עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aexxx,

שלום, אשמח לשמוע את ניסיונם של אנשים בנושא הנ"ל. דעתי בעניין : NAV - sucks McAfee - בסדר, ממוצע. לגבי כל שאר השוק כמו PC-CILLIN, Panda, AVG, Kaspersky, Dr.Web אודה לכם אם תגיבו. תודה, והמשך יום טוב לכולם. ;D

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6.5 וגם 6 ושאני נכנס לicq הכל בסדר ואז שאני נכנס לרשום הודעה לחבר זה נתקע לי עם אתם יודעים אני ישמח כ ל כ ך ויש לי מחשב חזק אז אין שום קשר למחשב

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by gkman,

שלום אני משתמש ב Winamp בתור נגן המוזיקה שלי ברירת מחדל שלי. זה כמובן גורם שכל האייקונים של הקבצים שנפתחים עם Winamp מציגים את האייקונים של Winamp. אני רוצה להשאיר את האייקונים המקוריים של ווינדוס (כי אני אוהב לראות את הסוג קובץ באייקון.) (המערכת היא ווינדוס 7) יש דרך לעשות את זה? (אם אפשר אז בלי לחטט ב-registry) תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך DVD לDIVX או כל פורמט איכותי אחר

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. Started by viper_sb,

שאני כותב מייל באוטלוק 2003 הוא נותן לי הודעת שגיאה VISUAL C ++ משו... ואז נסגר מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  6. אני מעוניין כמו כולם להתקין WHATSAPP על מחשב למישהו מבוגר שכמובן אין לו פלאפון חכם אבל רוצה לשמור על קשר / לקבל תמונות מהמשפחה ולא יסתדר עם פלאפון חכם. האם הדרך הכי טובה כיום היא להתקין BLUESTACK על המחשב ואז להתקין את ה APK עליו וזהו ? זה פשוט ? זה דורש איזה רישום ? איך רושמים את המספר של הטלפון שלא חכם ?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום יש לי בעיה חמורה במחשב ,מידי פעם התוכניות "קופאות " במחשב וכאשר אני מנסה לפתוח ישום כל שהוא, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לפתוח את היישום למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב הרצתי כל התוכנות נגד "רושעות" ורוגלות" ואנטי וירוס נמצאו לי "סוסים טרויאניים" והתוכנה בודדה אותם.אבל הבעיה ממשיכה מה זה יכול להיות? תודה רבה. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות אקס פי גרסא ביתית.

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by מאור247,

יש directx 10 ל xp.????....אם כן מאיפה אפשר להוריד???

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by lordgod,

אני רגיל להשתמש בתוכנות עם ארבעה VIEW PORTS ורציתי לנסות להשתמש בבלנדר , אבל קשה לי רק עם VIEW PORT אחד איך עושים 4 ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.exeem.com/ eXeem Public Beta version 0.21 has been released. Most of the bug fixes were done to the network system (nodes). We have also fixed the search crash bug. We added a stop function to New files and we are testing out html type of ads in the program. In this release you will not get any mandatory third party software installed with eXeem. סוף סוף אפשר להוריד ולנסות בגרסא הזאת אין את ה CYDOOR..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yigal33,

שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש מצב להגדיר חשבון של WALLA.CO.IL באאוט לוק

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. זהו קטע אינסטרומנטלי מהופעה , אין לי דרך לקנות אותו ( או להוריד אותו באותה נימה ) , אז אני רוצה להקליט אותו למחשב ( במקום כל פעם להכניס את הdvd בשביל שיר אחד ) . כיצד אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. אני רוצה להכין TUTORIALS מיקצועיים. דרושה המלצה לתוכנת VIDEO SCREEN CAPTURE טובה לא משנה שתעלה כסף העיקר שתהיה איכותית נוחה ובעלת יכולות ייצוא רבות עם אפשרות להקלטת סאונד של המחשב ומהמיקרופון אפשרויות זום הדגשה וכו. תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לדעת מה חוברת עבודה בתוך קובץ XLSX שוקלת מלבד להעביר חוברת חוברת לקובץ חדש ולראות גודל קובץ האם קיימת אופציה כזו תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by ali_baba,

איך אני מסיר את windows media player באופן סופי ומוחלט ?? (ואל תשלחו אותי ל start,setting ,control panel,add or remove program) זה לא באמת מסיר את התוכנה הספציפית הזאת

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. יש תוכנה שמוסיפה אקו?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by xTz,

יש לי שני דיסקים את הראשון חלקתי לשני מחיצות, השני נשאר שלם יצא שאחרי התקנה של ויסטה על מחיצה C, האותיות של המחיצות של הדיסק הראשון היו C,E והדיסק השני השלם D יש אפשרות להחליף בין D ו-E בלי ששום דבר יפגע? תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. החלטתי להתקין מוזילה (נראה דפדפן נחמד מאוד) ואני רוצה לעביר את המועדפים שלי לבוקמארק כיצד אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. רק שורת פקודה. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by 1tanai,

איפה אני יכול לימצוא את התוכנה הזאת אבל את הגירסה המלאה \ תודה בבקשה תענו לי

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  22. כל מיני חברים ואנשים מהמשפחה כל הזמן שולחים לי כל מיני תמונות וסרטונים באיימיל אבל אני לא יכול לפתוח אותם שאני לוחץ על הסיכה זה בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ על זה ואם אני לוחץ על ההודעה פעמיים אז זה כותב לי משהו כזה: "OE הסיר את הגישה למסמכים בדואר שלך שאנים בטוחים" מישהו יודע למה זה?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. למישהו יש מדריך בנושא, אני אשמח ....

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Dark Respect,

שלום החיפוש באימיול שלי דפוק: בחיפוש בעברית הוא מוצא 0 תוצאות לא משנה מה החיפוש בחיפוש באנגלית הוא מוצא ממש ממש ממש קצת תוצאות עד לפני כמה ימים זה פעל טוב ולפתע נדפק... ניסיתי להחליף שרתים, לעשות ריסטרט למחשב, לנתחבר מחדש ל אינטרנט.... כלום! מה לעשות? מה הבעיה? תודה לעוזרים האצילים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://83.149.75.33/info.png?cmp=fkfrt&rid=zdez&affid=173021&mid=an2g&revid=10702&uid=44563274FD6411DDB30D173021CFFFFF&guid=6B062A013D464404A077185C35B7BD09&mrk=1&ver=4052 הכתובת הזאת נפתחת לי בהרבה חלונות ריקים ושמתי לב שגם - זה http://64.151.72.252/brmr/ קופץ לי. זה קורה גם לא בעת הגלישה. מה הפתרון? הרצתי ב-ADWARE מלא סריקות וחשבתי שזה יפתור וזה לא קורה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.