עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

למשל אוטו שאתה נוסע איתו במשחק GTA למשל. איך המסך פועל??? כל התמונה זזה קדימה והמכונית נשארת איך שהיא רק שפונים איתה אז המסך נותן צילומים מהירים של התמונה ומוזיז אותם קצת ככה שזה נראה כאילו שזה זז וזה ככה בכל משחק וכל דבר שאתה עושה במחשב גם שאתם מוזיזים את העכבר

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. אהלן. אסביר את השאלה שלי. ערכתי שעה של מוזיקה עם מיקסים - העניין הוא שהכל בקובץ MP3 אחד של שעה, כך שזה בעצם כמו שיר אחד ארוך ... האם לדעתכם יש אפשרות ליצור בזמן הצריבה איזשהם מצייני מקום או אינדקס כך שהמאזין שיחזיק את הדיסק יוכל לעבור לשיר מס' 2 , שיר 3 וכו' ? אשמח לקבל עיצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. Started by yogev_23,

איך קוראים לתוכנה המפורסמת שאומרת לך בדיוק חלק חלק מה יש לך במחשב, דגם חברה והכל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Pavlik,

ברצוני להעביר את הסטוריית השיחות מהמחשב הישן לחדש. בשני המחשבים מותקן ICQ 6. ניסיתי כבר להעתיק את התיקיה עצמה וזה לא עוזר. מישהו הצליח?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:12:47 אולי בכל זאת מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by Holography,

אוקיי, לפי מה שהבנתי באתר של Canon אין דרייבר מסודר ל-Canon Powershot a510 ולכן בצעתי את השלבים שמצויינים באתר שלהם, הורדתי את ה-USB TWAIN Driver ל-Windows XP (על המחשב מותקן XP Pro sp2) ושאני מריץ את קובץ ההתקנה של ה-USB TWAIN Driver אני מקבל את השגיאה הבאה (לחץ להגדלה)

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by IM-380,

שלום רב אשמח אם מישהו יענה לי איך צורבים בSMART NERO דיסק של 870 MB (אני מתכון שמנצלים את הדיסק ...ולא שצורבים כמו בכמות של 700MB? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. Started by azaz,

אי אפשר לעשות חיפוש...כלום. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום אני כל הזמן רואה את החתימות ולא מבין אין לעשות פעם עשו לי חתימה אבל מחקתי אותה בטעות ואני לא יודע אין להכין האם יש מדריך שעומר איך להכין אותם ואיזה תוכנה צריך אבל לא משהו מסובך משהו קל בשביל לעשות חתימה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by civic,

הבנתי שהתוכנה לבד עוקפת את כתיבת המלל הזו אצלי משום מה אני צריך למלות כל פעם מחדש ... האם פספסתי הגדרה? נ.ב מה זה אומר אם ליד הקובץ שירד כבר ברשימת הורדות יש CRC - CHECK FAIL

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  10. אני כבר הרבה זמן חווה בעיות קשות עם Video Conference עם אנשים ב - MSN Messenger ! קודם כל, רוב הזמן הוידאו לא פועל רק הסאונד, ובפעמים שהוידאו פועל, הסאונד לא פועל. בקיצור, מה לא ניסיתי, להוריד את ה Firewall של Norton Internet Security, להתקין את הגירסא הכי חדשה של מסנג'ר, להתקין מחדש את המצלמה ( Logitech Quickcam Pro 4000 ). שום דבר ! יש למישהו עצה ? או אולי המלצה על תוכנה טובה באמת ל - Video Conference ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by giggsy11,

מחקו לי את ההודעה משום מה, אני לא מבין למה היא הייתה עם תוכן ואם כוונה, לא קיבלתי אף הסבר על כך, אז אני אעלה את השאלה שוב: לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציע לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה

12. Started by Slash87,

אני רוצה לפתח תמונה מסרט משפחתי. הסרט ב AVI אם אני לא טועה. אני צריך המלצות על תכנה בשביל זה כי אני לא מכיר... אם יש חינמית זה יותר טוב. תודה!

13. אני יכול לקבל דואר ולא לשלוח...! כשאני לוחץ דואר חדש אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: טעינת פנקס הכתובות נכשלה. תצורת Outlook Express שגויה, נא התקן מחדש. אישור שאני לוחץ אישור זה כותב: אירעה שגיאה בפתיחת הודעה זו. אירעה שגיאה. אם אני הולך להתחל, תוכניות, עזרים, ופנקס כתובות זה כותב: נראה כי הקובץ שצויין אינו קובץ פנקס כתובות חוקי מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כשאני פותח אתר נגיד MSN אז הכל טוב אחרי איזה 5 שניות הכל נהיה סימיני שאלה , הורדתי את AUTO SELECT מה- ENCODING כמו שרואים בתמונה , וזה לא עוזר. מישהו יודע אולי את הפיתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. Started by נומאד,

יש ברשותי 4 סרטונים שכל אחד מהם שוקל 70 מגה, כל אחד מהם זה פצצה קלאסית של טום וג'רי,ואני מאוד רוצה לשמור אותם אבל זה תופס לי מקום מפלצתי בדיסק יש אפרות עם תוכנה מסוימת להקטין אותם אבל שהם עדיים ישארו באותה איכות? בתודה רבה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  16. Started by benor,

אני משתמש ב- Miranda. כל משתמש שאני מדבר איתו שיש לו ICQ4/Lite4 מקבל את ההודעות שהן בעברית בג'יבריש (אני כן רואה את מה שהוא שולח בעברית). יש מה לעשות בנידון? עריכה: אוליי זה יכול לעזור : http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/20109.html#0

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by rjjb7,

מחפש תוכנה לגיבוי המחשב המקיימת את הדרישות: - חינמית - בעלת אפשרות לגבות בהתאמה אישית שלי, כלומר, ישנן תיקיות על הכונן שאין ברצוני לגבות, עליה לאפשר לי אופצייה כזאת. תודה מראש.

18. Started by payback,

http://www.beitar.org.il/downloads/mirandabj/ חובה בכל בית אב בישראל. אללה בית"R אלללה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. Started by idani1983,

כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  20. הכוונה היא לשיחות בין שני משתמשי התוכנה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. Started by almog barel,

לאחר וירוס קשה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר הפירמוט והשחזור התגלה לי שאני צריך לתת מחדש את המפתח של האופיס ושזה הלך לעיבוד, יש לי את הפרטים של הקופסה ומייקרוסופט לא עוזרים יותר מידי, בנוסף כול הפרטים של המחשב שלפני הפירמוט שמורים בתקייה Windows.old אז אני משוכנע שאפשר לשחזר זאת משם רק שאינני בטוח כיצד, אני מנסה להימנע מפריצת התוכנה כי זה מחשב שנועד לעבודה. מדובר ב office home&business 2013 תודה רבה מראש לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. Started by sharon-p,

מבקש עזרה בהדרכה של התוכנה הזאת מנסה להמיר סרטים לדיוידי ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. Started by ArielBiMBa,

היום אני מנסה להפעיל איזה משחק(COD4 לצורך העניין) והמחשב לא מגיב,לא מקפיץ לא הודעת שגיאה לא כלום,אבל נתקע. עשיתי ריסטרט,ניסיתי להפעיל שוב,שוב נתקע המחשב.ניסיתי COD5,DEAD SPACE,GTA SAN ANDREAS - כל אחד אחד בתורו תקע לי את המחשב ללא שום הודעת שגיאה והייתי צריך להתחיל מחדש. אני לא מבין מה עובר על המחשב,עד היום הם פעלו בסדר גמור,ופתאום אף משחק לא מוכן לעלות. קצת רקע להיום בערב - ניסיתי להתקין GTA4,עשה בעיות ולא עבד,ניסיתי להסיר וגם עשה בעיות,עשיתי שחזור מערכת ללפני התקנה.אותו דבר קרה גם ביום שישי(לא ניסיתי ביום שישי לשחק בדברים אחרים). למישהו יש מושג מה עובר על המחשב שלי?כל השאר פועל בסדר גמור.[br]פורסם בתאריך: 14.12.2008 בשעה 01:27:01 טוב הסרה של הדרייבר האחרון של נוידיה(184…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..

25. Started by tepez,

אני מחפש תוכנה טובה שתשמש בתור יומן שלי אם אפשר שתהיה לה אפשרות להדביק מודעות על שולחן העבודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.