עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היה לי קפיצת מתח לא מזמן והמחשב שלי ניתקע באותו רגע והאימיול היה דלוק, והיום שמתי לב שפשוט נעלמו לי 3 הורדות מהרשימת הורדות, הם רק נעלמו מהרשימת הורדות של האימיול אבל נשארו בתיקית Temp. יש איזושהי דרך להמשיך את ההורדות?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  2. מה זה ה GHOST? ואיך אני עושה גיבוי של המחשב על דיסק וכשאר יקרה משהו אני משחזר אותו בעזרת ה GHOST .. ???

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  3. Started by X1000P,

מה השם של תוכנה שמוחקת רגי'סטרי?

4. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. צריך תוכנה לבירור שמות של בעלי פלאפון הכוונה למידע על הלקוח שם פרטי משפחה וכו'.. תוכנה רק בשביל לגלות מידע על מספרי פאלפון לא טלפון רגיל תודה !

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by Zaks Sharon,

http://www.toptenreviews.com/ אתר שמראה את עשרת הגדולים של מלא סוגי תוכנות. כנסו ותראו. יש כאלו שיאמרו שהוא שימושי, אבל כפי שאני רואה הוא "קצת" נוגד את ההמלצות של רוב אנשי הפורום כאן (תראו על איזה אנטי וירוס ותוכנת אנטי ספייוור הם ממליצים...).

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by ccc,

פעם שהייתי לוחץ על לינק הוא היה פותח חלון ושואל אם לשמור במקום מסויים, או לפתוח או לבטל עכשיו זה פשוט מתחיל להוריד לTEMP איך אני מחזיר ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. Started by edoson,

אני מקבל את ה EROR הבא: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. על איזה דקודרים מדובר???

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם אני רוצה להעביר סרטים מפורמט DVIX ל VOB ל DVD יש למישהו שם של תוכנה

10. קידדתי סרט בתוכנה הזאת עם כל השלבים הכל בסדר אבל לוקח לזה מספר שעות! אז השאלה היא האם זה נורמלי או שהמחשב שלי מת? תודה רבה!

11. Started by Spiritus,

שלום לאחרונה רודפת אותי תקלה בניגון מוזיקה שמתבטאת בשינוי ה Tempo לאורך כל הטראק. מהיר ואיטי לסירוגין. יש לציין שהתקלה קיימת גם במדיה פלייר וגם בתוכנת הוינאמפ וזאת לאחר מס' התקנות חוזרות ועדכונים. האם יתכן שמדובר בבעית חומרה? אם לא, כיצד אוכל לסדר את הבעיה? תודה.

12. Started by nissim_y,

איך אני גורם לקובץ ppt להפתח ישר בהצגת שקופיות ??? :

13. Started by charm,

היי לאחרונה נתקלתי בשתי בעיות בתוכנת האימיול 1. שמתי לב לאחרונה שיש לי הרבה ניתוקים מהאימיול האינטרנט פועל ללא בעיה אבל התוכנה מודיעה אחת לכמה דקות שההתחברות עבדה ומשום מה גם האיי סי קיו מתנתק באותה תכיפות הבנתי שיש קשר בינהם יש לי נורטון אנטי וירוס וזון אלארם גירסה 4.5 יכול להיות שהזון אלארם עושה בעיות עם האימיול ובעיקר איך פותרים את זה כך שלא האימיול יתנתק ולא האיי סיקיו (דרך אגב הם גם מתחברים כל פעם מחדש אבל זה עדיין מציק) 2. יצא לי להוריד כמה פעמים סרטים דרך האתר של lionnetwork סרטים והכל נראה סבבה אבל שאני בא לראות אותם לא משנה באיזו תוכנה מדיה פלייר mv2player או bsplayer הוא נותן הודעת שגיאה ושואל האם אני רוצה לעשות DEBUG או לשלוח את ההודעה שגיאה למיקרוסופט או שלא…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. במיקרוסופט קום זה ONLINE SETUP

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. Started by omnius,

האקספלורר וmaxthon לא מצליחים לכתוב בחלק של גוף ההודעה בדואר של וואלה חוץ מזה, הם גם מראים כל אתר בענק. מה לעשות? בטעות פתחתי שני ת'רדים... יש דרך שאני יכול למחוק את השני?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. למישהו קרה שתוכנת בבילון האחרונה גורמת למעבד לקפוץ ולהשאר על 100 אחוז ? למישהו יש פתרון ? תודה.

17. Started by amit501,

שלום רב יש לי 'win xp,כבר מספר פעמיים אני מתקין נורטון אנטי וירוס 2004, אך אני מקבל הודעה שיש בעיה ועלי להתקין מחדש. בהודעה אני מקבל מספר שגיאה וכאשר אני פותח את ההודעה רשום שעלי לגשת ל-msconfig ומשם לסמן בcheck box את symantec cor אך זה לא מופיע לי......בהמשך הודעת השגיאה נאמר שאם זה לא מופיע עלי לעשות התקנה מחדש של הנורטון. למרות שניסיתי מספר פעמים ההודעה חוזרת והנורטון אינו עובד. ניסיתי להתקין גם גרסאות נוספות של נורטון אנטי וירוסת אך האנטי וירוס ממשיך לא לעבוד. אשמח לקבל עזרה בתודה, עמית. נ.ב. מצורף לינק המתאר את הודעת השגיאה http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2003091510292106?OpenDocument&src=_mi&product=NAV&version=10.0&language=engli…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעייה במסנג'ר גירסה 7.0 בטא, שמשום מה פתאום ככה סתם אני מנסה להתחבר וישר זה נותן לי הודעה שיש גירסה חדשה בלה בלה בלה ובשביל להפעיל את המסנג'ר חייבים להוריד את הגירסה החדשה ולהתקין אותה, הקטע הוא שה-7.0 בטא זאת הגירסה הכי חדשה ושאני מנסה כאילו להתקין את הגירסה הכי חדשה על ה-7.0 שמותקנת לי במחשב זה מוביל אותי לעמוד ההורדה של מסנג'ר 6.2 בעברית וזה כמובן לא מסכים להתקין כי אי אפשר להתקין גירסה ישנה על חדשה. חשוב לציין שזה עבד לי כמה ימים בצורה טובה מאוד ובלי בעיות ופתאום ככה סתם זה לא רוצה לפעול, כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אולי 50 פעם וזה לא עזר... אולי למישהו יש פיתרון לבעייה המעצבנת הזאת? בתודה מראש, דודי הסטלן

19. Started by Ido.K,

תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. תמיד שאנ מנסה להוריד, אז כתוב לי שההורדה נכשלה.... יש למישהו כתובת שממנה ניתן להוריד?

21. Started by PCguy,

שלום רציתי לדעת קצת על הLONGHORN העומד בפתח אני צריך לקנות מחשב חדש כעת ורציתי לדעת האם הלונגהורן עובד ב 64 או ב 32 ביט איזה חומרה הכי טוב לקנות כיום כדי שתותאם הכי טוב ללונגהורן {כמובן במיגבלת המחיר 6000 ש"ח} מה עדיף לעבודה עם לונגהורן? AMD64 או INTEL LGA 775 ? תודה מראש

22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי את כול המיבחנים וקיבלתי 1856! האם זה נורמאלי? הינה המפרט שלי: Intel Pentium III 1.0 GHz RADEON 9800 PRO ATI 128 MB Total Physical Memory:512 MB

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  23. מבחינת פרטי הלקוח כמובן, מועדי ביקור, סוג הטיפול וכו'. תודה

24. כי תמיד שאני מסיר אותה מרשימת msconfig תמיד משום מה התוכנה שוב עולה לי באיתחול...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. Started by kikkler,

חיפשתי דרך לשנות את הסקין של ה-ICQ 2003 (בלי לעבור ללייט), ובעוד שנראה שהדרך הכי הגיונית לעשות את זה היא עם ICQ Plus, נראה גם שאנשי ICQ עשו הכל בשביל שלא תצליח למצוא את התוכנה הנ"ל. יש איזו סיבה לכך? ואיפה כן אפשר למצוא אותה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.