עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vini,

מי שיהוא יודעה איך פותחים קובץ mdf

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by Mighty,

שלום אנשים...דבר ראשון חג שמח... :] דבר שני אז ככה: פנטיום 3 - 500 מגה הרצ - מעבד של אינטל הלוח אם של: Aristo Motherboard - chip set: SiS 5600 ואנשים נכבדים... לאחר שבניתי והרכבתי והפעלתי את המערכת קירור מים אני מאוד רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המעבד שלי ומכיוון שלוח האם שלי ישן מידי... מאוד קשה למצוא מודד טמפרטורות אמתי... השתמשי ב CPUCOOL / MOTHER BOARD MONITOR וששניהם מבקשים ממני את סוג הלוח אם, הלוח אם שלי לא נמצא ברשימה.... בקיצור שניהם מראים לי שהמעלות של המעבד זה55 צלזיוס.. ואני בספק רב מאוד! . . .ותאמינו לי שזה מסתכל אחרי שאתה עובד קשה על המערכת מים אתה לא רואה תוצאות... אה כן ושאני בודק בביוס הדבר היחידי שרשום לי על מעלות זה: System Temp - 55 (אותם מעלות כמו בתוכנ…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Dr Hardware,

או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by tovtov,

בוקר טוב, ברשותי office 2000 שאני מאוד מרוצה ממנו. האם כדי לשדרג לoffice xp? אני לא מכיר את XP האם יש שיפורים ביחס ל 2000. אציין שאני משתמש רק ב WORD וב EXCEL. תודה, יוסי

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by udi,

כולנו מכירים את האתרים שמתארים דברים שונים כמו למשל סרטים יש את האתר IMDB עכשיו אני לא מנסה לעשות פרסומת לאתר אבל זה ימחיש את שאלתי שהיא האם יש אתר שבו אפשר להכניס שם של תוכנה והיא נותנת לי מפרט מה התוכנה עושה? תודה על עזרתכם

6. Started by FatherBoard,

מישהו מכיר את התוכנה POWERDIRECTOR של CYBERLINK? בכל מקרה, יש לי בעיה: כשאני שומר סרט בפורמט MPEG2 (תחכמתי את NERO והCODEC המסריח שלהם - פתחתי סרט MPEG1 ושמרתי אותו כסרטון שהכנתי ב-MPEG2 כדי לצרוב ל-SVCD), אז כשאני רוצה לפתוח אותו אז האורך שלו הוא 6 שניות בלבד במקום 3 דקות! BTW, המדייה פלייר של XP רוצה איזשהו CODEC כדי לפתוח MPEG 2, אבל הוא לא מצליח להוריד אותו אז הסרטון נראה כזה מאורך כאילו מישהו דרך עליו... הקיצר, מה אני עושה בקשר לסרט?

7. Started by SOLIDUS SNAKE,

בדקתי בWCPU והוא לא מראה לי את מהירות הזיכרון - האם זה נורמלי - יש לי DDR333

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. זה פשוט קרה פתאום האפשרות נעלמה ואני כעת לא יכול לכווץ את האודיו ל MP3! איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by guy_pr,

שלום יש לי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק וראות אותו ב DVD איך אני עושב את זה ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. כיצד מכניסים סרט לפאור-פוינט? פנימה, לא על ידי לינק? כדי שיעבוד בכל מחשב ללא בעייה תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by kikkler,

i have a bunch of slides stored in pdf file, with 4 slides per page (hardcoded). i want to split it so i'll have 1 slide per page - is it possible somehow? example: http://www.eng.tau.ac.il/networks/lectures/lec06-1.pdf

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. יש לי xp pro עם flash player 9 ובמשך זמן רב צפיתי בכתבות מצולמות באתרים שונים דרך האקספלורר. היום לפתע שום קישור של כתבה מצולמת לא ניפתח לי. ניסיתי אתרים כמו נענע, וואלה, ynet, metacafe. ושום קישור וידאו לא עובד. אין לי הודעת שגיאה או משהו כזה. במקרה הטוב הוא רושם לי loading וכלום לא קורה. לא התקנתי שום תוכנה לאחרונה במחשב וגם ב"פיירפוקס" לא נפתחים קטעי הוידאו. האם ניתן לפתור בעיה זו?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by Imtheman,

מישהוא מכיר את התוכנה הזאת ? אני מנסה להעיף אוץה מה TESKBAR ללא הצלחה הרצתי בדיקת SPY . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by redti,

אהלן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של ATI שיניתי את הrefresh rate ומאז הוינדוס עולה לי עם תמונה לא ברורה ואני לא מסוגל לשנות את זה דרך הוינדוס .. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by free fraek,

הורדתי את המשחק ג'נרלס (אני יודע שזה לא חוקי אבל בינינו....).. וקיצר ההתקנה הולכת חלק אבל אז הוא נותן לי הודעת שגיאה שחסר לו את הקובץ Data.cab אפשר עזרה\מה אני עושה\איך פותרים את זה...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by liordavid,

שלום ידידי... אני מסתבך עם התקנת ה- ICQ ההתקנה שלו מוצגת לי בג'יבריש... צריך את עזרתכם - לא יודע למה הבעיה מופיעה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. נגיד אני רושם hello הוא רושם לי הרבה פעמים heello הוא סתם מוסיף לי E.... מה אני עושה? אותו דבר עם קוף.. "ק"

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. ראיתי באתר הזה http://www.tistaper.com/ כל מיני עיצובים ואני חושב שאנשים בHWZONE יכולים לעשות דברים יותר טובים או מצחיקים - אז קחו תתמונה הזות או תמונות אחרות - וניראה איך אתם בתור ספרים וירטואלים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by FatallChill,

מחפש תוכנה לתרגום קצבים שלמים משהו כמו התוספת של FIREFOX שמתרגמת דפים שלמים של הדפדפן. תרגום מאנגלית לשפות אחרות

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by moo2004,

היי, יש לי דיסק התקנה של Office 2003 ודיסק התקנה של MUI לאותה חבילה של Office. האם אפשר ליצור מהשניים דיסק אחד שתוך כדי התתקנה של Office 2003 יתקין גם את ה- MUI.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. תמיד יש איזה תוכנה או משהו. תודה. :-*

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by EviLeader,

מה יותר עדיף, לקנות מחשב נורמלי שנועד לוידאו (משהו כמו המפרט הזה): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1179 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1881 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 500GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3500630NS ¤917 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBHK ¤739 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤749 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7339 או…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by T-80,

בוקר טוב ! רתיצי לספר לכם על בעיה חמורה שקרתה באחד המחשבים אתמול הביאו לי מחשב, אמרו לי שהוא לא עולה מכנס ל WIN ופשוט מראה מסך כחול ניסיתי לעלות דרך SAVE MODE , וגם כן נתקלתי במסך כחול כשניסיתי לעלות מחשב דרך דיסק התקנה של WIN XP לא עזר קיבלתי אותו מסך כחול ההודעה שהיתה רשומה היא : "קובץ amon.sys לא תקין " ואז כל הדברים של ה MICROSOFT מה צריך לעשות במקרה של מסך כחול וגם : FSC7BB9E base at 75C73000 DATASTAMP 42d24ee8 הדבר היחיד שעוזר זה לחבר הרדיסק למחשב אחר ולמחוק קובץ זה קובץ זה שייך ל NOD32 ואחרי זה תעלו את המחשב עם ההרדיסק ותתקינו מחדש את ה NOD32 גרסה יותר מתקדמת. אני היתי שמח לעזור לכולם

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על HD נוסף,אבל אני רוצה לעשות את זה בזמן שאני עם הווינדאוס שלי. אפשר להתקין באמצעות הVMware מערכת הפעלה באמת..? ז"א שבאמת הוא יתקין קבצים על הHD?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. אני צריך קישורים טובים לגירסא עברית של שתי התוכנות האלה . תודה רבה לעוזרים,שבת שלום.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים