תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מתשמש בנורטון אנטי וירוס 2002 מעדכן אותו פעם בשבוע ככה הוא מצא לי וירוס במחשב והרבה לי הודעה על כך לוירוס קוראים backdoor .trojan עכשיו מה לעשות ?! הוא כותב לי שהוא לא יכל לתקן את הקובץ .. הוא רק כותב לי שהוא מצא וירוס על המחשב
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כמו שהיה במהדורת החדשות היום (24.12)... מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעורכת שיחות טלפון חינם דרך האינטרנט? תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
זה חשובל י מאוד אני וחברים עושים סרט מכל מיני דברים בקיצר כמעט כל פעם שאנחנו מוסיפים מוזיקה לסרט אז יש את הsend no send המעצבן הזה ואני ממש מתשגע מזה!!!! גם לפעמים כשסתם רואים את הסרט בינתיים או כשמוסיפים מוזיקה! בסבקשה עזרה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
הורדתי וישבתי על הנושא המון זמן אני מקבל הודעה לגבי ה ROXY מישהו הצליח לדבר?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול ליצר ICON פעם הייתה לי תוכנה כזאת אבל שחכתי את שמה....
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בנתיים אפשר רק לחדשים 066 ו 065 אפשר להיקשר אליהם פשוט תורידו את ה0 משל066886886 תעשו 97266886886*
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
טוב, אני דיי חדש בעסק של צריבה אז תעזרו לי קצת... הורדתי את ה NERO 6 Ultra מספר 1 מ www.downloads.com (היו שם שלושה כאלה ונראה לי שהראשון זה מה שצריך). התקנתי אותו, עכשיו יש לי בשולחן עבודה קובץ Nero StartSmart , אני פותח אותו, ומופיע לי תפריט. עכשיו, יש לי שני קבצים, Cue and Bin של משהו שאני רוצה לצרוב לדיסק, איך אני עושה את זה? לאן אני הולך מהתפריט הראשון של התוכנה? יש לי צורב Lite-On 52x32x52 אם זה משנה... תודה מראש דרך אגב, לינק לאיזה שהוא מדריך גם יעזור...
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
איך אני מברר תוכן של קובץ rar שאני מוריד ב emule? ואיך אני מוודא שהוא לא דפוק?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
כל הנקודות האלה שאני מקבל כתוצאה משיתוף, זה נמחק אם נגיד אני מחליף ווינדוס? יש דרך לשמור את זה?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הורתי טריילר של נורטון אנטיווירוס, וההתקנה נתקעת באמצע. ממש, אבל ממש אין לי מושג מאיפה אני מוצא תוכנה שמזהה ומוחקת את הקבצים הנגועים האלו. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מה קורה חברה היום פשוט בטעות מחקתי כמו טמבל איזה ספריה שיש בא מלא דברים שהורדתי במשך 4 חודש שהיו בא סרטים תוכנות ועוד אז מה שאני מבקש ממכם חברה זה המלצה על תוכנות שבאמת ישחזרו לי את הקבצים כי השתמשתי אם כמה והם שיחזרו את הקבצים אבל הם נדפקו לי לא היה אפשר לראות את הסרט או לא היה אפשר להפעיל את הקובץ rar זה פשוט נדפק חברה אני ממש נואש פה וזקוק לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על האנטי וירוס AVG גירסה AVG 6.0 FREE ? הוא ברמה של נורטון מקאפיי או פנדה? ואם יש למשהו לינקים לאנטי וירוס טוב בחינם שהוא יכול להמליץ עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
אני זקוק לפאצ' ל-overnet שיעשה אותו pro. אמרו לי שזה יכול לשפר ממש טוב ת'מהירות. ואין אין פאצ' אז הגדרות אופטימליות או משהו כזה,אני ישמח לקבל את שניהם. נ.ב. אני חדש אז שלום ;D
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
וכיצד ניתן לשלוט עם GAMEPAD על מחשב הבנתי ע"י GIRDER אך איזה דרייבר צריך לבחור?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בשתי התכנות הללו (גרסאות 0.3E ו4.5 פרו) ו... יש לי בעיה עם מה שנכנס בינהם ; האייסיקיו (בכל הגרסאות, כולל 2GO) כל הזמן, אבל כל הזמן מתנתק.. נאמר לי שהמיול מעמיס על ZA כך שZA נאלץ להעמיס על החיבור, ולכן מתנתקות לפעמים תכנות אחרות. כן, זה גם קרה לי עם תכנות אחרות - האמת רק קאזה (אני לא משתמש באחרות חוצ מאקספלורר כמובן). לכן, רציתי לשאול אם מישהו כבר נתקל בבעיה דומה, ומה לדעתכם יכול לפתור את הבעיה המעיקה? בתודה לכל מי שיעזור ויענה, חן.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
התיקייה של הדאר שלי? דהיינו יש לי XP פרופשונל באנגלית..... ונניח אני לא רוצה להעביר את כול הדאר שלי והתיקיות שלו (המישניות שפתחתי וגם דאר יוצא וכו') למיקרוסופט אופיס האוטלוק..... (יעני ליצא לשם את כול הדאר) ואז מישם לעשות גיבוי לקובץ (.PST ) ! אני צריך לדעת את המיקום של התיקיייה שבא נישמרים הדאר שלי הניכנס היוצא וכו' בווינדוס בבקשה. דהיינו גש לתיקיה ווינדוס ושם ל-..... בלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!! ושוב אני מזכיר אני צריך את התיקיה של Outlook Express 6 ! לגבי רשימת הכתובות עם זה יסתדרתי כבר!! ושוב תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתקליט לי וידאו למחשב מהמצלמת אינטרנט (WebCam) אל המחשב אך שלא תציג לי על המחשב את החלון של ההקלטה, כלומר שתקליט וידאו למחשב באופן מוסווה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש freeware שמאפשר חיתוך קבצי mp3 ובאותה הזדמנוות גם אתר שמרכז freewares היה לי פעם בבבוקמרק של המוזילה , אבל התקנתי מחדש והכל הלך
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוריד באימיול ואני הולך לישון ומכבה את המחשב, ואז בבוקר ממשיך את ההורדה זה הקצב ייהרס ממש?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם המורה שלי לצרפתית התעקשה שנעשה עבודה במחשב וכידוע בצרפתית יש אקסונטים הייתה לי פעם מורה לצרפתית שחילקה לנו דפים שבהם היו כתובות קומבינציות של מקשים שהיו נותנות בוורד אות עם אקסונט מעליה מה לעשות שאיבדתי את הדף... מישהו יכול להגיד לי את הקומבינציות האלה או להפנות אותי ללינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-