עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by talisman,

שלום יש לי ברשת 3 מחשבים ואני רוצה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות את המסך של מחשב אחר ברשת וגם אוכל לכתוב דרך command line. ניסיתי את radmin אך זה לא עובד (את הIP של המחשב האחר לקחתי מ whatismyip.com) יש תוכנה טובה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by DarkIDevil,

אז ככה אני מדליק ת'מחשב, לוקח לו פול זמן (אני מעריך משו כמו לפחות שעה) עד שהוא עובר ת'שלב של הטעינה של הווינדוס, ואז הוא מבקש בחלון מוזר כזה, שם משתמש וסיסמא (זה אדמיניסטרייטור, ואין סיסמא) אז אני לוחץ אנטר, הוא מגיב ב"טוען הגדרות משתמש" ואחרי איזה שעה גם הוא מציג ת'שגיאה הזאתי... חשוב לציין שהמחשב הוא נייד של לנובו, עבר פרמוט לא מזמן לווינדוס פרופשיונל, עבר התקנה של כל הדרייברים עבד תקין משך איזה חודש ופיתום באה השגיאה הזאת...:

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by beli,

ברשותי ויסטה לא מצליח לראות סרטים עם windows media player

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by SaM]U[Rai,

לעיתים המחשב נתקע בזמן משחקים, כלומר התמונה נתקעת והצליל האחרון מתנגן שוב ושוב ללא סוף. זה קורה רק כשאני משחק, קורה לעיתים רחוקות במשחק יותר ישן כמו WARCRAFT3 ולעיתים מאוד תכופות במשחק יותר תובעני כמו RED ALERT 3. מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by ri0s,

אני בא להתקין ActiveX Plugin בפיירפוקס player.xpi והוא נותן לי שגיאה מוזרה שלא נתקעתה בה עד היום: Installation Of npmozax.dll Faeild. Error Code - 202 מה הבעיה שלו עם ה DLL הזה ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by tiptipon,

שלום לכם אני מנסה לעדכן את הדרייבר לגרסה החדשה ולאחר ההתקנה אני מבצע איתחול ואז בעליה המסך נשאר במצב STANDBY והמחשב ממשיך לעבוד ללא מסך רק לאחר שאני עולה ב SAFEMODE וחוזר לדרייבר הקודם המחשב עולה הצילו מה עושים?? אני לא יכול לשחק בכמה משחקים מסוימים מיכיוון שהדרייבר לא עדכני תודה לכל העוזרים.. דרך אגב חיפשתי באתר של NVIDIA ולא מצאתי שום דבר בנושא דגם הכרטיס GAINWORD 7600

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by omnius,

תמיד כשהוא מתעדכן הוא אומר מתי שוחרר העידכון הזה, רק שזו תמיד שעה שעוד לא היתה בארץ, ומכיוון שלא נראה לי שהוא מתעדכן מהעתיד רציתי לדעת של איזה איזור השעון הזה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. אהלן, יש לי במחשב נורטון אינטרנט סקיוריטי. כשאני נכנס למנוע החיפוש של YAHOO או של גוגל ומחפש שאילתה מסוימת, כל התוצאות והלינקים מוצגים לי ולצד כל לינק יש סימון של הנורטון: אם האתר בטוח, לא בטוח או לא ידוע אם בטוח. הבעיה היא שכשאני בא עם הסמן על הלינק עצמו, הסמן עצמו לא הופך למצביע ואני לא יכול להכנס ללינק. ניסיתי בהגדרות לחפש משהו בנושא אבל לא הצלחתי. ניסיתי גם לכבות אותו וזה לא ממש עזר. מה עושים? תודה מראש! תמונה מצורפת של החיפוש בגוגל והסימון של נורטון לצד כל לינק. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. יש תופעה משונה. כשאני מנסה להדפיס דואל מאאוטלוק אופיס 2003 המותקן על ווינדוס 7 במכשיר משולב (פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום) HP 5610 שהוא מכשיר ישן מאוד אבל עדיין מתפקד. האאוטלוק נסגר. אציין כי אפשר להדפיס מסמך וורד. ניסיתי לטפל בבעיה בצ'אט של מיקרוסופט, הורדתי והעלתי מחדש את האופיס ועשינו עוד פעולות ושום דבר לא הצליח. בסופו של דבר מיקרוסופט הפנו אותי לתמיכה של HP להסרה מהשורש של הדרייבר והתקנתו מחדש. עשיתי זאת בשבוע שעבר והבעיה נפתרה. היום הבעיה חזרה ושוב חזרנו על ההסרה מהשורש וההתקנה מחדש ושוב הבעיה נפתרה. תמיכת HP טוענים כי יש 2 אפשרויות לבעיה: כשל בהתקנת הווינדוס או שהמדפסת ישנה ולמרות שהדרייבר הותאם יש באגים. אפשרות נוספת שהועלתה היא שתכנת אבטחה כלשהי יוצרת באגים. מ…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by rgm7,

אחרי שסיימתי להכין אנימציה בתכנה -3d max , כשאני מייצא אותה לקובץ avi ,מה שאני רואה זה רק את הפריים הראשון, מישהו יודע איך אני יוכל להוציא את כל האנימצייה שעשיתי לקובץ avi כך שאני יוכל לראות את כל האנימצייה בסרטון?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by compman112,

מה יותר כדאי מומלץ מכל הבחינות... תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  12. *כותרת* תודה רבה! נ.ב. logitech z5500 + Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 יספיקו כדי לשמוע את האיכות שבקבצי flac או שאם זה הציוד שלי עדיף להישאר עם קבצי mp3 320kbs?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש תוכנות בסגנון FRAPS , אפשר שמות בבקשה ?

14. אני בונה template ב dreamweaver וכשאני מנסה לשמור אני מקבל את ההודעה שצרפתי למטה... יש מישהו שיוכל להסביר לי מה הכוונה כאן? ה header region: <div id="header"> <h1><!-- TemplateBeginEditable name="Header region" -->Demo Page Template<!-- TemplateEndEditable --></h1> <!-- end #header --></div> [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by duk4u,

יצרתי מצגת בעזרת התוכנה Photo to movie על מנת לנגן את הקובץ בכל DVD המרתי את המצגת לקובץ DVD כמו בתמונה הבאה אלה הקבצים שהתקבלו ברצוני לציין שהנגן היחידי שאני מצליח לנגן את הקובץ ב VLC פלייאר. ואנני יודע כיצד לצרוב בנרו את הקבצים על מנת לנגן בכל DVD . אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,אני זקוק להמצלה לפיירול אמין,טוב וחזק אבל שלא יאט את המערכת.שהממשק שלו יהיה נוח ושיהיה חינמי ושיפעל טוב עם אנטי-וירוס Kaspersky,למי שמביא המלצה שיביא תמונות מהתוכנה כי הממשק חשוב ולינק להורדה,תודה

17. Started by borg,

מישהו יודע מה המשמעות של המספרים השונים בעמודה Sources ב-eMule? אני מעוניין לדעת מה מייצג כל אחד מ-4 המספרים בייצוג הבא: (xx/xx/xx (x.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by do_k,

הי בדר"כ אני משתמש ב-BS PLAYER להצגת סרטים. אחלה תוכנה ידידותית שמציגה גם כתוביות בלי שינוי שמות והגדרות מסובכות בכללי. עד היום התוכנה הציגה את רוב הקבצים. השבוע ניסיתי להציג דרכה קובץ סרט של 1080i. לא הצלחתי. אפשר להציג אם התוכנה הזו כאלה קבצים, או שיש תוכנות אחרות? VLC יודעת, אבל אני לא כל כך אוהב להשתמש בה. היא פחות ידידותית. תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by avi_lilah,

שלום אנשים אני מחפש תוכנה לצריבת DVD יש לי nero אבל אני מחפש משהוא אחר

20. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by elior021,

שלום יש לחבר שלי windows 7 עם מדפסת cannon bj330 ואני לא מוצא דרייבר שעובד על וינדוס 7 אם יש איזה פיתרון אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by natanbs,

שלום ניתקלתי בבעיה קצת מוזרה במקלדת : העכבר לא מגיב לי במקלדת חיברתי את הדונגל בחיבור USB למחשב HTPC עם מערכת הפעלה XP ומדיה סנטר. דרך מנהל ההתקנים אני רואה אותו במתאמי חיבור USB וגם בחיבורי העכבר מזוהה כ-HID גם המקלדת מזוהה באותו אופן . המקלדת עובדת בצורה תקינה , העכבר שמובנה במקלדת לא מגיב למרות כאשר אני מזיז אותו או מקליק בכפתורי העכבר אני רואה תגובה של היבהובים בדונגל. כמו-כן המקלדת עובדת במצב של DOS ניסתי לפרמט את המחשב השתמשתי ב- NORTON GHOST 11.0 וראיתי כן תגובה של העכבר במצב זה אך כשהעלתי שוב את ה-XP המצב חזר. במחשב אחר עם מערכת הפעלה XP ללא מדיה סנטר העכבר עובד! יש משהו בהגדרות של מערכת ההפעלה שמונע או חוסם את תגובת העכבר? אולי איזה שהיא הגדרה ב-regestry ? תודה…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by Iko89,

יש לי בעיה עם Apple Safari כשאני גולש באינטרנט הרבה פעמים קורה לי שאני מקבל הודעה שהתוכנה כבייכול לא מגיבה ועליה להיסגר, אני לוחץ אישור והתוכנה ניסגרת .. זה קורה הרבה פעמים כל כמה דקות .. גלשתי חזרה באקספלורר וקיבלתי הודעה שגיאה שיש בעיה עם האדובי פלאש פלייר .. הורדתי חדש והבעיה ניפטרה באקספלורר אבל עדיין יש בעיה בספארי .. מה עושים ??

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Chura,

שלום משום מה בזמן האחרון הפונט באקספלורר שלי נהיה ממש מזערי... בעיקר בפורומים למיניהם זה ממש מטריד מישהו יכול לעזור ? חן

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בסרטונים באינטרנט גם ב IE וגם בFF הם מתחילים אבל פתאום עוצרים באמצע הסרטון ולא ממשיכים. ד"א אני פרמטתי לפני כמה ימים את המחשב , אם יש דברים מסויימים שצריך להתקין תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים