירים בפורמט MP3 כך שאוכל לגבות אותם גם על הHD שלי וגם על דיסקים חדשים (ובכמות רבה יותר) ובכן, אם ישנה תוכנת פלא שכזו אשמח לדעת. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by shahar91,

האנטי וירוס McAfee חוסם לי את ה-AutoClick בטענה שהוא סוס טרויני ואני לא מצליח להוריד את החסימה. ניסיתי לסגור את החומת אש ואז לחלץ אותו שוב מהrar ולתת לו הרשאה אבל גם בלי חומת אש הוא חוסם לי אותו חייב עזרה :'(

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by BrAvE_HeArT,

מזה הדבר הזה (זה שמסומן בחץ האדום) ??? ואיך אני מוריד את הדבר המעצבן הזה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  5. שלום לכולם אני לא חדש פשטו החלפתי משתמש לא הצלחתי להכנס אז פתחתי פרופיל חדש אני הייתי zinzana men tu R.g.Computers אז אני חפרתי את "googel" ואת "nigma.ru" נאדה אני לא הצלחתי למצוא אני צריך דרייבר לכ.קול קרייאטיב es1317 לWin98se אז בבקשה לכם תעזרו לי זה המחשב הבייתי שלי ואני עכשיו ללא קול באסה :'(

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by Lirux,

ששומעים שיר בwinamp ומנמיכים את הווליום דרך התוכנה אז זה בעצם מוריד את ה WAVE בבקר ווליום (הסמל הקטן של הרמקול בtask bar) בניגוד לוינאמפ, מדיה פלייר מנמיך בדרך אחרת שלא מנמיכה את הwave. האם אפשר לעשות שwinamp ינמיך באותה צורה? כי אני מדבר הרבה עם חברים דרך skype ולפעמים אני רוצה לשמוע שירים ברקע ואז כשאני רוצה להנמיך את השיר כדי לשמוע אותם אז זה מנמיך את הwave מה שמנמיך את הווליום של מי שאני מדבר איתו וככה אני עדיין לא שומע אותם.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by ohadedwi,

שלום רב! יש לי פרויקט בPremiere שאני רוצה לשמור כסרט. עכשיו שמרתי כמה פעמים, ובכל פעם שאני שומר, הסרט לא יוצא טוב ומופיעים בו כל מיני בעיות כמו: פיקסלים מהצד, תמונות שיוצאות מהתבנית,ותמונות חתוכות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני צריך לכוון את ההגדרות של השמירה, ככה שהסרט יצא בדיוק כמו הפרויקט. אני לא יודע אם זה משנה, אבל הסרט אמור להיות מוצג בעזרת מקרן. תודה מראש. מצורפות תמונות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. אהלן היום עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי nvidia geforce 220 gt לאחר הפעולה שום משחק לא עולה לי בטענה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימליות להפעלת המשחק בנוסף כתוב בהודעה שהכרטיס מסך שלי לא תואם את הדרישה הבאה GPU: VRAM 128MB הדרייברים הם מהאתר של nvidia לתאריך 10/08/2010 האם נתקלתם בזה ויש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. שאלה קטנה ופשוטה (למי שמבין...): איפה נשמרים קבצים בזמן ההורדה - עד שמסתיימת ההורדה והקובץ הסופי מועבר לספרית היעד שהגדרתי?

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by ruff stuff,

היום קיבלתי התראה על סו ס טרויאני בשם js/tivso.14a gen trojan התוכנה זיהתה אותו והעבירה אותו לבידוד לאחר שעתיים שלוש שוב אותו ההודעה עלתה לי למה זה קרה הבעיה לא אמורה להיפתר לאחר ששלחתי את הוירוס לבידוד?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by X-It,

עשיתי עבודה חדשה בפוטושופ הנה היא: מה דעתכם???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ראשית על הורד את התוכנה מהלינק הבא: http://planet.nana.co.il/football/X-LiteFWD_Install.exe ולהלן דרכי ההפעלה 1. אחרי ההתקנה הפעל את התוכנה 2 במסך הראשון יופיע הגדרות של הקול 3.אחרי שסימנו את הקטע של הקול הגענו לקטע של רישום משתמש וזה החלק הכי מסובך (כיוון שהשרתים תפוסים) 4.לחץ על הכפתור שליד ה ok (לא עלcancel אלא על השני) 5.אמור להיפתח חלון בצבע ירוק (חלון הגדרות) (במידה ולא ניפתח חלון זה לחץ על הכפתור שמי ימין לכפתור ה clear ואז system setting ואז SIS Proxy ואז Default) 6. לחץ על השורה הראשונה ושנה אותה ל yes. (כך זה צריך להיראות enabled : yes) 7.שורת ה Display name שם תרשום כל שם שתרצה ( כך זה צריך להראות Display name : your name) 8.שורת ה user name הקש את המיספר 94458…

• 79 תגובות
    • 8.5k צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42 השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים... חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות. והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'. אז מה אתם אומרים? ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים תודה מראש

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by duk4u,

יצרתי מצגת בעזרת התוכנה Photo to movie על מנת לנגן את הקובץ בכל DVD המרתי את המצגת לקובץ DVD כמו בתמונה הבאה אלה הקבצים שהתקבלו ברצוני לציין שהנגן היחידי שאני מצליח לנגן את הקובץ ב VLC פלייאר. ואנני יודע כיצד לצרוב בנרו את הקבצים על מנת לנגן בכל DVD . אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי מוזיקה, המליצו לי התוכנה MP3Knife אבל אני צריך תוכנה שתוכל לחתוך לי מהשיר את השנייה ה- 0:19 עד ה0:39 והשיר ישאר כמו שהוא רק בלי השניות האלה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  18. התקנתי היום את קספרסקי 7 והוא לא נותן לי להיכנס להרבה אתרים, ז"א למשל אני נכנס לHW אז הוא נטען המון זמן [האתר] איך שאני סוגר את קספרסקי האתר פתאום נטען עד הסוף במהירות, נגיד ל VGAMES הוא בכלל לא נותן לי להיכנס [טוען את הדף בלי סוף] איך שאני מכבה את קספרסקי הדף עולה במהירות. מה הבעיה והאם היא רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום, ניסיתי להפעיל את ה-Skype,התוכנה נפתחת אך התיבות שבהם אני ממלא את הפרטים שלי לא מוצגות. אני מתכוון כך: /http://tinyurl.com/c3rk2t6 הסרתי את התוכנה,התקנתי אותה שוב ועדיין אותו דבר... יש פיתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  20. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשר עבודה בכמה DESKTOP במקביל (על מחשב אחד) ל- WINXP תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by eLi7aN,

בווינדוס 10 יש אנטי וירוס כולל בשם Windows Defender 10 אני מנטרל אותו ל 2 דק' מקבל 200 מגה אני מחזיר אותו מקבל 100 הוא שואב כוח מהפס אני לא מצליח להסיר אותו מכיוון שזה בתוך מערכת הפעלה יש למישהו טיפ איך אפשר להסיר אותו אני ביגללו לא מקבל מהירות 200 וגם שמנטרלים עכשיו לא מקבל 200 עשיתי פירמוט למחשב עליתי על הבעיה זה ממנו איך מסירים אותו תסירו גם דחוף אני לא יודעע איךךך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Pentium D,

אתמול התקנתי ZoneAlarm Internet Security Suite.v6.0.631.003 אך נוצרה לי בעיה, אני ואח שלי מחוברת ברשת מחוברת ומשום מה הפיירוול של ZoneAlarm חוסם את הרשת ועכשיו אחי לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלו. (המחשב שלי הוא הראשי). בבקשה תעזרו לי לתקן את זה (מי זה מבין ב-ZoneAlarm).

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Bug2000,

שלום לכולם. D: אוקי אז חבר שלי הראה לי איזו פקודה מוזרה שהוא מצא בטעות, כשהוא כותב את המילים הבאות בדף WORD רגיל, קורה דבר משונה שאין לנו הסבר הגיוני :\. פקודת הקסם היא : =rand(200,90) מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזאת ? O_O

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להגדיר שמתי שהמחשב נדלק אז התוכנה תעשה סריקה וירוסים ותקנה אותם באופן אוטומטי ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.