עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sp_RuS,

אולי מישו יכול להמליץ על תוכנה טובה שתוכל להחליף את Windows media player, רצוי גם אפשרות של כתוביות... ושלא תיקח הרבה משאבי מערכת... אבל לא כמו BSPLAYER שבא עם הספייוואר של SAVE.... משו נקי... יש למישו משו כזה להציע?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מאתמול הוא לא טוען כמעט מקורות ולא מצליח כמעט להתחבר. יש לי IDHIGH ועד אתמול לא היו לי בעיות.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום! אני מבקש המלצה לתוכנה לעיוות הקול דרך המחשב. אני צריך שתהיה לה את האפשרות לעוות את הקול שלי גם בצורה משכנעת (נגיד שהקול יהפוך לשל בת או יהפוך אותו לגברי עמוק יותר) וגם בצחוק (קולות של דרדסים, זאוס וכו'). אני צריך שהתוכנה תדע לעשות זאת לייב (דרך סקייפ או דרך המסנג'ר) וגם בהקלטה. עדיף שהתוכנה תהיה בחינם אבל אם יש אחת טובה בתשלום תגידו וכבר נשקול את העניין. מה שכן, עם רכישת כרטיס הקול שלי (ZS) קבלת באנדל גדול של תוכנות קריאייטיב. באחת מהתוכנות, קונסולת השליטה בEAX HD, יש אפשרות לעוות את הקול, בצורה די משכנעת וגם די מצחיקה, אך זאת רק כOUTPUT. האם יש דרך שזה יפעל גם בלייב? אם נפעיל את זה הוא יעוות את כל הקולות במחשב? בעזרת חיפו שמצאתי תוכנה בשם AV VCS. האם היא יודעת לעש…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. ניסיתי לאחרונה מספר תוכנות שייעודן ביצוע RIP של וידאו מתקליטורי DVD (האחרונה שבהן היתה זו של xilisoft). כל אחת מהן יצרה לי קובץ וידאו שעבר קידוד אוטומאטי לפורמטים כמו MPEG4, DIVX ועוד. איזו תוכנת RIP יכולה לבצע את הפעולה הזו ללא כל קידוד, כלומר ליצור קבצי AVI גלמיים לחלוטין ובאיכות הגבוהה ביותר (ובמידת האפשר גם במהירות גבוהה)? על מה אתם ממליצים (ואל תשלחו אותי לחיפוש. את זה כבר עשיתי.)? תודה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  5. שלום כולם, כיום מותקנת לי על מחשב תוכנת פיירוול+אנטי וירוס של נורטון (Norton Internet Security). רציתי לקבל מכם/ן המלצות לתוכנות אחרות וטובות אשר משלבות פיירוול ידידותי למשתמש+אנטי וירוס וחשוב שלא מעמיסות את הזיכרון כפי שהנורטון עושה.. יש הצעות?..

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by antonio1,

הורדתיתוכנה בשם XARA MENU MAKER מישהו מכיר מדריך לתוכנה ? בנוסף עיצבתי פקדים איך אני שומר אותם בקובץ שאני יכול לקשר לHTML ואיך אני בונה להם קישורים תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by einat84,

אנשים יקרים! בטיפשותי הרבה מחקתי קובץ SYSTEM חשוב השייך לכרטיס קול שלי.. בדיעבד. כרגע מופיע לי שהתקן שמע אינו מוגדר.. ושחסר דרייבר.. ברשותי כרטיס קול מסוג- C-Media AC97 Audio Device והקובץ שחסר הוא- ALCXWDM.SYS בנוסף לכל הצרות- לא מוצאת את הדיסק התקנה של הכרטיס שלי.. ולא מבינה כל כך בתחום. כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש- עינת.

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  8. יש לי בעיה מוזרה. למרות שהמקלדת שלי עובדת ללא תקלות בכל תוכנה אחרת במחשב, היא מסרבת לפעול תחת פוטושופ. מיד כשאני נכנס לתוכנה היא לא מגיבה לכל פקודה שאפשר לפקוד בעזרת המקלדת. לדוגמא אם אני לוחץ על tab אז התפריטים לא נעלמים. וכך זה גם עם שאר הפקודות. אפילו Ctrl O לא גורם לכל תגובה. אם אני עושה save as אז אני כן יכול לכתוב, אבל חוץ מזה כל פעולה שמצריכה את המקלדת פשוט לא עובדת. הפעלתי את התוכנה והמחשב מחדש וזה פשוט לא עוזר. אנא עיזרו לי, זאת בעיה ממש מבאסת...

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  9. שלום,אפשר לומר שאני די חדש בתחום העיצוב התלת מימדי, החלטתי ללמוד את התוכנה 3d studio max. רציתי לדעת אם יש למישהו רעיון או הצעה מאיפה כדאי להתחיל ללמוד? זו הרי תוכנה מסובכת ברמה הכי גבוהה ממה שהבנתי, או אולי אפילו כדי לי להתחיל ללמוד מתוכנה אחרת פחות מסובכת ? מקווה שהבנתם את שאלתי. יום טוב ותודה, ניצן

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. מישהוא מכיר תוכנה חינמית?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. על איזה אנטי וירוס אתם הכי ממליצים (אם אפשר לציין שם מלא כולל גירסה) תודה (:

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by overload,

לידי קאמל. תודה לBORG שהעלה את הנושא ;D

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. אנשים הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ועדיין יש לי בחלק מהמשתמשים את הבעיה הזו שפתאום שולחים לי הודעה ואני רואה במקום עברית גיבריש ?? יש לכם רעיון מה הבעיה !?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. רוב השאלה בכותרת, יש לי דיסק שמכיל מוזיקה (בפורמט אודיו סידי) ומכיל גם סרטים יש לי מקודד FLAC ופחות או יותר זהו, איזה תוכנות אני צריך כדי לבצע את זה? בנוסף חשוב שהפורמט יהיה לוסלסס, יש אפשרות מוגבלת לעשות את זה דרך הנרו בפורמט שהוא לוסי ואני לא מעוניין בכך

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by eladb21,

שלום אני ממש צריך עזרה באיי סי קיו כמה שיותר מהר כשאני מנסה להכנס לכל משתמש באי סי קיו זה נכנס לי אבל כשאני מנסה להכנס למספר שלי(229249811) זה לא נכנס לי ורק למספר הזה שעד היום נכנסתי אליו חופשי התקשרתי לחבר שלי גם הוא ניסה להתחבר לשלי ולא הצליח ניסינו דרך איי סי קיו 5 ניסינו דרך מירנדה וכלום לא עובד ולאנטרנט וכל מספר איי סי אחר זה כן נכנס בבקשה תעזרו לי מה קורה פה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  16. אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. Started by oba3k,

אני רואה שהרבה פה משתמשים בפיירפוקס. מה היתרון שלו על פני אופרה? למיטב ידעתי הוא הכי מהיר, הכי קל והתאימות שלו זהה לתאימות של פייפוקס. אז למה ללכת על החיקוי (כביכול) ולא על המקור?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by NiTRo37,

ראיתי יותר ויותר שמדברים על הדפדפן החדש של מקסטון , האם אתם ממליצים לי עליו?(אני משתמש בFF ומוזילה כבר איזה 3 שנים) , מה מיוחד בו? וכל מיני דברים אחרים שיש לכם להמליץ או לשלול לרעה. תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by ^Z^,

ניסיתי את FDM, והוא פעל לי גרוע [בגלל הfirefox] יש Download Managers חינמיים וטובים לפיירפוקס?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by oren88,

רציתי לשאול איפה נמצאת (אם בכלל) הכתבה שלכם על הדרייבר Catalyst 6.4 ... מה החידושים \ שינויים בו ואם הוא משפר ביצועים וכו'.. כי חיפשתי באתר ולא מצאתי.. ובד"כ אני רואה כל חודש מן "מיני-סיקור" על הדרייבר עם השוואות לדרייברים קודמים וכו'.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  21. Started by ForresT,

התקנתי משחק(הגירסה עובדת 100% זאת לא בעייה בקובץ)אני בא להפעיל והוא כותב לי the application has faild to start becous msvcr71.dll was not found.re-installetion may fix this התקנתי את המשחק 3 פעמים ועדיין אותו ארור זה עושה ליט גם את הארור הזה בכמה משחקים שונים עזרה דחוף..תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by Bar1234,

שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. לכל מי שרוצה להחזיר קצת מלחמה לספאמרים זה מאוד פשוט. spamcop.net . תפתחו יוזר חינם ב spamcop וכל דואר ספאם שאתם מקבלים תעבירו דרכו ( אני אסביר מיד מה לעשות ) ברור לי שלאף אחד לא תהיה סבלנות לעשות את זה כל הזמן אבל לפחות בואו נקציב זמן לפניי שמתייאשים. (כמה ימים , שבועיים ...) אחרי שימאס לכם תעבירו את כל הודעות הספאם ל abuse@youre ISP והם ימשיכו משם אני מקווה. בSPAMCOP צריך לעשות copy paste ל full header של ההודעה , אם התמונה או ההודעה מפנה לאתר לעשות copy paste do לאתר בריבוע התחתון ולבסוף לאשר את שליחת התלונה בעמוד הבא. מי שלא יודע איך להוציא full header של ההודעה או כל דבר אחר מוזמן לשלוח לי בפרטי או לשאול כאן ואשמח לענות. ברגע שמצליחים להכניס שרת של ספאמר לרשימה השחור…

24. Started by Yaron-Cohen,

אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by oren88,

שלום, אני יחסית חדש בפורום.. לא משנה עכשיו חח הממ בקשר לשאלה שלי.. חבר שלי סיפר לי על תוכנת קיווץ ישראלית חדשה.. שהיא ממש ממש טובה ומקווצת הרבה יותר מה WINRAR ומה WINZIP.. ממש מקווצת בהרבה .. הוא אמר לי שהידיעה הזאת הופיעה באתר שלכם \ בפורומים שלכם.. רציתי לשאול איפה בדיוק? אני רוצה לקרוא.. ואם אפשר אז גם להוריד אותה.. (הוא אמר שהיא חינמית) תודה רבה מראש הממ אני חושב שמצאתי אבל אני לא בטוח.. http://hwzone.co.il/news/1144176655/13200/

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים