עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by coorva,

האם קיים ברשת מדריך (רצוי בעברית) לאופיס 2007 לרמה של משתמשים חדשים? במידה וכן, אודה למי שיוסיף לינק.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by gshhar,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. אשמח לקבל קישור להורדה של התוכנה ומדריך להפעלתו ותיפעולו... תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  5. שלום הורדתי סידרה ואת הכתוביות שלה ועכשיו אני רוצה להכין dvd עם אפשרות לבחור כל פרק בנפרד. איך עושים את זה ?

6. Started by r_h,

אני מחפש איזה מדריך ללמוד גרפיקה בעברית אולי איזה אתר שמסביר טוב

7. Started by Drazick,

למישהו יש מדריך שפשוט מסביר את כל העיקרון ב- MASK בפוטושופ? עדיף כזה עם זיקה לתמונות ולא לעיצוב גרפי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pak82,

מחפש מדריך לעריכת תמונות בphotoshop עדיף בעיברית אם יש ועדיף לגירסה האחרונה אם יש מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by avivlevy,

אני צריך מדריך לפוטושופ אבל שיהיה חדש לא מדריך לגרסא 7 אלה ל8 לפחות (רצוי 9C2)

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. אני רוצה להתחיל להתעסק עם פוטושופ , ואין לי ממש מושג בתוכנה הזאת והייתי אוצה ללמוד , יש מדריך בעברית?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by orninyo,

שלום חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו מדריך פלאש נורמאלי אחד בעברית (מצאתי רק אחד מהאתר "איתן" והוא ממש מסורבל ולא מומלץ) הלכתי לחפש ספר וכל הספרים מדגימים את ההסבר על תוכנה מסויימת ותמיד התוכנות הם בגירסא עתיקה שכבר לא ניתן למצוא והגירסא החדשה שלהם שונה לגמרי. מישהו מכיר מדריך פלאש מקיף באינטרנט למתחילים וכולל אקשן סקריפט? (בקיצור מדריך פלאש כמו שצריך)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by NiTRo37,

אשמח אם מישהו יעזור ;D

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by galedri,

אני מחפש מדריך לתוכנה hodlife זאת תוכנה ששומרת על בריאות של הדיסק הקשיח

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by ofirterev,

שלום לכולם הורדתי תוכנה לפינוי הראם במחשב שקוראים לה FreeRAM XP Pro התוכנה באנגלית ואני מחפש מדריך אייך להשתמש בה הפעלתי אותה ואני לא יודע האם זה באמת פינה לי מקום בזיכרון השאלה אייך רואים את זה בתוכנה בבקשה תעזרו לי אשמח למדריך בעיברית אם יש

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by daniel89,

שלום, אני מחפש מדריך שמסביר איך לצרוב בתוכנה NERO 7 PREMIUM. עדיף עם תמונות והסבר ברור.. (שיכלול צריבה בדיסק DVD וגם בדיסק רגיל..) תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by the red dragon,

אני יודע להשתמש קצת אבל אני רוצה לדעת נגיד איך לעשות איש הולך אבל חלקקקק כאילו סטיקמן איש מקל הוא בכלל אני לא יודע איך לעשות שמהשו יזוז חלק

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by booster,

שלום לכולם. אני מחפש מדריך בעיברית לאלכוהול 120 תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by moshiko69,

אני מחפש מדירך לא חייב להיות בעברית על התוכנה 8 Dreamweaver?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שלום , מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי יש לי מספר סרטונים בפורמט DIVX, שאני רוצה לצרוב אותם על על דיסק DVD אבל ליצור להם תפריט ניווט כמו בסרט DVD אורגינל, ואני רוצה שהקבצים ישארו בפורמט שלהם פשוט תפריט ולצרוב. מישהו יודע איך לעשות את זה? או תוכנה או מדריך כלשהו?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  21. שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד after effect ואני דיי מצליח בתוכנה. אני מכיר את האתרים 2create ו-VideoCopilot (שד"א אני ממליץ עליו מאוד למי שלא מכיר.. האנדרו הזה מצחיק ) בכל אופן אני מחפש עוד מדריכים (עדיף וידיאו ) אבל לא משנה לי.. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 114508534,

אני מחפש מדריכים למתחילים בעיברית ל3ds max חיפשתי בגוגל אבל לא הניב לי כל כך הרבה תוצאות

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by 114508534,

אני רוצה ללמוד את התוכנה והייתי רוצה כמה מדריכים מהפשוטים ביותר עד למתקדמים כאלה , מומלץ ביותר בעיברית אבל אנגלית גם יהיה בסדר

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by imac,

אני מחפש מדריכים לעיצוב מתקדם של מצגות, אני מנסה למצוא באינטרנט אבל לא ממש בהצלחה... יש לי טוב ב-PowerPoint אבל אני רוצה לחדד אותו עוד יותר... מקווה שתוכלו לעזור חג שמח

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחפש מדריכים ל-SOLIDWORKS אשמח אם תוכלו לעזור לי .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים