עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Blue Wolf,

שלום, יש לי בעיה בWMP מאז שפירמטו לי את המחשב בפעם האחרונה. הבעיה היא:כל הסרטים שאני מפעיל הם בשחור לבן... אין לי מושג למה זה ככה כי אני לא ממש מבין בדברים האלה. יש למישהו פיתרון?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום ... אני רוצה שתעזרו לי למצוא תוכנה מסויימת , אני מקווה שיש אחת כזאת . אני אסביר בקצרה מה אני צריך מהתוכנה , יש לי מספר עסקים שאני רוצה לעשות להם פרסומת לתקופת זמן מסויימת , אני רוצה תוכנה שתסדר לי את לוח הזמנים , כלומר , שהתוכנה תודיע לי אחרי שהזמן שהוקצה לפרסומת הסתיים או משהו דומה לעניין הזה, כי אני לא רוצה לעבור על כל התאריכים .. אי אפשר לעשות זאת דרך האקסל?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. יש לי כרטיס ללכידת וידאו, אני רוצה להעביר מהוידאו שלי את הסרטים למחשב, אחר כך להפוך אותם ל-xvid ושיהיה במשקל{לכל היותר 700 MB} הכרטיס וידאו של הוא: AVerMedia DVD EZMaker USB2.0 הנה לינק למפרט: http://www.aver.com/products/dvm_AVerDVD_ezMaker_usb.shtml תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. כמו כן אם אפשרות שליטה במאוורר למחשב נייד

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש תוכנות בסגנון FRAPS , אפשר שמות בבקשה ?

6. Started by Guarding angel,

היי לפני חצי שנה זנחתי את האנטיוירוס ANTIVIR לטובת EZ ETRUST עכשיו מכיוון שANTIVIR שינו את התוכנה שלהם כליל אני ניסיתי להתקין אותה מחדש... אך... המחשב מסרב לעלות כמו שצריך ונתקע,ואגב לא מחקתי את האנטיוירוס EZ הקודם מה כדאי לעשות? ואיך מבטלים את הצורך בסיסמת כניסה בWINXP?

7. אני צריך תוכנה, שבא אני רושם את שם הסרטף ופרטים על הסרט, אם ראיתי את הסרט הזה, מה הדירוג שלי אליו, ומי משחק בו תקציר וכו' מישהו מכיר תוכנה כזאתי? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by duk4u,

יצרתי מצגת בעזרת התוכנה Photo to movie על מנת לנגן את הקובץ בכל DVD המרתי את המצגת לקובץ DVD כמו בתמונה הבאה אלה הקבצים שהתקבלו ברצוני לציין שהנגן היחידי שאני מצליח לנגן את הקובץ ב VLC פלייאר. ואנני יודע כיצד לצרוב בנרו את הקבצים על מנת לנגן בכל DVD . אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה חיצונית או תוסף לפיירפוקס (עדיף) שעובר על דף מסוים ופשוט נותן רשימה של כל הלינקים המצויים בו, כך שניתן יהיה לשמור אותה כקובץ טקסט. האם מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by imac,

ערב טוב, הנני שדרן באחת מתחנות הרדיו המצליחות ברחבי האינרנט, יותר נכון שדרן מתחיל. היום קיבלתי את תפקיד ה"שדרן", שמחתי נורא עקב מתן התפקיד, אך כמו שנאמר "גודל הציפיה כגודל האכזבה" עליתי לשידור עם כמות מאזינים די גדולה של כ-80 מאזינים. אך קיבלתי הערות מהמאזינים אל נפילות ותקיעות בזמן השידור, הבעיה רק אצלי, אצל כל השדרנים האחרים זה עובד מצוין, חשבתי אולי משהו במחשב. יש לי רשת בבית עם נתב, אני גולש במהירות 750kbps אשר נחצית לשניים מכיוון שיש לי שני מחשבים, אז יוצא שאני גולש ב 375kbps האם זו הסיבה שבגללה יש תקיעות ? אני מבקש תגובה בונה אם אפשר, תודה !

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. שלום לכולם..! אני צריך תוכנת התקנת למדפסת hp 640c מי שיכול לעלות לכאן קישור או משהו בכיף..! תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שתרוץ ברקע וברגע שמכניסים dok , התוכנה תעתיק את כל תכולתו לסיפריה מסוימת בכונן הקשיח שלי. אני צריך שהתוכנה תעבוד ותעתיק מבלי להפריע לעבודה שוטפת במחשב. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. כאשר אני בוחר בNERO make a dvd video ואני שם קובץ שAVI/MPG, הוא ימיר את זה לבד לפורמט שיעבוד על DVD? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by Wingedbull,

אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין ליצור קובץ איקון חדש שיהיה עם הסמל של החברה שאני עובד בה. מישהו מכיר? בנוסף, מישהו יודע האם אפשר לשנות לקובץ וורד יחיד את האיקון (מבלי לשנות לכל מסמכי הוורד את האיקון)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. Started by 8-Ball,

כל פעם אני פותח את ה TASK MANAGER ואני רואה שהאייסיקיו תופס 50 אחוז מניצול המעבד.. ואני לא עושה כלום באייסיקיו ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר.. אם זה משנה אני משתמש גם ב SPYCQ, אבל בעבר זה לא היה עושה לי את הבעיות האלה..

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  17. אני משתמש בתוכנת אנטי ווירוס AVAST ואני לא מוצא את האפשרות של לכבות את המחשב אוטומטי אחרי הסריקה מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by BladeRunnerSting,

מישהו הצליח להתקין או יודע כיצד אני גורם להתקנה של הויסטה (Build 5231) לזהות את בקר הSATA של VIA?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by Agepox,

I listen, i installed windows xp gladiator sp3 . now, i did the things in the Regional and Language Options, i did the V's and i still cant choose hebrew to be my secondry type option. what can i do now?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by moskitos,

איך אני מגדיר באיזה מקום על התוכנה לחפש את התרגוםים של הסרטים עלמנת שיפתחו לבד?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Xilver,

ישנה בעיה שחוזרת על עצמה ב- MSN Messenger 7.5 וגם ב- 8. ב- 7.5 לא הייתה רשומה השגיאה, זה פשוט לא נתן להתחבר. עשיתי בדיקת התחברות במסנג'ר, התנקתי והתחברתי, כיביתי את המודם.. מה לא עשיתי ב MSN Messenger 8 רשומה הבעיה, והמספר שלה הוא: 81300030d הבעיה עם זה שכאשר אני לוחץ 'עזרה', בדרך כלל זה מציג את הבעיה ואת הדרכים לפתרונות שלה, רק שהבעיה הזו לא מופיעה כך שאין לי מושג מה הפיתרון! ניסיתי פיתרונות של בעיות התחברות אחרות, אך גם הן לא עזרו... אני מחפש מישהו שמבין בתוכנה, שזה קרה לו ושהוא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון =)

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by gt6,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה? שמעתי שהתוכנה cyberlink power dvd6 טובה מאוד מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה ולשים קישור להורדה אני אשמח מאוד תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by reviZor,

שלום חברים אני מאוד מכווה שאני רושם בפורום הנכון סליחה אם לא. לאחרונה נדרשתי לעשות טבלה באקסל שהיא די פשוטה אבל לא נגעתי באקסל כבר כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר איך הטבלה בנויה מ5 עמודות כאשר שם פריט | עלות לפריט בודד | כמות פריטים | אחוז תוספת | סה"כ מה שאני צריך לעשות זה להכפיל את עלות פריט בודד בכפות פריטים ולתוצאה להוסיף את האחוז תוספת וכמובן שהתוצאה הסופית אמורה להופיע בסה"כ. כנראה הזדקנתי ויש כבר סימפטומים של סיניליות תודה לכל העוזרים עריכה אפשר לנעול נזכרתי איך עושים לכל מי שרוצה זה B2*C2*D2 hmt,h spue :\

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by b-or,

עדכנתי לא מזמן, לא מרגיש שינוי. באמת שלא הבנתי את הקונספט להוציא גרסא כל פעם שצריך לתקן באגים, מה רע ב4.0.2 לדוגמה?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש דרייברים עבור הלוח אם MSI MS-6318, לא הצלחתי למצוא שום דבר עליו באתר של MSI. בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים