עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. * חשוב לי שבלחיצה על מה שמוצג זה ישהה את הניגון (זה קיים במדיה פלייר קלאסיק אבל לא ב-VLC) * שיהיה אפשר להריץ במהירות גבוהה את מה שמתנגן כולל קבצי WMV, * שיהיה אפשר גם לשמוע את הקול כשזה מהיר. הכי טוב שתהיה תוכנה שמאפשרת להגדיר כמה אני רוצה שיתנגן מהיר (125%, 150% 200% וכו') * שיהיה אפשר ללכוד תמונות מוידאו שמתנגן יש כזה נגן?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. וכמובן כזו שתיתן תוצאות טובות אין לי כוח להתחיל כל הזמן לעשות את זה בשלבים(קודם לקודד עם הכתוביות ואח"כ להמיר לSVCD) לא איכפת לי אם זה יקח יותר זמן(בשביל זה המציאו את הלילה)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by Noririco,

אני לא מוצא לוח שנה שיכול לכלול בתוכו לוח שנה עברי וזמנים ומועדים ושיכול להיות על הDESKTOP ... מישהו מכיר יודע משהו ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by do_k,

הי, אני רואה בכל מיני מקומות, שולחן עבודה ועליו לוח שנה קטן, חצי שקוף. כזה שמראה את החודש הנוכחי וגם ניתן לסמן פגישות ומטלות למשל, כמו באאוט-לוק. מישהו מכיר תוכנה כזו, שתהיה פשוטה ויציבה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by sapartil,

אני צריך לינק לתוכנת המרה מ MP3 ל WAV לא משנה לי מאיפה להוריד אותה העיקר שהיא תיהייה ללא התקנה בכלל portable מישהו יכול לישלוח לי לינק כזה ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  6. אני חושב שיש כבר גירסה 4.8 תודה מראש

7. Started by ER_BOGO,

היי, האם מישהו מכיר לינקים טובים להורדות ב BitTorrent?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by aloner,

היי אנשים יש לי כמה תמונות שאני רוצה להפוך לסוג של מצגת. אני רוצה לחבר אותם כדי שיזוזו (בסגנון מצגת) ולהוסיף שיר. הכל כבר מוכן, חוץ מהקטע של... לחבר את כל העסק הזה. ניסיתי לעשות משהו עם ווירטואל דאב, אין אופציה לתמונות, משהו עם פוטושופ, אפילו הורדתי איזה תוכנה לא ברורה שמצאתי במדריך לא ברור לעריכת ווידאו, פה באתר. גם עם הפאוור פוינט ניסיתי משהו, אבל התוכנה הזאת כל כך... מסובכת. היא עשתה לי חשק להרביץ למחשב.. חחח הערה: הכי חשוב שזה ייצא בפורמט AVI או משהו שיהיה אפשר להעלות ליוטוב. מי שסקרן.. זה הפתעה שאני מכין לחברה שלי.. יש מישהו/משהו שיכול לעזור לי? תודה (:

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by farazis,

היי, הנני מחפש לרכוש תוכנה להתקנה מקומית ( לא לעבוד ישירות דרך ה-Web ), אשר מאפשרת לשלוח פקס דרך האימייל. אשמח אם למישהו יש המלצה ואו התנסות בנושא. תודה. יוסי.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by amir85,

מחפש מאגר תוכנות 64bit NATIVE

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Chamuelm,

אז ככה - אני מחפש מאיץ הורדות שיתמוך בהורדת רשימה של לינקים עם פרימיום מהאתר Hotfile ניסיתי כבר DAP ו IDM... א"א להוריד רשימה אלא קובץ קובץ - וזה נהיה סיוט כשמורידים 60 לינקים תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gbars,

שלום יש לי מנוי בfileflyer ואני מחפש מאיץ הורדות טוב שפועל עם האתר בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. למישהו יש המלצות?

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. אני מחפש מברשות של ציוד אלקטרוני כמו אוזניות רמקולים מיקרופונים וכו..מיקסרים וזה הבנתם את הקטע זה בשביל עיצוב של את רדיו וזה מאוד חשוב לי אני כבר חיפשתי ביותר מ20 אתרי מברשות זה מאוד מיאש לחפש בכל כך הרבה...ואני בטוח שישנם כאלה מברשות בגלל שראיתי שימוש בהם בעבודות אחרות... תעזרו לי בפורום ועל כל מקרה האייסי שלי הוא: 214779762 דרך אגב הנה העיצוב בצורה מאוד חלקית!! יש עוד מלאאא מה לשנות ולהוסיף מה דעתכם השתפרתי?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום אנשים, אני מחפש מברשת שנראת כמו מריחה במכחול אבל לא מריחה כאילו המברשת עוברת באויר ומפזרת טיפות של צבע. מקווה שהבנתם מה אני אומר... אם לא אני אחפש תמונה עם זה... תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by bm1125,

אני כבר דיי הרבה זמן מחפש מברשת כזאת של נייר מרובע (כאילו ריבוע כזה) מקופל בצד בחלק העליון. יש כזה דבר או שאני צריך ליצור בעצמי ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by TheSlider,

היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. חיפשתי ברשת וכל מה שמצאתי זה מלפני 3-4 שנים... מחפש משהו עדכני. תודה!

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by hagay21,

מחפש מדריך בעיברית לוינאמפ

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  21. Started by weissby,

שמסביר איך להשתמש בpen tool כי אני ממש לא מבין איך לעבוד איתו ??? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by TimoTy,

^^^ איך לי מה להוסיף תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by gshhar,

אם אפשר אז בעברית.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by TimoTy,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אני מחפש מדריך הכי מפורט שאם אפשר גם כולל פתיחת פורטים ואיך להגדי הכל צעד צעד ואם אפשר בעיברית זה יהייה ממש טוב תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by BIGBARR,

מחפש מדריך לVIRTUAL DJ....?? ??

• 0 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים