עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי Office XP, אני כותב בעברית עם שגיאות בכוונה, כדי לבדוק אם בדיקת האיות מתבצעת... אך היא לא מתבצעת... לכן אני הולך ל Tools שם לוחץ על בדיקת איות... אבל נרשמת לי ההודעה: "Cannot find proofing tools in hebraw" .... מה עושים??? איך מתקינים את "בדיקת האיות האוטומטית, בעיברית"? תודה.... עריכת המודר: אף אחד לא חייב לך משהו. בפעם הבאה דיון עם כותרת כזו יינעל.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by Omerole,

מכונת NOSCRIPT ובעיקרון חוסמת את כל הjavascripts ברשת....ניתן לפתוח אתרים שאתם סומכים עליהם (ראו ערך hwzone.co.il ) ניתן להוריד אותה מהאתר עידכונים של מוזילה....

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by kotel,

יש לי רעשים מוזרים כאילו זרמים בכל פעם וזה פשוט בלתי ניסבל מה עושים אין איזו תוכנה שמשתיקה את זה? אני יודע שזה בכלל תוכנה כי לא היה לי את זה לפני..

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by LivingDead,

אני מעונין להדפיס דפים לאורך....כאילו לא הדפסה רגילה,אלא כמו ההדפסות של "דרוש..." "למכירה..."...וכו. יש לי מדפסת מן הסתם,ואני משתמש ב Word2003 ,אני משאר שזו איזושהי אפשרות בword,מישהו יודע איזו??? תודה מראש.

5. Started by amirn,

NETLIMITER http://www.netlimiter.com תוכנה שנותנת לראות *ולשלוט* ברוחב פס שכל תוכנה במחשב שלכם לוקחת שימושי כדי שאף תוכנה (KAZAA....) לא תיקח את כל רוחב הפס.... או כדאי לחסום UPLOADS בEMULE או סתם לראות איזו תוכנה תופסת לכם את הקו MYHTPC http://myhtpc.net/ אם אתם בונים HTPC ואין לכם את XP MEDIA CENTER EDITION זהו מחליף מצוין וחינם (יושב על WINDOWS) GIRDER http://www.girder.nl/ אם יש לכם שלט למחשב, או אתם קונים או בונים אחד... זאת התוכנה בשבילכם (חינם) עובדת עם כל שלט שניסיתי ושולטת בכל אופציה של WINDOWS - כולל שימוש בשלט בתור עכבר עשרות PLUGINS יחסכו לכם עבודה שאחרים כבר עשו זהו... סתם מספר תוכנות שעוזרות לי להפעיל את המחשב.... מקווה שעזרתי למישהו

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by Rock22,

הורדתי סרט עם שני פסיקול וה media player 11 מנגן לי את שתיהם איך אני מבטל אחד מהם?? תודה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. זה ל- WIN7 אני רק עכשיו קניתי תמחשב ושאני מנסה להיכנס למשחק call of duty black ops זה לא עושה לי שם כלום אז חשבתי אולי זה הדריברים...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. היי! איני מצליח לצפות בקטעי וידאו בתוך אתרים. ישנם פעמים שאף נעלמת תמונה כלשהי . קניות בנענע גם איני מצליח ליכנס. ניסיתי דפדפן מוזילה לא הולך כלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by huber,

שלום אנשים. לצערי הצליח איזשהו EXPLORER HIJACKER בשם Open Search Web לשתול את עצמו ב IE. החלאה התקין סרגל כלים לא רצוי ומקפיץ לי מודעות ללא הפסקה. חיפשתי בגוגל שיטה להסירו ללא הצלחה. יש לציין כי הרצתי כל תוכנה ייעודית שמוכרת לי כגון Microsoft AntiSpyware, cwshredder.exe, Trend Micro Anti-Spyware, AdAware, SpyBot ועוד - אך אף אחת מהן לא הצליח להסירו (יש לציין שתוכנות הורצו גם במצב בטוח). אני אישית התייאשתי, מקווה שמישהו אי שם נתקל בזה ואולי שמע על פיתרון יעיל. נ.ב. - לרב אני משתמש במוזילה, אבל לעיתים יש אתרים שלא עולים במוזילה ולכן עדיין יש לי צורך ב IE. אני מצרף תמונות מסך של המזיק ופירוט של ה HijackThis. הנה פירוט של ה HijackThis : [align=left]Logfile of HijackT…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by galh_5,

יש לי 1.5 מגה לפני שבועיים היה לי750KB הבעיה היא שבפיירפוקס זה מוריד לי על אותם מהיריות כמו שהיה לי עם ה-750 שזה מוריד על פחות מ-100 ק"ב לשנייה ובאקספלורר זה מוריד לי על 170 ק"ב אשמח לעזרה זה קורה לי בכל האתרים

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by dorratz,

אני פשוט צריך להמיר קבצי תמונות לקבצי וידאו, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. טוב אז ככה: יש לי כונן במחשב של 200 גיגה והוספץתי עוד כונן של 250 גיגה. הכונן מזוהה במחשב ומופיע במנהל ההתקנים. יצרתי בכונן החדש 4 מחיצות עם פרטישן מג'יק. יום אחר כך רציתי לאחד את אחת המחיצות עם אחרת והתחילו הבעיות... ניסיתי לאחד המחשב עשה ריסטראט ואחרי שכביכול הוא איחד את המחיצות הוא רשם לי שהייתה שגיאה בפעולה. לחרדתי ראיתי שהמחיצה שניסיתי לאחד נמצאת בסטטוס UNKNOWN בפרטישן מג'יק. ניסיתי למחוק את כל המחיצות וכל פעם אני מקבל שגיאה. איך אני מתחיל מחדש??? אני רוצה שהכונן יהיה מחיצה אחת כמו חדש ואני לא מצליח.... אני לא רואה כבר את הכונים של ההרד דיסק החדש ב"מחשב שלי". אני כן רואה אותו במנהל ההתקנים. כלומר המחשב מזהה את ההרד דיסק זו לא בעיה בחיבורים. אודה לכם על כל …

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by Shadowman,

או תוכנה אחרת נורמלית?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום אני עובד אם התוכנה avid media composer וחסרה לי תוכנה נלוות שאמורה להיות מותקנת עם התוכנה שהשם שלה הוא Sornzon Squeeze עכשיו השאלה שלי מאיפה ניתן להשיג את התוכנה הזאת (לא בגירסת נסיון ) בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by d_v,

שלום, מצ"ב תמונת מסך של הודעות שמופיעות מדי פעם, ואם אני מאשר או מבטל זה תוקע את המחשב. מה ניתן לעשות? זה וירוס? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by naoriko,

שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 500 ואני מחפש את הדרייברים שלו במיוחד של הכרטיס רשת אלחוטי ושל הקול בבקשה תעזרו!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. yooooooooooooooo pick up th phone... helo..?? wazaaaaaaaaaaaaaaap??????

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. היי יש לי W7 - ללא תוכנת דואל כמובן. התקנתי את הTHUNDERBIRD גירסה 3.0.5 כתוכנת הדוא"ל ואני רוצה להגדיר אותה כברירת המחדל. אשמח לקבל יעוץ/הנחיות כחצד לעשות זאת.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by dolev012,

המחשב מראה לי מדי פעם את השגיאה הזאת

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by marmark,

שלום לכולם אני צריך המלצה על FIREWALL טוב כזה שיתן הגנה טובה וביחד עם זאת יהיה קל לשימוש ולא יעמיס כלכך על המחשב, תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. אני עובד על 3DMAX9 . בבי"ס מותקנת 3DMAX 7 . איך אני יכול לשמור פרוייקטים עם תאימות לאחור לגרסא 7? -ברוב התוכנות תמיד יש אפשרות שמירה עם תאימות לאחור (וכן אני מבין שיש אפקטים וכו' שזה מבטל-אבל אנחנו עדיין במטלות מאוד בסיסיות כך שאני גם ככה לא מגיע אליהם) - מוזר לי שבתוכנה כזאת לא מצאתי אפשרות לשמור פרוייקט עם תאימות אחורה. עזרה מישהו פליזזזז???

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה או אתר או כל דבר אחר שיכול לתרגם משפטים מאנגלית לעברית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. שלום לכם. יש לי שאלה אושה לכם מאוד אם תענו לי. אז ככה: אני מעצב בפוטושופ ובפלאש ובכלל מתכנת לא גדול אבל אני יודע לתכנת לא רע לכן אני גם יודע איך לעצב לנפיש שיהיה נוח לעיין ונוח לקריאה. אם אני עיצבתי משהו בפלאש לדוגמא ואני רוצה למכור את זה בדולר אני צריך לפתוח " תיקייה" כבעל עסק ולשלם מיסים?? זהו עסק לא קבוע, אני שם מחירון משרוצה שיצור קשר.. תודה רבהההה לעונים

24. Started by kisin,

שלום חברים. יש לי בלאפ-טופ של קומפאק כונן די.וי.די: LG dvd-rom drn8080b הבעיה היא שדיסקים של די.וי.די הוא מנגן אבל דיסקים צרובים די.וי.די הוא לא. הרצתי חיפוש קל בגוגל וראיתי שיש עוד כמה אנשים שמתלוננים על הבעיה וגם מצאתי מקום שמציע דרייבר שפותר את הבעיה אבל לא הצלחתי להתקין את הדרייבר כי הוא טוען בזמן ההתקנה שמשהו חסר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית הדרייברים הזו? תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by refaels2006,

יצרתי לי רשימת השמעה ואני מעוניין לדעת איך לעצור את השיר הנוכחי ברשימה ..כמו בwinamp ?... יש כזאת אפשרות בכלל ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.