תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
באיזו תוכנה אפשר לפתיוח קובץ עם סיומת VCF? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
איזו תוכנה חינמית לשחזור קבצים היא הכי מומלצת? אני לא צריך לשחזר משהו ספציפי כרגע, אני סתם רוצה לדעת ושתהיה לי האופציה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אני תמיד מישתמש בהורדות קבצים בתוכנה Internet Download Manager. אבל למה דפדפן פיירפוקס מעדכן עידכון חדש .פיירפוקס מנטרל לי התוכנה Internet Download Manager? איך עושים אחרי עידכון חדש בפיירפוקס שבלי מינטרל את התוכנה Internet Download Manager? נימאס לי להוריד תוכנה חדשה Internet Download Manager וזה עובד בלי בעיות. בגלל דפדפן פיירפוקס עידכון חדש. אני לא מעוניין להוציא גירסה חדשה תוכנה Internet Download Manager הזאת.אני רוצה בלי לעדכן תוכנה חדשה Internet Download Manager. כואב לי ראש. כל פעם עידכון חדש דפדפן פיירפוקס וגם עידכון חדש תוכנה Internet Download Manager. מה עושים? בתודה ראש!
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נגיד דיסק שלם בגודל 130 מגה, מישהו יודע על תוכנה מסוימת שאפשר לפצל אותה לשירים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הצטרפנו לטריפל של הוט, המחשב שלי ושל ההורים חובר למודם קווית, והלפטופים אלחוטית(ככה אנחנו ביקשנו..) לאחר שהמחשב שלי חובר התחלתי לראות בעיות, המחשב נהיה איטי, נתקע הרבה וכו' והמחשב של ההורים עובד כרגיל. לאחר מספר בדיקות שמתי לב שכאשר אני הולך לnetwork ומבטל את החיבור לאינטרנט(עושה עליו disable) המחשב עובד חלק ללא כל בעיה, אבל ברגע שאני מחזיר ועושה ENABLE הוא חוזר לעבוד לאט ולהתקע. יש לציין כי המחשב נתקע וקופא לא רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנה אפשרת זה כותב לי not responding ואז אני מחכה קצת והוא חוזר לעצמו ולאחר זמן מה קופא שוב. הורדתי כלי של גיגבייט לבדיקת הכרטיס רשת, לא מצאתי משהו חריג. בנוסף הסרתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אבל עדיין אין פתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להגדיר קבצים מסויימים שאותה היא תפעיל. למשל: לאחר הפעלת התוכנה יהיה תפריט כאשר: אם לחצתי על מקש מס' 1, היא תפעיל את שולה מוקשים. אם לחצתי על 2, היא תפעיל את סוליטר מקש 3 יפעיל את אופיס כו'. התוכנה תיהיה בעלת טיימר להפעלת הקבצים. אם מישהו מכיר תוכנה כזו או דומה, אשמח לדעת על כך. תודה רבה, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה כמו tv tool רק לATI שאני יוכל להפעיל דרכה את ה tv out (אני לא רוצה את ה CCC הכבדה הזאת)
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עכשיו צצה עוד איזו בעיה... אני מתחיל לעבוד כמה שניות במובי מייקר פיתאום קופצת הודעה כזאת: ואז שאני עושה OK זה יוצא מהמובי מייקר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
זה דחוף מאוד, אני רוצה להקליט את התוכנית שבגלגלץ, גוסט קילר ורמדי מופיעים שם משהו פיצוץ. אמרו לי שאני יכול בתוכנה COOLEDIT. עם אפשר גם הסבר מפורט תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
את הוירוס מסוג KWBOT אני לא מצליח להסיר, אני מקבל הודעת שגיאה בעת הפעלת חלונות XP כי קובץ בשם CMD32.EXE לא נמצא. את הבעיה לא הצלחתי לפתור באמצעות נורטון, מבקש את חוות דעתכם המקצועית!!!!!!! :
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה תוכנה שהייתה מראה לך איפה נמצא התוקף על מפת העולם על פי ה Log של Zonealarm מישהו אולי מכיר או זוכר?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בייאוש את תיקיית הקוקיז אצלי אולי זה כבר לא עובד ככה שיש תיקייה גלויה של הקוקיז, או לא יודע מה.. אבל אני זוכר שפעם פשוט הייתה לי תיקייה כזאת ומתי שרציתי הייתי נכנס ומוחק שמה את כל הקבצים חוץ מקובץ אחד שנקרא index שהוא לא נמחק אף פעם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התיקייה הזאת? ניסיתי חיפוש תחת השם הזה וזה לא נתן לי את מה שרציתי.. ואני מודע שיש אפשרות למחיקה דרך הדפדפן, אבל אני רוצה ספציפית למצוא את התיקייה הזאת במחשב אצלי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעייה בגלישה לאינטרנט. פעם בחצי שעה מופיע לי הודעת שגיאה מאת מייקרוספט ואז מופיע לי 2 אופציות "שלח דו''ח שגיאות..." או "אל תשלח" כשאני בוחר " אל תשלח" הוא מייד סוגר לי את דף האינטרנט בו הייתי גולש. בהקשר לזה גם מופיעי לי מדיי פעם ההודעה הזאת: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. יש למישהו מושג מה עושים?? זה פשוט מטריף אותי. אם נניח אני אמחוק את האינטרנט אקספולרר ואתקין במקומו נניח אינטרנט אקספולרר גירסה אחרת יותר חדשה האם זה יעזור? או שפשוט צריך לפרמט את כל ה-XP מחדש? ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עברתי לפיירפוקס, ויש לי בעיה די מעצבנת. כששלוחים לי לינק, למשל במסנג'ר, אני לא יכול לפתוח אותו בלחיצה. אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, ואני צריך להעתיק אותו לשורת הכתובות כדי להכנס. הפיירפוקס מוגדר כדפדפן ברירת המחדל. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://babalyemen.com/yemen/index.php?option=com_seyret&Itemid=28&task=videodirectlink&id=916/%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%85%D9%86%20-%20%D9%85%D9%86%20%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%20%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%AD%20:%20%D9%8A%D9%82%D8%B1%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.htm
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני צריך לפרמט את אחד המחשבים שבירשותי הביאו לי דיסק של ווינדוס xp המחשב לא חדיש אך נתונים סבירים , אני מפחד להיסתבך עם הדרייברים . יש אפשרות להוריד את הדרייברים כעת מהמחשב לפני הפירמוט? אם לא איך אני יכול לדעת איזה דרייברים יש לי? איך בודקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני כותב עכשיו מFF. הIE7 נדפק היום לפני כמה שעות. הוא לא זז ואי אפשר לצאת ממנו (אני לוחץ על ה-X ולא קורה כלום ואני צריך לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER ) עשיתי סריקה של ספיי ווירוסים. התקנתי מחדש את הIE7. ואין לי עוד רעיונות... למשוה יש מושג מה קרה\ איך מסדרים? תודה לעונים!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ (אני חושב שמסוג ICS) המכיל מספר אירועים ב-outlook כדי שאוכל להעביר אותו למספר רב של משתמשים. משהו בסגנון "add to calander" רק למספר אירועים, ולא לאירוע בודד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה יש בעיה במחשב שלי: windows xp עולה לאט מאוד. לאט לא בכוונה של 20 שניות יותר ממה שצריך, אלא זמן העליה הוא בערך 5 דקות. ניסיתי לפרמט את המחשב וזמן העליה נשאר גרוע גם אחרי הפירמוט (גם עם 0 תוכנות ב-startup ב-msconfig). יש לציין שבעבר זמן העליה באותו המחשב עם אותו ה-windows היה מהיר, אבל משהו השתנה ואני לא יודע מה . אודה אם מישהו יעזור לי בעניין הזה.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ בתקיה SYSTEM32 ב-WINXP שנראה לי שזה ווירוס ואני רוצה למחוק אותו אבל היא לא נמחקת כל הזמן כתוב לי שהקובץ נמצא בשימוש אני נכנס למנהל משימות ומנסה לכבות אותו מישם ואז למחוק אותו ואז מופיע לי שעון של דקה ונכבה לי המחשב מה אני עושה בכדי למחוק את זה
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם אחד הכוננים אצלי שאני לא יכול למחוק בו כמה תקיות כי "אין לי הרשאה" בתכלס פשוט הן נוצרו במחשב שלי אבל פירמטתי את הכונן השני מאז ועכשיו כביכול אין למשתמש שלי הרשאות על התיקיות האלה הצלחתי להוציא מהן את כל מה שרציתי הבעיה זה שאני לא יכול למחוק את התיקיות עצמן ויש אחת שאפילו מקריסה את המחשב כל פעם שמנסים למחוק אותה אז חשבתי אולי כדאי לי לפרמט את הכונן הזה גם ככה אין עליו כבר כלום שימושי חוץ מכמה תיקיות שאני לא יודע מה התפקיד שלהם ובגלל זה אני בא להתייעץ אז ככה: יש תיקייה בשם IDE שבתוכה יש תיקיהCommon7 ובפנים יש עוד תיקיה בשם IDE ושם יש קבצים של ויז'ואל סטודיו משום מה...(שמתי בתמונה עם חצים תיאור של כל הקבצים) יש עוד תיקיה עם שם מוזר לגמרי f0cf9d9d29faac…
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כשאני מסתכלת בפריטים שנשלחו התיקיה מופיעה כריקה לפני כמה ימים זה קרה גם כן ופתאום זה חזר לעצמו יש למישהו מושג מדוע זה קורה? ובכלל היכן נמצאים הפריטים האלה על המחשב, כלומר באיזו תיקיה מאוחסנים כל פריטי ה-OUTLOOK
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום חבריה כרטיס ל4 מצלמות ,לא מוצא אותו ברשת האינטרנט,אי אפשר לקבל שירות או תמיכה אלא רק בתשלום,אתה רוכש את הכרטיס אינך מקבל דיסק התקנה והם מחייבים אותך בחתונה קטולית כל שנה , אודה באם יש פתרון אוליי באמצעות תוכנה אחרת ואו כל פתרון להפעיל את המצלמות תודה הכרטיס:TIAMBO HJR-4102E-L-05V ) נראה שזה הצ'יפסט מס נוסף על הכרטיס :c1rs-a 0405aaps
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עבודה חדשה. שם העבודה הוא "בוני", בוני היא דמות שנוצרה בPhotoshop http://www.overclock.co.il/boni/latest
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-