עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התחלתי לעבוד עם OE, שימוש לצורכי העבודה. יש לי רשימת אימיילים של עובדי החברה, בערך כ-80, וכל פעם שאני רוצה לשלוח אימייל אני רוצה שהוא ישלח לכולם בו זמנית. לפי מה שהבנתי אני יכול לעשות את זה בכך שארשום את כתובת האימיילים של כולם באזור ה"שלח אל", אבל זה יהיה ביזבוז זמן כל פעם להעתיק את הרשימה של כל העובדים לתוך השדה הזה. אז איך אני שומר אימייל בתוכנה עצמה, כך שכל פעם שארצה לשלוח אימייל חדש לכולם, אני פשוט אשנה את נושא/גוף ההודעה וכתובות האימייל של כולם כבר יהיו שמורות ביחד? עריכה: לא משנה, מצאתי פיתרון בעצמי

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. תקשיבו. אני משתמש בנורטון אנטי ווירוס וגם בנורטון פיירוול. ובזון אלרם. גם כשאני מכבה את שלושתם יש עדיין סממנים שיש לי עדיין פיירוואל. כמו שאני לא מצליח לעדכן את הAll seeng eye אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו. בדקתי ואין לי את הפיירוואל המובנה בחייגן השאלה שלי האם יש אולי פייוול שאני לא יכול לכבות תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום אני עובד אם התוכנה avid media composer וחסרה לי תוכנה נלוות שאמורה להיות מותקנת עם התוכנה שהשם שלה הוא Sornzon Squeeze עכשיו השאלה שלי מאיפה ניתן להשיג את התוכנה הזאת (לא בגירסת נסיון ) בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. Started by eli_a2006,

שלום לכולם, יש לי רישיון מקורי ל-windows 2003 אבל אני לא מצליח למצוא עידכון(שעובד)ברוסית מישהו יודע על זה משהו? תודה רבה לכל העוזרים והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by shimonsky,

שלום יש לי בעייה קטנה עם XP יש במחשב 2 משתמשים , וכשאני מנסה להיכנס אליהם הוא כותב מתנתק ומנסה לצאת הרבה זמן . יש דרך לפרוץ את זה / להגיע לאדמיניסטרטור? תודה

6. Started by Yarin1220,

שלום בעקבות בעיית אינטרנט כל ההורדות ( 7 ) שהורדתי ושהיו בחלק האחרון , בחלק של העלאה ( אחרי כל ההורדה ) נהפכו לחץ אדום איך אני מחזיר את החץ לירוק ? ההורדות ימשיכו כרגיל או שאני צריך להוריד הכל מהתחלה ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. ניסיתי בעזרת היירנס. הכנתי דיסק היירנס BOOTABLE הגדרתי בביוס בוט מהדיסק און קי וכאשר ההיירנס עלה הפעלתי את הוינדואוז המובנה בהיירנס אבל גם במצב הזה לא קיבלתי הרשאה להתקנת תוכנה. האם צריך להגדיר עוד משהו בהיירנס כדי שיתאפשר לי להתקין תוכנה ללא אישור של האדמינסטרטור או לחילופין האם יש דרך אחרת לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by Satlan,

היי חברים ברשותי רשימה של 3000 שירים, וברצוני להוסיף לכולם בגורף album art. אני לאו דווקא משתמש באייטונס. יש תוכנה שאתם מכירים שעושה את זה טוב, ובצורה אוטומאטית ? תודה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכולם. בעיקבות מחלה גריאטרית מוזרה במחשב השולחני שלי חיברתי את הנייד שלי לרשת. התקנתי חייגן מהדיסק שקבלתי עם המודם (ADSL) והכול סבבה חוץ מקטע מעצבן אחד: כל פעם שאני מתחבר עם החייגן לרשת (דאייל אפ) נפתח לי חלון של IE... כמובן שהוא לא מוגדר אצלי כדפדפן ראשי ואני ממש לא רוצה להשתמש בו, אז רציתי לדעת איך אני גורם לו להפסיק לקפוץ. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by uriroll,

שלום חברים, אני עובד על LCD 42 של LG לאחרונה התקנתי win7 וכעת כאשר אני מגדיר את רזולוצית המסך על 720*1280 השוליים של על המסך נחתכים כל רזוצלוציה אחרת שניסיתי נראית רע מאוד על המסך. האם ידוע לכם מדוע זה נגרם ואיך ניתו לסידור ? (זה כאילו המסך ב-ZOOM כלשהו ...) תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by miki891,

שלום וברכה... אני משתמש בחלונות XP. ויש לי תוכנה פלאש פרו גירסה 5.5...עכשיו נסיתי לישמור תמונה בקובץ סיומת jpg דרך תוכנה צייר של חלונות XP.ושמרתי את הקובץ בשולחן העבודה. אגב:בשולחן העבודה יש סמל תוכנה פלאש.אני רציתי להזיז את סמל תמונה ששמרתי לצד ימין. לחציתי על עכבר בשמאל לחוץ וגררתי אותו לצד ימין. ופתאום היה לי טעות בזמן גררתי את הסמל תמונה הישחררה לי אצבע בעכבר שמאל .הקובץ תמונה היה על הסמל תוכנה פלאש וניפתח לי תוכנה פלאש ורואים רקע תמונה שלי.עכשיו שזה בסדר נורמלי לא חששתי. אבל אני סוגר תוכנה פלאש. ושואל אותי לישמור תמונה. בחרתי לא לישמור תמונה. פתאום ניפתח חלון הודעה שגיאה וניתקע לי תוכנה פלאש. נסיתי לילחוץ ctrl+alt+shift וליסגור תוכנה פלאש ויש הודעה שגיאה ולוחץ כפתור…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by nitro_6,

אני מחפש תוסף שמאפשר לשלוט על גודל התצוגה והטקסט, היה לי אותו פעם אבל פירמטתי את המחשב ושכחתי אותו

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by antonio1,

מישהו יודע איך אני מתחבר דרך התוכנה למחשב אחר או שמכיר איזשהו מדריך בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by The Dom,

יש לי שאלה לגבי בבילון... אף פעם באמת לא התנסיתי בתוכנה ותהיתי אם היא יכולה לתרגם דף שלם... או אם יש תוכנה בכללי שיכולה לתרגם דף שלם(?) תודה ראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי קיט ולהרד דיסק חיצוני ואני מחפש תוכנה שתנהל את הדיסק . כלומר תוכנת שדרכה אני אעביר קבצים לדיסק (מעיין תוכנת גיבוי ) אבל שתדע לנהל איל קבצים צריך לעדכן ואלו לחדש וכו וכו' אשמח לעצות תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by rbu99fm,

שלום יש לי קבצי mdf במחשב, יש לי את תוכנת Alcohol שמזהה אותם. התוכנה מאפשרת רק לצרוב אותם על CD\DVD הקבצים הם בגודל של 8G. כיצד אני פותח אותם ל-HD ללא צריבה?(אין לי מדיה של 8G)? תודה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  18. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5 ניתן לראות שנורטון ממשיכים להוביל בגדול! לא... לא לטובה אם הייתה לכם תחושה שהמחשב זוחל אחרי התקנת כלשהי תבדקו ברשימה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by omri_ro,

אני משתמש בVLC למטרות PREVIEW של קבצי ווידאו בEMULE ובגרסה החדשה כל קובץ AVI(זמני) שהוא פותח הוא הוא נותן הדעה: "THIS AVI FILE IS BROKEN, SEEKING NOT WORK PROPERLY..." לא מצאתי איפה ניתן לבטל את האופציה הזו(של בדיקת הקובץ לפני הרצתו), מי שיודע בבקשה לידע אותי

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by dbx22,

יש לי אימיול, והיום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. yooooooooooooooo pick up th phone... helo..?? wazaaaaaaaaaaaaaaap??????

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by Goadzilla,

אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by idofr,

היייייייי שלום כולם ושבוע טוב תקשיבו בזמן האחרון קיבלתי חשק עצבני ל"כוכב כחול" אבל הבעיה היא שכבר על הXP אי אפשר ממש היה להריץ אותו אבל לפי מה ששמעתי על הויסטה זה איכשהוא לפעמים עובד... אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לגרום לקלאסיקה הזאת בבקשה לפעוחל אני מאוד מאוד ישמח בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. את התמונות אני דוחס עם תוכנה של POWERTOYS אבל הסרטים יוצאים גדולים מאוד. עם איזו תוכנה כדאי לדחוס? יש לי CASIO S600. פורמט MPEG 4 סיומת AVI. תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  25. מחפש תוכנה ידועה ויעילה לשחזור קבצים תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים